oil pulling και άλλα περί "ελαίων"

Διατροφή, βοτανολογία και ο,τιδήποτε άλλο
σχετικό με την υγεία μας
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Φύλο: Γυναίκα
Επικοινωνία:

Re: oil pulling και άλλα περί "ελαίων"

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Δευ 04 Απρ 2011, 21:23

μία ώρα μετά την ελαιοκάθαρση επιτρέπεται να πιεις και να φας, όχι πιο πριν.

καλύτερα ναι να έχουν περάσει 4 ώρες τουλάχιστον από την τελευταία φορά που ήπιες ή/και έφαγες κάτι

και διορθώνω πιο πάνω: χημειοθεραπεία.
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
Άβαταρ μέλους
topet
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας

Δημοσίευση από topet » Τρί 05 Απρ 2011, 13:41

Για πείτε λίγο πάλι όσοι καταλάβατε καλύτερα. Ποιο λάδι είναι το ιδανικότερο για αυτή τη δουλειά και φυσικά να μπορούμε να το βρούμε εύκολα! Το ελαιόλαδο τελικά κάνει ή όχι; Γιατί μάλλον μπερδεύτηκα! :embar:
Άβαταρ μέλους
ION 4ever
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από ION 4ever » Τρί 05 Απρ 2011, 14:12

Το λάδι που προτείνεται επισήμως για oil pulling είναι το σησαμέλαιο η το ηλιέλαιο.
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 05 Απρ 2011, 14:18

To προτείνουν ξένοι, γι'αυτό.
Ελάχιστη "εξοικείωση" έχουν με το ελαιόλαδο.
Ρώτα με να σου πω. :wink:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Τρί 05 Απρ 2011, 14:41

Το καταλαβαίνω αυτό που λές.
Και εγώ πιστεύω πολύ στο ελαιόλαδο.

http://www.oilpulling.com/index.htm
Άβαταρ μέλους
topet
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από topet » Τρί 05 Απρ 2011, 18:49

ArELa έγραψε:To προτείνουν ξένοι, γι'αυτό.
Ελάχιστη "εξοικείωση" έχουν με το ελαιόλαδο.
Ρώτα με να σου πω. :wink:
Σε ρωτώ λοιπόν Βίκυ!!! :dance: Είμαι όλος αυτιά!! :D
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 05 Απρ 2011, 19:11

Ως γνωστόν (στους παλιούς) μεγάλωσα εκτός Ελλάδος.
Εκεί που μεγάλωσα, οι πολλοί γνωρίζουν ελάχιστα για το ελαιόλαδο, κι ακόμα πιο πολύ δεν το'χουν δοκιμάσει καν, όντας απαγορευτικό στην τιμή του. (Φαντάσου το '75 ένα μπουκαλάκι των 200ml, 10 Ραντ! (όπου το Ραντ τότε ισοδύναμο με το δολάριο!)
Φυσικά όλος ο κόσμος χρησιμοποιούσε στα μαγειρευτά, τα ψητά και τις σαλάτες του, είτε ηλιέλαιο, είτε σπορέλαιο, είτε σογιέλαιο. Κι εγώ μ'αυτό έτρωγα κατά κόρον.
Όταν ήρθα Ελλάδα, είδα κι έπαθα να συνηθίσω την "βαριά" γεύση του ελαιόλαδου.

Μόνο κάτι αριστοκράτες ή νεοπλουτίδηδες (στο εξωτερικό) γνωρίζουν αρκετά ώστε να το "εκτιμούν" δεόντως σε κάποιες σαλάτες τους. Είναι κάτι σαν το μαύρο χαβιάρι γι'αυτούς. (Εμείς και η Ισπανία παράγουμε την καλύτερη ποιότητα- άσχετα αν το παράγουν και κανά δυο χώρες ακόμα)
Στο μαγείρεμα ούτε λόγος βέβαια, να "χαραμίσουν" το πανάκριβο αυτό "πράσινο χρυσάφι". Κυριολεκτικά έτσι το αποκαλούσαν, greenish gold... και γελούσα και κοκορευόμουν γιατί "για μας τους Ελληνες είναι μέρος της καθημερινής μας διατροφής" όπως τους έλεγα (μούσια βέβαια- όταν ζεις εκτός Ελλάδος δεν είναι ) με υφάκι άνετο. :lol:

Καταλαβαίνεις λοιπόν γιατί εστιάζουν περισσότερο στα σησαμέλαια και άλλου είδους έλαια οι ξένοι, ακόμα κι όταν αναφέρονται σε πρακτικές για την υγεία τους, και γιατί το τελευταίο που θα σκέφτονταν σε πρακτικές τους εφαρμογές, είναι το ελαιόλαδο.

Είπα και ελάλησα και αμαρτίαν ουκ έχω. :) :loco:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
topet
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από topet » Τρί 05 Απρ 2011, 19:17

Χαίρομαι λοιπόν μια που είναι κάτι που το έχουμε άφθονο στην πατρίδα μας. Στα 20 λεπτά που το δοκίμασα δεν είχα την παραμικρή ενόχληση. Θα αυξήσω των χρόνο την επόμενη φορά.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 05 Απρ 2011, 19:23

Kι εγώ με ελαιόλαδο θα το κάνω.
Περιμένω τενεκέ με καλό πράγμα.

Αν πέσει στα χέρια μου και σησαμέλαιο, θα δοκιμάσω και μ'αυτό, αλλά το λαδάκι του Θεούλη και της άγιας ελιάς, απλά δεν το αλλάζω. :ups:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 05 Απρ 2011, 19:26

Α! Και να χαίρεσαι που σου'φυγε σφράγισμα Ποιητρια. Τα σφραγίσματα στην Ελλάδα γίνονται ακόμα μόνο με υδράργυρο/ψευδάργυρο, άρα, και κατά πως φαίνεται, το λαδάκι έκανε το θαύμα του και απέβαλε κάτι που είναι απίστευτα βλαπτικό-τοξικό για τον οργανισμό και δη για το νευρικό σύστημα. Έχει αποδειχθεί από μελέτη στην Αμερική, ότι οι πολυσφραγισμένοι με την παλιά μέθοδο (για τις ΗΠΑ) με υδράργυρο, έπασχαν ΟΛΟΙ από κατάθλιψη, πολλοί δε, και από μανιοκατάθλιψη που γίνεται πια πραγματική αρρώστεια ψυχής. Μόλις αφαίρεσαν τα παλιά σφραγίσματα και τα αντικατέστησαν με νέα (από άλλο αβλαβές υλικό πλέον), στο 96% των πασχόντων, η κατάθλιψη υποχώρησε σημαντικά έως και τελείως.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Έδωσε Likes: 412 φορές
Έλαβε Likes: 315 φορές

Δημοσίευση από OTTO » Τρί 05 Απρ 2011, 21:08

Αυτό που έχω να καταθέσω με απόλυτη βεβαιότητα για το ελαιόλαδο, είναι ότι κάνει καταπληκτική δουλειά με τα σκασίματα των χεριών! Επουλώνει το σκάσιμο μέσα σε δυο μέρες. Αρκεί να βάζεις 3 φορές τη μέρα μια δυο σταγόνες (πάνω από κάποιο μικρό σκασιματάκι) και να μην το πειράξεις για κάνα δίωρο-τριωρο.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
------------------------------------
~ ένα σκουπίδι που απλώς ονειροπολεί ~
Άβαταρ μέλους
topet
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από topet » Τρί 05 Απρ 2011, 21:58

ArELa έγραψε:Α! Και να χαίρεσαι που σου'φυγε σφράγισμα Ποιητρια. Τα σφραγίσματα στην Ελλάδα γίνονται ακόμα μόνο με υδράργυρο/ψευδάργυρο, άρα, και κατά πως φαίνεται, το λαδάκι έκανε το θαύμα του και απέβαλε κάτι που είναι απίστευτα βλαπτικό-τοξικό για τον οργανισμό και δη για το νευρικό σύστημα. Έχει αποδειχθεί από μελέτη στην Αμερική, ότι οι πολυσφραγισμένοι με την παλιά μέθοδο (για τις ΗΠΑ) με υδράργυρο, έπασχαν ΟΛΟΙ από κατάθλιψη, πολλοί δε, και από μανιοκατάθλιψη που γίνεται πια πραγματική αρρώστεια ψυχής. Μόλις αφαίρεσαν τα παλιά σφραγίσματα και τα αντικατέστησαν με νέα (από άλλο αβλαβές υλικό πλέον), στο 96% των πασχόντων, η κατάθλιψη υποχώρησε σημαντικά έως και τελείως.
αφού εγώ δεν αυτοκτόνησα ακόμη με τα μαύρα σφραγίσματα που έχω, πάλι καλά. Παρόλα αυτά προ κρίσης μόνο καταθληπτικός δεν ήμουνα. Πλέον είμαι!! :( Ελπίζω να μου βγούνε και εμένα τα μαύρα σφραγίσματα, γιατί για να βγούνε σωστά και χωρίς να μολυνθεί περισσότερο ο οργανισμός υπάρχει ειδική διαδικασία από ελάχιστους οδοντιάτρους.
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Τετ 06 Απρ 2011, 10:28

τα σφραγίσματα βγαίνουν ολόκληρα χωρίς καμμιά προσπάθεια, σαν καπάκι. απλά πετάγεται. οπότε θέλει προσοχή κατά την διάρκεια της μέρας όταν τρως ή πίνει πολύ ζεστά ή πολύ κρύα ροφήματα αλλά και πάλι θα το αποβάλλει ο οργανισμός με φυσικό τρόπο δια της γνωστής οδού... χωρίς να τριφτεί από τον οδοντίατρο. προσωπικά θα το αρχίσω πάλι από αύριο. εύχομαι να πεταχτούν όλα. :triliza:
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 06 Απρ 2011, 12:18

topet έγραψε:Παρόλα αυτά προ κρίσης μόνο καταθληπτικός δεν ήμουνα. Πλέον είμαι!! :(
Καλά, εννοείται ότι τα αίτια της δικής σου (μας) κατάθλιψης δεν είναι απ'τα σφραγίσματα. :brokenteeth:

Εδώ η Παπανδρέου κράζει τον Τζέφρι Παπανδρέουν ότι προκαλεί εθνική κατάθλιψη.
Στις περιπτώσεις που αναφέρθηκα, μιλάμε για πάνω από 10 σφραγίσματα με υδράργυρο/ψευδαργυρο. (δεν έχει ορατή επίδραση με 1-2-3 σφραγισματάκια, αν και αόρατη μπορεί να έχει...)

Μία (που είχε και τάσεις αυτοκτονίας) είχε 19 σφραγίσματα η χριστιανή! Όταν τα πέταξε, παρέμεινε μεν παιδί χαζό, :loco: έγινε χαρά γεμάτο όμως. :lol: :xara:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Τετ 06 Απρ 2011, 14:19

Εγώ το είχα κάνει παλιά με όλων των ειδών τα έλαια.
Δεν θυμάμαι για σφραγίσματα. θυμάμαι μόνο ότι ένοιωθα καλά και είχα ωραίο καθαρό βλέμμα.
Τώρα θέλω να το ξανακάνω.
Παρόλο που δεν με ενδιαφέρουν τα σφραγίσματα, ας φύγουν, καλύτερα.
Προβληματίζομαι όμως με το με το ξεκόλλημα της θήκης.
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Πέμ 07 Απρ 2011, 11:04

το σησαμέλαιο χαΐτογλου και δεν κάνω διαφήμιση παρά είναι απλά κομμάτι της πληροφορίας αυτό, είχε συνταγές ένα βιβλιαράκι σε συνέχειες για το σησαμέλαιο, εγώ τότε το έμαθα αυτό το καταπληκτικό λάδι, στην ιστορία του που είχε ο σεφ, ανέφερε κάποια σημαντικά πράγματα τα οποία και έψαξα, και οποία έκπληξις! στην αρχαία Ελλάδα το χρησιμοποιούσαν όντως σαν το δεύτερο καλύτερο μετά το λάδι και το παρήγαγαν βεβαίως ιδιαίτερα οι περιοχές που δεν ήταν ευλογημένες με πολλές ελιές.

διαβάστε τις ιδιότητες του, θα ψάξω να βρω το βιβλιαράκι με τις συνταγές, και θα αντιγράψω τα επίμαχα σημεία.

Αρέλα, και το σησαμέλαιο είναι δυσεύρετο στο εξωτερικό σε καλή ποιότητα εννοείται, και σίγουρα εδώ έχουμε εξαιρετικό σησαμέλαιο. Από αυτά που διάβασα στο earthclinic τις μαρτυρίες των ξένων από όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, τόσο το ελαιόλαδο όσο και το σησαμέλαιο αποτελούν τις ακριβές αλλά καλύτερες λύσεις, όπως και να έχει τα organic λάδια, καλά είναι.

και ίσως κι ένα συνδυασμός λαδιών, όχι μαζί, αλλά ανά διαστήματα επίσης να είναι καλός. πχ τρεις μήνες ελαιόλαδο, μετά σησαμέλαιο για το οποίο επιμένω, είναι καλό λάδι για τον οργανισμό συναγωνίζεται το ελαιόλαδο που το λατρεύω.
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Παρ 08 Απρ 2011, 20:25

δεν το ξεκίνησα ακόμη αλλά η επιθυμία να το κάνω λίαν συντόμως είχε θετικές επιπτώσεις σε διάφορα προβλήματα εθισμών.

με το που επιθύμησα να το ξαναξεκινήσω κι ας χάσω όλα τα σφραγίσματα για όσο έχω λάδι να το κάνω, μα την αλήθεια άρχισα να ξεθολώνω σε πολλά. άρχισα να έχω όρεξη πνευματική. έκλεισα τον λογαριασμό στο φάτσαμπουκ και ζήτησα διαγραφή του (να ξέρετε ότι όντως διαγράφονται λογαριασμοί και ΕΙΝΑΙ εφικτή η απόδραση απο το φάτσαμπουκ) γιατί εκεί έπαιζα παιχνίδια με πρώτο και καλύτερο το ποκερ της ζυνγκα.

κάθισα και διορθωσα ένα παλιο ποίημα, είχα να αγγίξω ποιητικά κάτι από τα γραπτά μου μήνες.
συνειδητοποίησα πως αμέσως άρχισα να φιλοσοφώ όπως έκανα από πολύ μικρή και να αυτοαναλύομαι, το τελευταίο το είχα μειώσει σε βαθμό κακουργήματος όσο έπαιζα παιχνίδια.

και επιπλέον, πάλι άρχισα να σκέφτομαι να κόψω όσο γίνεται περισσότερες κακές συνήθειες, με πρώτη και καλύτερη το κάπνισμα.

φανταστείτε να το ξεκινήσω κιόλας. σε ένα άλλο τόπικ δεν ξέρω που θα μιλήσω γι' αυτό το oil pulling και τα σημάδια αφύπνισης.
αυτό είναι προσβάσιμο σε μη μέλη.
Άβαταρ μέλους
topet
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από topet » Παρ 08 Απρ 2011, 22:37

4 μέρες τώρα που το κάνω κάθε πρωί για 30 λεπτά δεν μπορώ να πω ότι ένοιωσα κάτι! Παρόλα αυτά συνεχίζω, ελπίζοντας να μου φύγουν και τα 9 μαύρα σφραγίσματα!!!
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Παρ 08 Απρ 2011, 22:48

αν το κάνεις για τα σφραγίσματα θα πάρει καιρό και μπορεί να μην σου συμβεί εσένα εξαρτάται την δουλειά που είχε κάνει κι ο οδοντίατρος αλλά και το πόσο έχουν ταλαιπωρηθεί τα σφραγίσματα πόσο μεγάλα ήταν και λοιπά. σε μένα ήταν μεγάλο σφράγισμα που έγινε σε μικρή ηλικία... πρέπει να το δεις το θέμα πολύ πιο πλατιά, σε βάθος χρόνου.

αν δεν ξεκίνησε κάποια καταρροή έστω και ελαφριά, αν δεν βλέπεις διαφορά σε τίποτα πάνω σου, πολύ πιθανό να μην το κάνεις σωστά ή να χρειάζεσαι μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. συμπτώματα μέσα στις δύο πρώτες βδομάδες ότι ο οργανισμός αντιδρά κι ότι η ψυχική σου διάθεση αλλάζει προς το καλύτερο εφόσον το κάνεις σωστά.

εγώ πάντως από τις τρεις πρώτες μέρες είχα ελαφρά καταρροή και έφτυνα φλέγματα όταν ξέπλενα μετά το στόμα μου, σαν να ελευθερωνόταν ο λαιμός μου ένα πράγμα σα να αντιδρούσαν οι αδένες. ζωηρότερα χρώματα από την δεύτερη μέρα.
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Παρ 08 Απρ 2011, 22:50

30 λεπτά;;;;;;;;;;;

κάτι δεν γίνεται σίγουρα σωστά. προσπάθησε να κλείσεις δεκάλεπτο με διαρκή κίνηση του λαδιού στο στόμα, διαρκή όμως, σβούρισμα του λαδιού μπρος πίσω ανάμεσα σε στα δόντια αριστερά δεξιά. μεθοδικές κινήσεις, τριάντα λεπτά ξέρεις πόσο σάλιο θα πρέπει να είχες μαζέψει; θα δυσκολευόσουν να το κρατήσεις αν το έκανες σωστά από το πρώτο λεπτό!
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Παρ 08 Απρ 2011, 22:52

σημαντικό! δεν το βάζουμε απλά το λάδι στο στόμα και το κρατάμε εκεί μπουκωμένοι! επουδενί λόγω! πρέπει να κινείται το λάδι, συνεχεια, σα να λιγώνεσαι για φαγητό, μαζεύεται σάλιο στο στόμα, αν κάθεσαι με σφιγμένο το στόμα και ακίνητο το λάδι, δεν κάνεις τίποτα.
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Σάβ 09 Απρ 2011, 00:20

σας συνιστώ ανεπιφύλακτα το σησαμέλαιο, η Ελλάδα βγάζει άριστο, το χρησιμοποιούσαν και στην αρχαιότητα πάρα πολύ και το εκτιμούσαν όσο και το ελαιόλαδο. για την ελαιοκάθαρση ξεκινήστε με αυτό που είναι πιο ελαφρύ. το προχωράτε με το ελαιόλαδο αργότερα.

αλλά βάλτε το σησαμέλαιο γενικά στην διατροφή σας. με ελάχιστο λάδι τηγανίζετε τα φαγητά σας. το λάδι αυτό δεν καίγεται και δεν παγώνει αν θυμάμαι καλά από το βιβλιαράκι. είναι το πιο ελαφρύ λάδι που θα βρείτε, εξαιρετικά θρεπτικό και η γεύση του ξεχωριστή.

το ηλιέλαιο τρίτη θέση
το σησαμέλαιο δεύτερη
και πρώτο το ελαιόλαδο.

βρείτε καλής ποιότητας και μην φοβάστε με αυτά να κάνετε ελαιοκάθαρση. οι ξένοι χρησιμοποιούν και λάδι καρύδας πολύ για την δουλειά. δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ αυτό.
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 344 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Σάβ 09 Απρ 2011, 08:36

Το λάδι καρύδας είναι τέλειο για τα μαλλιά. Για την Ψαλίδα και το φριζάρισμα.

Είναι σπάνιο να το βρείς. Υπάρχει στο body shop σε μορφή κρέμας πάλι για τα μαλλιά.

Εχει την ιδιότητα να στερεοποιείται στους 25 βαθμούς. Μόνο το καλοκαιρι είναι ρευστό. Την Άνοιξη και το χειμώνα είναι σαν βούτυρο
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Κυρ 10 Απρ 2011, 00:00

Άβαταρ μέλους
topet
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από topet » Κυρ 10 Απρ 2011, 10:40

Ναι η διαδικασία που κάνω είναι σωστή κατά τα φαινόμενα. Για όση ώρα το έχω στο στόμα το πηγαίνω πέρα-δώθε. Παντού δηλαδή. Περίμενα και εγώ μετά από 30 λεπτά να έχω μπουκώσει από το σάλιο, αλλά αντέχω.... Τα σφραγίσματα και μεγάλα είναι και τα έχω από παιδί τα περισσότερα τουλάχιστον. Η αλήθεια είναι ότι έχω μια καλύτερη διάθεση, αλλά μπορεί και να είναι άσχετο. Δεν ξέρω. Και να φανταστείτε έμαθα ότι σε λίγο στη δουλειά μπορεί να μην έχουν να μας πληρώσουν!! Κατά άλλα νοιώθω περίφημα!! :ups: Άλλα συμπτώματα δεν είχα έως τώρα, κάτι το οποίο ίσως να οφείλεται στο ότι έχω κάνει αποτοξίνωση με το πρωτόκολλο 1000 του ΜΜΣ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Υγεία-Διατροφή”