Γυμναζόμαστε;

Διατροφή, βοτανολογία και ο,τιδήποτε άλλο
σχετικό με την υγεία μας
Άβαταρ μέλους
madcat

Γυμναζόμαστε;

Δημοσίευση από madcat » Κυρ 06 Μάιος 2007, 22:51

Posted: Wed Jan 03, 2007 5:21 pm Post subject: Γυμναζόμαστε;

Τι ρόλο παίζει στη ζωή σας η γυμναστική; Γυμνάζεστε; Ή γυμνάζετε μόνο τα δάχτυλα σας στο πληκτρολόγιο?? :P :P

Ας εκτεθώ πρώτη: γυμναστήριο δεν πηγαίνω αλλά τρέχω παίρνω τα δάση και τα βουνά γιατι που αλλου θα πάει η τρέλα! :P Εχω ενα δασάκι κοντά σε ένα βουνό στα σύνορα της πόλης. Και τσουκου τσουκου με το μπαστουνάκι ανεβαίνω το βουναλάκι!! Και μολις φτάσω στην κορυφή χαιρετώ τον κόσμο της αλλης πλευράς "Χωριανοί ζείτε;;;" :lol:

Το τρέξιμο μου έχει γλυτώσει πολλά λεφτά στον ψυχολόγο...δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε!! 8)
Άβαταρ μέλους
Clairvoyant
Aνενεργός χρήστης

Re: Γυμναζόμαστε;

Δημοσίευση από Clairvoyant » Κυρ 06 Μάιος 2007, 22:53

Posted: Wed Jan 03, 2007 7:34 pm

Από Clairvoyant_

Το τρέξιμο μου έχει γλυτώσει πολλά λεφτά στον ψυχολόγο...δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε!!

Το επιβεβαιώνω κι εγώ παίδες, στα 12 και χρόνια που κάνω γυμναστικούλα δεν χρειάστηκε να πάω στον ψυχολόγο... :D Πάω χτυπιέμαι στο γυμναστήριο, τρέχω, κάνω τα βάρη μου, τους κοιλιακούς/ραχιαίους μου και όλα καλά...Εδώ και 2 χρόνια ξεκίνησα παράλληλα και το TANG SOO DO (πολεμική τέχνη) οπότε ο συνδυασμός των δυο με υποστηρίζει μια χαρά (έτσι θέλω να πιστεύω δηλαδή :roll: ) εντός και εκτός μου... :wink:
Ότι δε με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατό....
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Κυρ 06 Μάιος 2007, 22:54

Posted: Thu Jan 04, 2007 9:46 am

Από Pagona

Το επιβεβαιώνω κι εγώ παίδες, στα 12 και χρόνια που κάνω γυμναστικούλα δεν χρειάστηκε να πάω στον ψυχολόγο

Εσύ όχι! Οι υπόλοιποι που σε ξέρουν όμως????

Τέλος πάντων, για να σοβαρευτούμε...κάποτε έκανα κι εγώ λίγο τρέξιμο, παράλληλα με μπασκετ, και βόλλευ... αλλά αυτό ήταν πολύ παλιά...ήμουν παιδούλα...μέχρι τα 20 περίπου. Μετά το έκοψα, και πήρα την κάτω βόλτα.
Τώρα τρέχω για να κοιμίσω το παιδί, να κοιμίσω τον άντρα μου, να κοιμίσω τον εαυτό μου, τον σκύλο μου, το καναρίνι και το ψάρι! Δεν λέω, καλή γυμναστική, αλλά αντί να σε γλυτώνει απο τον ψυχολόγο όπως το τρέξιμο, μάλλον σε στέλνει μία ώρα αρχίτερα. Οπότε, δεν το συνιστώ ως γυμναστική! ΜΠορεί να ξαναρχίσω το ορίτζιναλ τρέξιμο...θα δώ!
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
Άβαταρ μέλους
madcat

Δημοσίευση από madcat » Κυρ 06 Μάιος 2007, 22:54

Posted: Thu Jan 04, 2007 2:43 pm

Από madcat

Πέγκυ οτι γυμναστική κάνεις καλό είναι!! Τωρα το χειμώνα οταν βρέχει και δεν μπορω να πάρω το ποδήλατο περπατώ περίπου 1χιλ για να πάω στην δουλειά και 1χιλ. στην επιστροφή!
Απλά πράγματα οπως το περπάτημα, επίσης να χρησιμοποιούμε τις σκάλες αντι για το ασανσερ κι άλλα τόσα! Γιατι εσύ νομίζεις ότι το καθάρισμα του σπιτιού δεν ειναι γυμναστική;;; Αν βάλεις και μουσικούλα και τις δουλειές σου θα κάνεις ευχάριστα και θα γυμνάζεσαι! :wink:
Για να μην σου πω ότι εσυ ειδικά έχεις προσωπικό γυμναστή την κοράκλα σου...κάθε μέρα αερομπικ με το Ακαντου!! :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Κυρ 06 Μάιος 2007, 22:55

Posted: Thu Jan 04, 2007 2:54 pm

Από Pagona

Για να μην σου πω ότι εσυ ειδικά έχεις προσωπικό γυμναστή την κοράκλα σου...κάθε μέρα αερομπικ με το Ακαντου!!

Ναι, η αληθεια είναι οτι τώρα τελευταία όταν χορεύει, γυρνάει με κοιτάει και λέει 'και μαμά, και μαμά'...ρίχνω μία δύο βόλτες είναι η αλήθεια, αλλά στην τρίτη βόλτα της λέω 'μαμά γιόκ...τά'φτυσε' και μένω να την κοιτάζω να χτυπιέται μόνη της! Λές να το εφαρμόσω? Ε, θα το εφαρμόσω!
Άβαταρ μέλους
Oropion
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Έδωσε Likes: 1 φορά
Έλαβε Likes: 2 φορές

Δημοσίευση από Oropion » Κυρ 06 Μάιος 2007, 22:55

Posted: Thu Jan 04, 2007 5:18 pm

Από Ωρωπιων

Παιδιά,ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΤΗ γυμναστική,ώς καθε αυτού.Πήγαινα σε γυμναστήριο παλαιότερα για βάρη.Όμως λόγω της δουλειάς,έκοψα το γυμναστήριο.Γυμναζομαι στη δουλειά,δοξα τω θεώ,όλες τις κινήσεις τις κάνω.Για μενα καλύτερη γυμναστική [καθώς χωριάτης],είναι να κόβω ξύλα με το πριόνι στο δάσος και να σκάβω.Ειδικά,αυτή την εποχή,που φυτεύω δέντρα,το σκάψιμο ,ειναι ότι καλύτερο για εκγύμναση των μυών.Μή μου πείτε,αεροβική και διατάσεις,και τρέξιμο.καλύτερα να κάνω μπάνιο με κρύο νερό....
ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΝΙΚΑΝ ΤΟ ΘΑΡΡΕΙΝ...!!!
Άβαταρ μέλους
madcat

Δημοσίευση από madcat » Κυρ 06 Μάιος 2007, 22:56

Posted: Thu Jan 04, 2007 9:27 pm

Από madcat

OROPION έγραψε: Για μενα καλύτερη γυμναστική [καθώς χωριάτης],είναι να κόβω ξύλα με το πριόνι στο δάσος και να σκάβω.Ειδικά,αυτή την εποχή,που φυτεύω δέντρα,το σκάψιμο ,ειναι ότι καλύτερο για εκγύμναση των μυών.Μή μου πείτε,αεροβική και διατάσεις,και τρέξιμο.καλύτερα να κάνω μπάνιο με κρύο νερό....

OROPION γιατί αποκλείεις το τρέξιμο;;; Δηλαδή αν εκεί που κόβεις τα ξύλα αμέριμνος μέσα στο πυκνό δάσος δεις μια αρκούδα να σε πλησιάζει με καλή διάθεση (μετα τον απογευματινό υπνάκο της ενας OROPION για βραδυνό) δεν θα αρχίσεις το τρέξιμο;;; :P :P :P
Άβαταρ μέλους
UnIc0rN
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: UnIc0rN
Φύλο: Άνδρας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από UnIc0rN » Κυρ 06 Μάιος 2007, 22:56

Posted: Sat Jan 06, 2007 3:26 am

Από UnIcOrN

Γεια σας….

Θέλω να ενημερώσω ότι η δουλείες ΔΕΝ είναι γυμναστική. Μπορεί στην δουλεία μας να περπατάμε πολύ, να ιδρώνουμε, να πεθαίνουμε από την κούραση, αλλά δεν είναι γυμναστική.

Γυμναστική είναι η ίδια επαναλαμβανόμενη κίνηση με σταθερό ρυθμό και ένταση. Αυτό βελτιώνει την κατάσταση των μυών μας. Οι διάφορες δουλειές, είτε οικιακές είτε η εργασία μας το μόνο που κάνουν είναι να «καίνε» και απλά να καταπονούν τους μύες μας. Η σωστή γυμναστική, η διατροφή και ο επαρκής ύπνος επαναφέρουν τους μύες στην καλή τους κατάσταση από τον τραυματισμό των μυών λόγο δουλειάς.
Άβαταρ μέλους
madcat

Δημοσίευση από madcat » Κυρ 06 Μάιος 2007, 22:57

Posted: Mon Jan 08, 2007 11:27 am

Από madcat

Καταρχήν Καλη βδομάδα να έχουμε!! :)
Λοιπον σκεφτόμουν το εξής: είστε μια ωραία παρέα εδω μέσα ο καθένας με την δική του τρέλα! Οι περισσότεροι δυστυχως για μενα απο Αθήνα αλλά καλό για σας! Σκεφτόμουν λοιπον, γιατι να μην φτιάξετε μια ομάδα μπάσκετ, ποδοσφαίρου ή ότι αλλο εσείς θέλετε και να διοργανώνετε μια φορά την βδομάδα ή το δεκαπενθήμερο αγώνες. Έτσι και θα διασκεδάζετε και θα αθλείστε!! :wink: Πλάκα θα έχει και θα γνωριστείτε και καλύτερα!! :)
Άβαταρ μέλους
Nemesis
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: Nem3sis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nemesis » Κυρ 06 Μάιος 2007, 22:57

Posted: Mon Jan 08, 2007 12:08 pm

Από Nemesis

καλή μου τρελλογατούλα... εγώ εάν πάω με αυτά τα πυροβολημένα να παίξω μπάσκετ ... ένα είναι σίγουρο δεν πρόκειται ποτέ να πιάσω μπάλα στα χέρια μου με το 1,57 (ολόκληρο παρακαλώ) που είμαι.

Επίσης μετά από μία θεϊκότατη σαβούρα από τις σκάλες το μόνο πράγμα που μπορώ να κάνω με την άδεια του γιατρού είναι είτε φυσιοθεραπείες είτε κολύμπηση αλλά όχι σε εντατικούς ρυθμούς.

επίσης βαριέμαι όσο τίποτα άλλο τα ατομικά σπορ, μπορώ να πάω γυμναστήριο αλλά είμαι σίγουρη ότι μετά από δύο βδομάδες θα τα παρατήσω γιατί βαριέμαι. Αλλά έκανα την καλή φέτος και είπα ότι θα επενδύσω στον εαυτό μου και αποφάσισα να ξεκινήσω κάτι που λάτρευα και παράτησα λόγω αυτής της καταπληκτικότατης πτώσης μου από τις σκάλες... τον χορό.

Μπορεί να μην θεωρείται σπορ ή μέσω εκγύμνασης ή οτιδήποτε, αλλά έχει πλάκα, είναι ομαδικό και εγώ προσωπικά το λατρεύω και είναι βέβαια σίγουρο ότι εκτωνόνεσαι. Μακάρι να έμενες Αθήνα να σε έπερνα μαζί μου θα ρίχναμε πολύ γέλιο σίγουρα :D
If you want to make beautiful music, you must play the black and the white notes together.
Richard M. Nixon
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: RedSonya, Salome

Δημοσίευση από Salome » Κυρ 06 Μάιος 2007, 22:58

Posted: Mon Jan 08, 2007 12:29 pm

Από Pagona

Γυμναστική είναι η ίδια επαναλαμβανόμενη κίνηση με σταθερό ρυθμό και ένταση.

Unicorn έχεις κάνει ποτέ σκούπα, σφουγγάρισμα, πλύσιμο πιάτων, ξεσκόνισμα, τάισμα παιδιού, ξεσκάτισμα παιδιού κτλ? Αν δεν είναι αυτές επαναλαμβανόμενες κινήσεις, ποιές είναι!?
:lol: Άσε, εγώ θα μείνω στα εντός σπιτιού γυμναστήρια...που να πληρώνω τώρα :P
Άβαταρ μέλους
madcat

Δημοσίευση από madcat » Κυρ 06 Μάιος 2007, 22:58

Posted: Mon Jan 08, 2007 12:33 pm

Από madcat

Nemesis έγραψε: Μακάρι να έμενες Αθήνα να σε έπερνα μαζί μου θα ρίχναμε πολύ γέλιο σίγουρα :D

Αν έμενα Αθήνα θα χρειαζόμουν ψυχολογική υποστήριξη :cry: αλλα άσχετο μ'αυτο φυσικά και θα ρίχναμε πολύ γέλιο...είναι ωραία ιδέα...σκεφτείτε το... θα ξεφύγετε λίγο απο τα συνηθισμένα!!
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Κυρ 06 Μάιος 2007, 22:59

Posted: Mon Jan 08, 2007 12:39 pm

Από Pagona

Α πα πα! Ευτυχώς που δεν μένεις Αθήνα δηλαδή, θα με είχες κάθε μέρα στο τρέξιμο και τις γυμναστικές!!!
Άβαταρ μέλους
Nemesis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nemesis » Κυρ 06 Μάιος 2007, 23:00

Posted: Mon Jan 08, 2007 1:39 pm

Από Nemesis

Μετράει το περπάτημα που ρίχνω από και προς το γραφείο κάθε μέρα;

(αυτή είναι μία τελευταία απεγνωσμένη προσπάθεια να πείσω ότι γυμνάζομαι έστω και λιγάκι) :lol:
If you want to make beautiful music, you must play the black and the white notes together.
Richard M. Nixon
Άβαταρ μέλους
madcat

Δημοσίευση από madcat » Κυρ 06 Μάιος 2007, 23:00

Posted: Mon Jan 08, 2007 2:28 pm

Από madcat

Κανένας δεν υποστηρίζει την ιδέα μου;; ΚΑΝΕΙΣ;;; :cry: :cry:
Κατάλαβα... αν ήμουν Αθήνα κανένας δεν θα μ'επαιζε...δεν πειράζει...δεν πειράζει... όχι ειλικρινά δεν πειράζει... :cry: :cry:
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Κυρ 06 Μάιος 2007, 23:01

Κατάλαβα... αν ήμουν Αθήνα κανένας δεν θα μ'επαιζε...δεν πειράζει...δεν πειράζει... όχι ειλικρινά δεν πειράζει...

:lol:
έλα μανάρι μου μην στεναχωριέσαι! Εγώ θα σ'έπαιζα...ένα ντόμινο, ένα σκάκι, άντε ένα τάβλι! Αν θά'θελες σώνει και ντέ γυμναστική, θα σ'έπαιρνα απο πίσω με τ'αυτοκίνητο όσο εσύ θα έτρεχες!!! Είδες? Συμβιβάστηκα!!!!
Άβαταρ μέλους
madcat

Δημοσίευση από madcat » Κυρ 06 Μάιος 2007, 23:01

Posted: Mon Jan 08, 2007 2:41 pm

Από madcat

Pagona έγραψε: :lol:
έλα μανάρι μου μην στεναχωριέσαι! Εγώ θα σ'έπαιζα...ένα ντόμινο, ένα σκάκι, άντε ένα τάβλι! Αν θά'θελες σώνει και ντέ γυμναστική, θα σ'έπαιρνα απο πίσω με τ'αυτοκίνητο όσο εσύ θα έτρεχες!!! Είδες? Συμβιβάστηκα!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Clairvoyant
Aνενεργός χρήστης

Δημοσίευση από Clairvoyant » Κυρ 06 Μάιος 2007, 23:02

Posted: Mon Jan 08, 2007 3:35 pm

Από Clairvoyant_

Σκεφτόμουν λοιπον, γιατι να μην φτιάξετε μια ομάδα μπάσκετ, ποδοσφαίρου ή ότι αλλο εσείς θέλετε και να διοργανώνετε μια φορά την βδομάδα ή το δεκαπενθήμερο αγώνες. Έτσι και θα διασκεδάζετε και θα αθλείστε!!

Εμένα θα μου άρεσε πολύ να κάναμε κάτι τέτοιο, είτε για μπάσκετ είτε για ποδόσφαιρο, στη Λάρισα πάμε κα παίζουμε με τα φιλαράκια μου. Απλά η Αθήνα είναι δύσκολη πόλη και λόγω αποστάσεων, αλλά δεν βλέπω και συμμετοχές για άθληση...(ρε πως και δε βρέθηκε ακόμα κανένας εδώ να θάψει το ΚΚΕ?? :lol: :lol: :lol: )
Άβαταρ μέλους
Nemesis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nemesis » Κυρ 06 Μάιος 2007, 23:03

Posted: Mon Jan 08, 2007 3:43 pm

Από Nemesis

νομίζω πως τα θέλει κι εσένα ο απαυτούλης σου :wink:

πάντως εάν κάνετε ομάδα μπάσκετ εγώ με την Παγώνα ξέρουμε τι θα κάνουμε... θα ζεσταίνουμε τους πάγκους 8) :lol: :P
Richard M. Nixon
Άβαταρ μέλους
madcat

Δημοσίευση από madcat » Κυρ 06 Μάιος 2007, 23:03

Posted: Mon Jan 08, 2007 3:49 pm

Από madcat

Clairvoyant_ έγραψε: Εμένα θα μου άρεσε πολύ να κάναμε κάτι τέτοιο, είτε για μπάσκετ είτε για ποδόσφαιρο, στη Λάρισα πάμε κα παίζουμε με τα φιλαράκια μου. Απλά η Αθήνα είναι δύσκολη πόλη και λόγω αποστάσεων, αλλά δεν βλέπω και συμμετοχές για άθληση...(ρε πως και δε βρέθηκε ακόμα κανένας εδώ να θάψει το ΚΚΕ?? :lol: :lol: :lol: )

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ενας που συμφωνεί...!! :wink: Γιατί το κάνετε δύσκολο τίποτα δεν είναι δύσκολο δηλαδή πως αποφασίζετε να βρεθείτε σε μια καφετέρια και όλοι καταφέρνετε να είστε στην ώρα σας;; Εεε;;;
Αγνοούμε αποστάσεις οταν πρόκειται για φραπεδάκι εεε;;;
Θα κάνουμε και ομάδα ΙΔΕΟ!!! :wink: Θα έχει πλάκα!!! Και όταν έρχομαι Αθήνα θα έρχομαι και εγώ...θα κάνω κοπάνα απο το σεμινάριο και θα'ρχομαι!!

Ακους δίμετρη ετοιμάσου!!! Φόρμες, αθλητικά παπουτσάκια και παγουράκι για το νερό :P :P
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Κυρ 06 Μάιος 2007, 23:04

Posted: Mon Jan 08, 2007 3:54 pm

Από Pagona

ρε πως και δε βρέθηκε ακόμα κανένας εδώ να θάψει το ΚΚΕ??

Ε, μην σου χαλάσω το χατήρι! Θα το θάψω εγώ αυτή την φορά! Κατηγορώ το ΚΚΕ λοιπόν, γιατί φέτος οι πορείες ήταν λιγότερες, κι όπως ξέρουμε οι πορείες ενδείκνυνται για γυμναστική. Το περπάτημα είναι η καλύτερη γυμναστική ναι? Αλλά φέτος μας παράτησαν στα περιττά κιλά μας, και μας άφησαν στην μιζέρια μας! ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!
Ακους δίμετρη ετοιμάσου!!! Φόρμες, αθλητικά παπουτσάκια και παγουράκι για το νερό

Ναι, ναι, δεν το συζητώ! Με φόρμα, αθλητικό παπουτσάκι και παγουράκι θα έλθω σίγουρα... αλλά μάλλον για να
ζεσταίνουμε τους πάγκους
με την Νέμεσι!!!!
:lol:
Άβαταρ μέλους
madcat

Δημοσίευση από madcat » Κυρ 06 Μάιος 2007, 23:04

Posted: Mon Jan 08, 2007 4:03 pm

Από madcat

Pagona έγραψε: Ε, μην σου χαλάσω το χατήρι! Θα το θάψω εγώ αυτή την φορά! Κατηγορώ το ΚΚΕ λοιπόν, γιατί φέτος οι πορείες ήταν λιγότερες, κι όπως ξέρουμε οι πορείες ενδείκνυνται για γυμναστική. Το περπάτημα είναι η καλύτερη γυμναστική ναι? Αλλά φέτος μας παράτησαν στα περιττά κιλά μας, και μας άφησαν στην μιζέρια μας! ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ANDROMEDA
Ιδεογραφίτης με τα όλα του
Ιδεογραφίτης με τα όλα του
Irc ψευδώνυμο: ANDROMEDA_

Δημοσίευση από ANDROMEDA » Πέμ 13 Μαρ 2008, 05:07

Λοιπόν εγώ έχω ένα κακό ελάτωμα με την γυμναστική.Όποτε παίρνω κιλά βρίσκομαι στο γυμναστήριο και 'οποτε τα χάνω,για καφε :cool: τώρα που έχω πάρει 6 κιλά πάω πάλι γυμναστήριο..Ο γυμναστής μου με έχει μάθει πιά...όποτε πηγαίνω την πρώτη μέρα πάντα με ρωτάει...πώς ήταν οι διακοπές καλα?καλα?
Άντε πιάσε τον διάδρομο τώρα.... :)
Φιλικά Ανδρομέδα
http://www.phpbbserver.com/anexigito/
Άβαταρ μέλους
Clairvoyant
Aνενεργός χρήστης

Δημοσίευση από Clairvoyant » Παρ 14 Μαρ 2008, 01:02

Εγώ παντως σημερα εκανα διαδρομο, εκανα ποδηλατο, βαρη, κοιλιακους ραχιαιους και μετα ειπα να γυμνασω και λιγο σαγώνια. Χτύπησα 2 σουβλακια και μια κοκα κολα και ηρθα στα ισα μου. Η λύση ειναι γυμναστικη συνεχεια και τρωτε ελευθερα....... :loco:
Άβαταρ μέλους
Clairvoyant
Aνενεργός χρήστης

Δημοσίευση από Clairvoyant » Παρ 14 Μαρ 2008, 01:02

Α, κανένας καινούριος που ασχολείται με πολεμικές τέχνες?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Υγεία-Διατροφή”