Λαχανο, κουνουπίδι... (από ΑρΕλα)
- ArELa
- Founder-Administrator

- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Λαχανο, κουνουπίδι... (από ΑρΕλα)
Posted: Mon Jul 24, 2006 11:34 am Post subject: Λαχανο, κουνουπίδι...
Από ΑρΕλα
Επιστημονικές διαπιστώσεις θέλουν το λάχανο και το κουνουπίδι, μάχημα κατά του καρκίνου.
Ξέρει κανείς κάτι περισσότερο επ'αυτού?
Από ΑρΕλα
Επιστημονικές διαπιστώσεις θέλουν το λάχανο και το κουνουπίδι, μάχημα κατά του καρκίνου.
Ξέρει κανείς κάτι περισσότερο επ'αυτού?
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Salome
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

- Irc ψευδώνυμο: RedSonya, Salome
Re: Λαχανο, κουνουπίδι... (από ΑρΕλα)
Posted: Mon Jul 24, 2006 2:17 pm
Από Dr_Zoidberg
To Fοcus αυτού του μήνα είχε ενα μικρό αφιέρωμα στο λάχανο
Όσο αφορά για τις αντικρκινικές του ιδιότητες γράφει οτι σύμφωνα με τον Ακίνορ Γιανάκα ερευνητή στο Πανεπιστήμιο Τσουκάμπα τις Ιαπωνίας η ημερήσια κατανάλωση εκατό γραμμαρίων μπρόκολου επί ένα μηνα σταματά την την ανάπτηξηενός καρκινογόνου βακτηριδίου στο στομάχι. Πρόκειται για το ελικοβακτηρίδιο του πυλώρου, το οποιο προκαλεί γασττρίτιδα. Στις κορυφές 100 γραμμαρίων φρέσκου μπρόκολου περιέχονται περίπου 250χιλιστογραμμα σουλφοραφάνων που έχουν αντικαρκινικές ιδιότητες. Τέλος η Ντόροφι Ρίμπασιουκ Πάτακ ερευνήτρια στο Πνεπιστήμιο του Νέου Μεξικού στο Αλμπουκέρκε, απέδειξε οτι οι γυναίκες που τρώνε τουλάχιστον τρείς τρεις μείδες φρέσκου η συντηρημένου λάχανου την εβδομάδα μειώνουν τις πιθανότητες να εμφανίσουν καρκίνο του μαστού.
Για την υπερκατανάλωση αναφέρει οτι τα υγειή άτομα δεν διατρέχουν κίνδυνο και οτι μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα σε όσους υποφέρουν απο δυσλειτουργίες του θυρεοειδούς.
Για το κουνουπίδι δεν γράφει κάτι συγκεκριμένο αλλα όπως και το λάχανο , το μπρόκολο και το κουνουπίδι ανήκουν στις αλκαλικές τροφές οι οποίες έχουν αντικαρκινικές ιδιότιτες.
Από Dr_Zoidberg
To Fοcus αυτού του μήνα είχε ενα μικρό αφιέρωμα στο λάχανο
Όσο αφορά για τις αντικρκινικές του ιδιότητες γράφει οτι σύμφωνα με τον Ακίνορ Γιανάκα ερευνητή στο Πανεπιστήμιο Τσουκάμπα τις Ιαπωνίας η ημερήσια κατανάλωση εκατό γραμμαρίων μπρόκολου επί ένα μηνα σταματά την την ανάπτηξηενός καρκινογόνου βακτηριδίου στο στομάχι. Πρόκειται για το ελικοβακτηρίδιο του πυλώρου, το οποιο προκαλεί γασττρίτιδα. Στις κορυφές 100 γραμμαρίων φρέσκου μπρόκολου περιέχονται περίπου 250χιλιστογραμμα σουλφοραφάνων που έχουν αντικαρκινικές ιδιότητες. Τέλος η Ντόροφι Ρίμπασιουκ Πάτακ ερευνήτρια στο Πνεπιστήμιο του Νέου Μεξικού στο Αλμπουκέρκε, απέδειξε οτι οι γυναίκες που τρώνε τουλάχιστον τρείς τρεις μείδες φρέσκου η συντηρημένου λάχανου την εβδομάδα μειώνουν τις πιθανότητες να εμφανίσουν καρκίνο του μαστού.
Για την υπερκατανάλωση αναφέρει οτι τα υγειή άτομα δεν διατρέχουν κίνδυνο και οτι μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα σε όσους υποφέρουν απο δυσλειτουργίες του θυρεοειδούς.
Για το κουνουπίδι δεν γράφει κάτι συγκεκριμένο αλλα όπως και το λάχανο , το μπρόκολο και το κουνουπίδι ανήκουν στις αλκαλικές τροφές οι οποίες έχουν αντικαρκινικές ιδιότιτες.
- Salome
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

- Irc ψευδώνυμο: RedSonya, Salome
Re: Λαχανο, κουνουπίδι... (από ΑρΕλα)
Posted: Mon Jul 24, 2006 7:59 pm
Από ΑρΕλα
Eυχαριστώ για την ενημέρωση που δεν είχα τον χρόνο να ψάξω, Πέτρο
Από ΑρΕλα
Eυχαριστώ για την ενημέρωση που δεν είχα τον χρόνο να ψάξω, Πέτρο