Καρκίνος (και AIDS)

Διατροφή, βοτανολογία και ο,τιδήποτε άλλο
σχετικό με την υγεία μας
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: Καρκίνος (και AIDS)

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 13 Δεκ 2010, 09:54

Δεν δοκιμάζεις το ΜΜΣ στον σκυλάκο σου;
Όχι γιατί τον έχεις για πειραματόζωο φυσικά, (έτσι κι αλλιώς δε θ'αντέξει για πολύ με τόσα που τον ταλανίζουν) αλλά γιατί πιστεύω πως θα βελτιωθεί και ταυτόχρονα θα σου δώσει σαφή οπτική της δράσης του...
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Blue Ice
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

Δημοσίευση από Blue Ice » Δευ 13 Δεκ 2010, 12:51

Δεν θα έδινα ποτέ στο σκύλο μου κάτι που δεν θα έπαιρνα ούτε εγώ... και το MMS δεν το επιστεύομαι καθόλου... Και θα αντέξει πολύ περισσότερο από όσο όλοι νομίζετε...
Ου καταισχυνώ τα όπλα τα ιερά,

ουδ' εγκαταλείψω τον παραστάτη αυτών, ότω αν στοιχίσω.

Αμυνώ δε και υπέρ ιερών και οσίων και μόνος και μετά πολλών.

Την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω, πλείω δε και αρείω όσοις αν παραδέξωμαι.
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Δευ 13 Δεκ 2010, 14:23

Εγώ δεν καταλαβαίνω τη σχεδόν θρησκευτική προσήλωση στην δυτική ιατρική, που σε κάνει να φτάνεις στα όρια του φανατισμού. Όταν αρνείσαι πεισματικά έστω και να δώσεις μια ευκαιρία σε κάποια άλλη θεραπεία, να τοψάξεις έστω βρε αδελφέ, αυτό είναι φανατισμός.

Κατανοητό, λοιπόν, δεν το εμπιστεύεσαι. Παρομοίως δεν εμπιστεύονται κάποιοι άνθρωποι την κλασσική αντιμετώπιση του καρκίνου από τη Δύση, αλλά για σοβαρό λόγο: Επειδή έχασαν δικούς τους ανθρώπους και τους είδαν να λυώνουν με τις κωλοχημοθεραπείες. Επειδή κανείς δικός τους που έκανε χημειοθεραπεία δε γλύτωσε τελικά.
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Δευ 13 Δεκ 2010, 14:26

Εγώ πάντως αν ήξερα για το MMS όταν έπαθε ο Ερμής μου καρκίνο θα του έδινα. Γιατί αυτό που κατάντησε να είναι στο τέλος, όταν πια αποφασίσαμε να τον 'κοιμίσουμε' γιατί τον λυπόμασταν, ήταν για κλάμματα. Γιατί θα έκανα τα ΠΑΝΤΑ για να του δώσω έστω μια ευκαιρία. Δε θα του το έκανα τόσο για να του δώσω παράταση ζωής, αλλά για να μην υποφέρει τόσο.
Η κατάληξη είναι συγκεκριμένη σε τέτοιες περιπτώσεις. Οπότε δε θα έλεγα ΠΟΤΕ ότι δε θα το κάνω, γιατί δεν το εμπιστεύομαι. Επαναλαμβάνω όταν η κατάληξη είναι δεδομένη και την ξέρεις! Χειρότερη κατάληξη απ άυτή πυο έχουν τα ζωντανά στο τέλος με καρκίνο, δε θα έχει σε καμία περίπτωση, στο υπογράφω...

Απορώ, δηλαδή...
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Δευ 13 Δεκ 2010, 14:35

καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη.
πχ ο καρκινος των ορχεων για την δυτικη ιατρικη.
εχει 100% θεραπεια στο αρχικο σταδιο
και 80% ακομα κι αν εχει δωσει μεταστασεις.
Σε αυτη τη περιπτωση σαφως και θα εμπιστευομουν την δυτικη ιατρικη.
το ιδιο και στην λευχαιμια.
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Δευ 13 Δεκ 2010, 14:39

Και των μαστών θεραπεύεται στο πρώτο στάδιο. Ξέρεις πώς; Κόβουν τους μαστούς!!! Τους όρχεις πώς τους θεραπεύουν, ξέρεις; Άσε, μη μου πεις!

Αυτό δε λέγεται θεραπεία, λέγεται αντιμετώπιση. Το είπαμε και προηγούμενα και έτσι είναι. Να χρησιμοποιούμε τις σωστές λέξεις...
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Δευ 13 Δεκ 2010, 14:43

ο καρκινος των ορχεων χτυπαει συνηθως τον εναν μονο ορχι.
αν τον αφαιρεσουν. ο ανδρας μπορει να κανει σεξ κανονικα (μπορει να βαλει και τεχνητο για αισθητικους λογους. ουτε που θα καταλαβει η γυναικα την διαφορα.
και ναι ειναι καλυτερο να σου τα κοψουνε παρα να κοιτας τα ραδικια.
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Δευ 13 Δεκ 2010, 14:51

Δε λέω ότι δεν είναι καλύτερα, ούτε αν είναι ωραίοι οι προσθετικοί όρχεις στο σεξ!!! Λέω ότι αυτό κακώς ονομάζεται θεραπεία. Εϊναι σαν αυτό που λέμε "πονάει πόδι, κόβει πόδι". Σε μερικές περιπτώσεις (όπως στη γάγγραινα) δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Αλλά κι εκεί δεν το λες θεραπεία. Αντιμετώπιση του προβλήματος είναι, σωστά;

Άρα, ας μου πει κάποιος σας παρακαλώ αν υπάρχουν στοιχεία (τσεκαρισμένα, ακόμα κι από τους δυτικούς) για την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ (χωρίς κοψίματα και μεταστάσεις μετά πχ) Ακόμα και σε πραγματικές θεραπείες (πχ από όγκους) οι δυτικοί γιατροί το ονομάζουν ΘΑΥΜΑ ακριβώς επειδή ΞΕΡΟΥΝ ότι δεν υπάρχει πραγματική θεραπεία...
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Δευ 13 Δεκ 2010, 14:56

Εχεις δικιο. αλλα σκεψου το.
Εχεις να επιλεξεις. αναμεσα στην δυτικη αντιμετωπιση που σου λεει.
Εχουμε 100% επιτυχια (σε αυτο το θεμα) αλλα το τιμημα ειναι να σου τα κοψουμε.
καποιος που ευνουχιστικε ως ενηλικος ασχετα με την παραφιλολογια. ουτε λεπτη φωνη εχει, ουτε γυναικιζει (εμφανισιακα και συναισθηματικα) και μπορει ακομα και να αυνανίζεται και να κανει σεξ.
Μαλιστα ειχε γινει μια ερευνα σε σεξουαλικους εγκληματιες που δεχτηκαν να ευνουχιστουν εθελοντικα για να μην πανε φυλακη.
Η ερευνα εδειξε οτι αυτοι μπορουσαν να κανουν ακομα και σεξ.
Οποτε εχει καποιος να διαλεξει αναμεσα στο παραπανω.
Το να πεθανει χωρις καμια θεραπεια.
Η να διαλεξει αναμεσα στις εκατομυρια εναλακτικες μεθόδους για τις οποιες το μονο εχεγυο που εχει δεν ειναι καποια στατιστικη αλλα το οτι αυτος που την εφαρμοζει λεει οτι θεραπευει.
Σε αυτην την περιπτωση νομιζω οτι διαλεγει κανεις τα σιγουρα.
Άβαταρ μέλους
Blue Ice

Δημοσίευση από Blue Ice » Τρί 14 Δεκ 2010, 13:14

Θα συμφωνήσω με τον Divine Sinner... Σύμφωνα με τον δικό σου ορισμό mandam froufrou ούτε οι οδοντίατροι θεραπεύουν μια και κάνουν εξαγωγή των δοντιών... Σε πολλές ασθένειες η αφαίρεση του πάσχοντος οργάνου για τη διατήρηση της ζωής είναι απαραίτητη. Και εφόσον μετά η ζωή του δεν επηρεάζεται σχεδόν καθόλου (ιδίως για τις γυναίκες που με την πλαστική χειρουργική δεν φαίνεται τίποτα) θεωρείται θεραπεία.
Ου καταισχυνώ τα όπλα τα ιερά,

ουδ' εγκαταλείψω τον παραστάτη αυτών, ότω αν στοιχίσω.

Αμυνώ δε και υπέρ ιερών και οσίων και μόνος και μετά πολλών.

Την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω, πλείω δε και αρείω όσοις αν παραδέξωμαι.
Άβαταρ μέλους
Spirit oF Fire
Irc ψευδώνυμο: Spirit_Of_Fire

Δημοσίευση από Spirit oF Fire » Τρί 14 Δεκ 2010, 16:00

Μου έστειλαν χθες αυτό το άρθρο: http://www.hivwave.gr/pages/index.php έχει να κάνει με το HIV. Δεν έχω ακόμη άποψη επί του θέματος, όμως θα το ερευνήσω περισσότερο επειδή φαίνεται να έχει ενδιαφέρον. Αν σας αφορά το θέμα, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά.
Ο αληθινός πολεμιστής διατηρεί την ανθρωπιά του ακόμη και στη μάχη. Κερδίζοντας έναν βάρβαρο θρίαμβο εξακολουθείς να διακυβεύεις την ψυχή σου. Αυτοί που πολεμούν τον δράκο μπορούν να γίνουν ο δράκος.
Η φωτιά δεν καταστρέφει μόνο, μπορεί και να καθαρίζει τις ψυχές μας.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τρί 14 Δεκ 2010, 16:52

Tην γνωρίζω την περίπτωση.
Η δημοσιογράφος ισχυριζεται οτι ο hiv δεν υπαρχει.
Αυτο ομως ειναι λιγο τραβηγμενο πιστευω.
Γιατι τοτε πως εξηγηται οτι τοσος κοσμος ειχε κολήσει απο μεταγγιση αιματος και σεξουαλικη επαφη;
πως κολησανε εναν ανυπαρκτο ιο;
Η περιπτωση της συγκεκριμενης κυριας πιστευω οτι ειναι μια απο τις σπανιες περιπτωσεις αυτοϊασης.
Δεν αποκλειει αυτην την πιθανοτητα η ιατρικη απλα την θεωρει σπανια.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 14 Δεκ 2010, 19:44

Κι εγώ γνωρίζω την περίπτωση, γενικά. Δεν έχω εστιάσει ιδιαίτερα.
Ο ιός δεν είναι ανύπαρκτος, γιατί τα αποτελέσματα της δράσης του είναι υπαρκτά.
Ανύπαρκτος είναι ο εντοπισμός του εργαστηριακά ίσως...
Οι εξετάσεις δείχνουν αντιγόνα και άλλα κόλπα στο αίμα που υποδηλώνουν την ύπαρξή του, τον ίδιο τον ιό, όχι όμως (εξ όσων γνωρίζω- δεν ξέρω αν τώρα πλέον μπορεί να "θεαθεί" κι όλας σε ειδικά εργαστήρια)
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Παρ 17 Δεκ 2010, 13:58

Θα συμφωνήσω με τον Divine Sinner... Σύμφωνα με τον δικό σου ορισμό mandam froufrou ούτε οι οδοντίατροι θεραπεύουν μια και κάνουν εξαγωγή των δοντιών... Σε πολλές ασθένειες η αφαίρεση του πάσχοντος οργάνου για τη διατήρηση της ζωής είναι απαραίτητη. Και εφόσον μετά η ζωή του δεν επηρεάζεται σχεδόν καθόλου (ιδίως για τις γυναίκες που με την πλαστική χειρουργική δεν φαίνεται τίποτα) θεωρείται θεραπεία.
Βρε παιδιά, ξαναλέω, δεν συζητάω τι θα επιλέξει κάποιος προκειμένου να ζήσει! Αλλα άλλο θεραπεία, άλλο αντιμετώπιση. Και όχι, Ξιφομάχα μου, δεν είναι θεραπεία, αν σου βγάλει το δόντι! Είναι ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ του προβλήματος (αποτελεσματική ή όχι, θα κριθεί από το μέλλον της κατάστασης), αλλά ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ! Πώς θα γίνει τώρα;

Δηλαδή, εγώ θεραπεύθηκα από τη χολή μου, επειδή μου την αφαίρεσαν; Και ποιο όργανο ακριβώς κάνει αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ που έκανε η χολή μου, για να καταλάβω; Το ότι ζω μια χαρά και χωνεύω ακόμα καλύτερα, δεν σημαίνει ότι θεραπεύθηκα από τη χολή (ούτε οι γιατροί, δηλαδή δεν το ονομάζουν θεραπεία αυτό), αλλά ότι αντιμετωπίστηκε η φλεγμονή με αποτελεσματικό τρόπο.
Συμφωνούμε τώρα;

Το τι θα επιλέξει ο καθένας (την αντιμετώπιση ή την πιθανότητα ή όχι θεραπείας) είναι άλλου παππά ευαγγέλιο...
Άβαταρ μέλους
ION 4ever
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από ION 4ever » Παρ 17 Δεκ 2010, 14:54

Δεν ξέρω αν εδώ είναι το σωστό τόπικ αλλά θέλω , αισθάνομαι ότι πρέπει να ξεκαθαρίσω κάτι για τον εαυτό μου σε σχέση με τα εναλλακτικά και τις θεραπείες.

Γνωρίζω ότι ενδέχεται κάποτε να έρθει μια στιγμή στη ζωή μου που θα πρέπει να αφήσω τον εαυτό μου στα χέρια της δυτικής ιατρικής.
Για μένα αυτό σημαίνει βαριά φαρμακολογία.

Έχω όμως αποφασίσει συνειδητά
να καθυστερήσω όσο γίνεται περισσότερο αυτή τη στιγμή.
Είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι πρώτα θα ασχοληθώ με το εναλλακτικό και μετά με την βαριά βιομηχανία.
Οι περισσότερο πρέπει να φθάσουν στην πλήρη εξαθλίωση
για να αποφασίσουν τότε και κάτι άλλο.
Τότε είναι πολύ αργά κατά την γνώμη μου.
Όταν έχεις παστωθεί με κορτιζόνες και απίστευτα χημικά σκευάσματα
τότε τίποτα δεν μπορεί να σε σώσει.

Οι ολιστικές θεραπείες, ο βελονισμός , το μμς μπορούν σε μεγάλο βαθμό να σε διατηρήσουν υγιή χωρίς παρενέργειες.
Χρειάζεται όμως και μια συνειδητή αλλαγή στο τρόπο του ζην.
Η διατροφή παίζει σπουδαίο ρόλο.
Όπως επίσης και η άσκηση.
Και η σκέψη και η ψυχολογία.

Όσο πιο «αγνός» είναι ο οργανισμός τόσο πιο εύκολα θεραπεύεται όταν του τύχει μια στραβή.

Στην τελική όλοι κάποτε θα πεθάνουμε.
Για κάθε ταξίδι χρειαζόμαστε ένα εισιτήριο.
Για τον θάνατο αυτό το εισιτήριο είναι η ασθένεια.
Θα έρθει λοιπόν κάποτε μια ασθένεια που δεν θα μπορεί να θεραπευθεί.
Τότε πρέπει απλώς να φύγουμε.

Μέχρι τότε όμως μπορούμε να ζήσουμε υγιής στο μέτρο του δυνατού.

υγ.φρουφρούκα χαίρομαι που σε βλεπω και λύπάμαι για την περιπέτεια της χολής.
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Παρ 17 Δεκ 2010, 22:41

Στην τελική όλοι κάποτε θα πεθάνουμε.
Για κάθε ταξίδι χρειαζόμαστε ένα εισιτήριο.
Για τον θάνατο αυτό το εισιτήριο είναι η ασθένεια.
Θα έρθει λοιπόν κάποτε μια ασθένεια που δεν θα μπορεί να θεραπευθεί.
Τότε πρέπει απλώς να φύγουμε.

Μέχρι τότε όμως μπορούμε να ζήσουμε υγιής στο μέτρο του δυνατού.
Aει γειά σου :)

ΥΓ Σιγά το πράγμα. Η χολή δεν είναι τίποτα. Ευχαριστώ τον οποιο Θεό που έπρεπε να περάσω κάτι τόσο μηδαμινό. Με τόσα που ακούω κάθε μέρα, βλογάω τα γένια μου που η επίσκεψή μου στο νοσοκομείο ήταν για κάτι τέτοιο... Σ'ευχαριστώ, όμως.
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 351 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Σάβ 18 Δεκ 2010, 13:13

Να την λοιπόν.

Η Μαίρη Παπαγιαννίδου.

Είναι μια χαρά και πολύ όμορφη. Και λέει την ιστορία της

Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Σάβ 18 Δεκ 2010, 15:15

Ειναι πανεμορφη, πανεξυπνη, με καλες προθεσεις.
αλλα πιστευω πως ειναι περιπτωση αυτοϊασης
Άβαταρ μέλους
delfini05
Irc ψευδώνυμο: delfini05
Έλαβε Likes: 2 φορές

Δημοσίευση από delfini05 » Δευ 26 Δεκ 2011, 09:55

Το δένδρο είναι ίδιο, η πλευρά θέασης είναι διαφορετική...
Άβαταρ μέλους
butterfly
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 4 φορές

Δημοσίευση από butterfly » Δευ 26 Δεκ 2011, 12:15

doctormarkon έγραψε:
Για το άλλο ζήτημα των τοξινωμένων τροφών στα έντερα που παραμένουν επί πολλά χρόνια μπορούμε να το το κατανοήσουμε και με την απλή λογική χωρίς πολύπλοκες γνώσεις.
Είχε ένα αφιέρωμα το Τρίτο Μάτι του 98 κάπου το έχω καταχωνιάσει και όταν το βρώ θα ανεβάσω το άρθρο το οποίο συνοδεύεται από φωτογραφίες άκρως σοκαριστικές και ακατάλληλες.
Μιλούσε για νηστειοθεραπεία (με καθοδήγηση γιατρού) επί μεγάλο χρονικό διάστημα σε συνδυασμό με κλείσματα. Οι φωτογραφίες περιείχαν τα "παράγωγα" μετά από μια τέτοια θεραπεία.

http://www.mikrovalto.gr/index.php?opti ... Itemid=456
Αποσπασμα από το βιβλίο του Dr Bernard Jensen "Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΕΝΤΕΡΟΥ"

Ατυχως δεν εχει και τις επιμαχες φωτο,που δειχνουν τι αποβαλλεται απ'το εντερο μετα απο την καταλληλη αγωγη στην οποια υπεβαλε τους ασθενεις του.

Να επιδιωξετε να το διαβασετε το βιβλιο,ειναι απιστευτο!Οπως ολα τα βιβλια του,αλλωστε.
Αν η εργασια δεν ειναι πια δικαιωμα,τοτε κι η πληρωμη των φορων δεν αποτελει πια καθηκον!
Άβαταρ μέλους
paris4u
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας

Δημοσίευση από paris4u » Παρ 20 Απρ 2012, 19:12

GRAVIOLA - Ο εξολοθρευτής του καρκίνου...
και μια δεκάδα ακόμη αρρώστιες

Πάνω από 20 εργαστηριακές μελέτες, που παρέμειναν κρυφές έχουν δείξει ότι αυτό το δέντρο έχει αντικαρκινικές ιδιότητες 10.000 φορές πιο ισχυρές από την Αδριαμυκίνη, μια γνωστή ουσία που χρησιμοποιείται στις χημειοθεραπείες. Όμως αντίθετα από την Αδριαμυκίνη που αρρωσταίνει, ρίχνει τα μαλλιά και σε πολλές περιπτώσεις προκαλεί το θάνατο, η Graviola όχι μόνο δεν έχει παρενέργειες αλλά ευεργετεί ολόκληρο τον οργανισμό.
Σε εργαστηριακές μελέτες η Graviola επιλεκτικά εντοπίζει και σκοτώνει 12 διαφορετικούς τύπους καρκινοκυττάρων (χωρίς να βλάπτει τα υγιή κύτταρα) με κύριους εντοπισμούς τον μαστό, τον προστάτη, τους πνεύμονες, το παχύ έντερο και το πάγκρεας. Επιπροσθέτως ενισχύει αφάνταστα και εκτινάσσει στα ύψη το ανοσοποιητικό σύστημα κάνοντας τον ασθενή να έχει περισσότερη ενέργεια, καλύτερη υγεία και δύναμη και να βλέπει πολύ πιο αισιόδοξα τη ζωή.

ολοκληρο το κειμενο εδω
http://e-rodios.blogspot.com/2012/04/graviola.html
Ποτε δεν σημαδευουνε στα ποδια.
Στο μυαλο ειναι ο στοχος ,τον νού σας!!!
Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 85 φορές
Έλαβε Likes: 94 φορές

Δημοσίευση από alkinoos » Δευ 06 Αύγ 2012, 21:57

Τι γνώριζαν οι γιατροί για τον καρκίνο το 1934;

Γνώριζαν το 1934 οι γιατροί ότι ο καρκίνος προκαλείται από ιό; Και πέτυχαν να τον θεραπεύσουν 100%; Αυτό ισχυρίζεται ο συγγραφέας Barry Lynes, βασισμένος σε ιστορικά στοιχεία και αποδείξεις. Έπρεπε όμως να περάσουν σχεδόν 80 χρόνια για να πληροφορηθούμε από χείλη επιστημόνων ότι αρκετές μορφές καρκίνου θα πρέπει πλέον να αναγνωριστούν ως μεταδοτικές νόσοι. Και μάλιστα ότι οφείλονται σε μόλυνση από ιούς, μικρόβια και παράσιτα, άρα μπορούν και να προληφθούν και να θεραπευθούν.
Τα πρόσφατα στοιχεία
Η εξειδικευμένη σε θέματα ογκολογίας και μεταδοτικών νοσημάτων αγγλική ιατρική επιθεώρηση The Lancet ανακοίνωσε πρόσφατα τα τελευταία συμπεράσματα για τον καρκίνο, βασισμένα σε στοιχεία του Διεθνούς Οργανισμού Ερευνών για τον Καρκίνο (International Agency for Research on Cancer), ο οποίος αποτελεί τμήμα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (World Health Organization –WHO). Οι επιστήμονες εξέτασαν τα ποσοστά εμφάνισης 27 διαφορετικών μορφών καρκίνου σε 184 χώρες και αναγνώρισαν τον καρκίνο ως μια μεταδοτική ασθένεια. Οι στατιστικές έδειξαν ότι μία στις έξι περιπτώσεις νέων κρουσμάτων καρκίνου που εμφανίστηκαν το 2008 οφείλεται σε λοιμώξεις από μικρόβια, ιούς και παράσιτα. Αυτό σημαίνει ότι περίπου 2.000.000 νέα περιστατικά καρκίνου κάθε χρόνο προκαλούνται από μολυσματικούς παράγοντες που είναι σε μεγάλο βαθμό θεραπεύσιμοι, όπως αναφέρει και το BBC. Από αυτά τα 1.900.000 αφορούν κυρίως καρκίνο του στομάχου, του ήπατος και του τραχήλου της μήτρας. Υπεύθυνοι παθογόνοι μικροοργανισμοί είναι το ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού (γαστρικοί καρκίνοι), ο ιός της ηπατίτιδας B και C (καρκίνος του ήπατος) και ο ιός των ανθρώπινων θηλωμάτων Human Papilloma Virus –HPV (καρκίνος του τραχήλου της μήτρας). Το BBC υπενθυμίζει ότι οι ειδικοί ήδη γνώριζαν ότι ο καρκίνος του στομάχου μπορεί να αποφευχθεί, αν εξολοθρευτεί το ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού με τη βοήθεια αντιβίωσης. Τα στοιχεία της έρευνας κατέδειξαν επίσης ότι το ένα τρίτο των καρκίνων που οφείλονται σε λοίμωξη συμβαίνει σε άτομα ηλικίας μικρότερης των 50 ετών. (http://www.thelancet.com/journals/lanon ... 7/abstract).
Τι συνέβη το 1934;
Σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία του συγγραφέα Barry Lynes, το 1934 στις ΗΠΑ μια ομάδα κορυφαίων Αμερικανών βακτηριολόγων και γιατρών κατόρθωσε να θεραπεύσει ολοκληρωτικά τον καρκίνο σε κλινικά πειράματα. Όπως αναφέρει ο Lynes στο βιβλίο του «Η θεραπεία του καρκίνου που πέτυχε: 50 χρόνια αποσιώπησης» (The Cancer Cure That Worked: 50 Years of Suppression – 1987), οι Αμερικανοί επιστήμονες εντόπισαν ότι ο καρκίνος προκαλείται από έναν παθογόνο μικροοργανισμό, ο οποίος μπορεί να καταστραφεί τελείως ανώδυνα με τη βοήθεια ειδικής ηλεκτρονικής συσκευής. Σχετικές αναφορές έγιναν τόσο σε εφημερίδες όσο και στην ετήσια έκθεση του αμερικανικού Ιδρύματος Smithsonian Institution, ενώ είχε προηγηθεί σχετική δημοσίευση στο αμερικανικό επιστημονικό περιοδικό Science. Κατά τον Lynes, βασικός συντελεστής της έρευνας ήταν ο ιδιοφυής μηχανικός, εφευρέτης ιατρικών συσκευών, παθολόγος και βακτηριολόγος Royal Raymond Rife. Ο Rife το 1932 απομόνωσε τον ιό του καρκίνου με τη βοήθεια του πρότυπου ισχυρού μικροσκοπίου που ο ίδιος επινόησε. Τον ονόμασε BX virus και στη συνέχεια κατόρθωσε να τον καταστρέψει κατ’ επανάληψη μέσω μιας συσκευής που παρήγε συγκεκριμένες ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες, με άλλα λόγια μιας γεννήτριας συχνοτήτων. Αφού πρώτα μόλυνε τα πειραματόζωα με τον ιό του καρκίνου, είδε τους όγκους να αναπτύσσονται και κατόπιν τους εξουδετέρωσε. Το 1934 λέγεται ότι εφάρμοσε για πρώτη φορά την ανώδυνη θεραπεία με απόλυτη επιτυχία και σε ανθρώπους (16 ασθενείς, 16 πλήρεις ιάσεις μέσα σε τέσσερις μήνες, επιτυχία 100% χωρίς παρενέργειες). O Rife πίστευε ότι όλες οι μορφές καρκίνου προκαλούνται από τον ίδιο ιό, ο οποίος μπορεί να αλλάζει μορφή μοιάζοντας πότε με ιό, πότε με βακτήριο και πότε με μύκητα.
Λογοκρισία και αποσιώπηση;
Ο Barry Lynes (ο οποίος έχει δεχθεί επικριτικά σχόλια ως συνομωσιολόγος) εξηγεί ότι στη συνέχεια η συγκεκριμένη θεραπεία του καρκίνου λογοκρίθηκε και αποσιωπήθηκε από μεγάλα ιατρικά περιοδικά για ευνόητους λόγους. Ο συγγραφέας αναφέρει ότι ένας αριθμός από επιστήμονες και γιατρούς γελοιοποιήθηκε και περιφρονήθηκε από το επιστημονικό κατεστημένο, σε σημείο που η όλη ιστορία να φτάσει να θεωρείται μύθος. Όμως στην πραγματικότητα, όπως διατείνεται, η θεραπεία χρησιμοποιήθηκε κρυφά για πολλά χρόνια συνεχίζοντας ακόμα να γιατρεύει τόσο τον καρκίνο όσο και άλλες ασθένειες.
Ποιοι δεν ασθενούν
Ο Rife, ο οποίος πέθανε το 1971 αδέκαρος και πικραμένος για την απαξίωση που επιφύλαξαν στον ίδιο και τις μεθόδους του οι συνάδελφοί του (σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Californian), φέρεται επίσης να είχε δώσει απάντηση στην εύλογη απορία γιατί δεν ασθενούν όλοι από καρκίνο: Αν ο μεταβολισμός του ανθρώπινου οργανισμού είναι ισορροπημένος, τότε δεν είναι ευπαθής σε καμία ασθένεια, είχε δηλώσει.
http://www.lymebook.com/rifes-world-barry-lynes
http://www.biology4u.gr/index.php/2008- ... 4-03-10-52
http://www.urology.gr/index.php?option= ... s&Itemid=1
http://www.otyposnews.gr/archives/42858#axzz1wLmoXWqx

http://filosofia-erevna.blogspot.gr/p/blog-page_28.html
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος

Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος

Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Τρί 07 Αύγ 2012, 15:17

Ο γιατρός Ηλίας Πέτρου δολοφονήθηκε εκείνη την εποχή 1939.

Διαβάστε αυτό το επίσης ενδιαφέρον άρθρο

http://www.katohika.gr/2012/07/blog-post_1657.html

Έχω βιβλία του Ηλία Πέτρου που ξανακυκλοφορούν μετά από χρόνια σιωπής
Άβαταρ μέλους
ostrako
Irc ψευδώνυμο: jim

Δημοσίευση από ostrako » Σάβ 14 Σεπ 2013, 03:00

http://poikilotropos.blogspot.gr/2013/0 ... _4700.html

Θα ηθελα να ηταν εδω, αυτο το αρθρο.Δειτε το.
Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΑΔΥΝΑΤΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ, ΕΝΩ Η ΑΡΕΤΗ ΔΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Σάβ 14 Σεπ 2013, 08:52

Για το κουκούτσι του βερύκοκου και όχι μόνο.

Το φάρμακο για τον καρκίνο βρίσκεται στην κουζίνα μας και είναι η φθηνή σόδα του φαγητού.
Ο Ιπποκράτης μιλούσε για τις πικρές τροφές αλλά και για ισορροπία όξινων αλκαλικών τροφών.
Στην εποχή μας οι περισσότερες τροφές είναι όξινες.

Αν δεις τις συμβουλές των..........ειδικών θα καταλάβεις ότι η διατροφή που συστήνουν είναι κάθε άλλο παρά υγιεινή.

Μία συμβουλή που ποτέ δεν μπόρεσα να ακολουθήσω παρ όλο που ήξερα ότι είναι λάθος που δεν την ακολουθώ.

Όλοι λένε τρώτε το πρωί σαν βασιλιάδες το μεσημέρι σαν φτωχοί το βράδυ σαν ζητιάνοι.

Έχει βάση αυτή η παροιμία?
Είναι τόσο σημαντικό να τρώει κάποιος πρωινό?
Και αν ναι τι να τρώει?

Οι λόγοι που ποτέ δεν μπόρεσα να φάω πρωινό είναι οι εξής:

1. Το πρωί δεν πεινάω καθόλου και δεν μου κάνει κέφι να φάω με την .....τσίμπλα στο μάτι.
2. Το πρωί όταν ξεκινάω για τη δουλειά έχω άγχος να προλάβω. Όταν φεύγει κανείς από το σπίτι στις 7 πρέπει να σηκωθεί από τις 6 ή νωρίτερα αλλά υπάρχουν και άνθρωποι που πιάνουν δουλειά στις 6 ή μένουν μακριά από τη δουλειά και καμιά φορά σηκώνονται από τα άγρια χαράματα. Τι όρεξη να υπάρχει για φαγητό τέτοια ώρα? Φαγητό με άγχος δεν πάει κάτω με τίποτα.

3. Ακόμα και στις διακοπές όταν κλείνουμε ξενοδοχείο με "πρωινό" αυτό που προσφέρεται δεν ακολουθεί τους κανόνες της υγιεινής διατροφής. Ψωμί, συνήθως άσπρο μαρμελαδα στο πλαστικό και βιταμ ή βούτυρο και κανένα κέικ. γάλα κλπ.

4. Στα πιό πολυτελείας υπάρχουν τα κορν φλέικς με γάλα. Έλεγαν ότι είναι πολύ καλά και έπρεπε να τα τρώμε με το ζόρι ακόμα και αν δεν μας άρεσαν. Εγώ φρικάρω μόνο που τα βλέπω. Και τελικά είναι σύμφωνα με το άρθρο που έβαλε ο Δημήτρης από τις θανατηφόρες τροφές (επεξεργασμένοι υδατάνθρακες).

5. Τελικά οι προσβάσιμες τροφές για πρωινό δεν μοιάζουν να είναι της προκοπής.

6. Λένε για "ενέργεια" αλλά αν τρως το πρωί σαν βασιλιάς μόνο ενέργεια δεν έχεις.
Μία βασανιστική νύστα και κούραση μετά το πρωινό και καμιά φορά πονοκέφαλος και ατονία. Έχει την εξήγησή του αυτό.

Τελικά πρέπει να τρώμε πρωινό και αν ναι τι?

Πάντως μερικά κουκουτσάκια βερύκοκου δεν είναι άσχημα. Η πικρίλα το πρωί δίνει μια καλή διάθεση
Απάντηση

Επιστροφή στο “Υγεία-Διατροφή”