ΥΠΕΡΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ- Η απαγορευμένη πανάκεια

Διατροφή, βοτανολογία και ο,τιδήποτε άλλο
σχετικό με την υγεία μας
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
harosnikos
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Δημοσιεύσεις: 665
Εγγραφή: Δευ 21 Δεκ 2009, 10:42
Irc ψευδώνυμο: harosnikos
Φύλο: Άνδρας

ΥΠΕΡΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ- Η απαγορευμένη πανάκεια

Δημοσίευση από harosnikos » Κυρ 28 Μαρ 2010, 09:47

ΥΠΕΡΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ (H2O2) - Η απαγορευμένη πανάκεια


Η άγνωστη «θαυματουργή» θεραπεία


Το γνωστό οξυζενέ φαίνεται να συμβάλλει σημαντικά στην αποτελεσματική αντιμετώπιση ενός ευρέος φάσματος ασθενειών. Παρόλο όμως, που αρκετοί επιστήμονες πραγματοποιούν αποκαλυπτικές μελέτες για τις ιαματικές του ιδιότητες, τα συμπεράσματά τους υποβαθμίζονται συστηματικά απο το ιατροφαρμακευτικό σύστημα...


Πριν από 170 χρόνια, όταν η Ινδία ήταν ακόμα βρετανική αποικία, οι αυτόχθονες έπιναν νερό, μέσα στο οποίο διέλυαν μικρές ποσότητες υπεροξειδίου του υδρογόνου για να αντιμετωπίσουν μια μεγάλη ποικιλία ασθενειών - από πιο ήπιες, όπως η γρίπη, έως σοβαρότερες ασθένειες, όπως η χολέρα και η μαλάρια. Τα αποτελέσματα αυτής της μεθόδου θεραπείας ήταν τόσο θετικά, ώστε θεωρήθηκε ότι η διάδοση της θα επηρέαζε το εμπόριο χημικών φαρμάκων που είχε αρχίσει τότε να καθιερώνεται και στο Ηνωμένο Βασίλειο.


Για να αντιμετωπίσουν την απειλή, οι βρετανικές Αρχές προσέλαβαν έναν ρεπόρτερ, ο οποίος -προσποιούμενος τον γιατρό- «κατασκεύασε» μια ιστορία για ένα παιδί που πέθανε εξαιτίας εγκεφαλικής βλάβης, ύστερα από τη λήψη υπεροξειδίου του υδρογόνου.


Το γεγονός ότι η είδηση προήλθε από έναν «ειδικό» επηρέασε καθοριστικά τους Ινδούς, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψουν τη χρήση του Η2Ο2 και να στραφούν στα βρετανικά φαρμακευτικά σκευάσματα (Madison Cavanaugh, The one-minute cure: The secret to healing virtually all diseases).Επρόκειτο για το πρώτο χτύπημα εναντίον μιας πολλά υποσχόμενης θεραπευτικής μεθόδου, η οποία από τότε καταπιέζεται συστηματικά από το φαρμακοκεντρικό ιατρικό μοντέλο.


Πολλοί επιστήμονες (Willhelm, Warburg, Oliver, Holman, Farr, Barnard, Palthe, McCabe, Cummings) υποστηρίζουν ότι τα θεραπευτικά οφέλη της είναι πολύ σημαντικά για όλες σχεδόν τις ασθένειες, μετατρέποντας τη σε πανάκεια χωρίς προηγούμενο και, μάλιστα, με μηδενικό κόστος!Μεταξύ αυτών, κάποιοι την εφαρμόζουν ως εναλλακτική μέθοδο θεραπείας αφού η κλασική Ιατρική αρνείται να τη συμπεριλάβει στις καθιερωμένες πρακτικές της και η επιστημονική κοινότητα δεν χρηματοδοτεί επίσημες έρευνες για την αποτελεσματικότητα της.


Οξυγόνο: το κλειδί για έναν υγιή οργανισμό


Το ανθρώπινο σώμα αποτελείται κατά 70%-80% από νερό, το μεγαλύτερο μέρος του οποίου (89%) είναι οξυγόνο. Σχεδόν όλη η βιολογική ενέργεια του ανθρώπου πηγάζει από αυτό το δομικό στοιχείο, χάρη στο οποίο ο οργανισμός παραμένει ζωντανός και σε καλή κατάσταση. Και απόδειξη είναι το ότι ένας άνθρωπος μπορεί να επιβιώσει εβδομάδες χωρίς φαγητό, αρκετές μέρες χωρίς νερό, αλλά μόνο λίγα λεπτά χωρίς οξυγόνο.


Ο θεμελιώδης ρόλος του για τη διατήρηση της ζωής οδήγησε πολλούς επιστήμονες να μελετήσουν το ίδιο το οξυγόνο, καθώς και τη σχέση που μπορεί να έχει η έλλειψη του με την εμφάνιση ασθενειών, αλλά και την πιθανή αξιοποίηση του για την ανάκτηση της υγείας.


Το γενικότερο συμπέρασμα που προκύπτει από το σύνολο των μελετών είναι ότι η πρωταρχική αιτία των περισσότερων ασθενειών συνδέεται -σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό- με την ανεπαρκή παρουσία του, κυρίως σε κυτταρικό επίπεδο, και ότι η ενίσχυση του οργανισμού με επιπλέον οξυγόνο δημιουργεί ευνοϊκές συνθήκες για την πρόληψη ή καταπολέμηση της παθογένειας (Madison Cavanaugh, The one-minute cure: The secret to healing virtually all diseases).

Μια από τις πιο σημαντικές ανακαλύψεις για τη δύναμη του οξυγόνου στη θεραπευτική διαδικασία πραγματοποιήθηκε το 1931.


Ο δρ. Otto Warburg κέρδισε το βραβείο Νόμπελ στη Φυσιολογία και Ιατρική, όταν απέδειξε ότι οι ιοί δεν μπορούν να επιβιώσουν και να αναπτυχθούν σε περιβάλλοντα πλούσια σε οξυγόνο, επειδή είναι αναεροβικοί. Επιπλέον, ο Warburg μέσω των πειραμάτων του διαπίστωσε ότι η αφαίρεση οξυγό νου από το κύτταρο κατά 35%, το μετατρέπει σε καρκινικό.


Υποστήριξε ότι η βασική αιτία του καρκίνου είναι η ανεπαρκής οξυγόνωση των κυττάρων και ότι, αν αντιστρέψουμε αυτό το δεδομένο, ο καρκίνος θα μπορούσε να νικηθεί (Otto Warburg, The prime cause and prevention of cancer, 30/6/1966).


Μετέπειτα μελέτες του ίδιου του Warburg και άλλων επιστημόνων συμπέραναν ότι σχεδόν όλες οι τοξίνες και τα βακτήρια εξουδετερώνονται σε περιβάλλοντα πλούσια σε οξυγόνο (Otto Warburg, The prime cause and prevention of cancer).. Κάποιες από τις θεραπείες που αναπτύχθηκαν με κεντρικό γνώμονα την παραπάνω διαπίοτωοη ονομάστηκαν «οξειδωτικές» γιατί, από τη μια, προκαλούν οξείδωση των προσβεβλημένων από βλαβερούς μικροοργανισμούς κυττάρων και, από την άλλη, θωρακίζουν τα υγιή κύτταρα οξυγονώνοντας τα.Το υπεροξείδιο του υδρογόνου (Η2O2) συγκαταλέγεται σε αυτές και, μαζί με το όζον (Ο2), συνιστούν τις βιο-οξειδωτικές θεραπείες. Ο μηχανισμός δράσης τους είναι παρόμοιος: όταν διαλύονται μέσα στο σώμα, απελευθερώνουν το επιπλέον άτομο οξυγόνου που εμπεριέχεται στη μοριακή τους σύνθεση, δημιουργώντας ένα καλά οξυγονωμένο περιβάλλον που έχει διπλή αποστολή: την πρόληψη και τη θεραπεία.Ωστόσο, η ιατρική και φαρμακευτική βιομηχανία επιμένουν να μην εκμεταλλεύονται αυτές τις θεραπευτικές λύσεις - προφανώς επειδή δεν τους δίνεται κανένα οικονομικό κίνητρο. Τόσο το όζον όσο και το υπεροξείδιο του υδρογόνου είναι ουσίες που δεν μπορούν να πατενταριστούν και το κόστος παρασκευής τους είναι εξαιρετικά χαμηλό.


Επιπλέον, αν η θεραπευτική δράση τους αφορά όντως στο σύνολο των ασθενειών, τις μετατρέπει σε απειλή για την καθιερωμένη βιομηχανία ακριβών συμπτωματικών φαρμάκων και πολυδάπανων ιατρικών πρακτικών. Ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που το σύστημα δεν χρηματοδοτεί και επίσημες έρευνες που θα αποδείκνυαν την αξία τους (Madison Cavanaugh, The one-minute cure: The secret to healing virtually all diseases).


η συνέχεια στο http://eleftheri-epistimi.blogspot.com/
Άβαταρ μέλους
harosnikos
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Δημοσιεύσεις: 665
Εγγραφή: Δευ 21 Δεκ 2009, 10:42
Irc ψευδώνυμο: harosnikos
Φύλο: Άνδρας

Re: ΥΠΕΡΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ- Η απαγορευμένη πανάκεια

Δημοσίευση από harosnikos » Κυρ 28 Μαρ 2010, 10:05

Πρόκειται για ελάχιστες περιπτώσεις της άγνωστης ιστορίας της θεραπευτικής δύναμης της ουσίας, οι οποίες αναφέρονται στο βιβλίο της Madison Cavanaugh The one-minute cure: The secret to healing virtually all diseases (Η θεραπεία του ενός λεπτού: το μυστικό για να γιατρέψεις σχεδόν όλες τις ασθένειες). Στο ίδιο βιβλίο έχουν συγκεντρωθεί και οι γνώμες ειδικών επιστημόνων που υποστηρίζουν τις εκπληκτικές ιδιότητες του υπεροξειδίου του υδρογόνου και γενικότερα των βιο-οξειδωτικών θεραπειών σε όλο το φάομα των ασθενειών, συμπεριλαμβανομένης, και της τριπλής μάστιγας: AIDS, καρκίνος και καρδιακά προβλήματα.
Το 1993, ο Αμερικανός ερευνητής δρ. Charles H. Farr προτάθηκε για το βραβείο Νόμπελ στην Ιατρική, για την εργασία του σχετικά με την ευεργετική δράση του Υπεροξειδίου του Υδρογόνου στην καλύτερη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Συμφωνά με την έρευνα του, τα κοκκιοκύτταρα (είδος λευκών αιμοσφαιρίων) παράγουν την ουσία που αμύνεται εναντίον βακτηρίων, παρασίτων και ζυμομυκήτων που προσβάλουν τον οργανισμό, ρυθμίζει τις ορμόνες και το σάκχαρο του αίματος, και αποτελεί απολυμαντικό, αντισηπτικό και οξειδωτικό παράγοντα (C. Η. Farr, The therapeutic use of H2O2, Townsend letter for Doctors, 1987).Ο δρ. David G. Williams, ένας από τους κορυφαίους επι στήμονες φυσικών θεραπειών, αναφέρει: « Ο αρχικός σκεπτικισμός μου για τη θεραπευτική λήψη υπεροξειδίου του υδρογόνου με οδήγησε σε ενδελεχή έρευνα, κλινική εργασία και πειραματισμό. Καταλαβαίνω ότι η πλειοψηφία των ανθρώπων πιθανότατα δεν θα πειστεί ποτέ, ωστόσο εγώ είμαι πεπεισμένος ότι το H2O2 είναι ασφαλές, διαθέσιμο και με εξωφρενικά μικρό κόστος. Αλλά το καλύτερο απ' όλα είναι ότι λειτουργεί!»

(David G. Williams, The many benefits of hydrogen peroxide, 17/7/2003)
Άβαταρ μέλους
mittenwald
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Δημοσιεύσεις: 143
Εγγραφή: Πέμ 11 Μαρ 2010, 01:57
Φύλο: Άνδρας

Re: ΥΠΕΡΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ- Η απαγορευμένη πανάκεια

Δημοσίευση από mittenwald » Κυρ 28 Μαρ 2010, 14:39

Πολύ ενδιαφέρον.

Μήπως γνωρίζει κανένας πού μπορούμε να μάθουμε πώς να το χρησιμοποιούμε;
Αναφέρει κάποια στοιχεία το άρθρο, αλλά διαρκώς λέει με τη βοήθεια ειδικών...
Merlinus Sum, Qui, Me Tangit Turbat Mundum

Aut Viam Inveniam Aut Faciam
Άβαταρ μέλους
harosnikos
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Δημοσιεύσεις: 665
Εγγραφή: Δευ 21 Δεκ 2009, 10:42
Irc ψευδώνυμο: harosnikos
Φύλο: Άνδρας

Re: ΥΠΕΡΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ- Η απαγορευμένη πανάκεια

Δημοσίευση από harosnikos » Κυρ 28 Μαρ 2010, 23:41

υπάρχει το βιβλίο Madison Cavanaugh The one-minute cure: The secret to healing virtually all diseases που μπορεί κάποιος να βρει και να κατεβάσει από το ίντερνετ....επίσης σε πολλά blogs του εξωτερικού γίνεται αναφορά στις δοσολογιές και στο τι πρέπει να προσέξει κάποιος που έχει στο μυαλό του να χρησιμοποιήσει τη θεραπεία...

θέλει πολύ προσοχή και σωστή ενημέρωση...αν δεν τηρηθούν οι σωστοί κανόνες χρήσης και οι οδηγίες παρασκευής οι επιπτώσεις στην υγεία μας θα είναι πολύ σοβαρές..


έχουμε γιατρό εδώ μέσα στα ιδεό?
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Δημοσιεύσεις: 12439
Εγγραφή: Πέμ 11 Μαρ 2010, 20:05
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 92 φορές
Έλαβε Likes: 230 φορές

Re: ΥΠΕΡΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ- Η απαγορευμένη πανάκεια

Δημοσίευση από doctormarkon » Τετ 16 Ιουν 2010, 14:51

Επιτέλους το βρήκα το άρθρο.

Ξέρω πολύ καλά ότι στους χυμούς μακράς διαρκείας amita, refresh, frulite κλπ αποστειρώνουν το εσωτερικό ασημί της συσκευασίας τετραπακ με υπεροξείδιο του υδρογόνου το οποίο λειτουργεί σαν αντισηπτικό και κάνει το περιεχόμενο να διατηρείται πολλούς μήνες. Αυτή η ιδιότητα σαν συντηρητικό τροφίμων έχει κάποια σχέση με ατιοξειδωτικό?.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
harosnikos
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Δημοσιεύσεις: 665
Εγγραφή: Δευ 21 Δεκ 2009, 10:42
Irc ψευδώνυμο: harosnikos
Φύλο: Άνδρας

Re: ΥΠΕΡΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ- Η απαγορευμένη πανάκεια

Δημοσίευση από harosnikos » Πέμ 17 Ιουν 2010, 08:21

http://www.alkalizeforhealth.net/oxygen.htm

http://www.cancertutor.com/Cancer/HydrogenPeroxide.html

για όποιον ενδιαφέρεται δυο αγγλικες σελίδες...
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Δημοσιεύσεις: 12439
Εγγραφή: Πέμ 11 Μαρ 2010, 20:05
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 92 φορές
Έλαβε Likes: 230 φορές

Re: ΥΠΕΡΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ- Η απαγορευμένη πανάκεια

Δημοσίευση από doctormarkon » Πέμ 17 Ιουν 2010, 09:55

Ευχαριστώ για τα links.

Στο πρώτο αναφέρεται η L Carnitine και το συνένζυμο Q10 καθώς και οι ιδιότητες της βιταμίνης C και η δράση όλων αυτών στον οργανισμό.
Για τα δύο πρώτα έχουν γραφτεί άρθρα στο Τρίτο Μάτι και το NEXUS με αναφορές σε πολλές πηγές από βιβλία και διαδίκτυο.
Σε μεγάλες δόσεις θα μπορούσαν να αποτρέψουν χειρουργικές εμβάσεις στην καρδιά και λήψη φαρμάκων. Σαν προληπτικά οπωσδήποτε και όχι όταν η κατάσταση φθάνει στο απροχώρητο.

Τα περί ισορροπημένης διατροφής είναι παραμύθια γιατί η L Carnitine βρίσκεται στο κρέας και μαζί με τοξικές ουσίες του κρέατος Για να την πάρεις σε θεραπευτικές δόσεις πρέπει να τρώς ενα αρνί τη μέρα μαζί με όλα τα επικίνδυνα λίπη.

Το συμπλήρωμα διατροφής με το συστατικό αυτό κάνει θαύματα και πολλοί γιατροί το συνταγογραφούν για καρδιοπάθειες αλλά και για αθριτικά γιατί δυναμώνει τους μυς. Αλλοι αποφεύγουν να το συνταγογραφήσουν γιατί δίνουν τα κλασικά χημικά φάρμακα.
Η L Carnitine σε μορφή συμπληρώματος υπάρχει σε φιαλίδια το ενός γραμμαρίου σε υγρή μορφή αλλά κυκλοφορεί σε πάνω από 25 μάρκες. Σαν φυσική ουσία δεν είναι δυνατόν να πατενταριστεί και να αποφέρει υπερκέρδη σε μία συγκεκριμένη βιομηχανία η καρτελ.

Τα συμπληρώματα βιταμινών, ιχνοστοιχείων ή οι ειδικές φόρμουλες ενδέχεται να παράγονται από τις ίδιες βιομηχανίες με τα κλασσικά φάρμακα αλλά δεν μπορούν να πατενταριστούν και γι αυτό το λόγο έχουν γίνει κόκκινο πανί για το φαρμακευτικό καρτελ.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Δημοσιεύσεις: 56615
Εγγραφή: Κυρ 15 Απρ 2007, 01:29
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1285 φορές
Έλαβε Likes: 2080 φορές

Re: ΥΠΕΡΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ- Η απαγορευμένη πανάκεια

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 17 Ιουν 2010, 10:25

Ο αντρας μου είχε πυώδεις αμυγδαλές το '60, όπου στα χωριά υπήρχε η απόλυτη φτώχεια, και όπως πολλοί, έτσι κι εκείνος, δεν είχε καμία (οικονομική) δυνατότητα να τρέξει σε νοσοκομεία, να τις βγάλει, που κανονικά έτσι έπρεπε να γίνει, αφού είχε καταντήσει χρόνιο πρόβλημα που του εμφανιζόταν κάθε 3-μηνο περίπου (εποχιακές αμυγδαλές που λέμε) και τον "έριχνε" με υψηλούς πυρετούς και ισχυρότατη αμυγδαλίτιδα στο κρεβάτι.

Ωσπου εμφανίστηκε ένας γιατρός στο χωριό που οι κάτοικοι αποκαλούσαν "θαυματοποιό". Η σύστασή του στη μητέρα του τότε πιτσιρικά συζύγου μου, ήταν να τον βάζει να κάνει γαργάρες με οξυζενέ, σε τακτά χρονικά διαστήματα, ώσπου να φύγει η κρίση αμυγδαλίτιδας που πάλι τον ταλάνιζε. Αυτό και έγινε. Μετά από 6 (κυριολεκτικά μόνο 6) τέτοιες γαργάρες, το πρόβλημα έφυγε ως δια μαγείας, και δεν επανεμφανίστηκε μέχρι σήμερα (δηλαδή εδώ και μισό αιώνα).

Είχε δηλαδή γίνει ΠΛΗΡΗΣ αποθεραπεία, με τη χρήση του οξυζενέ...
Δεν τον ξαναενόχλησαν και το εντυπωσιακό ήταν πως σε εξέταση που του έγινε στο στρατό (ενδελεχής, σχολαστική γιατί ήταν Ο.Υ.Κ.άς) και αφού ανέφερε ακόμα και αυτό ως "ιστορικό" στο γιατρό της μονάδας, εκείνος ψάχνοντας και σκαλίζοντας για αρκετή ώρα το λαιμό του, του είπε: "Δυσκολεύομαι να πιστέψω πως είχες ποτέ πρόβλημα με αμυγδαλές, πολλώ δε μάλλον ότι ήταν και πυώδεις... Δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι είχες πυώδεις αμυγδαλές, κι αν ήταν έτσι, θα το έβλεπα". Αντε να τον πείσει... Δεν τον έπεισε, αλλά εκείνος ήξερε πως έτσι ήταν. Μια τέτοια αποθεραπεία μπορεί να μη λογίζεται ως ιδιαίτερα σημαντική, αλλά αν σκεφτεί κανεις πως οι πυώδεις αμυγδαλές (ως χρόνιο πρόβλημα) μπορεί να έχουν επιπτώσεις είτε στην καρδιά, είτε στα νεφρά (σοβαρότατες επιπτώσεις), ή μπορεί να δημιουργήσουν ρευματικά που πραγματικά ταλανίζουν τον άνθρωπο διά βίου, και αν συνυπολογίσω και το γεγονός ότι από πυώδεις αμυγδαλές κόντεψε να πεθάνει ο πατέρας μου όταν (προπολεμικά) "έφραξαν" τα νεφρά του, έπαψε να ουρεί και τον περίμεναν να πεθάνει από τοξαιμία, (τη γλύτωσε γιατί τότε κυκλοφόρησε η χρυσομυκίνη που τον έσωσε), θα έλεγα πως το οξυζενέ όντως είναι ένα δυναμικό στοιχείο, που βοηθάει σε πολλές περιπτώσεις τον οργανισμό και αποτελεί πανάκεια για πολλά προβλήματα υγείας που ταλανίζουν κόσμο.
.


Εικόνα


I faced it all and I stood tall, and did it my way....

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...στο Youtube:
http://www.youtube.com/user/vasoula2908/featured
https://www.youtube.com/user/vasoula2908asteria
Άβαταρ μέλους
Xamenos
Ιδεογραφίτης με τα όλα του
Ιδεογραφίτης με τα όλα του
Δημοσιεύσεις: 96
Εγγραφή: Πέμ 30 Ιουν 2011, 22:43
Φύλο: Άνδρας
Τοποθεσία: Χανιά

Re: ΥΠΕΡΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ- Η απαγορευμένη πανάκεια

Δημοσίευση από Xamenos » Παρ 08 Ιούλ 2011, 10:53

Αρελα :worship:
Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με τον άντρα σου. Ίσως όχι τόσο έντονο, αλλά 1 φορά το χρόνο έπεφτα στο κρεβάτι με σαραντάρη πυρετούλη, και όλα τα παρελκώμενα της αμυγδαλύτιδας.
Αυτό βέβαια, αν δεν το προλάβαινα με αντιβίωση 1000 mg (καραμέλες τις είχα κάνει τρομάρα μου). Το τι βότανα και τι γιατροσόφια είχα δοκιμάσει μέσα στην απελπισία μου, δε λέγεται...
Πριν 4 μήνες λοιπόν με έπιασαν και πάλι και θυμήθηκα την ανάρτησή σου. Εγώ δεν έκανα 6 γαργάρες, αλλα 16 για να μαι σίγουρος :loco: και μέχρι σήμερα δεν είχα την παραμικρή ενόχληση.
Δε ξέρω ακόμα βέβαια αν θεραπέυτηκα εντελώς μόλις μετά απο 4 μήνες, αλλά και μόνο το οτι μου πέρασε χωρίς να πάρω αντιβίωση, ακόμα μου φαίνεται απίστευτο!

Και επαναλαμβάνω :worship: :worship:
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Δημοσιεύσεις: 56615
Εγγραφή: Κυρ 15 Απρ 2007, 01:29
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1285 φορές
Έλαβε Likes: 2080 φορές

Re: ΥΠΕΡΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ- Η απαγορευμένη πανάκεια

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 08 Ιούλ 2011, 12:04

Xamenos έγραψε:Δε ξέρω ακόμα βέβαια αν θεραπέυτηκα εντελώς μόλις μετά απο 4 μήνες, αλλά και μόνο το οτι μου πέρασε χωρίς να πάρω αντιβίωση, ακόμα μου φαίνεται απίστευτο!

Και επαναλαμβάνω :worship: :worship:
Βρε άσε τις υποκλίσεις. Χαίρομαι, χαίρομαι,δεν ξέρεις πόσο χαίρομαι! :xara:
Πρέπει να κάνουμε ο,τι μπορούμε να αποφεύγουμε τις αντιβιώσεις (και γενικότερα τα φάρμακα)... Ξέρεις εσύ. :wink:

Και να μην έγινε πλήρης αποθεραπεία, τώρα ξέρεις. Με το που πάει να σε πιάσει, οξυζενέ και πάσης Ελλάδος! :thumb:
.


Εικόνα


I faced it all and I stood tall, and did it my way....

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...στο Youtube:
http://www.youtube.com/user/vasoula2908/featured
https://www.youtube.com/user/vasoula2908asteria
Άβαταρ μέλους
yiotis
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Δημοσιεύσεις: 166
Εγγραφή: Κυρ 27 Μαρ 2011, 11:43
Φύλο: Άνδρας
Έλαβε Likes: 3 φορές

Re: ΥΠΕΡΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ- Η απαγορευμένη πανάκεια

Δημοσίευση από yiotis » Κυρ 23 Οκτ 2011, 02:23

Περυσι τετοιο καιρο ξεκινησα να κανω εισπνοες με διαλυμα 3% οξυζενε φουντ γκρειντ, ανα τακτα διαστηματα και ενω καθε χειμερινη περιοδο όλο και θα επεφτα στο κρεβατι απο κάποια ίωση ,περυσι την έβγαλα εντελως καθαρός.
Άβαταρ μέλους
Xamenos
Ιδεογραφίτης με τα όλα του
Ιδεογραφίτης με τα όλα του
Δημοσιεύσεις: 96
Εγγραφή: Πέμ 30 Ιουν 2011, 22:43
Φύλο: Άνδρας
Τοποθεσία: Χανιά

Re: ΥΠΕΡΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ- Η απαγορευμένη πανάκεια

Δημοσίευση από Xamenos » Κυρ 23 Οκτ 2011, 02:37

Και αφού επανέκαμψε το topic να πω οτι ακόμα δεν με έχουν πιάσει οι αμυγδαλές μου. Πράγμα το οποίο είναι πραγματικά απίστευτο!!! (Κάθε φορά που το συζητάω ή απλά το στοχάζομαι μόνος μου, στέλνω αμέτρητες ευχές :rose: :rose: :rose: )
Άβαταρ μέλους
enigma
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Δημοσιεύσεις: 836
Εγγραφή: Τρί 04 Οκτ 2011, 15:17
Φύλο: Άνδρας

Re: ΥΠΕΡΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ- Η απαγορευμένη πανάκεια

Δημοσίευση από enigma » Τετ 26 Οκτ 2011, 13:43

Πές μου κάτι οι γαργάρες με <<καθαρό >> οξυζενέ ή διαλυμένο σε νερό και αν το τελευταίο .... δοσολογία ;
Mornie utúlië
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Δημοσιεύσεις: 56615
Εγγραφή: Κυρ 15 Απρ 2007, 01:29
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1285 φορές
Έλαβε Likes: 2080 φορές

Re: ΥΠΕΡΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ- Η απαγορευμένη πανάκεια

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 26 Οκτ 2011, 13:50

enigma έγραψε:Πές μου κάτι οι γαργάρες με <<καθαρό >> οξυζενέ ή διαλυμένο σε νερό και αν το τελευταίο .... δοσολογία ;
Όπως το παίρνεις μπουκαλάκι από το φαρμακείο, βάζεις λίγο στο στόμα και γαργάρες. Δεν είναι ευχάριστη η αίσθηση, αλλά αν έχεις αμυγδαλίτιδα κάνει δουλειά και γρήγορα. Εγώ δεν έχω (πια) αμυγδαλές, αλλά ο σύζυγος κι ο γιος μου, που τους ρήμαξε φέτος, με το που έκαναν 3-4 (ανά 6ωρο) γαργάρες, τελείωσε το θέμα.
.


Εικόνα


I faced it all and I stood tall, and did it my way....

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...στο Youtube:
http://www.youtube.com/user/vasoula2908/featured
https://www.youtube.com/user/vasoula2908asteria
Άβαταρ μέλους
enigma
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Δημοσιεύσεις: 836
Εγγραφή: Τρί 04 Οκτ 2011, 15:17
Φύλο: Άνδρας

Re: ΥΠΕΡΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ- Η απαγορευμένη πανάκεια

Δημοσίευση από enigma » Τετ 26 Οκτ 2011, 14:29

:thumb: :urock:
Mornie utúlië
Άβαταρ μέλους
yiotis
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Δημοσιεύσεις: 166
Εγγραφή: Κυρ 27 Μαρ 2011, 11:43
Φύλο: Άνδρας
Έλαβε Likes: 3 φορές

Re: ΥΠΕΡΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ- Η απαγορευμένη πανάκεια

Δημοσίευση από yiotis » Πέμ 27 Οκτ 2011, 19:39

Εγω παντως ψεκαζω στο στομα με ενα μπουκαλακι σπρευ και εισπνεω.

Δεν χρησιμοποιω του φαρμακειου , το οποιο ειναι 3% ετοιμο διαλυμα και ειναι για εξωτερικη χρηση μονο .

Food grade 35% βρηκα εδω :
http://www.ebay.co.uk/itm/Food-Grade-Hy ... 20bad7090e

Αυτούσιο το 35% ειναι καυστικο, για να γινει 3% πρεπει να αναμειξεις 1 μερος του με 11 μερη απεσταγμενο νερο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Υγεία-Διατροφή”