Σίγουρα πρέπει να έχεις μεγάλη καρδιά για να κάνεις κάτι τέτοιο και είναι αξιέπαινο !!!!!
Εγώ είμαι ενάντια του βιγκαν-φασισμού (επέτρεψε μου αυτή την έκφραση) ,
του δεν τρώω τίποτα ζωικό και όσοι το κάνετε είστε κατώτεροι,δολοφόνοι ζώων και του περιβάλλοντος κτλ ,
ενάντια των φεμινοβίγκαν (και φεμινισμό μαζί αυτό εννοώ) νέα μπούρδα ακόμα μεγαλύτερη απο τους απλούς βίγκαν.
Κυρίως ενάντια στην απολυτότητα αυτών και στο να εθελοτυφλούν για άλλα πράγματα όπως είναι η εκμετάλευση τους απο την νέα βιομηχανία
φυτικών "μπιφτεκιών", "γάλακτος" και μοδάτων φρούτων βλέπε αβοκάντο.
Δηλαδή να μην μας εκμεταλεύεται η βιομηχανία κρέατος αλλά μία άλλη που μπορεί να είναι ακόμα χειρότερη για την τσέπη,την υγεία μας και το περιβάλλον.
Αν είδες το παραπάνω βίντεο <<10 τρόποι που οι βίγκαν καταστέφουν τον κόσμο>> θα καταλάβεις γιατί τα λέω αυτά. Ακόμα και ορμονικές ανισσοροπίες προκαλούν κάποια
βίγκαν προιόντα (με βάση την σόγια) αλλά κάποιοι τον χαβά τους. ΟΥΤΕ Η ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ;;; δεν ξέρω τι να πω....
το βίντεο θα το μεταφράσω σιγά σιγά και θα το ξαναφέρω.
Θεωρώ ότι η μεσογιακή διατροφή είναι ότι καλύτερο υπάρχει και ότι με καμία άλλη διατροφή δεν μπορεί να συγκριθεί.
Δεν είμαι κατά της χορτοφαγίας ίσα ίσα είναι πολύ θετική διατροφή είμαι κατά της σκληρής χορτοφαγικής διατροφής (βιγκαν)
και της προσπάθειας να βρεις οτιδήποτε χορτοφαγικό γιατί ανήκεις στο παγκόσμιο κλαμπ των βιγκαν, μην πέσεις στην παρασπονδία να φας ζωική τροφή .
Χορτοφαγία δεν είναι το γάλα αμυγδάλου,το αβοκάντο και η σόγια πρώι μεσημέρι βράδυ.
υγ: ήθελα και εγώ να γίνω βίγκαν πριν κάτι χρόνια αλλά επειδή είμαι ήμουν πολύ αδύνατος και είμαι και ιδιότροπος με το φαγητό αν έβγαζα και άλλες τροφές δεν ξέρω τι θα γινόταν. Τώρα είμαι νορμάλ στα κιλά. Προσπαθώ να τρώω σχετικά υγειηνά αλλά για βιγκαν δεν με κόβω πλέον. Και όσο διαβάζω "καλά" της βίγκαν διατροφής δεν το βλέπω.