Ακόμα πιο ακριβό και ασύμφωρο αλλά σε λίγα χρόνια όχι....
περισσότερα εδώ : Η πρώτη μπριζόλα εργαστηρίου είναι γεγονός
στην CES 2019 έκαναν την εμφάνιση τους μπιφτέκια σόγιας με γεύση βοδινού !
πως γίνετε ακριβώς αυτό δεν ξέρω...τεσπα πολύ υγιεινά ΛΕΝΕ.... 0% χοληστερίνη και δεν έχουν λέει αντιβιοτικά και ορμόνες ζώων (ε αφού είναι απο φυτά λογικό
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
https://youtu.be/mHreov2zl1U?t=410
https://www.youtube.com/watch?v=88mkgF39l60
Το κρέας σόγιας είναι μία παρένθεση στο τοπικ αφού δεν είναι εργαστηρίου αλλά είναι ένα μία προετοιμασία των όσων θα ακολουθήσουν.
Το σίγουρο για εμένα ότι σε 5 άντε 10 χρόνια το πολύ θα έχουν μπουν σε σουπερμαρκετ και γνωστές αλυσίδες μπεργκερ κάθε είδους ψεύτικου κρέατος....απο σόγια που είναι το πιο απλό μέχρι κρέας εργαστηρίου. Για αρχή μπιφτέκια που έχουν μεγαλήτερη ευκολία κατασκευής.
Με τις ευλογίες του Bill Gates φυσικά
![:sick :sick:](./images/smilies/sick.gif)