της δικής σου αναζήτησης και αυτό είναι απόλυτα σεβαστό !

Σωστός κι εγώ για τους ίδιους λόγους και για πολλούς άλλους.Δεν είπα ποτέ οι άνθρωποι που τρώνε κρέας είναι χαζοί, άλλωστε και 'γώ έτρωγα μέχρι τα 35 μου.Αυτά που λες για ζαχαρη ,τρανς κ.α,τα είπα βαζοντας τα ολα στη φράση μου, διατροφή και ψυχική υγεία. Πριν αλλάξω την τροφή μου είχα μελετήσει τον συνδυασμό Τροφή και Φιλοσοφία, από Πυθαγόρα,Ιπποκράτη, Ασκληπιό,Πλούταρχο και Ηρακλειτο .Πρόσθεσα την παρατήρηση στις σύγχρονες ανθρώπινες συμπεριφορές και ποιες τροφες επιθυμούμε. Αυτες λοιπόν οι τροφες ,αυτές που περιέχουν ζωικές ίνες ειναι οι κυριοι υπεύθυνοι ,για αυτο και ποτέ δεν θα εξαφανιστουν καρκινος,καρδιακα,προστάτης κ.α. αλλά θα αυξανονται. Η επεξεργασία μου απο τις μελέτες είναι το τελευταίο πεδίο επιβεβαίωσης ,πως ο ίδιος ο άνθρωπος γεννά τις περισσότερες ασθενειες του, αν οχι όλες.
Η άλλη οπτική γωνία.AnonymosEreynhths έγραψε: ↑Δευ 07 Οκτ 2019, 14:32Ο καρκίνος υπάρχει από τα αρχαία χρόνια.
Μέσω του Ιπποκράτη έγινε γνωστό.
Και μάλιστα έλεγε πως υπήρχε πολλά χρόνια πριν από τους ίδιους τους αρχαίους.
Δεν είναι κάτι που εσφαλμένα ταυτιστηκε με τον σύγχρονο τρόπο ζωής αποκλειστικά η ξεκίνησε τώρα αλλα οι συνθήκες σήμερα ευνοούν μαζί με τον ψυχισμό του ατόμου που δεν εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από το τι θα φάει.
Τι θα πει δεν υπήρχε καρκινος στην κατοχή;
Εκεί σκοντωνοντουσαν μεταξύ τους είχε κανένας χρόνο να κάτσει να ασχοληθεί αν έβγαζε όγκο;
Ή νομίζεται πως με τέτοια θλίψη και κακουχια που τράβηξαν όσους δεν τελείωσε ο πόλεμος τους προσπέρασε ο καρκίνος και γενικά οι αρρώστιες επειδή δεν είχαν κρέας να φανε;