doctormarkon έγραψε:Θα περίμενα οι συνομήλικοί μου μη καπνιστές και υστερικοί αντικαπνιστές να έχουν ασύγκριτα καλύτερη φυσική κατάσταση από εμένα και αν πηγαίνουν στο γιατρό να μην τους βρίσκει τίποτα και να σκάνε από υγεία και από ζωηράδα. Να μην παίρνουν κανένα χάπι εκτός από κανένα ντεπονάκι ή πονσταν όταν έχουν γρίπη ή πυρετό κάθε διετία ή τετραετία.
Να είναι τούρμπο με λίγα λόγια.
Είμαι 44ρων χρονών εσύ μάλλον είσαι νεαρός και σίγουρα νεότερος από εμένα.
31 ειμαι.
Και σου λεω πως αυτο απλα δεν γινεται. αν δεν καπνιζεις αλλα κανεις αθλια διατροφη ποιος σου ειπε πως δεν κουραζεσαι με το παραμικρο?
πλακα κανεις?
κανοννικα γυμναζομαι ΚΑΘΕ μερα παρα πολυ. και κανονικα εχω αντοχες απιστευτες
τωρα εχω 6 μηνες να κανω το παραμικρο για διαφορους λογους που μου εχουν τυχει .
νοιωθω λες και ειμαι 10 χρονια ποιο μεγαλος απο οτι ειμαι.
η διαφορα ξερεις ποια ειναι? οτι σε σχεση με ατομα της ιδιας ηλικιας με εμενα (που καπνιζουν) αντεχω καπως ποιο καλα σε αντοχη
αλλα πανω απο ολα ξεκουραζομαι πολυ ποιο γρηγορα .
και γενικα ουτε αρρωσταινω ευκολα (φετος- περυσι καθολου πιχι) .
αμα ηταν να κοψει καποιος το τσιγαρο και να γινει Bolt λυπαμαι αλλα αυτο ειναι αδυνατο.
οταν κοψεις το τσιγαρο βλεπεις αργα αλλα σταθερα καποια βελτιωση. αμα φτιαξεις την διατροφη εχεις ποιο καλα αποτελεσματα.
και αν γυμανστεις λιγο με καποια ενταση τοτε μετα απο 1 χρονο βλεπεις μεγαλες διαφορες
αυτο το οποιο ζητας ειναι φυσικα αδυνατο γιατι δεν φταιει μονο το τσιγαρο για ολα τα προβληματα της κοινωνιας