Το χωνεύω δεν το χωνεύω όμως, οφείλω να το κάνω θέμα.
Γνωρίζουμε φυσικά (τουλάχιστον όσοι έχουν δει το τόπικ για το εμβόλιο Η1Ν1) ότι στα εμβόλια βάζουν και κύτταρα εμβρύων από αμβλώσεις ή αποβολές...
Το φρίκουλο το ίδιο ξέρω...
Το εμβόλιο όμως, μπορείς να το αποφύγεις...
Όταν αυτά τα ΣΚΑΤΑ μπαίνουν και σε καθημερινές μας τροφές, τι γίνεται;
Ερευνώ δυο μέρες το θέμα, και αφού το διασταύρωσα από πολλές μεριές, παρουσιάζω ένα χαρακτηριστικό άρθρο με τίτλο μεταφρασμένο στα ελληνικά: (βλαστο)κύτταρα από έμβρυα αμβλώσεων χρησιμοποιούνται για να κάνουν τα προϊόντα Νεστλέ, Πέπσι και Κραφτ (τα γράφω επίτηδες ελληνιστί) πιο εύγευστα...
Υπ'όψιν ότι τα ίδια σκατά χρησιμοποιούνται και στα μπιφτέκια γνωστου αμερικανικοί ταχυφαγείου κατά πολλούς... ταχυφαγειου παραρτήματα του οποίου υπάρχουν και στην Ελλάαδα. Για ευνόητους λόγους δε θα γράψω τη φίρμα, αλλά νομίζω ότι μπορείτε να εξάγετε ασφαλή συμπεράσματα.
Είπατε τίποτα; Αν το ξέρατε, μπράβο σας, ξέρετε και τι να αποφεύγετε... ή τουλάχιστον ΜΕΡΙΚΑ από αυτά που πρέπει να αποφεύγετε. Αν δεν το ξέρατε όμως, θα χάσατε τη μιλιά σας, όπως έπαθα εγώ από προχθές, που μια καταπιανόμουν με το θέμα και μια έτρωγα άρνηση να το κοιτάξω...
Τελικά το κοίταξα κατάματα γιατί δεν είμαι της υπεκφυγής...
Το σχετικό άρθρο εδώ http://causa-nostrae-laetitiae.blogspot ... pepsi.html
όποιος ξέρει αγγλικά και αντέχει, ας διαβάσει τις λεπτομέρειες.
Όποιος δεν ξέρει και τις θέλει, θα περιμένει εμένα όταν θα το αντέξω (γιατί ακόμα νιώθω αναγούλα) να του κάνω μια συνοπτική μετάφραση.
Η ουσία είναι μάγκες, ότι τα λαμογιοΤΕΡΑΤΑ, δεν σταματάνε στα μεταλλαγμενα που ήδη μας κάνουν κυτταρική/νευρολογική ζημιά, ούτε στα άλλα "ευγενή" και "ωφέλιμα" συστατικά που ρίχνουν ένας θεός ξέρει σε πόσα προϊόντα, τώρα ρίχνουν και τα απορρίματα των εκτρώσεων, μέσα σε προϊόντα που καταναλώνουμε/ΤΡΩΜΕ- χρησιμοποιούμε όλοι δηλαδή, στην καθημερινότητά μας!

Φυσικά δεν περιορίζονται στα φαγώσιμα, πάνε και σε προϊόντα περιποίησης δέρματος κλπ.
Αυτά προς γνώση και ενημέρωση!