Σοδα και βιταμίνη C

Διατροφή, βοτανολογία και ο,τιδήποτε άλλο
σχετικό με την υγεία μας
Άβαταρ μέλους
topet
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας

Σοδα και βιταμίνη C

Δημοσίευση από topet » Πέμ 09 Δεκ 2010, 11:28

Παιδια εξαιρετικά ενδιαφέρον το θέμα και είναι κάτι που δίνει ελπίδα! Το βρήκα και εγώ στο http://www.mmseurope.info/checkout.html και λέω να το παραγείλω.

Κάτι παρόμοιο κάνω και εγώ στην οικογένειά μου εδώ και 16 μήνες, παίρνωντας σε καθημεινή βάση κάπου στα 6γρ (σε 3 δόσεις) καθαρή βιταμίνη C σε σκόνη. Όσα έχω διαβάσει αποδείχτηκαν με το παραπάνω. Δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες, για να μην λέω άσχετα με το συγκεκριμένο θεμα. Μπορούμε να ανοίξουμε όμως θέμα αν θέλετε αν δεν υπάρχει ήδη θέμα με τη βιατμινη c και να σας δώσω ότι πληρφορίες και εμπειρίες έχω.

Πείτε μου λίγο για τη σόδα φαγητού;; Διάβασα ότι έχει αλουμίνιο;; Είναι δυνατόν;; Τη χρησιμοποιώ εδώ και λίγο καιρό για τις μασχάλες και όντως κάνει δουλειά. Με λίγα λόγια τη βάζω στις μασχάλες αντί για τα χημικά αποσμητικά που έβαζα έως τώρα. Σε μια μελέτη που διάβασα, έλεγε ότι τα αποσμητικά για τις μασχάλες είναι υπεύθυνα κατά κύριο λόγο για τον καρκίνο του στήθους στις γυναίκες, κυρίως λόγο του αλουμινίου που έχουν και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
ION 4ever
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Φύλο: Γυναίκα
Έλαβε Likes: 1 φορά

Re: MMS (Miracle Mineral Suplement ή solution)

Δημοσίευση από ION 4ever » Πέμ 09 Δεκ 2010, 11:39

topet έγραψε:Παιδια εξαιρετικά ενδιαφέρον το θέμα και είναι κάτι που δίνει ελπίδα! Το βρήκα και εγώ στο http://www.mmseurope.info/checkout.html και λέω να το παραγείλω.

Κάτι παρόμοιο κάνω και εγώ στην οικογένειά μου εδώ και 16 μήνες, παίρνωντας σε καθημεινή βάση κάπου στα 6γρ (σε 3 δόσεις) καθαρή βιταμίνη C σε σκόνη. Όσα έχω διαβάσει αποδείχτηκαν με το παραπάνω. Δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες, για να μην λέω άσχετα με το συγκεκριμένο θεμα. Μπορούμε να ανοίξουμε όμως θέμα αν θέλετε αν δεν υπάρχει ήδη θέμα με τη βιατμινη c και να σας δώσω ότι πληρφορίες και εμπειρίες έχω.

Πείτε μου λίγο για τη σόδα φαγητού;; Διάβασα ότι έχει αλουμίνιο;; Είναι δυνατόν;; Τη χρησιμοποιώ εδώ και λίγο καιρό για τις μασχάλες και όντως κάνει δουλειά. Με λίγα λόγια τη βάζω στις μασχάλες αντί για τα χημικά αποσμητικά που έβαζα έως τώρα. Σε μια μελέτη που διάβασα, έλεγε ότι τα αποσμητικά για τις μασχάλες είναι υπεύθυνα κατά κύριο λόγο για τον καρκίνο του στήθους στις γυναίκες, κυρίως λόγο του αλουμινίου που έχουν και όχι μόνο!
Πολύ ενδιαφέρον αυτό με τη σόδα.
Κάπου είχα διαβάσει ενα κόλπο που μπορεί να κανει κανείς για να διαπιδτώσει αν υπάρχει αλλουμινιο. θα το βρώ και θα σας το φέρω.

Ναι πες για βιταμίνη c. Που βρίσκεις καθαρή c σκονη? Αν δεν υπάρχει νήμα ναι να ανοίξεις ενα.
Οσον αφορά το mms, η βιταμίνη c το εξουδετερώνει. ετσι πρέπει κανείς να τα παίρνει σε χρονική απόσταση τουλαχιστον 2 ωρών.
:rose: :rose: :rose:
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
Άβαταρ μέλους
topet
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από topet » Πέμ 09 Δεκ 2010, 12:07

Ιωάννα (αυτό δεν είναι το όνομά σου;) περιμένω με ανυπομονησία το κόλπο για να δούμε αν κάτι έχει αλουμίνιο.

Μακάρι να το είχα ανακαλύψει κανένα χρόνο νωρίτερα αυτό για το MMS, μήπως και είχα γλιτώσει την μητέρα μου 59 χρονών η οποία έπασχε από καρκίνο. Κάτι αντίστοιχο για θεραπεία καρκίνου είχα ανακαλύψει και με χρήση ενδοφλέβιας βιταμίνης C, αλλά δεν προλάβαμε να το δοκιμάσουμε παρά μόνο 2 φορές. Θα ανοίξω θέμα με την βιταμίνη C εφόσον υπάρχει η επιθυμία.

Με αφορμή το βίντεο με τα επιθέματα πιο πάνω, προτείνετε μαγαζί ή site για να αγοράσω;

Να κάνω μια ερώτηση ακόμη και άσχετη με το θέμα και αν κρίνετε σκόπιμο ας μεταφερθεί σε πιο σχετικό θέμα. Κάπου είχα διαβάσει στο φόρουμ (αλλά δεν θυμάμαι ο έρμος...) μια αναφορά για τα αντικολλητικά σκεύη με τεφλόν τα λεγόμενα tefal. Τις βλαβερές τους συνέπειες τις ήξερα ήδη και για αυτό το λόγο πήρα ένα καινούριο σκεύος χωρίς τεφλόν, το οποίο έχει κεραμική επίστρωση και βασίζεται στη νανοτεχνολογία. Στη συνέχεια διάβασα ένα άρθρο ότι η νανοτεχνολογία κρύβει μεγάλους κινδύνους επίσης σε αυτά τα σκεύη και όχι μόνο, οπότε και το πέταξα. Είδα σε μαγαζιά μια μάρκα (GREEN PAN αν θυμάμαι καλά) και ελπίζω να μη θεωρηθεί διαφήμιση, η οποία λέει ότι μόνο καλά στοιχεία έχει, χωρίς τις δηλητηριώδεις ουσίες που έχει το τεφλόν. Ξέρει κανείς-καμία τίποτε σχετικά;
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 09 Δεκ 2010, 12:24

Yπάρχει ένα τόπικ για τη σόδα εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 31&t=11345 , αλλά έγινε "σύγκρουση" εκεί, γιατί ο Καρίπης είχε τρελές ενστάσεις και δεν πρόλαβε ο misha να πει περί σόδας βασικά. Το γυρίσανε στα θρησκευτικά κι έγινε σκατά το τοπικ.

Οπότε προτεινω να ανοιχτεί άλλο τόπικ εδώ (σ'αυτή την ενότητα εννοώ Αποστόλη)
και για τη σόδα και για τη βιταμίνη c.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 347 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Soda Vitamin C

Δημοσίευση από doctormarkon » Πέμ 09 Δεκ 2010, 12:37

Ναι πρέπει να ανοίξει νήμα για τη Βιταμίνη C απ ότι ξέρω δεν υπάρχει κάτι σχετικό.

Πάντως απ ότι είδα σε ενα σαιτ στα πορτογαλικά για εναλλακτικές θεραπείες κατά του καρκίνου αναφέρθηκε η ενδοφλέβεια χορήγηση 6 γρ βιταμίνης C.

Σε σκόνη είναι πολύ εύκολο να το βρείς.
Αλλά γιατί σε σκόνη?
Για πιό λόγο η μορφή σε σκόνη είναι και η πιό αποτελεσματική?΄

Τα αναβράζοντα δεν είναι ότι καλύτερο γιατί περιέχουν έκδοχα και μερικά από αυτά την ασπαρταμη.

Πως μπορείς να βρείς σκόνη: Κάποιες μάρκες έχουν τη ΒιταμίνηC σε κάψουλες σαν την αντιβίωση. Το περίεργο είναι ότι αυτή η μορφή είναι και η πιό ακριβή. Ετσι είναι η Βιταμίνη C της μάρκας Solgar. Προφανώς πρέπει να αδειάσεις το περιεχόμενο της κάψουλας όταν θέλεις να πάρεις μεγάλες δόσεις για να μην επιβαρύνεσαι από τα συστατικά της κάψουλας.

Ξέρω ότι η βιταμίνη C μειώνει τους καρκινικούς όγκους σε πολύ μεγάλες ποσότητες αλλά ευνοεί ταυτόχρονα και την παραγωγή κολαγόνου όπως και τα προβλήματα δοντιών.
Λέγεται ότι άνθρωποι που πάσχουν από ουλίτιδες βρίσκονται σε μία υποσκορβουτική κατάσταση όταν αυτό συνοδεύεται και από άλλα συμπτώματα. Δεν ξέρω κατά ποσον αληθεύει αυτό.

Την αποτελεσματικότητα στο ανοσοποιητικό πάντως είναι πολύ εύκολο να την παρατηρήσει κάποιος και μόνος του.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Re: Σοδα και βιταμίνη C

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Πέμ 09 Δεκ 2010, 13:08

Το ήξερα αυτό με τη βιταμίνη C. Είχα διαβάσει τις μελέτες που κάνανε σε καρκινοπαθείς, όπου ενώ φυσιολογικά η βιταμίνη C αποβάλλεται από τον οργανισμό (όση περισσεύει), στους καρκινοπαθείς, όση και να τους δίνανε δεν υπήρχε αποβολή της βιταμίνης στα ούρα. Έτσι υποψιάστηκαν ότι κάτι παίζει με τη βιταμίνη C και τον καρκίνο, κι άρχισαν να χορηγούν μεγάλες ποσότητες με θεαματικά αποτελέσματα.

Για το αλουμίνιο δεν το ήξερα, και πολύ μ'ενδιαφέρει κι εμένα!
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
Άβαταρ μέλους
topet
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από topet » Πέμ 09 Δεκ 2010, 13:17

Λοιπόν ανοίγω το θέμα για τη βιταμίνη C ή αλλιώς ASCORBATE. Καλά θα ήταν όμως να είναι ανεξάρτητο θέμα και όχι μαζί με την σόδα! Να επισημάνω και για αποφυγή παρεξηγήσεων, ότι πιο πολύ τα βάζω για να σας δώσω τροφή να το ψάξετε και εσείς. Άσχετα με το αν εγώ έχω πειστεί από την αποτελεσματικότητα της συγκεκριμένης βιταμίνης, ψάξτε το και από μόνοι σας.

Στην οικογένειά μου (αλλά και σε άλλες 4 φιλικές οικογένειες) το παραπάνω γεγονός της βιταμίνης C αποδεικνύεται εδώ και κάπου 16 μήνες και συγκεκριμένα από τις 8 Αυγούστου 2009! Η βιταμίνη C λέγεται όπως είπα ξανά και ασκορβικό οξύ ή στα αγγλικά ASCORBIC ACID. Σε 100% καθαρή μορφή είναι όξινη όπως και το πορτοκάλι. Με λίγα λόγια δεν έχει ουδέτερο PH. Αυτό ίσως δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα σε όσους έχουν πρόβλημα με στομάχι, αιμορροΐδες και ίσως και κάτι άλλο που δεν γνωρίζω. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο υπάρχει βιταμίνη με σχεδόν ουδέτερο PH= Buffered, η οποία έχει σε ποσοστό 8% είτε Νάτριο-SODIUM, είτε ασβέστιο, είτε μαγνήσιο, αλλά και κάποιες άλλες βιταμίνες που δεν θυμάμαι. Οπότε έτσι λύνεται το πρόβλημα σε όσους έχουν τα παραπάνω προβλήματα.

Η βιταμίνη με νάτριο (sodium) είναι θα έλεγα η πιο φιλική σε γεύση, τουλάχιστον στους περισσότερους που την έχουν δοκιμάσει και ειδικά στις γυναίκες της οικογένειάς μου και έχει αλμυρή γεύση. Στην ουσία η γεύση της είναι να σαν να τρως ένα ήπιο αλάτι.

Με το ασβέστιο είναι πικρή και κάθε φορά που παίρνω μου γυρνάνε τα μάτια!

Αυτή με το μαγνήσιο έχει σχεδόν ίδια γεύση με την σκέτη βιταμίνη C, η οποία είναι ξινή σαν να τρως λεμόνι.

Εγώ τις έχω όλες αυτές σε μορφή σκόνης, αλλά τις παίρνουμε εναλλάξ μόνο οι άντρες του σπιτιού, μια που ως γνωστό οι άντρες αντέχουν! Μια φορά έδωσα κατά λάθος την ξινή στην 9χρονη κόρη μου και έβαλε τα κλάματα!! Γυναίκες…..

Τρόπος λήψης! Εμείς την παίρνουμε χύμα σε ένα πλαστικό ΚΑΙ ΜΟΝΟ* κουταλάκι σε 3 ημερήσιες δόσεις και κατευθείαν πίνουμε νερό. Μπορεί να την πάρει κάποιος και διαλυμένη στο νερό. Χοντρικά παίρνουμε κάπου στα 6 γρ. συνολικά όταν είμαστε υγιείς. Η δόση έχει σχέση με το σωματικό βάρος. Από υπερδοσολογία δεν παθαίνεις ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτε. Απλά την επιπλέον ποσότητα την αποβάλει ο οργανισμός με διάρροια, απλά και χωρίς πονόκοιλους, ακράτειες κτλ!! Τσεκαρισμένο ειδικά στην κόρη μου!!! Ο οργανισμός μας όσο πιο υγιής είναι τόσο λιγότερη βιταμίνη θέλει, όχι όμως και καθόλου. Όσο πιο πολύ άρρωστοι είμαστε τόσο πιο πολύ θέλουμε. Προσοχή όμως! Όχι σε μια εφάπαξ δόση, για να μπορεί ο οργανισμός να απορροφά σταδιακά και όχι απότομα την ποσότητα που θέλει. Πχ όταν η κόρη μου είχε την φλεγμονή στις αμυγδαλές και η κόρη του κολλητού μου ουρολοίμωξη, δίναμε ανά 1,5 με 2 ώρες κάπου στα 2 γρ. βιταμίνης.

Συγκεκριμένα η κόρη μου που έχει ένα θέμα με κρεατάκια-αμυγδαλές και συναχωνότανε όλη την ώρα, έπαιρνε κατά καιρούς αντιβιώσεις (αν και προσπαθούσαμε να το αποφύγουμε όσο μπορούσαμε γιατί έκανε ωτίτιδα ή για να μην κάνει ωτίτιδα), από τότε που άρχισε να παίρνει σε καθημερινή βάση (όπως και όλοι μας ανάλογα με το σωματικό μας βάρος) κάπου στα 6 γρ. σε 3 δόσεις καθαρή βιταμίνη C, δεν έτρεξε ξανά η μύτη της. Ουσιαστικά δεν αρρώστησε ξανά ή δεν πρόλαβε να αρρωστήσει. Πλέον ξεχάσαμε τι θα πει φάρμακο και γιατρός!! Το βιβλιάριο υγείας της είναι ανέγγιχτο εδώ και 16 μήνες! Δύο φορές πήγαμε για εγχείρηση και τελευταία στιγμή το ακυρώσαμε, μια που πήρα το ρίσκο κατά κάποιο τρόπο να δοκιμάσουμε και τη βιταμίνη όπου και δικαιώθηκα, παρά την δυσπιστία στην αρχή της γυναίκας μου.

Πριν 3-4 μήνες πονούσε ο λαιμός της κόρης μου όταν κατάπινε και οι αμυγδαλές είχαν πρηστεί. Η διάγνωση από γιατρό ήταν φλεγμονή στις αμυγδαλές (ο οποίος μας γέμισε φάρμακα, χωρίς να τα πάρουμε ποτέ φυσικά…). Σε 1 μέρα με συνολική δόση πάνω από 40 γρ. εξαφανίστηκε σχεδόν η φλεγμονή. Μετά από κάποιες ώρες (πάνω από 12 αν θυμάμαι καλά) έκανε διάρροια οπότε και αραίωσα την δόση ανά 3-4 ώρες. Αυτό σήμαινε ότι ο οργανισμός ανέκαμπτε.
Άλλες 3 φορές σε λιγότερο από 4-5 ώρες έπεσε εντελώς πυρετός που ήταν 38,5. Γενικά από την εμπειρία μου θα έλεγα ότι δεν χρειάζεται για απλές σχετικά αρρώστιες να δίνουμε υπερδοσολογία πάνω από 1-1,5 μέρα, μια που οργανισμός ανακάμπτει σε αυτό το διάστημα. Κολλητός σε 1,5 μέρα καταπολέμησε ουρολοίμωξη και ωτίτιδα της 4χρονης κόρης του. Εμένα έχουνε σταματήσει να ματώνουνε τα ούλα μου, κάτι που το είχα δεδομένο όλα τα χρόνια. Μάλιστα κάπου διάβασα τελευταία ότι το μάτωμα των ούλων έχει να κάνει με έλλειψη της εν λόγο βιταμίνης και ήρθε και έδεσε το πράμα!

Όταν ξεκινήσαμε να παίρνουμε βιταμίνη, η γυναίκα μου ήταν στον 7ο μήνα. Είχα διαβάσει ότι βοηθά πολύ στην εγκυμοσύνη (αυτό δεν το καταλάβαμε), ότι βοηθά στην καλύτερη ανάπτυξη του παιδιού (ούτε αυτό μπορώ να το κρίνω), ότι επουλώνει τις πληγές πολύ γρηγορότερα ειδικά στις γυναίκες που γεννούν με καισαρική (εμείς γεννήσαμε κανονικά, αλλά όντως η ανάρρωση αυτή τη φορά ήταν εξαιρετικά γρήγορη) και ότι τα μωρά αυτά αφού γεννηθούν δεν έχουν κολικούς! Ειδικά το τελευταίο μπορώ να το επιβεβαιώσω!! Αν και ο γιος μου θήλασε ελάχιστα δυστυχώς, παρά τις προσπάθειές μας (ούτε 40 μέρες και αυτές από λίγο), δεν είχε ούτε για δείγμα κολικούς, κάτι που είχε κάνει πολύ εντύπωση στον γιατρό, όταν στα αγόρια είναι πιο συνηθισμένο το φαινόμενο και ειδικά όταν δεν θηλάζουν, πάντα κατά τα λεγόμενα του γιατρού, ο οποίος φυσικά δεν ήξερε τίποτε περί βιταμίνης. Εννοείται ότι έδινα στο μωρό από την 1η μέρα της γέννησής του. Πιο πριν όπως είπα έπαιρνε μέσω της μητέρας του. Φυσικά στον 2 μήνα αλλάξαμε γιατρό και πήγαμε σε ομοιοπαθητικό για να αποφύγουμε τα εμβόλια. Άλλο θέμα αυτό πάλι….

Δυστυχώς δεν το πρόλαβα για τη μητέρα μου, όπου με ενδοφλέβιο ορό βιταμίνης C και σε ποσότητα πάνω από 150 γρ. αν θυμάμαι καλά ή και πολύ περισσότερο θα βοηθούσε πολύ στην καταπολέμηση του καρκίνου. Συγκεκριμένα μιλάνε για θεραπεία του καρκίνου με 2 τουλάχιστον δόσεις την εβδομάδα, αλλά προλάβαμε μόνο 2 φορές, μια που η κατάστασή της είχε φτάσει στο τέλος δυστυχώς.

Αν πείτε γιατρό για αυτή την ποσότητα βιταμίνης C θα σας ρωτήσει που διαβάζεται αυτές τις βλακείες.

Σχετικά με τα αναβράζοντα θα έλεγα ότι τα έχω πάρει στραβά, μια που 2 σκευάσματα που είδα, όχι μόνο σκέτη βιταμίνη δεν έχουν, αλλά έχουν και ουσίες δηλητήρια όπως είναι ασπαρτάμη! Οπότε δεν θέλω ούτε να τα δω!

Ένας φίλος που είναι πολύ ψαγμένος λέει το παρακάτω, κάτι για το οποίο δεν έχω διαβάσει στην βιβλιογραφία που έχω. Δεν ξέρω!!
Από την άλλη ΟΤΙ βιταμίνη η συμπλήρωμα και να παίρνεις αν θες την άποψή μου καλό είναι να μην το κάνεις συνεχόμενα αλλά με διακοπή και μάλιστα ασυνάρτητα ώστε να μην προσαρμόζεται ο οργανισμός, πχ πάρε 5 μέρες κάνε διάλειμμα 2, πάρε 10 διάλειμμα 3, μετά πάρε 3 διάλειμμα 1 κλπ χώρια που μειώνεται η ικανότητα του να απορροφά τη βιταμίνη από τις τροφές χώρια που οταν διακόπτεις τα συμπληρώματα κάνεις αποτοξίνωση.
Πάντα κατά την προσωπική μου άποψη εκτός και σκοπεύεις να παίρνεις κάθε μέρα για όλη σου τη ζωή πράγμα δύσκολο.
Και κάτι άλλο όσοι έχετε χαμηλό σίδηρο πάρτε την με τροφές που περιέχουν πολύ σίδηρο και θα ανέβει και ο σίδηρος σας αφού ανεβάζει τρομερά την απορρόφηση του!

Διαβάστε τα παρακάτω, τα οποία δυστυχώς είναι στα αγγλικά, στα οποία ζορίζομαι και εγώ.

Σε αυτό λέει πολλά πράγματα σχετικά με την βιταμίνη C, καθώς και δοσολογίες ανάλογα την αρρώστια.
http://www.seanet.com/~alexs/ascorba...guide_1988.htm

Το ‘50 έχουμε τον irvwing stone , με το βιβλίο του

http://vitamincfoundation.org/stone/

το οποίο εκδόθηκε το 72 και εξαφανίστηκε απο τα βιβλιοπωλία σε λίγες ημέρες
και φυσικά κανεις εκδοτικός οικος δεν δέχτηκε να του το ξανατύπώσει εκτοτε...
καλάπου εχουμε το ιντερνετ και το διαβάζουμε τώρα.

Άλλος συγχρονος ειναι ο robert cathcart
http://www.orthomed.com/
εδώ να διαβάσετε έχει πολλά πάρα πολλά για τη χρήση του ασκορβικού...ιδίως από τη μέση και μετά.

Δείτε επίσης και τον saul
http://www.doctoryourself.com/
50.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ η σελίδα του, όπου γράφει για τη βιταμίνη c αλλά και για παααρα πολλά άλλα!!
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Πέμ 09 Δεκ 2010, 13:29

ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ :)

Μπορείς όμως να γίνεις πιο συγκεκριμένος, γιατί δεν κατάλαβα. Τελικά σε τι μορφή την παίρνεις; Σκόνη, κάψουλες; Δεν μπορείς να μας γράψεις αν είναι της solgar πχ, για να ξέρουμε να το προμηθευτούμε. Και πώς υπολογίζεις την δοσολογία με το βάρος;

Μ'ενδιαφέρει πολύ για όλη την οικογένεια, αλλά ειδικά για τη μάνα μου που έχει πρόβλημα με το συκώτι της και γενικώς όλο άρρωστη είναι τελευταία.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 09 Δεκ 2010, 13:34

Kι ένα σωρό άρθρα για την βιταμίνη, για κάθε περίπτωση, απο ένα σάιτ που προσωπικά το εμπιστεύομαι ιδιαιτέρως (κι η Ξιφομάχος έχει ερωτευτεί τον ιδρυτή του :lovey0: )

http://www.naturalnews.com/vitamin_C.html

διαλέξτε από 'δω το άρθρο που ενδιαφέρει μια συγκεκριμένη δική σας περίπτωση.
Σόρι είναι αγγλιστί, αλλά ανάθεμα κι αν βρίσκουμε τα ίδια θέματα σε ελληνικά σάιτς. Προσωπικά δεν βρήκα...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Eva Luna
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

Δημοσίευση από Eva Luna » Πέμ 09 Δεκ 2010, 14:37

Mantam Froufrou έγραψε:ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ :)

Μπορείς όμως να γίνεις πιο συγκεκριμένος, γιατί δεν κατάλαβα. Τελικά σε τι μορφή την παίρνεις; Σκόνη, κάψουλες; Δεν μπορείς να μας γράψεις αν είναι της solgar πχ, για να ξέρουμε να το προμηθευτούμε.

Την ίδια απορία έχω κι εγώ. Θα ήταν εύκολο ειτε να το γραψεις για ολους (αν δεν ειναι προβλημα αυτο) ειτε με ενα προσωπικο μηνυμα να μας πεις σε ποια μαρκα εχεις καταληξει; Για μενα προσωπικα ειναι τοσο ενδιαφεροντα μα και καινουργια αυτα, που θα ξοδεψω απειρο χρονο χωρις να καταληξω σε ασφαλη αποτελεσματα απο μονη μου. Θα με γλιτωνες απο πολυ ασκοπο ψαξιμο, ειλικρινα.
Ευχαριστω.
**Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χ ρώματα. Ζωγράφισε τον κόσμο και μπες μέσα**
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Πέμ 09 Δεκ 2010, 15:53

H μαγειρικη σοδα περιεχει αλουμινιο. Δεν ξερω αν αυτο αποροφαται απο το δερμα αλλα σιγουρα δεν την κανει καταλληλη προς καθημερινη καταναλωση.
Στα φαρμακεια υπαρχει καθαρη σοδα. πριν ομως την αγορασεις θα πρεπει να ενημερωσεις τον φαρμακοποιο σου για τον λογο που την θες για να μην εχεις παρατράγουδα
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 09 Δεκ 2010, 16:02

Mπορεί να μου εξηγήσει κάποιος ΓΙΑΤΙ η μαγειρική σόδα περιέχει αλουμίνιο το κέρατό μου; :banghead: :swear:

Εγώ τώρα το μαθαίνω. (δεν το'χα ψάξει καθόλου).
Γιατι δεν έχει γίνει θέμα αυτό;
Ξέρετε πόσο τοξικό είναι το αλουμίνιο;
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Πέμ 09 Δεκ 2010, 16:03

Δεν γνωρίζω. ακομα ποιο υποπτο ειναι οτι μονο επιστημονες και ψαγμενες σελιδες γνωριζουν γι αυτο.
Στην μαγειρικη σοδα δεν αναφερονται συστατικα.
Απλα λεει μαγειρικη σοδα καταλληλη για τροφιμα. τιποτα παραπανω.
Γι αυτο λεω οτι καλυτερα φαρμακειου.
Άβαταρ μέλους
Eva Luna

Δημοσίευση από Eva Luna » Πέμ 09 Δεκ 2010, 16:08

Περαιτερω αποριες :
πώς παρασκευάζεται η μαγειρική σοδα;
πότε διατέθηκε ευρέως στην αγορά;
τι χρησιμοποιούνταν πρηγουμένως αντί σόδας;
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 09 Δεκ 2010, 16:14

Δεν αναφέρονται συστατικά. :banghead:
ΔΕΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ Ο ΕΟΦ :banghead: :banghead:
Μόνο για το ΜΜΣ ξέρουν να προειδοποιούν τα λαμόγια! :swear: :swear:

Είναι να γίνει χοντρό θέμα αυτό τώρα ή δεν είναι;
ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ;

Γνωρίζετε επίσης ότι τα λαμόγια των μεταλλαγμένων τροφίμων εισηγούνται με ισχυρές πιέσεις στο Κογκρεσο των ΗΠΑ να ψηφιστεί νομοσχέδιο που θα τους απαλλάξει από την υποχρέωση να αναγράφουν τη σύσταση των τυποποιημένων/συσκευασμένων τροφίμων και ειδικά ότι είναι μεταλλαγμένα;
Και συνειδητοποιούμε ότι αν αυτό "περάσει" στην Αμερική, γρήγορα θα μεταπηδήσει και στην Ευρώπη;

Γνωρίζετε επίσης ότι υπάρχουν εισηγήσεις ήδη στην ΕΕ για την κατάργηση των σκευασμάτων βιταμινών και διατροφικών συμπληρωμάτων γενικότερα, οπότε θα πάψουν να κυκλοφορούν όλα αυτά (από το 2014 και μετά σίγουρα, αν όχι νωρίτερα) στα φαρμακεία;

Μήπως τελικά πρέπει να ξανακοιτάξουμε το θέμα της φραπελιάς που λοιδωρήθηκε όσο τίποτ'άλλο; Γιατί τσίτωσε το σύστημα και η συμβατική επιστήμη τόσο, ώστε να "σταυρώσουν" τη Δρούζα γι'αυτήν την εκπομπή; (Δεν την πάω, αλλά το συγκεκριμένο ξεκατίνιασμα δεν ήταν εκ του πονηρού;)
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Πέμ 09 Δεκ 2010, 16:18

Γνωρίζετε επίσης ότι υπάρχουν εισηγήσεις ήδη στην ΕΕ για την κατάργηση των σκευασμάτων βιταμινών και διατροφικών συμπληρωμάτων γενικότερα, οπότε θα πάψουν να κυκλοφορούν όλα αυτά (από το 2014 και μετά σίγουρα, αν όχι νωρίτερα) στα φαρμακεία;

Μήπως τελικά πρέπει να ξανακοιτάξουμε το θέμα της φραπελιάς που λοιδωρήθηκε όσο τίποτ'άλλο; Γιατί τσίτωσε το σύστημα και η συμβατική επιστήμη τόσο, ώστε να "σταυρώσουν" τη Δρούζα γι'αυτήν την εκπομπή; (Δεν την πάω, αλλά το συγκεκριμένο ξεκατίνιασμα δεν ήταν εκ του πονηρού;)
Για τις βιταμίνες το έχω ακούσει... Δυστυχώς, για εκεί πάνε!

Για τη Δρούζα, έκτοτε εξαφανίστηκε από προσώπου τηλεόρασης την επόμενη κιόλας σεζόν, παρά την μεγάλη της επιτυχία... Αυτό κι αν είναι ύποπτο!
Άβαταρ μέλους
Eva Luna

Δημοσίευση από Eva Luna » Πέμ 09 Δεκ 2010, 16:24

Mantam Froufrou έγραψε:

Για τις βιταμίνες το έχω ακούσει... Δυστυχώς, για εκεί πάνε!

Για τη Δρούζα, έκτοτε εξαφανίστηκε από προσώπου τηλεόρασης την επόμενη κιόλας σεζόν, παρά την μεγάλη της επιτυχία... Αυτό κι αν είναι ύποπτο!
Την ιδια σκεψη ειχα κι εγω.
Καλα, σημερα τι εγινε; Εχω κουραστει να συμφωνω παιδια! Αλλα, μονο & μονο που βλεπω οτι δεν ειμαι μονη μου οταν κανω "παραξενους" συνειρμους, ειλικρινα χαιρομαι παρα πολυ, ασχετως αν θα φτασουμε να συμφωνουμε και σε αλλα θεματα ή οχι.

--Να προτεινω κατι; Μπορουμε να γραψουμε συγκεντρωτικα οσα σκευασματα -απλα η πιο πολυπλοκα - εχουμε ανακαλυψει που ενισχυουν τον οργανισμο και τον θωρακιζουν σε επιθετικες ασθενειες οπως ο καρκινος;
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Πέμ 09 Δεκ 2010, 17:06

Προσωπικά τα μόνα που ξέρω είναι αυτό με τη βιταμίνη C, την φραπελιά (που δεν ξέρω όμως συγκεκριμένα άτομα που να μίλησαν ανοιχτά και να είπαν ότι θεραπεύθηκαν από καρκίνο) και αυτό που έκανε ένας Έλληνας, που έτρωγε ωμά τα χόρτα που τρώνε τα πρόβατα για λίγους μήνες και θεραπεύθηκε εντελώς από τον καρκίνο σε προχωρημένο στάδιο. Τον είχα δει στην τηλεόραση, το λίγο που πρόλαβε να μιλήσει. Δεν έχει βγάλει κανένα σκεύασμα, απλά είπε τι έκανε ο ίδιος και γλύτωσε. Χαρακτηριστικά είχε πει ότι είχε πάρει από πίσω τα πρόβατα (που είναι από τα λίγα ζώα που δεν παθαίνουν ποτέ καρκίνο) και έτρωγε ό,τι έτρωγαν.

Έχουμε κανέναν βοσκό εδώ να μας πει τι στην ευχή τρώνε αυτά τα πρόβατα;

Επίσης, υπάρχει ένα σκεύασμα που φτιάχνουν στην Λατινική Αμερική, από κροταλία, που το φτιάχνουν σαμάνοι. Ξέρω ότι θεραπεύει τον καρκίνο όταν είναι στην αρχή του, αλλά όχι σε προχωρημένο στάδιο. Το ξέρω γιατί δύο άνθρωποι που ξέρω το πήραν. Και το ήξεραν ακι οι δύο ότι θεραπεύει στην αρχή του μόνο. Η μία θεραπεύθηκε 100%, η άλλη που έχει προχωρημένο καρκίνο, απλά αναστάλθηκε για λίγο η πορεία της κατάστασής της, αλλά επανήλθε με το τέλος της θεραπείας (δεν το παίρνεις εφ όρου ζωής).
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Πέμ 09 Δεκ 2010, 17:12

Εγω αυτό που σκέφτομαι με το φτωχό μου μυαλό (και χωρίς να εχω καμια σχέση με την ιατρική) είναι πως αφου η εκδηλώση της νόσου του aids περιλαμβάνει την ανάπτυξη καρκίνων.
Που το AIDS τι κανει; αποδυναμωνει το ανοσοποιητικό σύστημα.
Ο καρκίνος θα πρέπει να εχει αμεση συνάρτηση με το ανοσοποιητικό και σιγουρα το ισχυρο ανοσοποιητικό θα προσφέρει αποτελέσματα αν οχι θεραπεία.
Απο οσο ξέρω απο καρκινοπαθή συγγενή μου (που μας χαιρέτησε πια) κανένας ιατρός δεν του είπε να αλλάξει την διατροφή του.
Η διατροφή του ηταν η ιδια που ειχε πριν παθει καρκινο.
Υψηλη σε ζωϊκη πρωτεϊνη, υψηλη σε ζαχαρη, τσιγαρο, και χαμηλη σε βιταμινες.
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Πέμ 09 Δεκ 2010, 17:16

Για την αντιμετώπιση συγκεκριμένων ασθενειών, το θέμα δεν είναι απλά τι τρως, αλλά κυρίως τι ΔΕΝ τρως! Γιατί υπάρχουν συγκεκριμένες τροφές που καταπολεμούν τον καρκίνο ή άλλες ασθένειες, ενώ δεν είναι σίγουρο ότι μία τροφή σώνει και ντε θα σου δημιουργήσει καρκίνο ή οτιδήποτε άλλο. Όπως όταν καποιος καπνίζει σαν φουγάρο και δεν παθαίνει τίποτα, ενώ κάποιος άλλος που δεν έχει καπνίσει ποτέ στη ζωή του παθαίνει καρκίνο των πνευμόνων.
Ειδικά την στιγμή που τον έχεις σίγουρο λόγω του περιβάλλοντος που ζούμε και των δηλητηρίων που ανασαίνουμε και πίνουμε κάθε μέρα. Πρέπει να βρούμε τροφές που καταπολεμούν τον καρκίνο. Κι αυτές είναι που μας κρύβουν.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Πέμ 09 Δεκ 2010, 17:19

Εχεις δικιο. αλλα ενας ιατρος θα οφειλε να δωσει τετοιες οδηγιες.
κι οχι απλα να του δωσει την χημειοθεραπεια και να τον αφηνει στο σπιτι του να τροφοδορει τα καρκινικα κυτταρα.
Άβαταρ μέλους
Eva Luna

Δημοσίευση από Eva Luna » Πέμ 09 Δεκ 2010, 17:21

Mantam Froufrou έγραψε: ...και αυτό που έκανε ένας Έλληνας, που έτρωγε ωμά τα χόρτα που τρώνε τα πρόβατα για λίγους μήνες και θεραπεύθηκε εντελώς από τον καρκίνο σε προχωρημένο στάδιο. Τον είχα δει στην τηλεόραση, το λίγο που πρόλαβε να μιλήσει. Δεν έχει βγάλει κανένα σκεύασμα, απλά είπε τι έκανε ο ίδιος και γλύτωσε. Χαρακτηριστικά είχε πει ότι είχε πάρει από πίσω τα πρόβατα (που είναι από τα λίγα ζώα που δεν παθαίνουν ποτέ καρκίνο) και έτρωγε ό,τι έτρωγαν.
Αν σου πω οτι αυτο μ' εντυπωσιασε περισσοτερο απ' ολα και μετα η φραπελια και ακολουθως τα υπολοιπα;
Και το λεω επειδη και τα 2 αυτα (αγροτικα) στοιχεια υπαρχουν στο ευρυτερο περιβαλλον μου αλλα εγω δεν εχω αναζητησει παραπανω πληροφορηση ποτέ γιατι δεν σκεφτηκα οτι οι δυσκολες απαντησεις μπορει να περιεχονται στα απλα πραγματα και ενιοτε πολυ κοντινα μας. Το οτι τα προβατα δεν εμφανιζουν καρκινο ουδεποτε το ακουσα και ειναι για μενα αξιο ερευνας.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Πέμ 09 Δεκ 2010, 17:25

Γενικα στα φυτοφαγα οντα ο καρκινος ειναι λιγοτερος
επισης στατιστικες εχουν δειξει οτι οσο περισσοτερη ζωϊκη πρωτεϊνη καταναλωνει ενας πληθυσμος τοσο περισσότερα και τα κρουσματα καρκινου.
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Πέμ 09 Δεκ 2010, 17:28

Εχεις δικιο. αλλα ενας ιατρος θα οφειλε να δωσει τετοιες οδηγιες.
κι οχι απλα να του δωσει την χημειοθεραπεια και να τον αφηνει στο σπιτι του να τροφοδορει τα καρκινικα κυτταρα.
Εννοείται, αλλά δεν το κάνουν, για τους γνωστούς λόγους...
Αν σου πω οτι αυτο μ' εντυπωσιασε περισσοτερο απ' ολα και μετα η φραπελια και ακολουθως τα υπολοιπα;
Και το λεω επειδη και τα 2 αυτα (αγροτικα) στοιχεια υπαρχουν στο ευρυτερο περιβαλλον μου αλλα εγω δεν εχω αναζητησει παραπανω πληροφορηση ποτέ γιατι δεν σκεφτηκα οτι οι δυσκολες απαντησεις μπορει να περιεχονται στα απλα πραγματα και ενιοτε πολυ κοντινα μας. Το οτι τα προβατα δεν εμφανιζουν καρκινο ουδεποτε το ακουσα και ειναι για μενα αξιο ερευνας.
Κι εμένα αυτό με είχε εντυπωσιάσει να σου πω την αλήθεια. Και ο κύριος αυτός με είχε εντυπωσιάσει, γιατί είχε βγει και τα έχωνε στους γιατρούς που τον κυνήγαγαν όταν τους είπε τι έκανε, και το μόνο που έλεγε ήταν να βρεθεί ένας χριστιανός να το ερευνήσει επιστημονικά το θέμα και τίποτε άλλο. Εντωμεταξύ, εννοείται πως όλες οι θεραπείες υπάρχουν μέσα στον κήπο μας, ή άντε λίγο παραέξω. Αλλά έχουμε χάσει την επαφή και δεν βλέπουμε το αυτονόητο που είδε ο συγκεκριμένος κύριος. Εγώ πχ ποτέ δε θα το σκεφτόμουν.
Α, τώρα θυμήθηκα πώς του ήρθε. Ο άνθρωπος είχε μάθει μόλις ότι είχε 3-4 μήνες ζωής και πήγε στο χωριό του να πεθάνει, μέσα στην κατάθλιψη, κι εκεί έμαθε για τα πρόβατα, και πάνω στην απελπισία του τα πήρε από πίσω, επειδή δεν είχε να χάσει τίποτα...

Φοβερό δεν είναι; Δε θυμάμαι το όνομά του γαμώτο...
οσο περισσοτερη ζωϊκη πρωτεϊνη καταναλωνει ενας πληθυσμος τοσο περισσότερα και τα κρουσματα καρκινου
Γιατί σε μεγάλες ποσότητες είναι δηλητηριώδης και θανατηφόρα. Μπορείς να πάθεις δηλητηρίαση από μεγάλη ποσότητα ζωικής καθαρής πρωτεϊνης, χωρίς τη συνοδεία άλλων στοιχείων (πχ χόρτου ή φρούτου), όταν την καταναλώνεις για πολλές μέρες. Το είχα δει σ'ένα ντοκυμαντέρ για μαθήματα επιβίωσης, που το έλεγε. Και στον δυτικό κόσμο, προσπαθούν να μας πείσουν ότι πρέπει να τρεφόμαστε κυρίως με ζωική πρωτεϊνη! Τυχαίο; Δε νομίζω!
Άβαταρ μέλους
Eva Luna

Δημοσίευση από Eva Luna » Πέμ 09 Δεκ 2010, 17:28

Divine Sinner έγραψε:Γενικα στα φυτοφαγα οντα ο καρκινος ειναι λιγοτερος
Τελικα, βρε παιδια, εμεις τι ειμαστε; Εννοω τι ειμαστε (ιδανικα) φτιαγμενοι: παμφαγα, φυτοφαγα, κατι αλλο;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Υγεία-Διατροφή”