Παλιά πηγαίναμε με την παρέα για σουβλάκια κλπ
Σε λίγα χρόνια οι επόμενες γενιές θα μαζεύονται για να φάνε έντομα συνοδεία κρασιού ξέρω γω

Εδω τα φρέσκα έντομα, φρεσκότατα πριν λίγο πετούσαν, θα λένε.AnonymosEreynhths έγραψε: ↑Πέμ 12 Δεκ 2019, 14:36Ε καλά.
Σε λίγα χρόνια οι επόμενες γενιές θα μαζεύονται για να φάνε έντομα συνοδεία κρασιού ξέρω γω![]()
![]()
doctormarkon έγραψε: ↑Πέμ 12 Δεκ 2019, 20:38Αυτάρκεια δεν είναι να πάρεις τα βουνά.
Και η αυτάρκεια έχει διαβαθμίσεις.
Αν πιστεύεις ότι το κρέας είναι άκρως απαραίτητο δεν μπορείς να έχεις αυτάρκεια.
Η κτηνοτροφία είναι κάτι πολύ πιο δύσκολο και δεν μπορείς αν πάρεις τα βουνά να έχες κατσίκες πρόβατα κλπ
Ενώ μπορείς κάλλιστα να ζήσεις με φρούτα και χόρτα.
Το κρέας θέλει ψυγείο εκτός αν ξέρεις να παστώνεις.
Με φρούτα μπορείς μια χαρά χωρίς ψυγείο ακόμα και χωρίς ρεύμα.
Ούτε εγώ κατηγόρησα τους βίγκανς.doctormarkon έγραψε: ↑Πέμ 12 Δεκ 2019, 20:38Δεν κατηγορώ όσους τρωνε κρέας.
Επειδή γουστάρουν ή επειδή τους αρέσει.
Αλλά όχι δεν είναι απαραίτητο και μην πιστεύετε παραμύθια.
Αποψη σου είναι αυτή.doctormarkon έγραψε: ↑Πέμ 12 Δεκ 2019, 20:38Δεν είναι απαραίτητο το κρέας και μπορείς να ζήσεις με φρούτα και να τα εκατοστήσεις.
Εμένα μου έχουν πέι να κόψω τους καφέδες,την κόκα κόλα,το νερό που έχει χλώριο και άλλα τετοια.Ποιο ήταν το προσδόκιμο αυτά τα χιλιάδες χρόνια; Εγώ λέω να κόψουμε και το νερό και να κουβαλάμε κουβάδες από το πηγάδι για να νιώσουμε πιο βιντατζ.
Άσε φίλε.George vounis έγραψε: ↑Πέμ 12 Δεκ 2019, 15:23Εδω τα φρέσκα έντομα, φρεσκότατα πριν λίγο πετούσαν, θα λένε.AnonymosEreynhths έγραψε: ↑Πέμ 12 Δεκ 2019, 14:36Ε καλά.
Σε λίγα χρόνια οι επόμενες γενιές θα μαζεύονται για να φάνε έντομα συνοδεία κρασιού ξέρω γω![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Όχι καμία σχέση.Επίσης το κρέας είναι απαραίτητο.
Από αυτά που γράφεις όμως, και από αυτά που διαβάζω συνεχώς από άρθρα μερικών hardcore βίγκαν, έχω μια υποψία πως εσείς με την έννοια "κρεατοφάγος" μας φαντάζεστε κάπως σαν αιμοσταγή δίποδα όντα, που ολημερίς τρώμε κρεάς, 365 μέρες τον χρόνο.
Σε πληροφορώ ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα, αλλά μάλιστα δεν έχω γνωρίσει ποτέ μου άνθρωπο που να αποκαλεί τον εαυτό του "κρεατοφάγο" ή να ζει κάθε μέρα με κρέατα.
Παμφαγο ναι.
Αντίθετα οι βίγκαν αρέσκονται στον διαχωρισμό και στις ταμπέλες, και είναι οι ίδιοι που προωθούν την ορολογία αυτή.
Η διατροφή τους είναι απλή.doctormarkon έγραψε: ↑Πέμ 12 Δεκ 2019, 20:47Δεν είμαι θρησκα αλλά ο Άγιος Αντώνιος λέγεται ότι περνούσε μεγάλα διαστήματα χωρίς να τρωει τίποτα και μάλιστα ήταν φιλάσθενος.
Εφθασε 108 χρονών και μάλιστα σε μία εποχή που ο μέσος όρος ήταν 35 και στα 40 σε λέγαν γέρο.
Προσοχή στις ποσότητες.
Κάτι πολύ πονηρό παίζει εκεί και φαίνεται φως φανάρι.
Η απεξάρτηση από το φαγητό και το όσο πιο απλό φαγητό και λιτό είναι το κλειδί.
Όχι μόνο για υγεία και μακροζωία αλλά απεξάρτηση από το ματριξ.
Επειδή υπάρχει και βίγκαν σελίδα δεν θα πω να γίνετε βίγκανς και να μην τρωτε κρέας.
Φάτε αν θέλετε αλλά μην πιστεύετε παραμύθια.
Αν τρωει κάποιος κρέας σε μικρές ποσότητες δεν θα πάθει τίποτα.
Αλλά αν δεν φάει ποτέ και καθόλου πάλι δεν θα πάθει τίποτα.
Το προσδόκιμο δεν αυξήθηκε επειδή ο κόσμος τρωει περισσότερο κρέας αλλά επειδή ......... πλένεται._Divine_Sinner_ έγραψε: ↑Παρ 13 Δεκ 2019, 00:33Ποιο ήταν το προσδόκιμο αυτά τα χιλιάδες χρόνια; Εγώ λέω να κόψουμε και το νερό και να κουβαλάμε κουβάδες από το πηγάδι για να νιώσουμε πιο βιντατζ.