Καρκίνος: Όταν η πλάνη εξελίσσεται σε βλακεία.

Διατροφή, βοτανολογία και ο,τιδήποτε άλλο
σχετικό με την υγεία μας
Άβαταρ μέλους
Misha
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα
Φύλο: Άνδρας
Επικοινωνία:

Re: Καρκίνος: Όταν η πλάνη εξελίσσεται σε βλακεία.

Δημοσίευση από Misha » Κυρ 05 Σεπ 2010, 03:10

«To εγκολπιο ειναι μια σελιδα προς καταναλωση του χριαστιανορθοδοξου κοινου.
Δικαιωμα του καθενος να μπενει σε οποια σελιδα θελει. και δικαιωμα μας να μην την επισκεπτομαστε.
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι στο διαδικτυο ο καθενας ανεβαζει οτι θελει, μπορει να εχει αντιλογο απο οποιον θελει.
Γι αυτο δεν χρειαζεται να χαρακτηριζουμε μια σελιδα ως ιεροεξεταστικη. Γιατι αυτη η σελιδα δεν αφορα κανεναν μη-ορθοδοξο.
Οποτε μονο που ασχολεισαι μαζι της και μαλιστα με τοση εμμονη, της δινεις αξια.»

Στην παραπάνω παρέμβαση απάντησα συνοπτικώς με το :

«Δεν ασχολήθηκα καθόλου με το Εγκόλπιο.
Δε θα είχα δεί καν το φόρουμ αυτό (δλδ τα «Ιδεογραφήματα») αν δεν αναδημοσιευόταν εδώ η συκοφαντική αναφορά του.»

Το «δεν ασχολήθηκα καθόλου με το Εγκόλπιο» λέει πως η επίθεση ξεκίνησε από εκεί, όχι από εμένα.
Περιέλουσε πρώτα τη γερόντισσα Γαβριηλία, κατόπιν την «ημετέρα φουκαρωσύνη» και τώρα τα έβαλε με τον άγιο Νικόδημο.
Στό τέλος θα εγκαταβιώσει στο Δαφνί νομίζοντας πως είναι ασκητής της απέναντι εγκαταλελειμμένης Μονής Δαφνίου.
Η έκφραση της λύπης σου, κάνει την καρδιά μου να σπαράζει.... :hitlol: Κι εγω στεναχωριέμαι που κάηκε ο Βασίλειος των Παυλικιανών στον Ιππόδρομο της Βασιλεύουσας αλλά ...«δε γινόταν αλλιώς», ε ;:hunt:
«Όπου και να σας βρίσκει το κακό, αδελφοί, όπου και να θολώνει ο νους σας, μνημονεύετε Διονύσιο Σολωμό και μνημονεύετε Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη» (Οδ.Ελύτης-Άξιον Εστί)
Άβαταρ μέλους
karipis
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από karipis » Κυρ 05 Σεπ 2010, 03:39

Συγνώμη αν έκανα λάθος αλλά δεν με βοήθησε η διατύπωση.
Για το θέμα με την γερόντισσα Γαβριηλία, μάλλον δεν θα πρόσεξες ότι είχε εστιάσει στο βιβλίο "Η ασκητική της αγάπης" και τα γραφόμενα της συγγραφέας του βιβλίου. Το διευκρίνισε πολλές φορές.

Όσο για την Μονή Δαφνίου που λες πάλι δεν το νομίζω. Όταν μεγαλώσουν τα παιδάκια του και τα τακτοποιήσει (αν θέλει ο Θεός) θα εγκαταλείψει την άθλια Χαμουτζία και θα γίνουμε κοντοχωριανοί, εγώ στην Λευκούδα και αυτός στο μελισσοχώρι (http://www.impantokratoros.gr/).
Άβαταρ μέλους
Misha
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Misha » Κυρ 05 Σεπ 2010, 03:55

karipis έγραψε:Συγνώμη αν έκανα λάθος αλλά δεν με βοήθησε η διατύπωση. .
ΟΚ.
karipis έγραψε:Για το θέμα με την γερόντισσα Γαβριηλία, μάλλον δεν θα πρόσεξες ότι είχε εστιάσει στο βιβλίο "Η ασκητική της αγάπης" και τα γραφόμενα της συγγραφέας του βιβλίου. Το διευκρίνισε πολλές φορές.

.
Όχι , αγαπητέ, κατηγορεί ευθέως τη γερόντισσα σαν δήθεν πλανεμένη, εφόσον η ίδια η γερόντισσα μιλά στα ηχητικά που έχουν διασωθεί για τις παρεμβάσεις των Αγίων Αγγέλων στη ζωή της, και αυτή την εμπειρία της ο πολύς Εγκόλπιος ειρωνεύεται , παραθέτοντας μάλιστα και τις «αγγελικές κάρτες ταρώ».
http://egolpio.wordpress.com/2010/07/04 ... h_aggelwn/

Bεβαίως δεν τολμά να κρίνει με τα ίδια κριτηρια ανάλογες εμπειρίες πχ του γέροντος Πορφυρίου γιατί τότε θα αποκαλυφθεί σε όλους η καρκινοβασία του.Μέχρι κι ο π.Δανιήλ χρησιμοποιούσε το βιβλίο αυτό στις ομιλίες του, κι ο ίδιος το είχε επί 4 χρόνια στην παλιά του σελίδα.ξαφνικά τον τσίμπησε αλογόμυγα φαίνεται....
«Όπου και να σας βρίσκει το κακό, αδελφοί, όπου και να θολώνει ο νους σας, μνημονεύετε Διονύσιο Σολωμό και μνημονεύετε Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη» (Οδ.Ελύτης-Άξιον Εστί)
Άβαταρ μέλους
karipis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από karipis » Κυρ 05 Σεπ 2010, 16:15

Επαναλαμβάνω γιατί μάλλον δεν έγινε αντιληπτό και, πολύ πιθανόν να παρασυρθούν κάποιοι που δεν γνωρίζων γιατί πράγμα μιλάμε.
Μιλάει για συγκεκριμένα πράγματα που αφορούν την γερόντισσα και όχι καθολικά το πρόσωπό της.
Ξαναδές λίγο τα κείμενα σ' εκείνη την συζήτηση σε παρακαλώ και μην με λες τυφλό γιατί αλλιώς θ' αρχίσω εγώ να μιλάω για τακτικές πυράς.
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou
Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Κυρ 05 Σεπ 2010, 16:24

Πάντως εγώ, από μία βιαστική ματιά στα σχόλια του κειμένου, δεν είδα να βάζει κανείς στη θέση του κάποιον κύριο που την έλεγε σε ΚΑΘΕ σχόλιό του πλανεμένη. Αντιθέτως, του ζητούσαν (κάποιος.... εγκόλπιος στο νικ) και συγγνώμη που ασχολήθηκαν μαζί της περισσότερο από όσο έπρεπε...
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
Άβαταρ μέλους
Misha
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Misha » Κυρ 05 Σεπ 2010, 17:00

karipis έγραψε:Επαναλαμβάνω γιατί μάλλον δεν έγινε αντιληπτό και, πολύ πιθανόν να παρασυρθούν κάποιοι που δεν γνωρίζων γιατί πράγμα μιλάμε.
Μιλάει για συγκεκριμένα πράγματα που αφορούν την γερόντισσα και όχι καθολικά το πρόσωπό της.
Ξαναδές λίγο τα κείμενα σ' εκείνη την συζήτηση σε παρακαλώ και μην με λες τυφλό γιατί αλλιώς θ' αρχίσω εγώ να μιλάω για τακτικές πυράς.

Tα κείμενα τα έχω δει πολύ προσεκτικά.
Γέμουν θεουσοφανατίλας του αισχίστου είδους.
Αν σε κατηγορήσω πως ακούς φωνές οι οποίες δεν υπάρχουν , τότε σε ακυρώνω συνολικά, εφόσον αυτές οι φωνές ήταν κεντρικό σημείο της ζωής σου.
Αυτό κάνει, με ύπουλο και ανέντιμο τρόπο , ο Εγκόλπιος.
Τεσσερα χρόνια υπερασπιζόταν τη Γερόντισσα , κατόπιν , ως άλλος ιαχωβίτης, είδε «περισσότερο φως» και υποστηρίζει αυτά που κατηγορούσε!!!!
Άβαταρ μέλους
karipis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από karipis » Κυρ 05 Σεπ 2010, 17:43

Misha έγραψε:Γέμουν θεουσοφανατίλας του αισχίστου είδους.
Αν σε κατηγορήσω πως ακούς φωνές οι οποίες δεν υπάρχουν , τότε σε ακυρώνω συνολικά, εφόσον αυτές οι φωνές ήταν κεντρικό σημείο της ζωής σου.
Αυτό κάνει, με ύπουλο και ανέντιμο τρόπο , ο Εγκόλπιος.
Προσάναμα έχεις ή να φέρω δικό μου;;
Για δες κάτι τύπους που μιλούν για ιεροεξεταστές :cool: Για δες κάτι γραιές παληοημερολογίτισσες του 17ου αιώνα που μιλούν για εξέλιξη. Για διέτε ρε παιδιά που από δυό κουβέντες που αντάλαξε μαζί μου κατάλαβε ότι ακούω και φωνές από το πουθενά και πως τις έχω κάνει σημείο της ζωής μου.
Με ξέρεις αδελφέ; με γνωρίζεις και βγάζεις τέτοια συμπεράσματα;; Ποιό είναι το όνομά σου αλήθεια;;
Αν λειτουργήσω με βάση την λογική σου αδελφέ, τότε, εσύ που δεν μας λες ούτε όνομα ούτε το παραμικρό στοιχείο για σένα είσαι λαμόγιο. Και μάλιστα τεράστιο γιατί εντελώς ανώνυμα και χωρίς αντίλογο συκοφαντείς ανθρώπους οι οποίοι δεν είναι παρώντες.

...και μιλάς εσύ για ιερά εξέταση, λαμόγιο :nuts:
Άβαταρ μέλους
Misha
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Misha » Κυρ 05 Σεπ 2010, 18:39

Καρίπης

Προφανώς έχεις πρόβλημα κατανόησης ή ανάγνωσης.
Η καλή γερόντισσα Γαβριηλία-η οποία εγκατέλειψε τα πάντα για χάρη του Χριστού και του Ευαγγελίου και βρέθηκε στις Ινδίες να φροντιζει λεπρους- έλεγε πως την καθοδηγούν Άγγελοι.
Ο φίλος σου ο Εγκόλπιος τέσσερα χρόνια την υπερασπιζόταν εναντι των κατηγόρων της.Κατόπιν ανακάλυψε (και εκείνος, μετά τον αρχικό κατήγορο της) πως οι άγγελοι που έλεγε οι γερόντισσα πως την βοηθούν, δεν ήταν άγγελοι φωτός, αλλά «πνεύματα πλάνης».

Ας βγάλουν οσοι μας διαβάζουν τα συμπεράσματα τους για το ποιος είναι το λαμόγιο.

Δεν ήμουν εγω που σε κατηγόρησα.Ούτε εγω κατηγορώ την γερόντισσα Γαβριηλία. Ξεκίνησες μια απρόκλητη επίθεση εναντίον μου-αναπαράγοντας τις συκοφαντίες του φίλου σου- σε αυτό τον ιστοχώρο , υφίστασαι τωρα το στριπ σώου της αθλιότητας σου.
Άβαταρ μέλους
Polikos Arkoudos
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Polikos Arkoudos » Κυρ 05 Σεπ 2010, 21:08

θα έχουμε ματς ; :cool:

:roller: :tongue: :search: :aggressive: :fry: :pizza: :coffee: :drag:

"Ο Πατριωτισμός είναι έμφυτος στον άνθρωπο, μα εγώ είμαι Εθνικιστής"
-Κωστής Παλαμάς-
-= αλήτες ρουφιάνοι γιουτουμπουτατζήδες =-
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Κυρ 05 Σεπ 2010, 21:15

Αυτο με τη Pizza δεν το ειχα δει. τέλειο.
Άβαταρ μέλους
karipis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από karipis » Κυρ 05 Σεπ 2010, 22:14

Misha έγραψε:Προφανώς έχεις πρόβλημα κατανόησης ή ανάγνωσης.
Αυτό, καλέ μου ψυχασθενή, σου το επιστρέφω (αν και είναι περιττό γιατί όσοι έψαξαν έστω λίγο κάποιες από τις θέσεις σου γνωρίζουν).
Όμως έλα, πες μας τώρα ταλιμπανοορθόδοξε αλλά κ υπερασπιστή της αλάθητης (για τον καρκίνο) σόδας, τι συμαίνει δυναμοποίηση στην ομοιπαθητική;

ps: πάντως σε παραδέχομαι ρε κουφαλίτσα, με το που έφαγες λίγο μπινελίκι συνήλθες κατ' ευθείαν! λίγο ακόμη και μπορεί να στρώσεις εντελώς :lol:

ps2: α, να σου 'πω εσένα του γνώστη των πατερικών κειμένων, εμένα μη με απειλείς με στριπ-σώου γιατί ως τώρα έχεις γράψει 6-7 χοντρές μ*****ς και τις αναποδογύρισες με την μέθοδο "με λένε ρίζο κ όπως θέλω τα γυρίζω". στις 10 κάηκες γιατί θα κουβαλήσω και τις π*****ς που είπες εκτός φόρουμ (και είναι τεράστιες :cool: ) και δε σε γλυτώνει κανένας από ποντιακό στόμα (σε μένα δεν περνάνε τα΄ βάζω τον φίλο μου να παρακαλάει να μη σε κράζω. θα σε κράζω μέχρι να 'πεις ήμαρτον θεέ μου -αν τελικά έχεις- δεν ξαναμιλάω για σόδες, ματζούνια και ένα κάρο ομοιπαθητικές π*****ς που τσαμπουνάς κατά καιρούς -και τις οποίες παραδόξως καταπίνουν αμάσητες οι ορθολογιστές εδώ πέρα μέσα).

ήθελα να 'ξερα ρε τσάκαλε πως είναι δυνατόν να λες πως διαβάζεις Πατερικά κείμενα και Γεροντικά, αλλά από την άλλη να μην δέχεσαι κριτική και να κλωτσάς σαν το μουλάρι με το παραμικρό όταν σου την λένε.
με ήθελες και ορθόδοξο ( :worship: :worship: :worship: ) μπλογκ γ*** την ψυχασθένειά σου την ώρα που δεν μπορείς να ξεχωρίσεις την βούρτσα με την μούντζα :moutza: (η μούντζα)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kariatida την Δευ 06 Σεπ 2010, 18:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: μπιπ
Άβαταρ μέλους
Misha
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Misha » Κυρ 05 Σεπ 2010, 23:01

Aπέδειξες το ποιόν σου.
Και κατά το «δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι» μαθαίνουμε και για τη σέχτα σας...

Απειλές στο Α2 του Τορκεμάδα. Στην αρκουδοπαράγκα είμαστε συνηθισμένοι και δε μασάμε.
Μπορείς να δημοσιοποιήσεις ΄και τα 3-4 πμ που ανταλλάξαμε.
Αν δεν το κάνεις εσύ θα το κάνω εγώ.
Ιδού λοιπόν...«πόντιε»

ΥΓ.

Π****ς ήταν κι ο Σταυρωτής του Χριστού
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kariatida την Δευ 06 Σεπ 2010, 18:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: ρατσισμός
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Κυρ 05 Σεπ 2010, 23:15

Αν δεν το κάνεις εσύ θα το κάνω εγώ.
ΔΕΝ θα το κανεις.
Δημοσιευση ΠΜ που αντηλαξες με μελος του ιδεο μεσα σε αυτο το φορουμ, χωρις την αδεια του συνομιλιτη σου ειτε το κανεις μεσα στο φορουμ. Ειτε εξω απο αυτο θα σημαινει οτι θα γινεις BAN την ιδια στιγμη.
Άβαταρ μέλους
totispap
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: totispap

Δημοσίευση από totispap » Κυρ 05 Σεπ 2010, 23:15

Ρίξτε λίγο τους τόνους αλλιώς θα κλειδώσω το τόπικ συμβολικά...
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
εάν η χρεία τες κουρταλεί.
Άβαταρ μέλους
karipis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από karipis » Κυρ 05 Σεπ 2010, 23:25

Θα με *μπιπ* τον Γκιώνη (βλέπε βίντεο εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=RZ9KcX0HKS4&NR=1 )

Misha έγραψε:ΥΓ. Π***** ήταν κι ο Σταυρωτής του Χριστού
Ναι, αλλά αυτός έκανε μισές δουλειές Μιχαλάκη μου. Εγώ όμως θα σε *μπιπ* μικρή, ψυχασθενή μου αρκουδίτσα :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kariatida την Δευ 06 Σεπ 2010, 18:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Misha
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Misha » Κυρ 05 Σεπ 2010, 23:29

karipis έγραψε:Θα με *μπιπ* τον Γκιώνη (βλέπε βίντεο εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=RZ9KcX0HKS4&NR=1 )

Misha έγραψε:ΥΓ. Π**** ήταν κι ο Σταυρωτής του Χριστού
Ναι, αλλά αυτός έκανε μισές δουλειές Μιχαλάκη μου. Εγώ όμως θα σε *μπιπ* μικρή, ψυχασθενή μου αρκουδίτσα :lol:
Oι διαχειριστές τα βλέπουν αυτά ή ο «πόντιος» με την ωραία γλώσσα απολαμβάνει ασυλία;

@Divine

Ο Κaripis «απείλησε» ότι θα δημοσιοποιήσει την εκτός φόρουμ επικοινωνία μας.Αλλη επικοινωνία πλην των 3-4 χθεσινών πμ δεν είχαμε.
Συνεπώς , οι συστάσεις ας απευθυνθούν προς τον χυδαιολόγο ιεροεξεταστή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kariatida την Δευ 06 Σεπ 2010, 18:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
karipis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από karipis » Κυρ 05 Σεπ 2010, 23:50

Misha έγραψε:Ο Κaripis «απείλησε» ότι θα δημοσιοποιήσει την εκτός φόρουμ επικοινωνία μας. Αλλη επικοινωνία πλην των 3-4 χθεσινών πμ δεν είχαμε.
Συνεπώς , οι συστάσεις ας απευθυνθούν προς τον χυδαιολόγο ιεροεξεταστή.
3 λαλούν ( :whistle: ), 3 *μπιπ* ( :bananafuck: ) και 3 χορεύουν ( :party: ) :sweet:

Υ.Γ. *Μπιπ* της ρωσσικής στέπας ν' αλλάξεις χάπια. Αυτά που σού 'δωσε ο γιατρός, σου αφαιρούν την δυνατότητα να βλέπεις τι έγραψες από το πρώτο σου κιόλας μνμ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kariatida την Δευ 06 Σεπ 2010, 18:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 351 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Δευ 06 Σεπ 2010, 00:02

Παρακαλώ όχι άλλο μπινελίκι.
Και προπαντός όχι προσωπικές προσβολές
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
totispap
Irc ψευδώνυμο: totispap

Δημοσίευση από totispap » Δευ 06 Σεπ 2010, 00:34

Eγώ τους τα είπα δοκτορ μου.... :D

Αυτός ο ιεροεξεταστής φταίει... :(
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
εάν η χρεία τες κουρταλεί.
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 351 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Δευ 06 Σεπ 2010, 01:12

Το έχω σαν αρχή να μην κλειδώνω. Εκτός αν η κατασταση ξεπεράσει κάποια όρια
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
Polikos Arkoudos
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Polikos Arkoudos » Δευ 06 Σεπ 2010, 01:39

Το να κλειδώνεις ένα θέμα επειδή κάποιοι βρίζονται, είναι μία εντελώς λανθασμένη πράξη διαχείρισης.

"Ο Πατριωτισμός είναι έμφυτος στον άνθρωπο, μα εγώ είμαι Εθνικιστής"
-Κωστής Παλαμάς-
-= αλήτες ρουφιάνοι γιουτουμπουτατζήδες =-
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 06 Σεπ 2010, 02:50

Συμφωνω με τον Παραπλάνηση, ως προς το κλείδωμα, αλλά μόνο αυτό (το κλείδωμα) που κάνουμε βιαστικά. Αν το τόπικ εκτροχιαστεί εντελώς και γίνει σαφές ότι δεν υπάρχει περίπτωση να επανέλθει σε σωστή διαλεκτική ροή, δεν έχει και λόγο συνέχειας. Σ'αυτή την περίπτωση, το καλύτερο είναι να κλειδώνεται. (αφού για κανένα λόγο δε διαγράφουμε τόπικς εδώ)

Τα τόπικς στα ΙΔΕΟ δεν ανοίγονται και δεν χρησιμεύουν για να "φέρνουμε σε πέρας" τις προσωπικές αψιμαχίες κανενός.

'Εκανα το λάθος να βιαστώ να κλειδώσω άλλο τόπικ προσφάτως, και το διόρθωσα, αλλά εδώ με την εξέλιξη που μόλις είδα, δεν θεωρώ πως θα'ταν λάθος να το κλείδωνε κάποιος διαχειριστής, τουλάχιστον προσωρινά, μέχρι να επανακάμψω. Δεν έγινε, το προσπερνάω και τοποθετούμαι:

Το θέμα δεν θα κλειδωθεί (προς το παρόν) ΑΝ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΜΠΑΧΑΛΟ, :swear: :banghead: αλλά θα παρακαλέσω τους ενδιαφερόμενους, να συνεχίσουν την όποια αψιμαχία τους ΠΡΙΒΕ και να μην προσβάλλουν μάτια και αισθητικές στο φόρουμ, κάνοντάς μας θεατές σε μια τέτοια..."διαλεκτική".

Δυστυχώς έλειπα και δεν πρόλαβα να λογοκρίνω το αρχικό ποστ που περιείχε προσωπικους χαρακτηρισμούς και προσβολές, ώστε να φρεναριστεί η συνέχειά τους.

Θα παρακαλέσω τον Καρίπη να απέχει απ'αυτού του είδους την αλληλεπίδραση με μέλος δημόσια. Αν δεν μπορείς φίλε μου να συνδιαλαγείς εκφράζοντας διαφωνία ΧΩΡΙΣ να χαρακτηρίζεις πρόσωπα, θα σε παρακαλέσω πολύ να σταματήσεις να τοποθετείσαι σ'αυτό το τόπικ και να συνεχίσεις πριβέ αν θέλεις με τον Μίσα.

Εσένα Μίσα θα σε παρακαλέσω να μην βγάλεις καμία πριβέ ανταλλαγή μηνυμάτων σας. Δεν μας ενδιαφέρει και δεν μας αφορά.

Περιττό να πω οτι δεν κατάλαβα ούτε πρόκειται να καταλάβω προς τι όλη η πρεμούρα, και για ποιο λογο ενεπλάκη η θρησκεία με ζητήματα υγείας. :shock:

Είναι πολύ αργά να προβώ σε οποιαδήποτε λογοκρισία τώρα, αφού διαβάστηκαν οι...αβρότητες. Αν αγνοηθούν οι παροτρύνσεις που κάνω καλή τη πίστη και καλή τη θελήσει, ενημερώνω ότι το τόπικ θα κλειδωθεί, για τους λόγους που ανέλυσα παραπάνω.

Ευχαριστώ.

ΥΓ: Ενημερώνω πως έτσι όπως κατάντησε, το τόπικ αυτό είναι μόνο για τα ΑΝΙΔΕΟ και εκεί θα μεταφερθεί.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Kariatida
Irc ψευδώνυμο: Kariatida
Έλαβε Likes: 2 φορές

Δημοσίευση από Kariatida » Δευ 06 Σεπ 2010, 19:01

Το συγύρισα λιγάκι. Παράλληλα το διάβασα κι όλας κι έτσι έχω μερικές παρατηρήσεις.
Misha έγραψε:Στο μοναστήρι των παπαροκάδων πότιζαν τις τριανταφυλλιές με αίμα ζώων για να ομορφύνουν
Υπάρχει κάποιο λινκ ή αναφορά γι' αυτό;

Κατά δεύτερον: Είμαι υπέρ των εναλλακτικών θεραπειών, αλλά δεν θα σκότωνα 2-3 μέλισσες τη μέρα για κανέναν λόγο. Μου φαίνεται παράξενο. Εγώ να τις βγάζω από τη θάλασσα το καλοκαίρι μισοπνιγμένες για να ζήσουν και να τις πιάνουν άλλοι και να τις τρυπάνε πάνω τους. Creepy.

Τρίτον: Ας μην γενικεύουμε στους χαρακτηρισμούς και τις εντάσεις. Ας μην ξανακούσουμε λοιπόν για ζωάκια που τα χρησιμοποιούμε αντί για βρισιές (πχ κάτι για αρκούδες και προβατάκια) ή προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για τους Πόντιους ή οποιαδήποτε άλλη φυλή γιατί θα γίνει του Πόντου :loco:.
Ή ακολούθα ή οδήγα ή φύγε απ' τη μέση

Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Δευ 06 Σεπ 2010, 19:11

Eγω παλι θα σκοτωνα και 15 μελισσες και τρεις ελέφαντες και δυο σκιουρους αν ηταν να θεραπευθω απο μια ανιατη ασθένεια.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 06 Σεπ 2010, 19:13

Γιατί προέχουμε εμείς...ε? :?
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Απάντηση

Επιστροφή στο “Υγεία-Διατροφή”