Φτιάξε ποτό με σκόρδο

Διατροφή, βοτανολογία και ο,τιδήποτε άλλο
σχετικό με την υγεία μας
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 84 φορές
Έλαβε Likes: 92 φορές

Φτιάξε ποτό με σκόρδο

Δημοσίευση από alkinoos » Δευ 15 Σεπ 2014, 10:47

Σημείωση δική μου : Μιας και είναι εποχή Τρύγου θα προσθέσω χυμό σταφυλιού,θα στύψω δηλαδή το σταφύλι,για να είναι καθαρό, και όχι επεξεργασμένο με ζύμωση ,το ποτό

Μια Ισχυρή θεραπεία που μπορεί να καθαρίσει το αίμα σου και και τις αρτηρίες σου
Μπορεί να εξαλείψει το αλάτι στο σώμα σας, να ενισχύσει τον οργανισμό, την καταπολέμηση των ιών, λοιμώξεων και βακτηρίδια, καθαρίζει το αίμα, να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα, τα αιμοφόρα αγγεία και την καρδιακή λειτουργία.

Αυτό το ποτό θα εξαλείψει το υπερβολικό λίπος και να αυξάνει τον μεταβολισμό σας . Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για τη θεραπεία ασθενειών και φλεγμονών

Συστατικά:

12 σκελίδες σκόρδο
2.1 λίτρα κόκκινο κρασί
Προετοιμασία:

Κόψτε 12 σκελίδες σκόρδο σε τέταρτα και βάλτε τα κομμάτια σε ένα βάζο.
Προσθέστε 1/2 λίτρο κόκκινο κρασί.
Κλείστε το βάζο καλά και κρατήστε το κοντά στο παράθυρο, που εκτίθενται σε άμεσο ηλιακό φως, για δύο εβδομάδες.
Ανακινήστε το περιεχόμενο του βάζου αρκετές φορές την ημέρα.
Φιλτράρετε το υγρό μετά από δύο εβδομάδες και να το διατηρήσετε σε ένα σκούρο γυάλινο μπουκάλι.
Καταναλώστε ένα κουταλάκι του γλυκού του ποτού τρεις φορές την ημέρα για έναν ολόκληρο μήνα, και επαναλάβετε τη θεραπεία μετά από έξι μήνες.

http://www.bioathens.com/fiaxe-ena-poto ... katharise/

Υ.γ προφανώς κάποιο λάθος στη σύσταση υλικών και δεν είναι 2.1 λίτρα,αλλά 1/2...
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος

Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος

Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Re: Φτιάξε ποτό με σκόρδο

Δημοσίευση από Divine Sinner » Δευ 15 Σεπ 2014, 10:53

ναι ρε αυτο σκεφτηκα. το υπολοιπο μισο και βάλε λίτρο το πίνεις ξεροσφυρι;
Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από alkinoos » Πέμ 18 Σεπ 2014, 13:05

Λοιπόν..μόλις το έκανα,αλλά επειδή ο χυμός/μούστος βράζει στο μπουκάλι το άφησα λίγο ανοιχτό για να μην ξινίσει.
Όποτε είναι να τα ανακινήσω ,απλά θα κλείνω καλά το γυάλινο μπουκάλι..
Τα λέμε σε δυο εβδομάδες :D
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος

Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος

Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Άβαταρ μέλους
firefightergr
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 6 φορές

Δημοσίευση από firefightergr » Πέμ 18 Σεπ 2014, 13:49

Ολα καλά αλλά γιατί να θέλω να ΕΞΑΛΕΙΨΩ το αλάτι;
Το αλάτι είναι σημαντικό στοιχείο της διατροφής μας,μόνο η κατάχρηση δημιουργεί προβλήματα.
Δε θα αναλύσω τη σπουδαιότητα του ισοζυγίου νατρίου-καλίου,όποιος θέλει μπορεί να το ψάξει αν το επιθυμεί.
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από alkinoos » Πέμ 18 Σεπ 2014, 20:43

firefightergr έγραψε:Ολα καλά αλλά γιατί να θέλω να ΕΞΑΛΕΙΨΩ το αλάτι;
Το αλάτι είναι σημαντικό στοιχείο της διατροφής μας,μόνο η κατάχρηση δημιουργεί προβλήματα.
Δε θα αναλύσω τη σπουδαιότητα του ισοζυγίου νατρίου-καλίου,όποιος θέλει μπορεί να το ψάξει αν το επιθυμεί.
Το αλάτι,ειδικά του εμπορίου δεν κάνει καλό,κατά την επεξεργασία κρυσταλλοποιείται και δημιουργείται γυαλί σε απειροελάχιστο μέγεθος.Χρησιμοποιώ πια το ροζ,των Ιμαλαϊων που δεν έχει επεξεργαστεί.

Άβαταρ μέλους
firefightergr
Έλαβε Likes: 6 φορές

Δημοσίευση από firefightergr » Πέμ 18 Σεπ 2014, 20:55

Οταν λέμε αλάτι πρέπει να εννοούμε μόνο το φυσικό θαλασσινό-ανεπεξέργαστο αλάτι.
Και το ελληνικό Μεσολογγίου καλό είναι.
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
Απάντηση

Επιστροφή στο “Υγεία-Διατροφή”