Βεντούζες Cupping Massage
- Spirit oF Fire
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

- Irc ψευδώνυμο: Spirit_Of_Fire
- Φύλο: Γυναίκα
Βεντούζες Cupping Massage
Η ιατρική και η εξέλική της γενικότερα, βασίζεται στις γνώσεις των παλαιότερων, παραδοσιακών μεθόδων ιατρικής, που περιλαμβάνουν υγιεινή διατροφή, βότανα κ.α. Έτσι και το cupping massage είναι μια παραδοσιακή αλλά ταυτόχρονα και διαχρονική τεχνική μασάζ που βασίζεται στις βεντούζες. Με τη δημιουργία αναρρόφησης και αρνητικής πίεσης, το μασάζ με βεντούζες συμβάλει δραστικά στην αποβολή των κατακρατημένων υγρών και των τοξινών, τονώνει το περιφερικό νευρικό σύστημα, βοηθά στην ελεύθερη ροή του αίματος στους μύες, λύνει συμφύσεις στο συνδετικό ιστό και σοτυς μαλακούς ιστούς του σώματος.
Προσωπικά, παρακολούθησα αυτό το σεμινάριο και μπορώ να πω πως έμεινα πολύ ικανοποιημένη.
cupping massage
Ειδικά γυάλινα ποτήρια, στα οποία δημιουργούμε κενό αέρος (αρνητική πιεση) με την εισαγωγή φλεφόμενου βαμβακιού, τοποθετούνται δε στο σώμα για την επίτευξη - Ελεύθερης ροής Qi, αίματος στους μεσημβρινούς, - βοηθούν τον οργανισμό να αποβάλει τοξίνες, - τόνωσει του περιφερικού νευρικού συστήματος, - καταπλικτικά αποτελέσματα στα προλήματα κυτταρίτιδας, - μυϊκούς πόνους, - χρόνιους πόνους μέσης, - ρευματικών αρθριτικών πόνων.
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ:
Θεωρία της ΠΚΙ γενικές αρχές Τεχνική μασάζ με βεντούζες
Πού και πώς χρησιμοποιούμε τις βεντούζες
Ενδείξεις - Αντενδείξεις
Πρακτική
http://www.nhs.gr/index.php?option=com_ ... 65&lang=el
Προσωπικά, παρακολούθησα αυτό το σεμινάριο και μπορώ να πω πως έμεινα πολύ ικανοποιημένη.
cupping massage
Ειδικά γυάλινα ποτήρια, στα οποία δημιουργούμε κενό αέρος (αρνητική πιεση) με την εισαγωγή φλεφόμενου βαμβακιού, τοποθετούνται δε στο σώμα για την επίτευξη - Ελεύθερης ροής Qi, αίματος στους μεσημβρινούς, - βοηθούν τον οργανισμό να αποβάλει τοξίνες, - τόνωσει του περιφερικού νευρικού συστήματος, - καταπλικτικά αποτελέσματα στα προλήματα κυτταρίτιδας, - μυϊκούς πόνους, - χρόνιους πόνους μέσης, - ρευματικών αρθριτικών πόνων.
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ:
Θεωρία της ΠΚΙ γενικές αρχές Τεχνική μασάζ με βεντούζες
Πού και πώς χρησιμοποιούμε τις βεντούζες
Ενδείξεις - Αντενδείξεις
Πρακτική
http://www.nhs.gr/index.php?option=com_ ... 65&lang=el
Ο αληθινός πολεμιστής διατηρεί την ανθρωπιά του ακόμη και στη μάχη. Κερδίζοντας έναν βάρβαρο θρίαμβο εξακολουθείς να διακυβεύεις την ψυχή σου. Αυτοί που πολεμούν τον δράκο μπορούν να γίνουν ο δράκος.
Η φωτιά δεν καταστρέφει μόνο, μπορεί και να καθαρίζει τις ψυχές μας.
- PELTASTIS VARNAVAS

- Irc ψευδώνυμο: καστροπολεμίτης
- Φύλο: Άνδρας
Re: Βεντούζες Cupping Massage
ακομα αθυμουμαι τη στετε [γιαγια] να κανει θαματα με δαυτες καλυτερα απο τα τοτε εμπλαστρα λεοντος και αλλα αναλγητικα φαρμάκια χημειες κτλ...και μιλαμε για ζορικες περιπτωσεις με συνδυασμους ψυξης τραβηγματων μεγαλη πικρα για ραχη πλατη πλευρα κτλ
να σε κοψω βεντουζες?ητανε η εκφραση...
Λιζα,
αρεσκουν μου πολλα τουτα!!!!!!!!!!!!!!"Βόηθα, Παναγιά, τη σκέψη
να μην αγριέψει..."
"Παντιγέρα μαύρη ρούσσα προδομένη μου γενιά
σαν θα σμίξουν οι ανάσες θα φουσκώσουν τα πανιά"
"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
θλιμμένα τα τραγούδια μας
μα γελαστοί οι αθρώποι"
ΧΑΪΝΗΔΕΣ
να μην αγριέψει..."
"Παντιγέρα μαύρη ρούσσα προδομένη μου γενιά
σαν θα σμίξουν οι ανάσες θα φουσκώσουν τα πανιά"
"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
θλιμμένα τα τραγούδια μας
μα γελαστοί οι αθρώποι"
ΧΑΪΝΗΔΕΣ
- Spirit oF Fire

- Irc ψευδώνυμο: Spirit_Of_Fire
- Φύλο: Γυναίκα
Re: Βεντούζες Cupping Massage
εμένα με ψιλοφόβιζαν οι κοφτές, αλλά είναι πολύ μεγάλα τα αποτελέσματά τους και τελικά δεν είναι καθόλου όπως τις περίμενα.. και οι δικές μου γιαγιάδες ασχολούνταν κάποτε με βεντούζες και στην πράξη είδα ότι είναι μία πολύ ωραία τεχνική =) και για τους τραπεζοειδή και τους δελτοειδής σου θα μπορούσε να βοηθήσει =Ρ
Ο αληθινός πολεμιστής διατηρεί την ανθρωπιά του ακόμη και στη μάχη. Κερδίζοντας έναν βάρβαρο θρίαμβο εξακολουθείς να διακυβεύεις την ψυχή σου. Αυτοί που πολεμούν τον δράκο μπορούν να γίνουν ο δράκος.