![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
https://www.thespruceeats.com/what-is-a ... an-3376803
Jackal έγραψε: ↑Σάβ 07 Σεπ 2019, 21:55Βίγκαν από την Αυστραλία πήγε τους γείτονες της στο ανώτατο δικαστήριο επειδή την ενοχλούσαν
οι μυρωδιές από τα ψάρια και τα κρέατα του μπάρμπεκιου![]()
τελικά χάνει το δικαστήριο.....μετά κάποιος άνοιξε μία σελίδα στο φβ όπου διωργάνοναν
και μαζικό μπάρμπεκιου απο όλη την Αυσταλία έξω από το σπίτι της !! αλλά τελικά μετά από επειλές από τον δικηγόρο της
ότι θα παρεπεμφθούν στην αστυνομία όσοι πάνε έκλεισαν την σελίδα. Κρίμα![]()
Βίγκαν έσυρε στα δικαστήρια γείτονες για έναν απίστευτο λόγο(Vid)
doctormarkon έγραψε: ↑Τρί 10 Σεπ 2019, 11:06Μη συγχέεις τον κάθε βίγκαν με όλα αυτά τα σούργελα.
Χθες έγινε χαμός στο διαδίκτυο για τον κόκορα που πηδάει τις κότες.
Ούτε με τους περισσότερους βίγκαν συμφωνώ.
Κυρίως με ΄όσους βρίζουν τους άλλους και γκετοποιούνται.
Γενικά δεν μου αρέσει να βάζουν μεζούρα και να μετράνε την ηθική μου.
Πολλές φορές έφαγα κάτι που είχε τυρί όπως ρόκα παρμεζάνα όταν δεν υπήρχε κάτι άλλο πέρα από τηγανητά.
Από την άλλη δεν μου αρέσει να προσπαθούν να με βάλουν σε τάξη από τη στιγμή που δεν ενοχλώ κανέναν.
https://www.tribune.gr/world/news/artic ... inteo.html
Βίγκαν έκανε επιδρομή σε φάρμα να «σώσει» κουνέλια και της έριξαν με καραμπίνες (βίντεο)
Μια βίγκαν ακτιβίστρια, που έγινε «διάσημη» στα social media όταν ανάρτησε βίντεο με το πρόσωπό της να αιμορραγεί, ύστερα από πυρά που δέχθηκε από αγρότες που την καταδίωκαν, επειδή τους «απελευθέρωσε» (δηλαδή έκλεψε) κουνέλια που εξέτρεφαν, αποκαλύφθηκε στον ισπανικό Τύπο ότι η επιδρομή της, που «έσωσε» τελικά μόλις 16 κουνέλια, είχε ως αποτέλεσμα να πεθάνουν σχεδόν 100 μωρά κουνελάκια.
Η βίγκαν ακτιβίστρια με το διαδικτυακό όνομα «Μύθικαλ Μία» (Mythical Mia), πραγματοποίησε πριν μια εβδομάδα «αποστολή σωτηρίας» κουνελιών σε μία φάρμα κοντά στο Οσόνο της βορειοδυτικής Ισπανίας.
Πέντε κουνέλες, που ήταν έγκυες και έτοιμες να γεννήσουν, πέθαναν κατά τη διάρκεια της χαοτικής «επιχείρησης σωτηρίας».
Σε άλλες κουνέλες έσπασαν οι σπονδυλικές στήλες τους.
Η «Μύθικαλ Μία» κατάφερε να αρπάξει 16 κουνέλες, άλλες έγκυες και άλλες που θήλαζαν απομακρύνοντάς τες από τα μικρά τους.
Ο τελικός απολογισμός, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «La Vanguardia», 90 κουνελάκια να μείνουν χωρίς τις μανάδες τους και να ψοφήσουν.
Η βίγκαν ακτιβίστρια, που το πραγματικό της όνομα παραμένει προς το παρόν άγνωστο, όταν άρπαξε τα κουνέλια και την κυνηγούσαν μπήκε σε ένα αυτοκίνητο με οδηγό συνεργό της για να διαφύγει.
Οι αγρότες έριξαν με κυνηγητικές καραμπίνες στο αυτοκίνητο που επέβαινε, σπάζοντας το πίσω τζάμι και από τα κομμάτια το γυαλί -ίσως και κάποια βόλια- τραυματίστηκε.
«Αυτό είναι που μόλις μας συνέβη, κοιτάξτε, καταγράφω το όλο θέμα», λέει στο βίντεο και συνεχίζει.
«Είμαι καλυμμένη με αίμα. Αυτό έκαναν οι αγρότες.
»Μας πυροβόλησαν το παράθυρό μας και μας καταδίωξαν στον αυτοκινητόδρομο.
»Ω Θεέ μου, είμαι κυριολεκτικά καλυμμένη με αίμα».
Η βίγκαν ακτιβίστρια ακούγεται να είναι Βρετανίδα.
Νομίζει μάλιστα ότι έπραξε κάποιον ηρωισμό, αφού σε επόμενη ανάρτησή της γράφει ότι αναγκάστηκε να αφήσει πίσω της χιλιάδες κουνέλες με τα μωρά τους.
«Αυτές οι 16 είναι οι τυχερές», είπε για τις κουνέλες που έκλεψε.
Υποσχέθηκε μάλιστα ότι θα συνεχίσει τις επιδρομές.
«Αυτό που κάνουμε στα ζώα (σ.σ. ως ανθρωπότητα) χρειάζεται να σταματήσει αμέσως. Αυτή η αδικία τράβηξε για πολύ καιρό.
»Θα συνεχίσουμε να εισερχόμαστε σε αυτές τις εγκαταστάσεις και να εκθέτουμε τις φρίκες και να απελευθερώνουμε τα πλάσματα που είναι παγιδευμένα μέσα για όσο καιρό χρειαστεί.
»Δεν πάμε πουθενά. Ενταχθείτε στον αγώνα μας, γίνετε Βίγκαν, γίνετε ενεργοί και ας θέσουμε ένα τέλος σε αυτό μια για πάντα».
Εξαρτάται από τις περιστάσεις.Alexandra Maria έγραψε: ↑Τετ 11 Σεπ 2019, 10:54Άλλο πράγμα είναι το να θέλει κάποιος να αλλάξει την διατροφή του και άλλο το να επιβάλλει, με δήθεν «αγάπες και λουλούδια», στους άλλους το τι θα τρώνε....
Για μένα το κίνημα Veganism δεν ανήκει στην μόδα....Ανήκει στα Άκρως Επικίνδυνα «σπορ» ...
Καλησπέρα!!! Αν θέλεις να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου καλύτερα στάσου μακριά από τέτοιου είδους ομάδες...doctormarkon έγραψε: ↑Δευ 23 Σεπ 2019, 12:22Σε κάθε ομάδα βγαίνει η μεζούρα και μετράει την αφοσίωση στην ομάδα ή στην ιδέα που πρεσβεύει.
Εχουμε χριστιανόμετρα ισλαμόμετρα βιγκανόμετρα
Αυτά τα άτομα έχουν Επικίνδυνη Τρέλα η οποία δεν βγαίνει, εξ αρχής, προς τα έξω....Ένας πολύ γνωστός ερευνητής θα τους ονομάτιζε «Οργανικές Πύλες» γιατί στην ουσία τέτοιες είναι αυτά τα άτομαdoctormarkon έγραψε: ↑Δευ 23 Σεπ 2019, 12:22Μια μέρα έκανα ανάρτηση στο μουτσουνοβίβλιο ένα κάμπο με πορτοκάλια.
Μια άλλη φίλη έκανε σχόλιο ότι τα πορτοκάλια μπορεί να είναι ψεκασμένα κλπ κλπ.
Ο τύπος έβρισε τη φίλη.
Μπήκε στο προφίλ της και είδε μέσα τι επάγγελμα κάνει.
Χαράκτρια και κατασκευάζει μπιζού.
Της επιτέθηκε ότι κάνει ανήθικο επάγγελμα.
Ότι η εξόρυξη χρυσού έχει επιπτώσεις στο περιβάλλον και μου ζήτησε να τη διαγράψω και να την μπλοκάρω αλλά εγώ ποτέ δεν κάνω το χατήρι κανενός. Άσε που θεώρησα ρουφιανιά να ψάχνει κάποιος τα προφίλ.
Αυτό έγινε πριν πολύ καιρό.
Αλλά και άλλες φορές έχει κάνει επίθεση σε φίλους μου που σχολιάζουν αναρτήσεις μου και τους έβρισε.