Σελίδα 1 από 4

Επίφυση η κωναριο (pineal gland)

Δημοσιεύτηκε: Παρ 03 Αύγ 2012, 01:21
από ArELa
Δε γίνεται να μη βάλω (μεταφρασμένο πάντα) άλλο ένα ποστ "σοφιας"-γνώσης και επιγνωσης του Πωλ...
Πιστεύω πως σε πολλους θα φανεί χρήσιμο.

Πωλ έγραψε:Αν κάποιος που με διαβάζει εκδηλώνει συμπτώματα σαν της γρίππης, ή κρυολογήματος, η πονοκεφάλους, ή έχει ναυτίες, ή τάση προς έμετο, αυτό οφείλεται στην επίδραση των αλλαγών στις δονήσεις και και εργάτες του φωτός είναι εξαιρετικά ευαίσθητοι σε αυτό. Το DNA μας ενεργοποιείται με φως. Αυτό σημαίνει πως προκύπτει η μετάβαση από κύτταρα άνθρακα, σε κυτταρα κρυσταλλικά.

Και θα εκδηλωθούν πολλά συμπτώματα της σωματικής ενεργοποίησης του φωτός, αλλά αυτό είναι σταθμός στην εξέλιξή μας και πρέπει να το γιορτάζουμε.

Να αφουγγράζεστε το σώμα σας καθώς θα αφυπνίζεται το DNA σας και η διατροφή/υδάτωση, είναι υψίστης σημασίας. Τα ωμά τρόφιμα όπως λαχανικά και μπόλικοι ξηροι καρποί, ωφελούν πολύ.

Αποφεύγετε το νερό της βρύσης, αφού αυτό ασβεστοποιεί την επίφυσή σας και προκαλούνται πονοκέφαλοι. Ο πονοκεφαλος είναι περιβαλλοντικός και μας χτυπάει γιατί το έχουν σχεδιάσει, για να εμποδίσουν την "άνθιση" της επίφυσής σας. 'Οταν αυτή ασβεστοποιείται, εκδηλώνει πονοκεφάλους και ημικρανίες.

Το νερο της βρυσης είναι γεμάτο κατασταλτικά για να εμποδίσουν την επίφυσή σας να ανοίξει, διότι αυτό θα ήταν εφιάλτης για την ελίτ. Οπότε μας δηλητηριάζουν. Μπορουμε να το περιορίσουμε δυναμικά αυτό, μέχρι να εξαλειφθεί εντελώς.

Κοιτάξτε μέσα στον βραστήρα σας και θα δείτε πως είναι η επίφυσή σας σε κατάσταση ασβεστοποίησης.

Μπορείτε να ευλογείτε το νερό σας με λόγια ανυστερόβουλης αγάπης. Το νερό ανταποκρίνεται στις προθέσεις, είτε καλές είτε κακές. Κοιτάξτε τα πειράματα (κατά)ψυξης του νερού στο youtube, για να έχετε πιο ξεκάθαρη ανάλυση για το πώς το νερό είναι ζωτικό και η κατάστασή του είναι επισης ζωτικής σημασίας.
(ΙΟΝίτσα το τόπικ που έψαχνα... :wink: )

Εγώ έχω αμέθυστο κρύσταλλο στα μπουκάλια μου με νερό και ο αμέθυστος κρύσταλος δέχεται κώδικα ευλογίας με το ηλιακό φως και την ανυστερόβουλη αγάπη.

Οι κρεατοφάγοι θα ταλαιπωρηθουν, γιατι η ενεργεια του κυματος φωτος εντείνεται και εκδηλώνεται στο σώμα μας, οπότε το κρέας είναι ακατάλληλο...

Τα σφαγιασμένα ζώα ξέρουν ότι τα παχαίνουν για τη σφαγη και ζουν μέσα στον ΦΟΒΟ. Γιατί να καταναλώσετε αυτον τον φόβο; Ειναι παράλογο να συνεχισετε να το κάνετε αυτό στο σώμα σας. Γι'αυτό ειδικά το κόκκινο κρέας προκαλεί και καρκίνους. Ο καρκινος είναι δυσλειτουργία στο σώμα και βασίζεται στον φόβο.

Αν δεν βασίζεται στον φόβο, ειναι περιβαλλοντικός και αυτό σχετίζεται με το στρές. Η φτώχεια είναι περιβαλλοντικό συλλογικό στρες. Είμαστε θύματα πολλων άλλων εκδηλώσεων περιβαλλοντικής κακοποίησης. 'Ολα αυτά θ'αλλάξουν σύντομα.

Το κύμα φωτός φέρνει ίαση και πρέπει να θυμόμαστε ότι με την ίαση έρχεται και κάποιος πόνος, είτε συναισθηματικός είτε σωματικός... όλα αυτά οφείλονται σε αιώνες συστηματικής κακοποίησης και στην εσκεμμένη αποβλάκωση του πληθυσμού. Αλλά πρέπει να το περάσετε για να το ξεπεράσετε και αυτό συμβαίνει τώρα.

'Εχετε το νου σας για τα συμπτώματα των δυνάμεων κάθαρσης του κυματος φωτός. 'Οπως το δέχεται η Γαία, έτσι κι εμείς.

Το αλουμίνιο δεν θα πρέπει ποτέ να ερχεται σε επαφή με το φαγητό μας, οπότε τα ποτά που είναι σε κουτακια αλουμινίου, είναι πολύ τοξικά και μόρια του κράματος αυτού, υπάρχουν και στα chem-trails. Και πάλι, το κάνουν κυρίως για να καταστείλουν την επίφυση.

Μόλις "ανθίσει" η επίφυση, τότε όλα θα αποκαλυφθούν στο ρυθμό που μπορεί να διαχειριστεί και να αντέξει το κάθε άτομο, λόγω της ΓΝΩΣΗΣ του DNA σας.

Re: Επίφυση η κωναριο (pineal gland)

Δημοσιεύτηκε: Παρ 03 Αύγ 2012, 17:30
από alkinoos
...παρατηρώντας την διατροφική συμπεριφορά από το 2009 και μέχρι τώρα,όταν ήρθε το μήνυμα να μειώσω να τρώω κόκκινο κρέας,όπως επίσης σταμάτησα τα αναψυκτικά ,το αλκοόλ,πίτες,πίτσες κ.α , το δέχτηκα χωρίς δεύτερη κουβέντα.Πριν μερικούς μήνες αντιλήφθηκα το γιατί ήρθε το μήνυμα...Έγινα αγρότης τότε και είμαι πολλές ώρες στον ήλιο,ειδικά τα καλοκαίρια είμαι και μέχρι 10 ώρες την ημέρα και παρ' ότι πλησιάζω τα δεύτερα άντα,το σώμα μου δείχνει μικρού παιδιού.Θα έλεγα πως υπάρχει μια καθυστέρηση ,παρ'ότι των πολλών καταχρήσεων της προηγούμενης δεκαετίας που εργαζόμουν νύχτα ...εν τω μεταξύ δεν έχω συμπτώματα γρίπης,πυρετού,πονοκεφάλου,ημικρανίες,στρες,φόβου.....ΟΚ,το ομολογώ ! Οι μόνες καταχρήσεις πια είναι οι καφέδες και ο καπνός...αν θεωρούνται καταχρήσεις βέβαια :lol:

Re: Επίφυση η κωναριο (pineal gland)

Δημοσιεύτηκε: Παρ 03 Αύγ 2012, 18:22
από totispap
στο καλό και τρόμαξα με τον τίτλο.... :lol:
alkinoos έγραψε:πίτες
τι έχουν οι πίτες;

Re: Επίφυση η κωναριο (pineal gland)

Δημοσιεύτηκε: Παρ 03 Αύγ 2012, 18:24
από ION 4ever
totispap έγραψε:στο καλό και τρόμαξα με τον τίτλο.... :lol:
εσύ πάλι γιατί τρόμαξες με τον τίτλο

Re: Επίφυση η κωναριο (pineal gland)

Δημοσιεύτηκε: Παρ 03 Αύγ 2012, 18:33
από totispap
ION 4ever έγραψε:εσύ πάλι γιατί τρόμαξες με τον τίτλο
νόμιζα ότι έλεγε για σπυρί... :P

Re: Επίφυση η κωναριο (pineal gland)

Δημοσιεύτηκε: Παρ 03 Αύγ 2012, 20:10
από ArELa
Και για να μην τρομάζει ο Τότης μας, να κάνω ένα συντομότατο σεμινάριο...Γιατι μόνο για σπυρί δεν προκειται φιλε μου- διάβαζε να μαθαίνεις γιατί γηράσκουμε αεί διδασκόμενοι- κι εγώ πρόπερσι τα ξετρύπωσα αυτά...

H επίφυση είναι ένας αδένας στο κέντρο προς το πίσω μέρος του εγκεφάλου, "άχρηστος" κατά την mainstream επιστήμη, αφού υποτίθεται πως δεν έχει βρει τη χρησιμότητά του. Τα λαμόγια όμως τη γνωρίζουν καλά. Είναι η "ασύρματη σύνδεσή" μας με όλα αυτά που τώρα (στην περιορισμένη μας συνειδητότητα) δεν μπορούμε να αντιληφθούμε η να προσλάβουμε.

Ο αδένας αυτός ονομάζεται και "κωνάριον" (αθάνατη αρχαία Ελλάδα) διότι μοιάζει πάρα πολύ στο σχημα του, με κουκουνάρι...
Kαι φυσικά το κουκουνάρι ιστορικά συμβολίζει το λεγόμενο τρίτο μάτι...
(εδω τα σχετικά http://www.conesandstones.com/historical-symbolism.html )

Απόδειξη ότι οι σατανόπληκτοι -αποκρυφιστές-ιλουμιναζί-μασόνοι και δε συμμαζεύεται, γνωρίζουν πολύ καλά τη σημασία της επίφυσης ή κωναρίου, είναι το γεγονός ότι- στη συνήθη πρακτική τους να τα μοστράρουν μπροστά στα μούτρα μας- "δοξάζουν" το κωνάριο, ακόμα και έξω απ'το Βατικανό.

Και διά του λόγου μου το αληθές, ιδού κυρίες και κύριοι...

Εικόνα


Είπατε τίποτα;
Δεν άκουσα... :P

Τυχαίο; Δε νομιζω... εκτος αν απέκτησαν ενα ανεξήγητο βιτσιο με τα κουκουνάρια...
Α, ρε Λουμπαρδιάρη τι μας κάνεις... :lol:

Re: Επίφυση η κωναριο (pineal gland)

Δημοσιεύτηκε: Παρ 03 Αύγ 2012, 22:47
από Hlios
ArELa έγραψε:Είπατε τίποτα;
Δεν άκουσα...
Μούγκα στη στρούγκα...
ArELa έγραψε: Τυχαίο; Δε νομιζω...
Τυχαίο? Δε νομίζω… αυτοί ξέρουν...

Re: Επίφυση η κωναριο (pineal gland)

Δημοσιεύτηκε: Παρ 03 Αύγ 2012, 22:56
από ArELa
Δεν ξέρω τι σας λέει εσάς αυτή η ιστορία, για μένα πάντως είναι σημαντική.
Από τη στιγμή που πρωτοάκουσα γι'αυτόν τον αδένα (απ'τον Γουίλκοκ) έψαξα εκτενέστερα...
Με "τράβηξε" πολυ το θεμα, και μέσα στο χρόνο έχει αποδειχθεί (στο μυαλό μου) πως παίζει κάτι δυνατό/καταλυτικό/σοβαρό με ό,τι με τραβάει τόσο πολύ.

Είχα δύο ειδών πονοκεφάλους εδώ και 4-5 χρόνια. Ο ένας στη μέση του κρανίου, ο άλλος πιο κάτω στη βάση, εκει που ενωνεται το κρανιο με τον λαιμό. Ο τελευταίος δε, τόσο άγριος που δυσκολευομαι να στρίψω και το λαιμό μου...

Τους απέδιδα και τους δυο σε προκλημακτηριακό-και μετέπειτα-κλημακτηριακό συμπτωμα. Σήμερα ξέρω με απολυτη βεβαιότητα πως μόνο ο δεύτερος είναι κλημακτηριακής φύσης. Ο πρώτος είναι σίγουρα θεμα επίφυσης. Συμβαίνει σε πάαααααααρα πολύ κόσμο, (και σε αντρες που δεν παιζουν στα κλημακτηριακά) πράγμα που εχω διαβάσει επανειλημμενα σε πλείστα όσα σάιτς...

Τελευταία που πηγαινοερχόμαστε Κάλαμο, περνάμε απο Πάρνηθα και γεμίζουμε (κατά δική μου παρότρυνση-απαίτηση) καμιά 20ριά μπουκάλια με νερό απο μια πηγή εκει. Τις μέρες που πίνω απ'αυτό το νερό, ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΠΟΤΕ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ. (κανενός είδους).
Τυχαίο; Δε νομίζω.

Re: Επίφυση η κωναριο (pineal gland)

Δημοσιεύτηκε: Παρ 03 Αύγ 2012, 23:16
από alkinoos
είναι λίγο μεγάλο το κείμενο,αλλά πραγματικά αξίζει ...

http://www.mystica.gr/Aquarius.htm


" Κι εδώ μπορούμε να θυμηθούμε ότι ο πλανήτης Ουρανός κυβερνάει τον κωνοειδή αδένα και ο Ερμής το μυξαδένα, από τους κύριους εγκεφαλικούς αδένες, των οποίων η ενεργοποίηση έχει σαν αποτέλεσμα την εσωτερική όραση.

Είναι αλήθεια πως στη Νέα Εποχή όλη η εσωτερική διαδικασία θα διαδραματίζεται κυρίως στο κεφάλι. "

Re: Επίφυση η κωναριο (pineal gland)

Δημοσιεύτηκε: Σάβ 04 Αύγ 2012, 00:08
από Hlios
ArELa έγραψε:...περνάμε απο Πάρνηθα και γεμίζουμε (κατά δική μου παρότρυνση-απαίτηση) κ
αμιά 20ριά μπουκάλια με νερό απο μια πηγή εκει. Τις μέρες που πίνω απ'αυτό το νερό,
ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΠΟΤΕ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ. (κανενός είδους).
Τυχαίο; Δε νομίζω.
+1

Αν θυμάμαι καλά…
η κατανάλωση του ιονισμένου νερού τον βοήθησε
πάρα πολύ στην σκλήρυνση κατά πλάκας.
Τώρα δεν μπορώ να ξανά βρω αυτά τα κείμενα του. :(


http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 988&type=3

Jason Hagan
Here is a description of my water ionizer as well as the equation and graphic theorizing the ability
to travel beyond light speed going beyond Albert's equation E=Mc2. Enjoy!

Jason Hagan
Thanx to David Sereda for the Galaxy Clock

Re: Επίφυση η κωναριο (pineal gland)

Δημοσιεύτηκε: Σάβ 04 Αύγ 2012, 02:06
από ArELa
Hlios έγραψε:η κατανάλωση του ιονισμένου νερού τον βοήθησε
πάρα πολύ στην σκλήρυνση κατά πλάκας.
Τώρα δεν μπορώ να ξανά βρω αυτά τα κείμενα του. :(
Δε χρειάζεται. Το έχω ακουστά.
Και να μην το είχα, σε πιστευω. :wink:

Το νεράκι πηγής είναι καθαρό απ'τα ΡΥΠΑΝΤΙΚΑ που ρίχνουν μέσα για να μας καταστέλουν... έχει μεγάλο δίκιο ο Πωλ σ'αυτο- γι'αυτό και ξεκίνησα το τοπικ ανεβάζοντας τη δική του τοποθέτηση.

Η ουσία είναι πως αυτό το νεράκι, με έχει βοηθήσει χειροπιαστά να απαλλαγώ από πονοκεφάλους... Κάποτε μιλούσαν αλλοι για πονοκέφαλο κι αναρωτιόμουν πώς να είναι... τώρα αναρωτιέμαι αν υπάρχει άνθρωπος που δεν τρελαίνεται κάποια στιγμή απο πονοκεφάλους ή ημικρανίες. Ο γιος μου απο παιδί υποφερει απ'αυτούς...κι ακόμα φυσικά, και είναι μόλις 22.

Ξέρω πως είναι δυσκολο για μας τους αστούς-που ζούμε μακρυά απ'την υπαιθρο (άλλη φυλακή κι αυτή που επινόησαν - οι μεγαλουπόλεις) να τρέχουμε ν'αναζητουμε πηγές... Το δεύτερο καλύτερο πράγμα, είναι πριν πιούμε το νεράκι της βρύσης, να εστιάζουμε λίγο σ'αυτό, αφού θα'χουμε αποβάλλει κάθε αρνητισμό (έστω και στιγμιαία) από μέσα μας, να του "μιλάμε" αν θέλετε... να το "ευλογούμε" όπως λέει κι ο Πωλ.. να λένε προσευχή οσοι βοηθιούνται με προσευχή για την αυτοσυγκέντρωση... και μετά να το πίνουμε. 'Η να το κάνουμε όταν γεμίζουμε μπουκαλια, πριν τα βάλουμε στο ψυγείο. Φιλοδοξώ, να'χω κάποια στιγμή μόνο γυάλινα μπουκάλια στο ψυγείο. (Αν βρω κι αμέθυστα κρυσταλλάκια ακόμα καλύτερα, να ρίχνω από ενα σε κάθε μπουκάλι). Το νερακι που θα έχουμε "καθαρισει" κι "ευλογήσει" γιατί όχι, μαζί με μια σωστότερη διατροφή, πιστεύω ότι θα βοηθησει πολύ στην απορρύπανσή μας...

Re: Επίφυση η κωναριο (pineal gland)

Δημοσιεύτηκε: Σάβ 04 Αύγ 2012, 04:32
από AROTRIS
Το ιδανικό φυσικά είναι αυτό,νερό από πηγή.
Αλλά στην πόλη βέβαια πρόκειται γιά...μακρινό όνειρο...
Ακόμη καί γιά εμάς εδώ,πού έχουμε σχετικά κοντά την Δίρφυ
δεν είναι καί τόσο εύκολο,να τρέχουμε κάθε λιγο καί λιγάκι...

Η αμέσως καλύτερη λύση,έως την πλήρη απελευθέρωσή μας
είναι ίσως τα φιλτρα,αν και εδώ θα πεί ο...αμφισβητίας
καί πού ξέρω εγώ τι έχει μέσα κι αν έχει αυτό πού λέει...
Τουλάχιστον αυτό πού έχουμε εμείς,εδώ καί μερικού μήνες
από το πρώτο ποτήρι,απομάκρυνε ήδη την δυσάρεστη οσμή
ειδικά τού χλωρίου,ενώ πλέον της βρύσης καί εμφιαλωμένο
είναι αμφότερα...πικρά !!!

Σίγουρα έχει βοηθήσει αισθητά,αν καί οι πονοκέφαλοι δεν έχουν
απομακρυνθεί...εντελώς.

Re: Επίφυση η κωναριο (pineal gland)

Δημοσιεύτηκε: Σάβ 04 Αύγ 2012, 11:34
από Τάλως
Εμενα οι ημικρανιες που εχω απο τα 15 μου και ειμαι 30 πια
μου περνανε(η εστω ελαχιστοποιουνται σε συχνοτητα) σε περιοδους που γυμναζομαι πολυ
αλλως τε οσο σκεφτομαι τον λογο που δημιουργουνται δεν ειναι καθολου παραλογο

α ρε πονος κι αυτος

Re: Επίφυση η κωναριο (pineal gland)

Δημοσιεύτηκε: Τετ 19 Σεπ 2012, 12:15
από Mantam Froufrou
Ξέρω πως είναι δυσκολο για μας τους αστούς-που ζούμε μακρυά απ'την υπαιθρο (άλλη φυλακή κι αυτή που επινόησαν - οι μεγαλουπόλεις) να τρέχουμε ν'αναζητουμε πηγές... Το δεύτερο καλύτερο πράγμα, είναι πριν πιούμε το νεράκι της βρύσης, να εστιάζουμε λίγο σ'αυτό, αφού θα'χουμε αποβάλλει κάθε αρνητισμό (έστω και στιγμιαία) από μέσα μας, να του "μιλάμε" αν θέλετε... να το "ευλογούμε" όπως λέει κι ο Πωλ.. να λένε προσευχή οσοι βοηθιούνται με προσευχή για την αυτοσυγκέντρωση... και μετά να το πίνουμε. 'Η να το κάνουμε όταν γεμίζουμε μπουκαλια, πριν τα βάλουμε στο ψυγείο. Φιλοδοξώ, να'χω κάποια στιγμή μόνο γυάλινα μπουκάλια στο ψυγείο. (Αν βρω κι αμέθυστα κρυσταλλάκια ακόμα καλύτερα, να ρίχνω από ενα σε κάθε μπουκάλι). Το νερακι που θα έχουμε "καθαρισει" κι "ευλογήσει" γιατί όχι, μαζί με μια σωστότερη διατροφή, πιστεύω ότι θα βοηθησει πολύ στην απορρύπανσή μας...
Επειδή κι εγώ δεν μπορώ να τρέχω για νερό πηγής, κάνω αυτό ακριβώς και όλα καλά. Πονοκέφαλο πραγμτικό έχω να νιώσω χρόνια. Μπορεί να με πιάσει μια ενόχληση τις δύσκολες μέρες, αλλά σε γενικές γραμμές έχω ξεχάσει τι είναι...

Η επίφυση είναι ο βασικός στόχων των καταστροφέων μας. Και ο μεγαλύτερος κινδυνος αυτή τη στιγμή είναι... οι οδοντόκρεμες. Στην Αμερική που παίζει η φθορίωση του νερού είναι το νερό. Αλλά εδώ ακόμα την έχουμε γλυτώσει. Οι οδοντόκρεμες όμως είναι ένα θέμα, ειδικά για τα παιδιά, που είναι πάνω στην ανάπτυξη και με αυτόν τον τροπο καταστρέφεται η επίφυσή τους και δύσκολα επανέρχεται... Πώς να επανέλθει κάτι που δεν πρόλαβε να αναπτυχθεί σωστά; Γι' αυτό μακριά από οδοντόκρεμες φθορίου, φτιάξτε τη δική σας.
Κατά τ' άλλα υπάρχει και άσκηση απεσβεστοποίησης της επίφυσης. Ψάξτε στο youtube, decalcification of the pineal gland, και θα βρείτε τον τρόπο. Είναι απλό και έχει αποτελέσματα. Μόνο προσοχή δεν πρέπει να γίνεται πάνω από 81 φορές -πολλαπλάσιο του εννιά, γιατί άραγε; Κάτι λέει στα βίντεο- γιατί μετά "ενοχλεί" ας ποιύμε την επίφυση.

Re: Επίφυση η κωναριο (pineal gland)

Δημοσιεύτηκε: Τετ 19 Σεπ 2012, 12:52
από ArELa
από τόπικ σε τόπικ σε πάω, ε ; :lol:

Για το φθόριο έχουμε κάνει τρελές συζητήσεις, κι έχω κάνει μια παρουσίαση του Μπλέιλοκ (ξεκινάει από εδώ), που θεωρώ μία από τις καλύτερες ενημερωτικές μου δουλειές.
Mantam Froufrou έγραψε:Και ο μεγαλύτερος κινδυνος αυτή τη στιγμή είναι... οι οδοντόκρεμες.
...τις οποίες φθοριώνουν από τότε που άρχισαν να φτιάχνουν οδοντόκρεμες υποθέτω. Μπορουμε να φανταστούμε πόσες δεκαετίες έχουν σε (ύπουλη) εφαρμογή την ατζεντάρα της "ευγονικης" (εντελώς ειρωνικό το "ευ" στη λέξη που γουστάρουν να χρησιμοποιουν). Πολυ σωστά τα λες :thumb:
Mantam Froufrou έγραψε:Στην Αμερική που παίζει η φθορίωση του νερού είναι το νερό. Αλλά εδώ ακόμα την έχουμε γλυτώσει.
Αν την έχουμε γλυτώσει, θα οφείλεται (παραδόξως) στην ΕΕ (Μέρκελ-Γερμανία κυρίως) που δεν επιτρέπει τη φθορίωση του νερού. Το 2008 επικοινωνούσα μ'ένα Ελληνόπουλο που δουλευε στο χημείο του κράτους στο Ντύσελντορφ. Του έθεσα κάποια στιγμή τους φόβους μου για πιθανή φθορίωση του νερού στην Ελλάδα. Προσφέρθηκε να το εξετάσει. Του έστειλα ένα (γυάλινο) μπουκαλάκι με νερό ταχυδρομικώς και στη βδομάδα πάνω, επιβεβαίωση ότι το νερό μας δεν είναι φθοριωμένο. Ανακούφιση... 'Ομως, τελη του '09 ανέβηκε το καμάρι των Ιλούμινων στην εξουσία, που ως γνωστόν, ακολουθεί κατά γράμμα τις αμερικανιές ( εισήγαγε π.χ εντατικότατα και τις πίπες της πρασινουλί ανάπτυξης μη χέσω, και πολλά άλλα που δεν αξίζει αναπτύξω σ'αυτό το τόπικ). Ειλικρινά δεν ξέρω αν αποφάσισε να εισαγάγει και την πρακτική της φθορίωσης του νερού. Αναζητώ τον Ελληνα στη Γερμανία, δυστυχώς δεν τον βρίσκω πια. Δεν θεωρώ καθόλου απίθανο να φθοριώνεται το νερό μας σήμερα, αλλά αυτό είναι κάτι που μόνο ένας χημικός (με τον κατάλληλο εξοπλισμό για τα τεστ) μπορεί να βεβαιώσει... Κι αν δεν το έκανε ο ΓΑΠ, έχουμε και τους τωρινούς "σωτήρες" που ετοιμάζονται να ιδιωτικοποιήσουν (-συνώνυμο του ξεπουλήσουν ) την ΕΥΔΑΠ και κατ'επέκτασιν, πολύ πιθανά όλες τις υδάτινες πηγές στη χώρα κάποια στιγμή.
Αυτό μπορεί να φανταστεί μόνο κανείς τι θα συνεπάγεται... (εχουμε και την ατζέντα 21). :?

Re: Επίφυση η κωναριο (pineal gland)

Δημοσιεύτηκε: Τετ 19 Σεπ 2012, 14:51
από Mantam Froufrou
Μη μου λες τέτοια! Δε θα υπήρχε μια ανακοίνωση, μια ενημέρωση, κάτι;;;; Μα τι λέω!!!! Θεέ μου, πρέπει να βρω χημικό τώρα!

Και συγγνώμη, πόσο κοστίζει να το πα΄με στο Χημείο του Κράτους βρε συ; Θα πάω ένα σαπούνι μου σε λίγο καιρό, θα ρωτήσω τιμές, και το βλέπω να πηγαίνω κι ένα μπουκαλάκι νερό! Θα ενημερώσω μόλις έχω νέα, μου άναψες φωτιές!!!!

Re: Επίφυση η κωναριο (pineal gland)

Δημοσιεύτηκε: Παρ 28 Σεπ 2012, 13:37
από butterfly
ArELa,δες τι σου'χω!


Re: Επίφυση η κωναριο (pineal gland)

Δημοσιεύτηκε: Παρ 28 Σεπ 2012, 13:53
από ArELa
Το είδα πεταλουδάκι μου, με προλαβες!
εδώ και το σχετικό άρθρο

http://www.in5d.com/sunglasses-pineal-gland.html

Re: Επίφυση η κωναριο (pineal gland)

Δημοσιεύτηκε: Παρ 28 Σεπ 2012, 17:59
από Hlios
butterfly έγραψε:ArELa,δες τι σου'χω!

Χαχαχα πολύ καλό, με έκανε και γέλασα.
Βασικά δεν φορώ ποτέ ηλίου και όποιοι επιμένουν να τα φορούν διαρκώς
τους έχω για και λίγο χαζούς. (εκτός από ψώνια)
Δεν ξέρω πως μου έχει έρθει αυτό, αλλά από ότι φαίνεται έχω πέσει μέσα.
Χαχαχα. Έχω λυθεί στο γέλιο μιλάμε.

Re: Επίφυση η κωναριο (pineal gland)

Δημοσιεύτηκε: Παρ 28 Σεπ 2012, 18:24
από ArELa
Δυστυχώς Ηλιε μου είμαι από τους λίγο χαζούς :P (όχι ψώνιο ελπίζω).
Η αντηλιά βλέπεις... αυτή η άτιμη, μου τσακίζει το γαλανό μου, και αναγκαστικά καταφεύγω σε γυαλιά ηλίου. (θα το παλέψω όμως να τα φορώ λιγότερο)
Τώρα γιατί γέλασες δεν πολυκατάλαβα, πάντως χαίρομαι που σου'κανε τόσο γελαστερό το όλο θέμα :dance:


Φώτη, για το δικό σου "κέντημα" που ψιλορημάζει το τόπικ, ουδέν σχόλιον, :shutup:
γιατί απλούστατα δε γουστάρω να σε τρέφω Εικόνα :loco: