CRETAN IAMA

Διατροφή, βοτανολογία και ο,τιδήποτε άλλο
σχετικό με την υγεία μας
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Jackal
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Δημοσιεύσεις: 6308
Εγγραφή: Σάβ 18 Ιουν 2016, 23:08
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 541 φορές
Έλαβε Likes: 753 φορές

CRETAN IAMA

Δημοσίευση από Jackal » Κυρ 09 Οκτ 2016, 17:03

Εικόνα
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ, ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΑΤΕΝΤΑ


To Cretan IAMA Olvos Science αποτελεί καρπό της πολυετούς έρευνας διακεκριμένων ερευνητών του Πανεπιστημίου της Κρήτης που μετουσίωσαν την αυτόχθονη γνώση σε ουσιαστική γνώση, σε συνεργασία με την εταιρεία Οlvos Science, θυγατρική της ελληνικής φαρμακευτικής εταιρείας Galenica.

Περιέχει αιθέρια έλαια τριών αρωματικών βοτάνων. Θυμάρι (Coridοthymus Capitatus), φασκόμηλο (Salvia Fruticosa) και δίκταμο (Origanum Dictamnus), σε συγκεκριμένες αναλογίες, μαζί με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και συμβάλλει με φυσικό τρόπο στην ενδυνάμωση της άμυνας του οργανισμού.

Το Cretan IAMA Olvos Science ξεκίνησε, ερευνήθηκε, ολοκληρώθηκε και παρήχθη εξ' ολοκλήρου στην Ελλάδα και είναι κατοχυρωμένο ως παγκόσμια πατέντα. Για την παραγωγή του ακολουθείται έλεγχος ταυτότητας και ομοιογένειας φυτικού υλικού (DNA-Barcoding).

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ CRETAN IAMA;


Το Cretan ΙΑΜΑ είναι ένα φυσικό ιδιοσκεύασμα, που αποτελεί τον καρπό της πολυετούς έρευνας διακεκριμένων ερευνητών του Πανεπιστημίου της Κρήτης που μετουσίωσαν την αυτόχθονη γνώση σε ουσιαστική γνώση, σε συνεργασία με την εταιρεία Οlvos Science, θυγατρική της ελληνικής φαρμακευτικής εταιρείας Galenica. Έχει μελετηθεί σε ασθενείς με ιώσεις του αναπνευστικού, κοινό κρυολόγημα και γρίπη και τα ευεργετικά αποτελέσματα δημοσιεύθηκαν το 2015 στο περιοδικό Journal of Ethnopharmacology.

ΠΟΙΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ;


Στην ανάπτυξη του Cretan IAMA συμμετείχε ομάδα ερευνητών όπως οι διακεκριμένοι καθηγητές του Πανεπιστημίου Κρήτης Χρήστος Λιονής, Καθηγητής Γενικής Ιατρικής και Π.Φ.Υ., Ηλίας Καστανάς, Καθηγητής Εργαστηριακής Ενδοκρινολογίας, Στέργιος Πυρίντσος, Αναπληρωτής Καθηγητής Βιολογίας και Γεώργιος Σουρβίνος, Καθηγητής Κλινικής Ιολογίας καθώς και συνεργάτες τους.

ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ;


Μέσα από πολυετείς δοκιμές, η ερευνητική ομάδα οδηγήθηκε σε ένα συνδυασμό αιθέριων ελαίων από 3 αρωματικά βότανα, Coridοthymus Capitatus, Salvia Fruticosa και Origanum Dictamnus, σε συγκεκριμένες αναλογίες, που εμφανίζει στοιχεία όχι απλά αθροιστικής δράσης, αλλά πραγματική συνέργεια, δηλαδή δράση σημαντικά μεγαλύτερη από το άθροισμα των δράσεων των απλών συστατικών, καθώς η μία ουσία συμπληρώνει ή/και ενισχύει τη δράση της άλλης.

Ο συγκεκριμένος συνδυασμός κατοχυρώθηκε ως διεθνής πατέντα. Τα αιθέρια έλαια των 3 αρωματικών βοτάνων σε μορφή μαλακής κάψουλας είναι διαλυμένα μέσα σε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.

ΠΩΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ;


Για την παραγωγή του ακολουθείται έλεγχος ταυτότητας φυτικού υλικού με γενετική ανάλυση ( DNA-Barcoding), όπως επίσης χρησιμοποιούνται μέθοδοι υψηλής τεχνολογίας (αέριος χρωματογράφος σε συνδυασμό με φασματογράφο μάζας) για τη διασφάλιση της σύστασής του σε αιθέρια έλαια.

ΤΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΕΧΕΙ;


Πέραν από τις επιδημιολογικές παρατηρήσεις, που έδειχναν πολύ μικρές επιπτώσεις κρυολογήματος ή γρίπης , οι ερευνητές από το Εργαστήριο Κλινικής Ιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης σημειώνουν ότι τα αποτελέσματα του εργαστηριακού ελέγχου του εκχυλίσματος των 3 αρωματικών βοτάνων έδειξαν αντι-ιικές ιδιότητες με μείωση του ιικού φορτίου και των κυτταρολογικών αλλοιώσεων που προκαλούνται από ιούς. Επίσης, σύμφωνα με τα αποτελέσματα τυχαιοποιημένης, διπλά-τυφλής ελεγχόμενης με placebo κλινικής μελέτης σε ασθενείς με ιώσεις του αναπνευστικού, περιλαμβανομένων και ασθενών με Η1Ν1, φάνηκε μείωση στην ένταση και διάρκεια των συμπτωμάτων καθώς και μείωση της τιμής της C-RP (C-αντιδρώσα πρωτεΐνη) που αποτελεί δείκτη φλεγμονής.

ΠOY ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ;


Το Cretan IAMA μπορεί να το προμηθευτεί κάποιος από οποιοδήποτε φαρμακείο της χώρας.Πηγή:cretaniama.gr

Άνοίξα τοπικ επειδή θεωρώ ότι το συγκεκριμένο συμπλήρωμα αξίζει!!Είχα για κανα 2 μέρες ενα κρύοματακι με 37 πυρετό και πήρα το συγκεκριμένο προϊόν και θεωρώ ότι με βοήθησε αρκετά και θεωρώ ότι βοηθάει το ανοσοποιητικό!!βέβαια δεν λέω ότι δεν θα το περνούσα το κρυοματάκι προς Θεού απλά θεωρώ ότι έκανε και αυτό την δουλεία του..τα συμπεράσματα δικά σας.Αν θυμάμαι καλά και δεν κάνω λάθος όταν ακουγόταν ότι το συγκεκριμένο προϊόν θα βγει στην αγορά και το έδειχναν σε ελληνικα σαιτς,τα ελληνικά hoaxes που γράφουν ότι τους καπνίσει(οι αεροψεκασμοί λένε ότι είναι ψέματα,τα χημικά αθώα και τα συντηριτικά,τα εμβόλια αθώα και άλλες τέτοιες βλακίες) είχαν πει ότι το συγκεκριμένο συμπλήρωμα είναι προιόν μυθοπλασίας απο τα σαιτς και ότι δεν θα κυκλοφορήσει ποτέ...να που διαψεύστηκαν!!

Τιμή(αν θυμάμαι καλά): 7 ευρώ
Ποσότητα:14 κάψουλες
Δοσολογία:2 κάψουλες ημερησίως, εφάπαξ ή πρωί – βράδυ.

http://www.cretaniama.gr/gr/el/
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Jackal
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Δημοσιεύσεις: 6308
Εγγραφή: Σάβ 18 Ιουν 2016, 23:08
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 541 φορές
Έλαβε Likes: 753 φορές

Re: CRETAN IAMA

Δημοσίευση από Jackal » Σάβ 04 Δεκ 2021, 16:02

Πάρα πολύ καλό !!! θαυματουργό θα έλεγα για ένα απλό συμπλήρωμα διατροφής.
Παίρνεις 1 κάψουλα την ημέρα για πρόληψη και αν νιώθεις ότι πας να αρρωστήσεις παίρνεις 2.
Το παίρνω εδώ και 10 μέρες περίπου και είμαι πάρα πολύ καλά. Είμαι πολύ ευαίσθητος και
σε απλά κρυολογήματα και με ταλαιπωρούν.Μπορεί όλο τον Χειμώνα να τρέχει η μύτη μου ασταμάτητα.
Με την D3 την C και αυτό δεν με αγγείζει τίποτα :D
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Υγεία-Διατροφή”