Καρκίνος (και AIDS)

Διατροφή, βοτανολογία και ο,τιδήποτε άλλο
σχετικό με την υγεία μας
Άβαταρ μέλους
Blue Ice
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Φύλο: Γυναίκα

Καρκίνος (και AIDS)

Δημοσίευση από Blue Ice »

doctormarkon έγραψε:Κανείς δεν πέθανε από AIDS πριν μάθει ότι πάσχει από την αρρώστια αυτή.
Η διάγνωση και η θεραπεία οδηγεί στο θάνατο.
Μήπως το AIDS είναι ιός φάντασμα?
Περίεργα φαίνεται να λειτουργεί.
Υπάρχει και η άποψη ότι είναι φάντασμα.

Ακόμα αν κάνετε έρευνα στο περιβάλλον σας θα δείτε ότι κανείς δεν πέθανε από καρκίνο αν προηγουμένως δεν έμαθε ότι πάσχει. Από τη στιγμή που θα το μάθει αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση. Του δίνουν 2-3-4 μήνες ζωής. Τότε αφού η ζωή είναι μετρημένη και με ημερομηνία λήξης γιατί να περάσει τα μαρτύρια της αλεπούς και να τον κόβουν κομματάκια κομματάκια με χειμειοθεραπείες κλπ κλπ. Για να γεμίσει το χρηματοκιβώτιο του Ροκφερελομάγαζου.
Ωραίο το βίνετο Παραπλάνηση είδα στην αρχή και θα το δω αργότερα με προσοχή. Κατι τέτοια τα κυνηγάω
Κανείς δεν πεθαίνει από το AIDS. Ο ιός δεν είναι θανατηφόρος, εξασθενεί το ανοσοποιητικό σύστημα μέχρι σημείου ανεπάρκειας και ο ασθενής πεθαίνει από κάποια πολύ απλή λοίμωξη ή μικρόβιο που θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί αν το ανοσοποιητικό του δούλευε..

Συνήθως όταν ο ασθενής αντιλαμβάνεται τον καρκίνο είναι πολύ αργά. Πρόκειται για ασυμπτωματική νόσο στα πρώτα στάδια αφού ουσιαστικά είναι η ανεξέλεγκτη αναπαραγωγή των κυττάρων του ίδιου σώματος. Για να προκαλέσει συμπτώματα που θα οδηγήσουν τον ασθενή σε ιατρό συνήθως έχει εξαπλωθεί/μεγαλώσει πολύ. Γι αυτό είναι πολυ σημαντική η ΠΡΟΛΗΨΗ...

Οι χημειοθεραπείες είναι πράγματι πολύ ακριβές, είναι εξοντωτικές για τους ασθενείς και πολλές φορές δεν καταφέρνουν να ανατρέψουν την πορεία της νόσου, αλλά υπάρχουν και πολλές φορές που βοηθούν τους ασθενείς να ιαθούν, ιδιως όταν αντιμετωπίζουν τη νόσο στην αρχή της και πάντα ανάλογα με το μέρος του σώματος που έχει προσβληθεί.
Έχω πολύ κοντινό συγγενικό μου παράδειγμα ανθρώπου που ανακάλυψε κάτι στο ήπαρ όταν ήταν στην αρχή, δεν έκανε τίποτα και κατέληξε μετά από έναν χρόνο.

Ο καθένας είναι ελεύθερος να επιλέξει θεραπεία ή μη θεραπεία, προσωπικά όταν μου τύχει θα χρησιμοποιήσω τις χημειοθεραπείες και τις ακτινοθεραπείες.
Ου καταισχυνώ τα όπλα τα ιερά,

ουδ' εγκαταλείψω τον παραστάτη αυτών, ότω αν στοιχίσω.

Αμυνώ δε και υπέρ ιερών και οσίων και μόνος και μετά πολλών.

Την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω, πλείω δε και αρείω όσοις αν παραδέξωμαι.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: H φρίκη της ευγονικής

Δημοσίευση από ArELa »

προσωπικά όταν μου τύχει θα χρησιμοποιήσω τις χημειοθεραπείες και τις ακτινοθεραπείες.
Προσωπικά ΑΝ μου τύχει (άκου "όταν" εσύ, λες και είναι σίγουρο... :hitlol: ) θα επιλέξω το ΜΜΣ, κι ό,τι κάνει. ΔΕΝ θα υποστώ την καταρρακωτική διαδικασία της χημειο-ακτινο"θεραπείας" με την καμία. Αν είναι να την κάνω απ'το μάταιο κόσμο έτσι κι αλλιώς, προτιμώ να φύγω γρηγορότερα αξιοπρεπώς και ψυχικά ήρεμη, παρά αργότερα καταρρακωμένη, εξαθλιωμένη, φάντασμα του εαυτού που κάποτε ήταν η Βίκυ.

Σου προτείνω ανεπιφύλακτα να δεις τα βίντεο για το ΜΜΣ, (από δω http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 31&t=11686 ) όσο κι αν σου κάνει χρονοβόρο κάτι τέτοιο. Η γνώση δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Δεν είναι απαραίτητο να αποδεχτείς τίποτα, και ιδιως αβλεπεί. Δες όμως το σύνολο των καταθέσεων στο τόπικ (εκτός απ'τα βίντεο) και έχε τα σε μια άκρη του μυαλού, ποτέ δεν ξέρεις πού/πώς μπορεί να σου χρησιμεύσουν.
Η ανάλυση του Χαμπλ, δίνει σαφή εικόνα για το τι ακριβώς είναι και πώς ακριβώς δρα αυτό το σκεύασμα. Το γεγονός ότι τα λαμόγια του συστήματος (FDA και φυσικά η ουρά τους ο ΕΟΦ εδώ) σε συγχορδία με τις μεγαλοφαρμακευτικές που τον πολεμάνε ανελέητα, εμένα προσωπικά ένα μου λέει: Οτι το σκεύασμα είναι ευεργετικό. Αυτό είναι φυσικά το τελευταίο που θέλουν και τα καθίκια του συστήματος, και οι μεγαλοφαρμακευτικές και όλη η βιομηχανία θανάτου που κερδοφορεί πάνω στη ζωή και στο θάνατό μας.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner »

Κι εγω θα εκανα χημειοθεραπειες αν παθαινα καρκινο, αλλα θα δοκιμαζα κι εναλακτικα, χωρις να κοψω την θεραπεια ομως (αν προκειται για καρκινο με υψηλο ποσοστο επιτυχιας).
Αν παλι προκειται για κατι που το 1% επιβιωνει, δεν ξερω τι θα κανα.
Κι ελπιζω να μην χρειαστει ποτε να παρω μια τετοια απόφαση.
Παντως καλο ειναι να υπαρχει προληψη.
Άβαταρ μέλους
Eva Luna

Δημοσίευση από Eva Luna »

Divine Sinner έγραψε:Κι εγω θα εκανα χημειοθεραπειες αν παθαινα καρκινο, αλλα θα δοκιμαζα κι εναλακτικα, χωρις να κοψω την θεραπεια ομως (αν προκειται για καρκινο με υψηλο ποσοστο επιτυχιας).
Αν παλι προκειται για κατι που το 1% επιβιωνει, δεν ξερω τι θα κανα.
Κι ελπιζω να μην χρειαστει ποτε να παρω μια τετοια απόφαση.
Παντως καλο ειναι να υπαρχει προληψη.
Σε ολα συμφωνω. Κι ευχομαι ποτε να μη χρειαστει να το εφαρμοσω.

Αληθεια, μια σκεψη που μου ηρθε αυθορμητα τωρα, το ΜΜΣ μιας και προκαλει αμεσα αποβολη των χημικων απο το σωμα μηπως ειναι απο μονο του μη συμβατο με τη χημειοθεραπεια;
**Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χ ρώματα. Ζωγράφισε τον κόσμο και μπες μέσα**
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Κανείς δεν πεθαίνει από το AIDS. Ο ιός δεν είναι θανατηφόρος, εξασθενεί το ανοσοποιητικό σύστημα μέχρι σημείου ανεπάρκειας και ο ασθενής πεθαίνει από κάποια πολύ απλή λοίμωξη ή μικρόβιο που θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί αν το ανοσοποιητικό του δούλευε..

Συνήθως όταν ο ασθενής αντιλαμβάνεται τον καρκίνο είναι πολύ αργά. Πρόκειται για ασυμπτωματική νόσο στα πρώτα στάδια αφού ουσιαστικά είναι η ανεξέλεγκτη αναπαραγωγή των κυττάρων του ίδιου σώματος. Για να προκαλέσει συμπτώματα που θα οδηγήσουν τον ασθενή σε ιατρό συνήθως έχει εξαπλωθεί/μεγαλώσει πολύ. Γι αυτό είναι πολυ σημαντική η ΠΡΟΛΗΨΗ...
Πολυ σωστα. Το AIDS ειναι το συνδρομο επικτητης ανοσοποιητικης ανεπαρκειας.
Ο ΗIV οταν εκδηλωνεται καταστεφει τα CD4 κυταρά του οργανισμου.
Ο ασθενής τελικα πεθαινει απο ευκαιριακές λοιμώξεις (δηλαδη λοιμωξεις που οταν ειναι αδυναμο το ανοσοποιητικο βρίσκουν ευκαιρια να μπουν στον οργανισμο) και καρκινους. Επειδη το ανοσοποιητικο αδυνατει να καταπολεμισει τα μικρόβια και τα καρκινικα κυτταρα (που υπάρχουν σε ολους τους ανθρωπους).
Το σημαντικο ειναι πως το HIV θεωρειται χρονια ασθενεια κι οχι θανατηφορα.
Με τα σωστά φάρμακα και την σωστη διατροφη ο ασθενης μπορει να ζησει ποιοτικα και για πολλα πολλα χρόνια.
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

H φρίκη της ευγονικής

Δημοσίευση από Mantam Froufrou »

Και σήμερα στα παιδιά στη φυσική στην έκτη δημοτικού μαθαίνουν στο ένα κεφάλαιο για μηχανές εσωτερικής καύσεως και στο αμέσως επόμενο για το ανθρώπινο σώμα και στο αμέσως επόμενο για μπαταρίες και μετά για το συκότι και το πεπτικό. Αυτή η σειρά είναι επίσης ύποπτη γιατί δημιουργεί την αντίληψη ότι ο άνθρωπος είναι μηχανή
Ασχέτως γιατί το κάνουν (για ύποπτους λόγους, σίγουρα), ο ανθρώπινος οργανισμός λειτουργεί μηχανικά στο σύνολο των ανθρώπων. Η πέψη γίνεται μηχανικά, η αναπνοή το ίδιο. Οργανικά τουλάχιστον, το σώμα μας είναι μια μηχανή. Ανάλογα πώς τη συντηρείς και πώς της φέρεσαι, θα αποδώσει και θα κρατήσει όσο είναι οι προδιαγραφές της, αλλιώς θα καταστραφεί σιγά-σιγά και θα υπολειτουργεί ή θα χαλάσει τελείως.

Το κακό δεν είναι να συνειδητοποιήσουμε αυτή την αλήθεια. Το κακό είναι να εστιάζουμε μόνο σ'αυτή την πλευρά της ύπαρξής μας και να χάσουμε άλλες αλήθειες. Όπως ότι ακόμα και η ύλη (άρα και οι 'μηχανές') μπορούν να επηρεαστούν από την πρόθεσή μας (μια άλλη ανεξερεύνητη μορφή 'ύλης'), όπως ακριβώς αποδείχτηκε και από τα πειράματα της κβαντικής φυσικής.
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 425 φορές
Έλαβε Likes: 329 φορές

Δημοσίευση από OTTO »

Ασχέτως γιατί το κάνουν (για ύποπτους λόγους, σίγουρα), ο ανθρώπινος οργανισμός λειτουργεί μηχανικά στο σύνολο των ανθρώπων. Η πέψη γίνεται μηχανικά, η αναπνοή το ίδιο. Οργανικά τουλάχιστον, το σώμα μας είναι μια μηχανή. Ανάλογα πώς τη συντηρείς και πώς της φέρεσαι, θα αποδώσει και θα κρατήσει όσο είναι οι προδιαγραφές της, αλλιώς θα καταστραφεί σιγά-σιγά και θα υπολειτουργεί ή θα χαλάσει τελείως.
Το σώμα μας, παρόλο που δεν είναι σκληρό σαν μέταλλο, ως σύστημα είναι ίσως το τελειότερο. Ξέρεις πολλές μηχανές που να αυτοδιορθώνονται, να κλείνουν τα κοψίματά τους, να αποβάλλουν από το εσωτερικό τους ανεπιθύμητες ουσίες, κλπ;;

Είμαστε σε βαθιά μεσάνυχτα, όλοι μας... αν ξέραμε πως λειτουργεί πραγματικά η άμυνα των σωμάτων μας, θα είμασταν σε άλλο επίπεδο τώρα.
το υπεραναλυτικό κάθαρμα
" Ο ΑΓΑΜΗΤΟC "
Άβαταρ μέλους
ION 4ever
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από ION 4ever »

xifomaxos έγραψε: Ο καθένας είναι ελεύθερος να επιλέξει θεραπεία ή μη θεραπεία, προσωπικά όταν μου τύχει θα χρησιμοποιήσω τις χημειοθεραπείες και τις ακτινοθεραπείες.
Divine Sinner έγραψε:Κι εγω θα εκανα χημειοθεραπειες αν παθαινα καρκινο,
:freak: :freak:
Σας ευχομαι να μην βρεθείτε στην θέση αυτή.
Αν όμως βρεθείτε σας εύχομαι ολόψυχα να εχετε αλλάξει μυαλά.
Mantam Froufrou έγραψε: Όπως ότι ακόμα και η ύλη (άρα και οι 'μηχανές') μπορούν να επηρεαστούν από την πρόθεσή μας (μια άλλη ανεξερεύνητη μορφή 'ύλης'), όπως ακριβώς αποδείχτηκε και από τα πειράματα της κβαντικής φυσικής.
μπορούν να επηρεαστούν από την πρόθεσή μας?
Φρουφρουδένια μου πάλι με εκπλήττεις (η μήπως εκπλήσεις,με μπερδεύουν τα ανώμαλα, πολύ)
Λέγε αμέσως. Τι ξέρεις?
Δεν υπάρχει νήμα?
Και τι κάθεσε?
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

IΟΝ υπαρχουν μορφες καρκινου στις οποιες οι χημειοθεραπειες εχουν καλα αποτελεσματα.
Ειδικα αν ειναι σε αρχικο σταδιο.
Σε αυτην την περιπτωση θα εκανα.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa »

Για τον καρκίνο καλύτερα να το πάμε στο νήμα για το ΜΜΣ ή όπου αλλού στο "Υγεία". Θα μ'ενδιέφεραν οι σχολιασμοί σας επ'αυτών που λέει ο Μπλέιλοκ.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 351 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon »

Μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις οι χημειοθεραπείες να έχουν καλά αποτελέσματα.

Αλλά είναι δύσκολο να έχεις εμπιστοσύνη στη συμβατική ιατρική από τη στιγμή που έχει γίνει ένα τσίρκο συμφερόντων μεγαλύτερο κατα πολύ από τη Φόρμουλα 1. Εκεί μαζεύονται όλες οι βιομηχανίες και όλοι οι πλουσιοι του πλανήτη να χρηματοδοτούν μετά μανίας και όχι από φιλανθρωπία φυσικά.
Από τη στιγμή που μπαίνει στο τραπέζι και το θέμα της ευθανασίας τι μπορείς να περιμένεις και πως να έχεις εμπιστοσύνη.
Η χημειοθεραπεία είναι κοκτειλ φαρμάκων.
Θα μας πουν όσοι ξέρουν περισσότερα αν υπάρχουν φθηνότερα και ακριβότερα χαρμάνια. Αν υπάρχουν άλλα χαρμάνια για την πλέμπα και άλλα για την αριστοκρατία. Γιατί τελευταία μπήκε στο τραπέζι να προτιμούν οι γιατροί το φθηνότερο χαρμανι γιατί τα ασφαλιστικά ταμεία δεν αντέχουν.

Αυτό που δεν γνωρίζω είναι αν το φθηνό χαρμάνι έχει περισσοτερες παρενέργειες και ποιές είναι αυτές.

Το ότι πέφτουν τα μαλλιά δεν είναι μόνο λόγοι αισθητικής αλλά είναι η κορυφή του παγόβουνου σε ένα γενικότερο σμπαράλιασμα του οργανισμού. Εχω ακούσει ότι ακόμα και όταν τα μαλλιά επανέρχονται ο ασθενής σέρνεται. Δεν ξέρω κατά πόσον έχει σχέση η τιμή και η ποιότητα του φαρμακευτικού κοκτειλ.
Συνήθως όμως δεν σε ενημερώνον με λεπτομέρειες για το τι πρόκειται να σου κάνουν.

Οπότε καμμία εμπιστοσύνη στη συμβατική ιατρική τουλάχιστον όσον αφορά πολύπλοκα θέματα με αμφίβολο αποτέλεσμα.

Τα άλλα επειγοντα περιστατικά ή ορθοπεδικά προβλήματα, η γαστροραγίες ή μία βαριά ιωση κλπ απαιτούν ιατρική παρέμβαση οπωσδήποτε.
Και στις περιπτώσεις αυτές η ιατρική έχει κανει πολύ καλά΄βήματα με αποτελέσματα ορατά
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Re: Καρκίνος (και AIDS)

Δοκτωρ μιλαω για συγκεκριμενες μορφες καρκινου που εχουν καλες στατιστικες
παράδειγμα η λευχαιμια.
Υπαρχουν ατομα που εχουν περασει την λευχαιμια και ζουν κανονικα.
οι παρενεργιες της χημειοθεραπειας ηταν προσωρινες.
Άβαταρ μέλους
Blue Ice

Eγώ πάντως έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην ιατρική, ιδίως αν πετύχεις ικανό ιατρό. Κατα κύριο λόγο το πρόβλημα υπάρχει στις ικανότητες των ιατρών.

Και βλέπω πολλές περιπτώσεις ανθρώπων που με χειρουργείο και χημειοθεραπείες πέτυχαν ίαση. Η χημειοθεραπεία δίνεται πάντα σε σχήμα, που σημαίνει συνδυασμό χημειοθεραπευτικών φαρμάκων. Από εκεί και πέρα υπάρχουν και ελαφριά σχήματα σε σχέση με τις παρενέργειες και πιο βαριά, ανάλογα με τον καρκίνο. Οι τιμές ποικίλουν, αλλά οι ιατροί δεν έχουν κανένα πρόβλημα να συνταγογραφήσουν και τα πανάκριβα...

Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

http://www.holisticharmony.com/greek/ek ... uantum.asp
http://www.eoniosiniohos.gr/dialogos/in ... 841.0;wap2

Fetih, τα παραπάνω λινκς είναι μια καλή εισαγωγή στον θαυμαστό κόσμο της κβαντικής μηχανικής/φυσικής. Ασφαλώς δεν υπάρχει μόνο μία θεωρία ή μάλλον εξήγηση των φαινομένων, αλλά το μόνο βέβαιο είναι πως με κάποιον τρόπο επεμβαίνουμε στην πραγματικότητά μας, συνειδητά ή ασυνείδητα. Αυτό εξηγεί ίσως και το πώς η δύναμη της πίστης μπορεί να μας θεραπεύσει από ανίατες ασθένειες (έχουν καταγραφεί επιστημονικά περιπτώσεις όπου όγκοι εξαφανίστηκαν εντός λίγων μηνών, κλπ).

Μπορείς να ψάξεις και περαιτέρω τα πειράματα που αναφέρει στο πρώτο λινκ, ειδικά αυτό με το νερό και το δηλητήριο, και πώς τα επηρέασε τα μόρια η προσευχή και το συναίσθημα... Γενικά, ζούμε σε έναν υπέροχο, θαυμαστό κόσμο :)
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Και βλέπω πολλές περιπτώσεις ανθρώπων που με χειρουργείο και χημειοθεραπείες πέτυχαν ίαση.
Εγώ τόσο κόσμο που ξέρω και γνώρισα, ακόμα κι αυτοί που έζησαν την ίαση τη πρώτη φορά, δεν είχαν την ίδια τύχη τη δεύτερη, όταν δηλαδή ο καρκίνος ξαναχτύπησε σε άλλο σημείο. Και γιατί να γίνει κάτι τέτοιο, αφού 'η θεραπεία πέτυχε';
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Eγώ πάντως έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην ιατρική, ιδίως αν πετύχεις ικανό ιατρό. Κατα κύριο λόγο το πρόβλημα υπάρχει στις ικανότητες των ιατρών.
Nαι. αντε να τον πετυχεις ομως.
Εγω πετυχα καλης φημης γιατρο για εναν συγγενη μου ασθενη. και στο τελος μου ειπε.
Τρια χρονια που εζησε ειναι καλα. τωρα θα πρεπε να τον πυροβολησουμε. αυτη ειναι η μονη θεραπεια.
Φυσικα. στατιστικα τρια χρονια ειναι καλα. Θα θελε κανεις μας σε τρια χρονια να πεθανει;
γενικοτερα πιστευω οτι για να επιβιωσεις σε ενα νοσοκομειο θα πρεπει να εισαι εξαιρετικα υγιεις. μονο που.... αμα εισαι υγιεις δεν εχεις λογο να πας σε νοσοκομειο.
Εγω δεν εχω μεγαλη εμπιστοσυνη στους ιατρους. Στις Ηπα πεθαινουν 920000 ατομα ετησιως απο ιατρογενεις λογους (παρενεργειες φαρμακων, υπερ-μικροοργανισμους που αναπτυσονται στα νοσοκομεια κλπ.

Και βλέπω πολλές περιπτώσεις ανθρώπων που με χειρουργείο και χημειοθεραπείες πέτυχαν ίαση. Η χημειοθεραπεία δίνεται πάντα σε σχήμα, που σημαίνει συνδυασμό χημειοθεραπευτικών φαρμάκων. Από εκεί και πέρα υπάρχουν και ελαφριά σχήματα σε σχέση με τις παρενέργειες και πιο βαριά, ανάλογα με τον καρκίνο. Οι τιμές ποικίλουν, αλλά οι ιατροί δεν έχουν κανένα πρόβλημα να συνταγογραφήσουν και τα πανάκριβα...
Προς το παρον δεν εχουν προβλημα. κατι μου λεει οτι στο αμεσο μελλον θα αποκτησουν.
Απο κει και περα η συμβατικη ιατρικη θεραπευει επαρκως λευχαιμιες και καποιες φορες καρκινους σε αρχικό στάδιο (ορχεων δερματος κλπ).
Προσωπικα δεν εχω γνωρισει ανθρωπο με μεταστατικο καρκινο που να χει θεραπευθει απο την ιατρικη.
Δεν λεω οτι δεν υπαρχουν. λεω οτι προσωπικα δεν εχω γνωρισει εγω. φυσικα δεν ειμαι ιατρος ουτε εχω καποια στατιστικη επ αυτου.
Αλλα στην ζωη μου δεν εχω γνωρισει κανεναν.
Άβαταρ μέλους
Eva Luna

Δημοσίευση από Eva Luna »

Mantam Froufrou έγραψε: Μπορείς να ψάξεις και περαιτέρω τα πειράματα που αναφέρει στο πρώτο λινκ, ειδικά αυτό με το νερό και το δηλητήριο, και πώς τα επηρέασε τα μόρια η προσευχή και το συναίσθημα... Γενικά, ζούμε σε έναν υπέροχο, θαυμαστό κόσμο :)
Συμφωνω! Αρκει να τον μαθαιναμε καπου κιολας!
Σ' ευχαριστω :)
**Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χ ρώματα. Ζωγράφισε τον κόσμο και μπες μέσα**
Άβαταρ μέλους
topet
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από topet »

Η χημειοθεραπεία παιδιά ήδη πολεμάτε πολύ ακόμη και από την κλασική ιατρική πλέον. Τείνει να καταργηθεί γιατί το μόνο που κάνει από ότι λένε είναι να ξεφτιλίζει τον άνθρωπο και να του στερεί μια πιο ποιοτική ζωή. Διαβάστε το παρακάτω απόσπασμα.

ΑΦΟΥ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ Η ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ (ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΤΟ «ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ») ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ, ΤΟ JOHN HOPKINS ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ.

Ενημέρωση για τον καρκίνο από το νοσοκομείο John Hopkins :

1. Κάθε άνθρωπος έχει καρκινικά κύτταρα στο σώμα του. Αυτά τα καρκινικά κύτταρα δεν φαίνονται στις συνήθεις εξετάσεις, εφόσον δεν έχουν πολλαπλασιαστεί σε ορισμένα δισεκατομμύρια. Όταν ο γιατρός διαβεβαιώνει τους καρκινοπαθείς ότι δεν υπάρχουν πλέον καρκινικά κύτταρα στο σώμα τους μετά από θεραπεία, αυτό σημαίνει απλώς ότι είναι αδύνατη η ανίχνευση των καρκινικών κυττάρων στις εξετάσεις τους, επειδή ο αριθμός τους δεν ανέρχεται καν στο ανιχνεύσιμο ποσό.

2. Καρκινικά κύτταρα εμφανίζονται από 6 έως και περισσότερες από 10 φορές στη ζωή ενός ανθρώπου.

3. Όταν το ανοσοποιητικό σύστημα ενός ατόμου είναι ισχυρό, τα καρκινικά κύτταρα καταστρέφονται και έτσι
αποτρέπεται ο πολλαπλασιασμός τους και κατά συνέπεια ο σχηματισμός όγκων.

4. Όταν κάποιος έχει καρκίνο αυτό υποδεικνύει ότι παρουσιάζει πολλαπλές διατροφικές ελλείψεις. Κάτι
τέτοιο μπορεί να οφείλεται σε γενετικούς, περιβαλλοντικούς και διατροφικούς παράγοντες, καθώς και στον τρόπο ζωής του ατόμου.

5. Για να ξεπεραστούν οι πολλαπλές διατροφικές ελλείψεις, πρέπει να αλλάξει η διατροφή και να συμπεριληφθούν συμπληρώματα, τα οποία θα ενισχύσουν το ανοσοποιητικό σύστημα.

6. Η χημειοθεραπεία έχει να κάνει με τη δηλητηρίαση των ραγδαία αναπτυσσόμενων καρκινικών κυττάρων, αλλά και με την καταστροφή των ραγδαία αναπτυσσόμενων υγειών κυττάρων στο μυελό των οστών, την γαστρεντερική οδό κ.λπ. και μπορεί να προκαλέσει οργανικές βλάβες, στο ήπαρ, τους νεφρούς, την καρδιά, τους πνεύμονες κ.λπ.

7. Η ακτινοβολία καταστρέφει τα καρκινικά κύτταρα και παράλληλα, καυτηριάζει, σημαδεύει και καταστρέφει υγιή κύτταρα, ιστούς και όργανα.

8. Η αρχική θεραπεία με ακτινοβολίες και χημειοθεραπεία συχνά μειώνει το μέγεθος ενός όγκου. Ωστόσο, η παρατεταμένη χρήση χημειοθεραπείας και ακτινοβολίας δεν έχει ως αποτέλεσμα την περαιτέρω καταστροφή ενός όγκου.

9. Όταν το σώμα φέρει υπερβολικό τοξικό φορτίο από χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες, το ανοσοποιητικό
σύστημα έχει είτε κατασταλεί είτε καταστραφεί, έτσι το άτομο μπορεί να υποκύψει σε διάφορα είδη μολύνσεων και επιπλοκών.

10. Η χημειοθεραπεία και η ακτινοβολία μπορούν να προκαλέσουν τη μετάλλαξη των καρκινικών κυττάρων,
ούτως ώστε να γίνουν πιο ανθεκτικά με αποτέλεσμα να καταστρέφονται πιο δύσκολα. Οι χειρουργικές επεμβάσεις μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα την εξάπλωση των καρκινικών κυττάρων και σε άλλες περιοχές.

11. Ένας αποτελεσματικός τρόπος καταπολέμησης του καρκίνου είναι η εξασθένηση των καρκινικών κυττάρων, με το να μην τους παρέχεται η τροφή που χρειάζονται για να πολλαπλασιαστούν.

12. Η πρωτεΐνη του κρέατος είναι δύσπεπτη και απαιτεί πολλά πεπτικά ένζυμα. Το άπεπτο κρέας που παραμένει στα έντερα αποσυντίθεται και έχει ως αποτέλεσμα μεγαλύτερη συσσώρευση τοξικών ουσιών.

13. Τα τοιχώματα των καρκινικών κυττάρων αποτελούνται από μία σκληρή πρωτεϊνική στιβάδα. Αποφεύγοντας ή μειώνοντας την κατανάλωση κρέατος απελευθερώνονται περισσότερα ένζυμα που επιτίθενται στα πρωτεϊνικά τοιχώματα των καρκινικών κυττάρων με αποτέλεσμα τα κύτταρα φονείς να μπορούν να τα καταστρέψουν.

14. Ορισμένα υποκατάστατα ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα (IP6, Flor ssence, Essiac, αντιοξειδωτικά, βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία, ουσιαστικά λιπαρά οξέα κ.λπ.). Άλλα υποκατάστατα όπως η βιταμίνη Ε είναι γνωστό ότι προκαλούν απόπτωση ή προγραμματισμένο κυτταρικό θάνατο, τη φυσιολογική μέθοδο του σώματος να απορρίπτει τα κατεστραμμένα, ανεπιθύμητα ή αχρείαστα κύτταρα.

15. Ο καρκίνος είναι μία ασθένεια του μυαλού, του σώματος και της ψυχής. Ένα ενεργό και θετικό πνεύμα θα
βοηθήσει τον μαχητή του καρκίνου να επιβιώσει. Ο θυμός, η πικρία και τα δυσάρεστα συναισθήματα θέτουν
το σώμα σε ένα αγχώδες και όξινο περιβάλλον. Μάθετε το πνεύμα σας να αγαπά και να συγχωρεί. Μάθετε να χαλαρώνετε και να απολαμβάνετε τη ζωή.

16. Τα καρκινικά κύτταρα δεν μπορούν να ευδοκιμήσουν σε οξυγονωμένα περιβάλλοντα. Η καθημερινή άσκηση και οι βαθιές αναπνοές βοηθούν στη διοχέτευση περισσότερου οξυγόνου στα κύτταρα. Η οξυγονοθεραπεία είναι μία ακόμα μέθοδος που χρησιμοποιείται για την καταστροφή των καρκινικών κυττάρων.

ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΜΕ:
α. Η ζάχαρη τρέφει τον καρκίνο. Αφαιρώντας τη ζάχαρη από τη διατροφή μας απομακρύνουμε μία σημαντική
πηγή ενέργειας από τα καρκινικά κύτταρα. Τα υποκατάστατα ζάχαρης, όπως τα Canderel, NutraSweet,
Equal, Spoonful κ.λπ. παράγονται από ασπαρτάμη, που είναι βλαβερή. Ένα καλύτερο φυσικό υποκατάστατο θα
ήταν το μέλι Manuka ή οι μελάσες αλλά μόνο σε πολύ μικρές ποσότητες. Το επιτραπέζιο αλάτι περιέχει χημικές προσθήκες για να αποκτήσει το λευκό του χρώμα. Καλύτερη εναλλακτική είναι μπαχαρικά τύπου Bragg's aminos ή θαλασσινό αλάτι.

β. Το γάλα κάνει το σώμα μας να παράγει βλέννα, ιδίως στη γαστρεντερική οδό. Ο καρκίνος τρέφεται από τη βλέννα. Διακόπτοντας το γάλα και υποκαθιστώντας το με γάλα σόγιας χωρίς προσθήκη γλυκαντικών, τα καρκινικά κύτταρα εξασθενούν.

γ. Τα καρκινικά κύτταρα ευδοκιμούν σε όξινα περιβάλλοντα. Μία διατροφή βασισμένη στο κρέας είναι
όξινη. Είναι προτιμότερο να τρώμε ψάρι και λίγο κοτόπουλο, από ότι μοσχαρίσιο ή χοιρινό κρέας. Το
κρέας περιέχει επίσης αντιβιοτικά, αυξητικές ορμόνες και παράσιτα που είναι όλα επιβλαβή, ειδικά για
καρκινοπαθείς.

δ. Μία διατροφή που αποτελείται από 80% φρέσκους χυμούς και λαχανικά, σιτηρά ολικής αλέσεως, σπόρους,
ξηρούς καρπούς και λίγα φρούτα σας βοηθά να δημιουργήσετε ένα αλκαλικό περιβάλλον στο σώμα σας. Το
20% μπορεί να αποτελείται από μαγειρεμένα γεύματα στα οποία να περιλαμβάνονται τα φασόλια. Οι χυμοί από φρέσκα λαχανικά παρέχουν ζωντανά ένζυμα που απορροφούνται εύκολα και φτάνουν στα κύτταρα μέσα σε 15 λεπτά τρέφοντας και ενισχύοντας την ανάπτυξη υγιών κυττάρων. Για την πρόσληψη ζωντανών ενζύμων και τη δημιουργία υγιών κυττάρων δοκιμάστε να πιείτε φρέσκο χυμό λαχανικών (από τα περισσότερα λαχανικά, συμπεριλαμβανομένων των βλαστών από τα φασόλια) και να φάτε ωμά λαχανικά 2 ή 3 φορές την ημέρα. Τα ένζυμα καταστρέφονται σε θερμοκρασίες άνω των 40 βαθμών Κελσίου (104 βαθμοί Φαρενάιτ).

ε. Αποφεύγετε καφέ, τσάι και σοκολάτα, τα οποία περιέχουν μεγάλη ποσότητα καφεΐνης. Το πράσινο τσάι
είναι η καλύτερη εναλλακτική και έχει ιδιότητες κατά του καρκίνου. Νερό, καλύτερα καθαρισμένο ή
φιλτραρισμένο, για την αποφυγή γνωστών τοξινών και βαρέων μετάλλων που περιέχονται στο νερό της βρύσης. Το αποσταγμένο νερό είναι όξινο και καλύτερα να αποφεύγεται.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ JOHN HOPKINS, Η.Π.Α.

1. Μην τοποθετείτε πλαστικά δοχεία σε φούρνο μικροκυμάτων.
2. Μην τοποθετείτε δοχεία με νερό στην κατάψυξη.
3. Μην τοποθετείτε πλαστικές μεμβράνες σε φούρνο μικροκυμάτων.

Το Johns Hopkins έστειλε πρόσφατα αυτό το μήνυμα σε ένα από τα ενημερωτικά του δελτία. Οι πληροφορίες αυτές κυκλοφόρησαν και στο Walter Reed Army Medical Center. Οι διοξίνες προκαλούν καρκίνο και ειδικά καρκίνο του μαστού. Είναι ιδιαίτερα δηλητηριώδεις για τα κύτταρα του σώματός μας. Μην ψύχετε πλαστικά μπουκάλια με νερό, καθώς η διαδικασία αυτή απελευθερώνει διοξίνες από το πλαστικό. Πρόσφατα ο Δρ. Edward Fujimoto, Διευθυντής του προγράμματος ευεξίας στο Castle Hospital εμφανίστηκε σε μία τηλεοπτική εκπομπή για να εξηγήσει αυτόν τον κίνδυνο για την υγεία μας. Μίλησε για τις διοξίνες και για το πόσο μας βλάπτουν. Τόνισε ότι δεν πρέπει να θερμαίνουμε τρόφιμα στο φούρνο μικροκυμάτων μέσα σε πλαστικά δοχεία. Αυτό ισχύει κυρίως για τρόφιμα που περιέχουν λιπαρά. Πρόσθεσε ότι ο συνδυασμός λίπους, υψηλής θερμοκρασίας και πλαστικού, απελευθερώνει διοξίνη στο φαγητό και στη συνέχεια στα κύτταρα του σώματος. Αντ' αυτού συνέστησε τη χρήση γυαλιού, όπως CorningWare, Pyrex ή κεραμικών δοχείων για τη θέρμανση τροφίμων
.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa »

xifomaxos έγραψε:Eγώ πάντως έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην ιατρική, ιδίως αν πετύχεις ικανό ιατρό. Κατα κύριο λόγο το πρόβλημα υπάρχει στις ικανότητες των ιατρών.
Mην εκληφθεί σε καμία περίπτωση ότι πάω (εγώ τουλάχιστον) να ισοπεδώσω την επιστήμη της ιατρικής και συλλήβδην τους γιατρούς ανά τον κόσμο. Μακράν εμού κάτι τέτοιο. Υπάρχουν δύο σκέλη καταστάσεων εδώ, στα οποία στέκομαι αντίθετη έως και πολέμια:

Σκέλος πρώτο: Θα συμφωνήσεις όμως, ότι σε κάθε κλάδο/επάγγελμα, υπάρχουν και τα λαμόγια. Δεν είναι όλοι αγνοί που βλέπουν τη δουλειά τους σαν λειτούργημα, αλλά την κάνουν κατ'εντολήν κάποιων κυρίων που θέλουν επιστημονική στήριξη για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους.

Εκτός αυτών δε, όταν μιλάμε για επάγγελμα-καριέρα που να'χει άμεση σχέση με την επιστήμη (άλλο γιατρός κι άλλο ηλεκτρολόγος ας πούμε, παρ'όλο που δεν κάνουμε χωρίς αμφότερους) υπάρχουν και οι δογματικοί. Οι τελευταίοι είναι χειρότεροι κι απ'τους παπάδες ενίοτε. Αν συνυπολογίσεις ότι μαζί με το δογματισμό, πάει αγκαλίτσα κι ο εγωισμός... και τέλος αν συνυπολογίσεις ότι μαζί με όλα αυτά έρχεται και το δεύτερο σκέλος που θ'αναλύσω παρακάτω, οι πιθανότητες της πλειονότητας του πληθυσμού να κερδίσουν μία σοβαρή μάχη για τη ζωή τους (που κάτω από διαφορετικές συνθήκες μπορεί να κερδιζόταν αρκετά άνετα) μειώνονται πολύ... καταλαβαίνεις ότι οι λόγοι που θα σου έδιναν ένα λογικό και βαθύτερα προβληματισμένο έρεισμα να έχεις εμπιστοσύνη στη σημερινή ιατρική έτσι όπως ασκείται σήμερα, είναι και ρευστοί και αβέβαιοι.

Σκέλος 2ο

Είναι πολύ σημαντικό και δεν πρέπει να μας διαφεύγει το γεγονός οτι η γνώση δεν δίδεται ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ στην επιμόρφωση. Τη στιγμή που γνωρίζουμε (και είναι δεδομένο) ότι απ'τις αρχές του αιώνα, τα Ιλουμινατόπουλα (και τσιράκια από τις κλίκες/δυναστείες όπως Ροκφέλερ, Ροθτσάιλτ και Σια) πήραν τον απόλυτο έλεγχο των εκδοτηρίων διδακτέας ύλης ΠΑΝΤΟΥ τουλάχιστον στον δυτικό κόσμο, είναι ηλίου φαεινότερο, ότι η γνώση που επέτρεπαν να βγει, ήταν ΑΚΡΩΣ περιορισμένη και αυτή που θα'ταν απολύτως απαραίτητη για να εδραιωθεί ένα επιστημονικό κατεστημένο με αρκετή ισχύ, αφού εμείς οι υπόλοιποι "κοινοί θνητοί" με λιγότερη ή διαφορετική επιμόρφωση, το ασπαζόμαστε αβλεπί, κάνοντας θέσφατο ό,τι μας πασάρουν. Εχουν και κρυφές τεχνολογίες και κρυφές ιατρικες γνώσεις/τεχνικές, που καθιστούν το ΑΙDS ή τον καρκίνο συναχάκι, αλλά όσο περνάει από το χέρι τους, αυτά δεν θα βγουν ποτέ στη δημόσια αρένα. Αν κάποιος (ευφυής, εξαιρετικά αφοσιωμένος στην επιστήμη του, χαρισματικός, τυχερός ή όλα αυτά μαζί) ανακαλύψει κάτι, θα επιτρέψουν να βγει στη δημόσια αρένα ΜΟΝΟΝ αν θα'χουν κάποιο όφελος κι οι ίδιοι και μόνον τότε. Διαφορετικά πέφτει το κυνηγητό της αρκούδας, η δαιμονοποίησή τους και στο τέλος ο επαγγελματικός τους (αν όχι και ο φυσικός τους) αφανιμός.

Οπότε ποια ακριβώς ιατρική μένει για να μπορείς να εμπιστευθείς;

Η μοριακή βιολογία, ως επιστήμη, είναι εξαιρετική όπως κάθε επιστήμη. Έχεις αντιληφθεί όμως ΠΩΣ τη χρησιμοποιούν τα μεγαλολαμόγια; Για ποιους σκοπούς και με ποιους στόχους; Σε διαβεβαιώ, η συντριπτική πλειονότητα των ΤΟΠ μοριακών βιολόγων δεν δουλεύουν υπέρ της ανθρωπότητας, αλλά εναντίον της. Είτε ηθελημένα και συνειδητά, είτε άθελά τους και εν αγνοία τους.

Ο Μπλέιλοκ στέκεται και αναλύει κάποια οράματα των Ροκφελεράδων από πολύ παλιά για την "κοινωνική μηχανική" και την Επιστήμη του Ανθρώπου, την ευγονική (το "ευ" ειρωνικό στο βαθμό που δόγμα τους είναι και ο αφανισμός πληθυσμών ολάκερων)
Αυτά που είπε, όταν καταφέρεις να τα δεις/διαβάσεις, θα'θελα ν'ακούσω πώς τα εισέπραξες. '

(Είπα να κάνω όλη τη σειρά, των 5 βιντ, αλλά μάλλον θα σταματήσω στα 3, γιατί απλά βαριέμαι κι εγώ να κάνω δουλειά (αρκετά κοπιαστικη η συγκεκριμένη, μιλάει διαρκώς) που στην τελική βαριέστε κι εσείς να πραγματευτείτε/ακούσετε/σκεφτείτε. )

Ο θεός να την κάνει ίαση. Σου δίνει πάντα ένα προσδόκιμο ζωής όπως και μια πρόγνωση του πότε ή πού μπορεί να σε ξαναχτυπήσει. Η χημειοθεραπεία, πρέπει να έχεις δει τι τους κάνει... Οι συμβατικές μέθοδοι που χρησιμοποιούνται ευρέως στην κατεστημένη ιατρική που πασάρει το σύστημα, σου παρέχουν ίσως κάποια βοήθεια να χτυπηθεί ένα συγκεκριμένο πρόβλημα, αλλά μέσα απ'αυτή, χτυπιούνται κι άλλα υγιή σημεία, από τα οποία στην πορεία δημιουργείται άλλο πρόβλημα.
Κι έτσι οι μεγαλοφαρμακευτικές και η βιομηχανία του θανάτου (καρκίνοι aids κλπ) βγάζουν τρελά κέρδη κι εμάς μας βγαίνει η ανάσταση, πουλάμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε για να σώσουμε τον άνθρωπό μας αν χτυπηθεί από κάτι τέτοιο...

Ο Γιάννης (ο σύζυγος) παίρνει συγκεκριμένη φαρμακολογία μετά το εμφραγμα. Κάποια χάπια είναι απαραίτητα. Παίρνουμε και μια σειρά άλλων που δεν χρειάζονται για την καρδιά, αλλά για τις παρενέργειες που δημιουργούν τα απαραίτητα. Η big Pharma δε θέλει φυσικά να σε κάνει καλά. Θέλει διαρκώς να την έχεις ανάγκη. Θα βοηθήσει στην ανακούφιση ενός συμπτώματος, αλλά θα σου δημιουργήσει άλλα.

Σε ποιο βαθμό λοιπόν εμπιστεύεσαι την ιατρική; Και μέχρι ποιου σημείου μπορείς να παραδώσεις τη ζωή σου ΑΒΛΕΠΕΙ στα χέρια οποιουδήποτε γιατρού (και του καλύτερου) επαναπαυόμενη ότι εκείνος "ξέρει το καλύτερο";
Ξέρει το καλύτερο ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΔΑΧΘΗΚΕ.
Διδάχθηκε όμως το καλύτερο-σωστότερο;
Αφού ξέρει αυτός, δεν πρέπει να μάθουμε ποτέ εμείς, και μαθαίνοντας έστω τα στοιχειώδη βασικά, να αναζητούμε και εναλλακτικές μεθόδους, ΕΙΔΙΚΑ σε μια εποχή που ξέρουμε ότι οι επιθέσεις των σκοτεινών εναντίον μας έχουν ενταθεί πολυεπίπεδα;
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
topet
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από topet »

Ρίξτε μια ματιά και στο παρακάτω.
http://orse.blogspot.com/2007/09/blog-post_14.html
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Αυτός ήταν και ένας λόγος που σύνδεσα το θέμα αυτό στο νήμα για την ευγονική.
Βαι μιλάμε για τον καρκίνο και για το AIDS άλλά σε εκείνο το νήμα και μέσα από τα βιντεάκια φάνηκαν για τα καλά οι προθέσεις αυτών που ελέγχουν το σύστημα υγείας και τη σύγχρονη ιατρική όπως την ξέρουμε. Ο γιατρός ακόμα και αν ξέρει φοβάται τη δίωξη σε περίπτωση αποτυχίας ή σε περίπτωση που ο ασθενής δεν έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Ενώ με τις συμβατικές μεθόδους έχει το κεφάλι του ησυχο ακόμα και αν η αποτυχία είναι εγγυημένη. Αυτοί είναι οι κανόνες που πρέπει να λειτουργεί και αυτό κάνει. Η καινοτομία τιμωρείται από το κατεστημένο.

Από τα παραπάνω βλέπουμε ακόμα μία φορά ότι ο καρκίνος σχετίζεται με τις διατροφικές ελλείψεις.
Υπάρχουν γιατροί που θεραπεύουν με συμπληρώματα παράλληλα με την ομοιοπαθητική ή χωρίς ομοιοπαθητική.
Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά.
Με τα συμπληρώματα μπορεί να πειραματιστεί κάποιος μόνος του.
Πολύς κόσμος ψάχνει και έχει πάρει το θέμα της υγείας στα χέρια του και γι αυτό μπαίνει σε εφαρμογή ο κώδικας αλιμεντάριους.

Για το άλλο ζήτημα των τοξινωμένων τροφών στα έντερα που παραμένουν επί πολλά χρόνια μπορούμε να το το κατανοήσουμε και με την απλή λογική χωρίς πολύπλοκες γνώσεις.
Είχε ένα αφιέρωμα το Τρίτο Μάτι του 98 κάπου το έχω καταχωνιάσει και όταν το βρώ θα ανεβάσω το άρθρο το οποίο συνοδεύεται από φωτογραφίες άκρως σοκαριστικές και ακατάλληλες.
Μιλούσε για νηστειοθεραπεία (με καθοδήγηση γιατρού) επί μεγάλο χρονικό διάστημα σε συνδυασμό με κλείσματα. Οι φωτογραφίες περιείχαν τα "παράγωγα" μετά από μια τέτοια θεραπεία.

Το επιχείρημα ότι ο γιατρός "ξέρει" ενώ εσύ ΔΕΝ "ξέρεις" δεν ευσταθεί.
Διότι ανεξάρτητα από τις ιατρικές γνώσεις και την τυπική μόρφωση ο κάθε άνθρωπος δεν είναι ζώον. Μπορεί με την παρατήρηση του περιβάλλοντος να βγάλει συμπεράσματα. Αυτό και ένας αναλφάβητος μπορεί να το κάνει όπως το έκανε αιώνες τώρα εκτός αν τον έμαθαν "να μην το κάνει"

Ας δούμε λίγο τις νοσοκομειακές πρακτικές.

Στα νοσοκομεία δίνουν κρέας στους κατάκοιτους και σε άτομα καθηλωμένα επί πολλές μέρες και ακίνητα σε ένα κρεβάτι.

Παρ όλη τη διάσταση απόψεων σχετικά με το κρέας βλέπουμε ότι είναι η πλέον ακατάλληλη τροφή στη συγκεκριμένη περίπτωση. Κι όμως το δίνουν. Και προκαλεί το γνωστό πρόβλημα: Δυσκοιλιότητα την αιτία χιλιάδων ασθενειών.

Φυσικά και δίνουν κρέατα στους καρκινοπαθείς και μάλιστα το θεωρούν απαραίτητο και ότι τους δυναμώνει
Άβαταρ μέλους
Blue Ice

Divine Sinner έγραψε: Προς το παρον δεν εχουν προβλημα. κατι μου λεει οτι στο αμεσο μελλον θα αποκτησουν.
Απο κει και περα η συμβατικη ιατρικη θεραπευει επαρκως λευχαιμιες και καποιες φορες καρκινους σε αρχικό στάδιο (ορχεων δερματος κλπ).
Προσωπικα δεν εχω γνωρισει ανθρωπο με μεταστατικο καρκινο που να χει θεραπευθει απο την ιατρικη.
Μα η χημειοθεραπεία δίνεται για να μην γίνει μετάσταση. Πάντα όμως εξαρτάται από τον τύπο του καρκίνου. Για παράδειγμα ο καρκίνος του δέρματος θεωρείται εξαιρετικά θανατηφόρος, στην καλύτερη να ζήσει ο ασθενής άλλα 5 χρόνια. Το ίδιο και ο καρκίνος του παγκρέατος. Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε είναι ότι υπάρχουν πολλοί τύποι καρκίνου, όσες και οι ομάδες κυττάρων στο σώμα μας. Όλα τα κύτταρα μπορούν να γίνουν καρκινικά και σίγουρα δεν ευθύνεται πάντα η διατροφή. Έχω δει εξιτήριο ηλικωμένης γυναίκας με καρκίνο στο αιδίο :freak:

Δεν είναι τυχαίο πως πολλές μετανάστριες από την Ουκρανία νοσηλεύονται με καρκίνο του θυρεοειδούς και του μαστού.

Την προηγούμενη εβδομάδα σε δελτίο ειδήσεων παρουσιάστηκε η είδηση μιας γυναίκας που ενώ είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού αρνήθηκε την μαστεκτομή και πήγε σε έναν εναλλακτικής ιατρικής που της χορηγούσε σκευάσματα για κάποιους μήνες. Αποτέλεσμα: διήθηση στους λεμφαδένες και μετάσταση στους πνεύμονες...

Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Έχω δει εξιτήριο ηλικωμένης γυναίκας με καρκίνο στο αιδίο
Αυτή είναι μία μορφή καρκίνου που σε στέλνει. Ότι και να κάνεις σε στέλνει.
Και οι θεραπείες της συμβατικής ιστρικής είναι τόσο φρικτές που θυμίζουν μεσαιωνικά βασανιστήρια.

Η πρώτη επέμβαση είναι αιδιεκτομή μαζί με τους λεμφαδένες. Αυτό σημαίνει και μειωμένη κινητικότητα γιατί αφαιρείται και μέρκς των εσωτερικών μυών του μηρού.

Το επόμενο βήμα είναι επιθετική χημειοθεραπεία πολύ βαριά και ακτινοβολία. Σε μερικές περιπτώσεις γίνεται παρα φύσιν ουρήθρα γιατί καιγεται όλη η περιοχή.

Το επόμενο βήμα είναι αφαίρεση δέρματος όλης της περιοχής και της κοιλιάς.

Διαβασα μία τέτοια περιγραφή σε κάποια κοπέλα 35 χρονών που ζητούσε απόσπαση για λόγους υγείας και τότε δούλευα με μετακινήσεις προσωπικού. Όταν την είδα έπαθα σοκ. Περπατούσε με το ζόρι και έμοιαζε πρόωρα γερασμένη.
Το ίδιο είχε και΄η μητέρα μίας φίλης μου. Πέθανε ένα χρόνο μετά τη διάγνωση μετά από μία σειρά σακατευτικών χειρουργείων χημειοθεραπειών. Πέθανε μέσα σε φρικτούς πόνους ούτε οι μορφίνες δεν την έπιαναν.

Μέτα από αυτά που έχω δεί δεν βλέπω τη σκοπιμότητα μίας τέτοιας θεραπείας. Γιατί μία θεραπεία που είναι μία σειρά χειρουργείων που οδηγούν σε φρικτές αναπηρίες και μία ζωή όλο μαρτύρια είναι πολύ χειρότερη και από την αυτοκτονία. Κάθε άλλο παρά για θεραπεία πρόκειται
Είναι χίλιες φορές καλύτερο το ρίσκο. Ετσι κι αλλιώς η κατάληξη είναι μία ΘΑΝΑΤΟΣ
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Μα η χημειοθεραπεία δίνεται για να μην γίνει μετάσταση.
Ασθενεις κανουν θεραπειες και μετα τις μεταστάσεις.
πχ μπορει ενας ογκος να δωσε μετασταση, να γινει χειρουργειο στο σημειο που εμφανιστικε η μετασταση.
και μετα να συνεχισει με χημειοθεραπεια. και να προσευχεται οτι εχει καθαριστει καλα ο πρωτογενης ογκος και το σημειο που ανιχνευτικε η μετάσταση και οτι δεν θα εμφανιστεί αλλη.
Άβαταρ μέλους
Blue Ice

Σαφώς και θα κάνεις χειρουργείο και θεραπείες και στη μετάσταση και σε οποιονδήποτε καρκίνο. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα... Αν δεν κάνεις θα πεθάνεις σίγουρα...

Έχω ένα σκυλί, σε 8 μήνες του έχω κάνει 4 χειρουργία για αφαίρεση όγκων... Αν υπήρχαν χημειοθεραπείες για σκύλους στην Ελλάδα θα του έδινα γιατί προφανώς μόνο το χειρουργείο δεν κάνει τίποτα...

Απάντηση

Επιστροφή στο “Υγεία-Διατροφή”