οχι Αλέξανδρέ μου δεν είναι οκ. Και μη φοβάσαι μη σπάσεις αυγά αν και όποτε διαφωνείς.alexandros799 έγραψε:οκ
Με τις καλύτερες προθέσεις το λέω αυτό, σαν... ιντερνετική "μαμά" σου αν θες
Τέλος πάντων, επειδή για μένα δεν είναι οκ, απαντώ στον φίλο fitbill
Δεν σου καταλογίζω τίποτα, ούτε επικρίνω το γεγονός ότι απ'την στιγμή που γράφτηκες ως τώρα,fitbill έγραψε:Ωραία όλα αυτά που λες !!! Δεν αντιλέγω !!! Το μόνο που δε μας είπες για άλλη μια φορά είναι οι αποδείξεις ;;; Που είναι αυτοί οι άλλοι που τις έχουνε ;;; Οι αερολογίες συνεχίζονται. Μάλλον στην πλάκα το έχουμε πάει το θέμα.
στο μόνο νήμα που έχεις τοποθετηθεί είναι αυτό εδώ, απλά το επισημαίνω.
Σε ενημερώνω λοιπόν, ότι στον ΙΔΕΟτοπο που μπήκες φίλε, υπάρχουν μπόλικα νήματα που αφορούν διατροφικές φρίκες, ψεκασμούς, τον Codex Alimentarius (Διατροφικό Κώδικα) που οι επικυρίαρχοι επιβάλλουν, και για πολλά άλλα που κάνουν την επίγεια ζωή μας συχνά προβληματική και πάντως
καθόλου αγγελικά πλασμένη...
έχουν ποσταριστεί με βίντεο (μεταφρασμένα κι από μένα και από άλλους)
και στοιχεία και δεδομένα που στηρίζουν τους ισχυρισμούς μας, αποτελούν αποδείξεις και άρα,
"αερολογίες" δεν τις λες.
Δεν έκανες ένα σερφάρισμα για να τα δεις καν, και μας προτάσσεις το "αερολογίες" ως θέσφατο.
Όποιος καταδικάζει, απορρίπτει αβλεπί χωρίς να εξετάσει όλες τις παραμέτρους αλλά και τα στοιχεία
που παρουσιάζονται, αυτός είναι που λέει λόγια του αέρα και μάλιστα δογματικού τύπου (έτσι είναι γιατί έτσι σκέφτομαι εγώ και έτσι λέω εγώ) και δεν δικαιούται να αποδίδει σε άλλους τις..."αερολογίες".
Ένα πρόβλημα στην ελλειμματιή αντίληψη που φέρει κανείς, (για ένα οποιοδήποτε θέμα)
είναι 1ον η νοοτροπία και το σύστημα πεποιθήσεών του και 2ον η έλλειψη γνώσης/ενημέρωσης.
Για παράδειγμα:
Χλευάζεις τα των ψεκασμών, (προφανώς θεωρώντας τους ανύπαρκτους)...
Εκτός του γεγονότος ότι μιλάμε 11 χρόνια εδώ μέσα για ψεκασμούς (και πού να σε παραπέμψω
τώρα στα 7 ή 8 τόπικς που έχουμε γι'αυτό το θέμα με μπόλικα στοιχεία μέσα,) δε γνωρίζεις
και το πιο απλό. Ότι πριν 10 χρόνια (που μας σφυροκοπούν ασταμάτητα με τους ρημαδοψεκασμούς
και το κάνουν πολύ περισσότερα χρόνια αλλά κάνετε πως δεν το βλέπετε) η Ρόζαλιντ Πήτερσον
μιλησε με επισημάνσεις ιδιαίτερα σημαντικές για το φαινόμενο που αποκαλούν "γεωμηχανική" (δηλαδή ψεκασμοί) μέσα στον ιδιο τον ΟΗΕ.
κι επειδή εγώ δεν αρέσκομαι στις αερολογίες, ιδού και διά του λόγου μου το αληθές:
https://www.youtube.com/watch?v=o7g9oiyXuR8
Αν δεν ξέρεις ποια είναι η Πήτερσον και τι έρευνες έχει κάνει, σε παραπέμπω σε βίντεο μιας
ώρας που έχω μεταφράσει και ανεβάσει στο κανάλι μου (το 2011) για να ενημερωθείς.
https://www.youtube.com/watch?v=Tb2Y9-v40CY
Και σε ρωτώ τώρα εγώ κύριε που καταδικάζεις τις αερολογίες...(κι εγώ μαζί σου
την καταδίκη των ΑΒΑΣΑΝΙΣΤΩΝ τοποθετήσεων που ουσιαστικά είναι αερολογίες στη νηοστή)
Πόσο λογικό σου κάνει να γίνεται θέμα και συζήτηση μέσα στον ίδιο τον ΟΗΕ
για ζήτημα "ανύπαρκτο", "συνωμοσιολογικό" και άξιο χλεύης ? γιατί εμμέσως πλην σαφώς
αυτό μας λες όταν κάνεις πως δεν βλέπεις τον ουρανό από πάνω σου και όταν
χλευάζεις με την εξυπνακίστικη (όχι έξυπνη) ατάκα σου
fitbill έγραψε:Ωραία λοιπόν, μην αναπνέετε μάγκες. Μας ψεκάζουν, πάρτε όλοι μάσκες και μπουκάλες οξυγόνου !!