Είπαμε πολύ καλός ο ήλιος αλλά δεν είμαστε και στυλίτες.
doctormarkon έγραψε: ↑Δευ 13 Μάιος 2019, 14:04Στους βίγκαν κύκλους υπάρχουν διαφωνίες ως προς το μέλι.
Εκεί βγαίνουν μαχαίρια.
Αν το μέλι είναι προϊόν εκμετάλλευσης μελισσών.
Η άποψή μου είναι όχι.
Δεν γνωρίζω να στο απαντήσω αυτό αλλά θεωρώ ότι και αυτά έχουν πιο πολύ απο το τίποτα των φυτών.doctormarkon έγραψε: ↑Δευ 13 Μάιος 2019, 08:48Oύτε τα ζώα έχουν Β12
Είχαν τα ζώα που έτρωγαν ρίζες χώμα χόρτα
Τα ζώα που τρώνε κρεατάλευρα μεταλλαγμένες ζωοτροφές κλπ δεν έχουν Β12.
Έβλεπα ένα ντοκυμαντερ για το μέλι,πως το νοθεύουν κ.α και σε μία φάση έδειχνε ότι στην Αμερική στην Καλιφόρνια νομίζωdoctormarkon έγραψε: ↑Δευ 13 Μάιος 2019, 14:04Στους βίγκαν κύκλους υπάρχουν διαφωνίες ως προς το μέλι.
Εκεί βγαίνουν μαχαίρια.
Η άποψή μου είναι όχι.
Πρώτα απ όλα αν έχεις ένα κτήμα που θέλεις να είναι οικοσύστημα πρέπει να έχεις μέλισσες και άλλα μικρά ζώα και έντομα όπως πασχαλίτσες κουνέλια σκατζοχοιράκια.
Οι μελισσοκόμοι βοηθάνε στην αύξηση πληθυσμού των μελισσών.
Εφ όσον οι μέλισσες κινδυνεύουν με εξαφάνιση και είναι πολύτιμες είναι καλό να συμβάλλει ο άνθρωπος σε αυτό.
Επιπλέον με το μέλι δεν πεθαίνουν οι μέλισσες.
Εσύ Αντώνη ξέρεις περισσότερα αφού είσαι πιο κοντά.
Η μέλισσα κάνει την επικονιάση.doctormarkon έγραψε: ↑Δευ 13 Μάιος 2019, 14:04Στους βίγκαν κύκλους υπάρχουν διαφωνίες ως προς το μέλι.
Εκεί βγαίνουν μαχαίρια.
Η άποψή μου είναι όχι.
Πρώτα απ όλα αν έχεις ένα κτήμα που θέλεις να είναι οικοσύστημα πρέπει να έχεις μέλισσες και άλλα μικρά ζώα και έντομα όπως πασχαλίτσες κουνέλια σκατζοχοιράκια.
Οι μελισσοκόμοι βοηθάνε στην αύξηση πληθυσμού των μελισσών.
Εφ όσον οι μέλισσες κινδυνεύουν με εξαφάνιση και είναι πολύτιμες είναι καλό να συμβάλλει ο άνθρωπος σε αυτό.
Επιπλέον με το μέλι δεν πεθαίνουν οι μέλισσες.
Εσύ Αντώνη ξέρεις περισσότερα αφού είσαι πιο κοντά.
Τι να πουν και οι κηφήνες. Τα πιο παρεξηγημένα έντομα στον πλανήτη.kat_woman έγραψε: ↑Δευ 13 Μάιος 2019, 15:09Ναι, θα βγούν οι μέλισσες σε διαδήλωση για ...το δίκιο του εργάτη!![]()
Δεν πάμε καλά, μου φαίνεται.
Με αυτή τη λογική, θα μπορούσε να πει κανείς στους ακραίους βέγκαν οτι δεν θα έπρεπε ούτε να αναπνέουν. Διότι, φίλε/φίλη βέγκαν, ξέρεις ποσα αθώα και άδολα μικροβιάκια ρουφάς αναπνέοντας? Πόσοι μικροοργανισμοί καταπίνονται αδιαμαρτύρητα, για να έχεις ΕΣΥ ζωή? Ντροπή![]()
AnonymosEreynhths έγραψε: ↑Δευ 13 Μάιος 2019, 19:09Κ.Ε.Π.Ν. (ΚΗΦΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ)
Κόμμα στις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές.
Για ένα μέλλον χωρίς εκμετάλλευση και θάνατο.
Μαρία μου θα ήθελα πολύ την γνώμη σου πάνω σε αυτό μιας που είσαι ειδική πλέον σε αυτό το θέμα και το εφαρμόζεις η ίδια. Από την μία λέμε ότι όσοι τρώνε φρούτα είναι κορμάρες και αισθάνονται τέλεια (πράγμα που το πιστεύω) και από την άλλη υπάρχουν άνθρωποι που υποσιτίζονται και καταρρέουν όπως εδώ https://www.dailymail.co.uk/health/arti ... -meat.html. Μήπως δεν κάνουν κάτι σωστά αυτοί οι άνθρωποι? Μήπως θα έπρεπε να τρώνε ολόκληρα τα φρούτα αντί για χυμούς συμπεριλαμβάνοντας και ξηρούς καρπούς για πρωτείνη χωρίς να καταναλώνουν υπερβολικές ποσότητες φυλλώδων λαχανικών που ενδεχομένως να καταπονούν το ανθρώπινο έντερο? Τι ακριβώς είναι αυτό που δεν κάνουν σωστά. Γιατί σίγουρα κάτι δεν κάνουν σωστά για να καταλήγουν έτσι. Εσύ μέσα από την πείρα σου και την εμπειρία σου τι συμβουλές δίνεις στους ανθρώπους και τι τους προτείνεις να τρώνε για να αισθάνονται πάντα τέλειαdoctormarkon έγραψε: ↑Σάβ 27 Απρ 2019, 00:09Όσο για τους βίγκαν και τις διαμαρτυρίες τους.
Ένα πράγμα κάνει εντύπωση.
Είναι ΚΟΡΜΑΡΕΣ.
Ακόμα και οι γυναίκες ή άντρες κάποιας ηλικίας είναι κορμάρες.
Αν τους έλειπε τοσο πολύ η πρωτεινη θα έπρεπε να ήταν πλαδαροί.