Posted: Sat Dec 09, 2006 3:56 am Post subject: Προβλήματα Υγείας
Εδώ γράφουμε το πρόβλημα υγείας που θέλουμε να πάρουμε απάντηση.
Εγώ προσωπικά ασχολούμαι με τις εναλλακτικές θεραπείες. Στις εναλλακτικές λοιπόν θεραπείες δεν ξεχωρίζουμε ασθένειες, αλλά ανθρώπους ασθενείς. Κάθε άρρωστος είναι μία ξεχωριστή περίπτωση που δεν μοιάζει με καμία προηγούμενη.
Γι’ αυτό λοιπόν θα ήθελα μαζί με το πρόβλημα και όσα περισσότερα στοιχεία έχετε γι αυτό, να γράφεται το φύλο, την ηλικία, το ύψος, το βάρος, διατροφικές συνήθειες (πόσο συχνά τρώει κρέας, γαλακτοκομικά προϊόντα, πόσο νερό πίνει, τσιγάρο, αλκοόλ), δραστηριότητες – αθλήματα και πόσο συχνά, περιγραφή μιας μέσης μέρας, αλλά προβλήματα υγείας.
Σε αυτή την ενότητα κάνουμε διερευνητικές ερωτήσεις για τη φύση του προβλήματος και του ασθενή. ΔΕΝ δίνουμε εδώ τις προτάσεις μας.
Προβλήματα Υγείας
- Salome
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: RedSonya, Salome
- Φύλο: Γυναίκα
Re: Προβλήματα Υγείας
Posted: Sat Dec 09, 2006 7:35 pm
Από Nemesis
Καλό μου μεγιά η καινούργια ενότητα, πάρα πολύ καλή και λαμπρή η κίνησή σας, μάκια σου και good luck.
Όπως σου έχω πει θα με ενδιέφερε να με ενημερώσεις για εναλλακτικές θεραπείες για τον θυροειδή (συγνώμη για τυχόν ορθρογραφικά) επίσης όποτε πάλι βρεις χρόνο κάτι για την ξηροδερμία της κεφαλής που θέλω για τον πατέρα μου και για τον κνησμό (που προέρχεται από άγχος και στρες) γιατί το παθαίνω αρκετά συχνά τελευταία και δεν μ'αρέσει να ξύνομαι σαν να έχω ψόρα.
Αυτά τα λίγα προς το παρόν μην ανησυχείς εγώ θα είμαι μόνιμη εδώ και θα σε ζαλίσω κι άλλο μάκια σου και σε ευχαριστώ προκαταβολικά.
επίσης και για την κυτταρίτιδα χιχιχιχιχι νομίζω πως ενδιαφέρει πολλές γυναίκες εκτός από εμένα
Από Nemesis
Καλό μου μεγιά η καινούργια ενότητα, πάρα πολύ καλή και λαμπρή η κίνησή σας, μάκια σου και good luck.
Όπως σου έχω πει θα με ενδιέφερε να με ενημερώσεις για εναλλακτικές θεραπείες για τον θυροειδή (συγνώμη για τυχόν ορθρογραφικά) επίσης όποτε πάλι βρεις χρόνο κάτι για την ξηροδερμία της κεφαλής που θέλω για τον πατέρα μου και για τον κνησμό (που προέρχεται από άγχος και στρες) γιατί το παθαίνω αρκετά συχνά τελευταία και δεν μ'αρέσει να ξύνομαι σαν να έχω ψόρα.
Αυτά τα λίγα προς το παρόν μην ανησυχείς εγώ θα είμαι μόνιμη εδώ και θα σε ζαλίσω κι άλλο μάκια σου και σε ευχαριστώ προκαταβολικά.
επίσης και για την κυτταρίτιδα χιχιχιχιχι νομίζω πως ενδιαφέρει πολλές γυναίκες εκτός από εμένα