Θεράπευσε το Σώμα σου
- Spirit oF Fire
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Irc ψευδώνυμο: Spirit_Of_Fire
- Φύλο: Γυναίκα
Θεράπευσε το Σώμα σου
Πρόκειται για ένα βιβλίο της Louise L. Hay, από την ΜΠΟΛΕΡΟΕΚΔΟΤΙΚΗ. Σας μεταφέρω απ το εξώφυλλο του βιβλίου:
"Τα νοητικά αίτια κάθε ασθένειας και ο μεταφυσικός τρόπος να υπερνικηθούν"
Το βιβλίο περιέχει λίστα με ασθένειες και αναφέρει τα νοητικά τους αίτια. Δίπλα από αυτά έχει κάποιες θετικές εκφράσεις/ σκέψεις που σύμφωνα με την συγγραφέα σε βοηθούν να ξεπεράσεις το πρόβλημα υγείας σου. Μου φάνηκε ενδιαφέρον γι αυτό και σας το προτείνω. Προσωπικά το βιβλίο το πήρα απ το βιβλιοπωλείο "Πύρινος Κόσμος"
"Τα νοητικά αίτια κάθε ασθένειας και ο μεταφυσικός τρόπος να υπερνικηθούν"
Το βιβλίο περιέχει λίστα με ασθένειες και αναφέρει τα νοητικά τους αίτια. Δίπλα από αυτά έχει κάποιες θετικές εκφράσεις/ σκέψεις που σύμφωνα με την συγγραφέα σε βοηθούν να ξεπεράσεις το πρόβλημα υγείας σου. Μου φάνηκε ενδιαφέρον γι αυτό και σας το προτείνω. Προσωπικά το βιβλίο το πήρα απ το βιβλιοπωλείο "Πύρινος Κόσμος"
Ο αληθινός πολεμιστής διατηρεί την ανθρωπιά του ακόμη και στη μάχη. Κερδίζοντας έναν βάρβαρο θρίαμβο εξακολουθείς να διακυβεύεις την ψυχή σου. Αυτοί που πολεμούν τον δράκο μπορούν να γίνουν ο δράκος.
Η φωτιά δεν καταστρέφει μόνο, μπορεί και να καθαρίζει τις ψυχές μας.
- Spirit oF Fire
Re: Θεράπευσε το Σώμα σου
Συγκεκριμένα για την αγοραφοβία δεν λέει κάτι. Αναφέρει όμως και για άγχος, αμνησία, απάθεια, τα ατυχήματα κ.α.
Ο αληθινός πολεμιστής διατηρεί την ανθρωπιά του ακόμη και στη μάχη. Κερδίζοντας έναν βάρβαρο θρίαμβο εξακολουθείς να διακυβεύεις την ψυχή σου. Αυτοί που πολεμούν τον δράκο μπορούν να γίνουν ο δράκος.
- PELTASTIS VARNAVAS
- Irc ψευδώνυμο: καστροπολεμίτης
- Φύλο: Άνδρας
Θεράπευσε το Σώμα σου
δεν ξερω αν το εντασσω σωστα το θεμα μου αλλα εχω αποριες γενικα:
με τα λιγα που ξερω απο βοτανια το δικταμο εχω δει οτι βοηθα πολυ σε
στομαχικα και εντερικα θεματα, η πασιφλορα ηρεμει τα νευρα το κεφαλι και δινει βαθυ υπνο χωρις να ποναει μετα το κεφαλι, βαλεριανα κατι αναμεσα στα δυο
απο την αλλη το σπανακι κανει καλυτερη απορροφηση σιδηρου απο φακες?μαζι με λεμονι ομως?
γενικα για απορροφηση σιδηρου θελει στο καπακι και βιταμινη σε?
και κατι αλλο παιζει με ντοματα αλλα δεν το θυμαμαι...
κανα αλλο ευκολο τιπ?διατροφολογικο....
με τα λιγα που ξερω απο βοτανια το δικταμο εχω δει οτι βοηθα πολυ σε
στομαχικα και εντερικα θεματα, η πασιφλορα ηρεμει τα νευρα το κεφαλι και δινει βαθυ υπνο χωρις να ποναει μετα το κεφαλι, βαλεριανα κατι αναμεσα στα δυο
απο την αλλη το σπανακι κανει καλυτερη απορροφηση σιδηρου απο φακες?μαζι με λεμονι ομως?
γενικα για απορροφηση σιδηρου θελει στο καπακι και βιταμινη σε?
και κατι αλλο παιζει με ντοματα αλλα δεν το θυμαμαι...
κανα αλλο ευκολο τιπ?διατροφολογικο....
"Βόηθα, Παναγιά, τη σκέψη
να μην αγριέψει..."
"Παντιγέρα μαύρη ρούσσα προδομένη μου γενιά
σαν θα σμίξουν οι ανάσες θα φουσκώσουν τα πανιά"
"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
θλιμμένα τα τραγούδια μας
μα γελαστοί οι αθρώποι"
ΧΑΪΝΗΔΕΣ
να μην αγριέψει..."
"Παντιγέρα μαύρη ρούσσα προδομένη μου γενιά
σαν θα σμίξουν οι ανάσες θα φουσκώσουν τα πανιά"
"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
θλιμμένα τα τραγούδια μας
μα γελαστοί οι αθρώποι"
ΧΑΪΝΗΔΕΣ
- Spirit oF Fire
H βιταμίνη C βοηθάει στην καλύτερη απορρόφηση του σιδήρου.
Κανονικά ανάμεσα στα γεύματα ή ανάμεσα στο γεύμα και το γλυκό και το φρούτο πρέπει να υπάρχει 1:30 ώρα διαφορά. Για προλαβαίνει το στομάχι να χωνεύει την μία ομάδα και να πηγαίνει στην επόμενη.
Η ντομάτα ωμή είναι καλύτερα να τρώγεται μόνη της και όχι ως σαλάτα. Μαγειρεμένη μπορεί να τη βάλεις παντού.
Από βότανα.. είναι πολλά και το κάθε ένα κάνει διαφορετικά πράγματα.. μπορείς να βρεις και στο διαδίκτυο και σε βιβλιοπωλεία διάφορες πληροφορίες. Εγώ για τον πονόλεμο χρησιμοποιώ φασκόμηλο, αντί αντιβιοτικού εχινάκια, όταν νιώθω υπνηλία κατά τη διάρκεια της μέρας, πράσινο τσάι. Ψάξε και θα βρεις πολλά και διάφορα =)
Κανονικά ανάμεσα στα γεύματα ή ανάμεσα στο γεύμα και το γλυκό και το φρούτο πρέπει να υπάρχει 1:30 ώρα διαφορά. Για προλαβαίνει το στομάχι να χωνεύει την μία ομάδα και να πηγαίνει στην επόμενη.
Η ντομάτα ωμή είναι καλύτερα να τρώγεται μόνη της και όχι ως σαλάτα. Μαγειρεμένη μπορεί να τη βάλεις παντού.
Από βότανα.. είναι πολλά και το κάθε ένα κάνει διαφορετικά πράγματα.. μπορείς να βρεις και στο διαδίκτυο και σε βιβλιοπωλεία διάφορες πληροφορίες. Εγώ για τον πονόλεμο χρησιμοποιώ φασκόμηλο, αντί αντιβιοτικού εχινάκια, όταν νιώθω υπνηλία κατά τη διάρκεια της μέρας, πράσινο τσάι. Ψάξε και θα βρεις πολλά και διάφορα =)
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Σχετικές και σωστές οδηγίες - διατροφής και όχι μόνον- δίδονται και εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 594#p90594
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Spirit oF Fire έγραψε:H βιταμίνη C βοηθάει στην καλύτερη απορρόφηση του σιδήρου.
Αντιοξειδωτικη επισης και καταπολεμα τις ελευθερες ριζες,τονωνει την κερατινη μας..