τρόποι πρόληψης και καταπολέμησης του καρκίνου

Διατροφή, βοτανολογία και ο,τιδήποτε άλλο
σχετικό με την υγεία μας
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: τρόποι πρόληψης και καταπολέμησης του καρκίνου

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 15 Ιούλ 2014, 13:58

Ειδα και κάποια σχόλια στο (δεύτερο) βίντεο που αξίζει να αναφερθούν κι εδώ.

Λέει ένας:

There seems to be a mistranslation or something... Cancer is not a fungus - it is caused by a FUNGUS and just because the doctor was sent to prison for it - it means nothing. To me it means, the doctor posed a serious danger to quackademia and they proved once again who runs the "show".
My hypothesis is that, Fungus will cause cancer if the system is laden with heavy metals and toxic molecules etc. etc. This would lead to a weakened immune system and the rest you know. 

όπερ μεθερμηνευόμενον:

Φαίνεται ότι υπάρχει μια κακή μετάφραση... ο καρκίνος δεν είναι μύκητας, ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ από μύκητα. Το ότι έστειλαν το γιατρό στη φυλακή (μπα; αυτό δεν το ήξερα) δε σημαίνει τίποτα. Για μένα σημαίνει ότι ο γιατρός ήταν σοβαρός κίνδυνος για την ακαδημία κομπογιανιτών, και απέδειξαν για άλλη
μια φορά ποιος κάνει κουμάντο. Κάνω την υπόθεση ότι ο μύκητας προκαλεί τον καρκίνο αν ο οργανισμός είναι τίγκα στα βαριά μέταλα, τα τοξικά μόρια, κλπ. Αυτό θα οδηγούσε σε αποδυνάμωση του ανοσοποιητικού και τα υπόλοιπα τα ξέρετε.

λένε κι άλλοι πράγματα που αξίζει να δει κανείς, αλλά δεν προλαβαίνω
να τα φέρω τώρα. (ώρα να ταϊσω το ασκέρι μου)
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
promitheas14
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 13 φορές
Έλαβε Likes: 20 φορές

Δημοσίευση από promitheas14 » Τρί 15 Ιούλ 2014, 15:12

ArELa έγραψε:Ειδα και κάποια σχόλια στο (δεύτερο) βίντεο που αξίζει να αναφερθούν κι εδώ.
Λέει ένας:
Φαίνεται ότι υπάρχει μια κακή μετάφραση... ο καρκίνος δεν είναι μύκητας, ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ από μύκητα.
Αὐτή εἶναι μία πολύ λογική πρόταση, ἀλλιῶς ἡ πλάστιγγα τοῦ κομπογιαννιτισμοῦ θά ἔγερνε πρός τήν πλευρά τῶν "ἐναλλακτικῶν"!
Κάτι ὁδηγεῖ τα κύτταρα νά ἀρχίζουν ἀνεξέλεγκτες μιτωτικές διαιρέσεις. Μπορεῖ νά εἶναι ἰοί (εἴδη ρετροϊῶν, ὅπως ἔχει ἀποδειχθεῖ προκαλοῦν καρκίνο) ἤ κάποιος ἄλλος κατώτερος ὀργανισμός σάν τούς μύκητες. Πρέπει νά μᾶς ἑρμηνευθῆ ὁ φυσιολογικός μηχανισμός τῆς παρακίνησης τῶν κυττάρων σέ ἀνεξέλεγκτο πολλαπλασσιασμό, ἀλλιῶς θά παραμένουμε σάν τίς γιαγιάδες μας πού ἤξεραν μέν νά χρησιμοποιοῦν τό προζύμι γιά νά φτιάξουν ψωμί, ἀλλά δέν γνώριζαν τό "γιατί".
Ὄποιος ἐλεύθερα συλλογᾶται, συλλογᾶται καλά.
Ρήγας Βελεστινλῆς
Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 82 φορές
Έλαβε Likes: 92 φορές

Δημοσίευση από alkinoos » Τρί 15 Ιούλ 2014, 23:40

Τι γράφει η Σουρανί στην Ιατρική της Ψυχής για τον καρκίνο...

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το σώμα έχει επιθυμίες ,γήινες και ανθρώπινες η δε ψυχή όντας πιο ανάλαφρη και αιθερική τείνει σε μυστικιστικές και φιλοσοφικές περιοχές(βλέπε Εισαγωγή).Και τα δυο πρέπει να συντηρούνται και να τρέφονται,διαφορετικά αποσυντίθεται η οικογένεια που αργά η γρήγορα,χωρίζει.Αυτός ο Γάμος είναι δύσκολος ,μια και οι τάσεις του σώματος και της ψυχής είναι διαμετρικά αντίθετες...αλλά αυτή η αντίθεση είναι η πηγή της Ζωής,που δεν θα υπήρχε δίχως αυτή την συγχώνευση των αντιθέτων(σημείωση δική μου: διαφωνώ κάθετα,οριζοντίως και πλαγίως πως αυτή η αντίθεση είναι η πηγή της ζωής,κάθε άλλο , φέρνει σε σύγκρουση δυο κόσμους,τον εξωτερικό και τον εσωτερικό,του ΕΓΩ και του ΕΜΕΙΣ, με αποτέλεσμα ο άνθρωπος να ξεχάσει τη θέση και το ρόλο του στον ΚΟΣΜΟ).
Ο καρκίνος,ασθένεια της ψυχής που φτωχαίνει όταν ακούμε περισσότερο τις ανάγκες του σώματος παρά τις δικές της,είναι μια αργή αποσύνθεση,μια γήρανση της οποίας θύμα είναι τελικά το σώμα:Υποφέρει,γιατί η γριά σύζυγος του, η Ψυχή, έχει αδυνατίσει.Το αίμα,"κατοικία" της Ψυχής" κατά την Κινέζικη ιατρική,έχει αδυνατίσει.Ένα όργανο ή ένα μέρος του σώματος ασθενεί λόγω ελλείψεως ισχύος της Πνοής της Ψυχής,που πεθαίνει από ασιτία.

Η πιο φρικτή όψη αυτής της ασθένειας,στο ψυχικό επίπεδο είναι πως γεννιέται δίχως να το γνωρίζουμε,κατά τη στιγμή όπου οι σκέψεις επιλέγουν να αφεθούν να γλιστρήσουν προς την καταστροφή,όταν οι επιθυμίες του εαυτού(σημείωση δική μου: στον υλικό κόσμο έχουμε πολλούς εαυτούς,ενώ ο Κοσμικός εαυτός είναι ένας και μοναδικός,είναι άϋλος όπως και η φύση μας,ΑΥΛΗ) δεν ικανοποιούνται.Ο λάκκος σκάβεται αργά αργά.Και η υποσιτισμένη,κουρασμένη ψυχή σβήνει.Ο Μεσημβρινός που αντιστοιχεί στο διαπραχθέν σφάλμα,βλέπει τα κύματα του να χάνουν την ισχύ τους και δεν τρέφει πλέον το όργανο του.Όταν πια εμφανιστεί ο καρκίνος,ο ασθενής δεν καταλαβαίνει,γιατί πλησιάζει ο θάνατος.Δεν θυμάται πια.Φοβάται.Το περιβάλλον του πιστεύει πως η καταστασή του είναι αθεράπευτη,γι'αυτό και του κρύφει την κατάσταση του.

Και ωστόσο...διορθώνοντας τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε και σκεφτόμαστε,έτσι όπως διορθώνουμε τη θέση ενός χεριού που έσπασε,μπορούμε να ξαναφορτίσουμε τον μεσημβρινό με ευεγερτικά κύματα και να αναζωογονήσουμε την ψυχή.Όμως,οι κακές συνήθειες του χαρκτήρα μοιάζουν με γλιστερή πλαγιά που είναι δύσκολο να την ανεβούμε.Ιδού μερικά παραδείγματα αυτής της ασθένειας,εάν την εξετάσουμε από αυτή την άποψη:

Ο καρκίνος του στομάχου προκαλείται από σκέψεις που τρέφονται από την στυφή και θλιβερή θέαση ανθρώπων που του προκαλούν έλκος.Ο άνθρωπος αποθαρρύνεται καλλιεργώντας το άγχος,την κατάθλιψη και την θλίψη,αντί να εκδιώκει τις έγνοιες του και τρέφεται με την ηρεμία και τη χαρά της ζωής.

Ο καρκίνος του συκωτιού επέρχεται στα άτομα που η ζωή τα έχει κάνει ευερέθιστα,πικρόχολα,δυσαρεστημένα,ζηλόφθονα,φθονερά,μερικές φορές δε κακά που τους αρέσουν οι τσακωμοί.Θα έπρεπε να είναι ήρεμα και να παραμείνουν διαυγή αμυνομένα κατά του άλλου.Η σεξουαλική επιθυμία δεν είναι υγιής.

Ο καρκίνος των εντέρων είναι το αποτέλεσμα ενός εγκεφάλουπου έχει διαταραχθεί από μια συγκινησιακή ευαισθησία του ασθενή,που είναι νευρικός εως νευρασθενικός,με μαύρες ιδέες δίχως ενθουσιασμό,που είναι γεμάτος τύψεις.Τα βάσανα τον έκαναν να χάσει την γεύση της ομορφιάς της ζωής.Αυτός ο εγκέφαλος θα έπρεπε να αποδεσμευτεί από τις ψευδαισθήσεις,ν'ανακτήσει ζωτικότητα,ηθική δύναμη και να προσπαθήσει να εξελιχθεί αποδεχόμενος τις θυσίες,που μπορεί να είναι οικονομικές.

Ο Μεσημβρινός των Πνευμόνων προσβάλλεται από τις έγνοιες και τις μεταμέλειες ενός όντος τρυφερού και αξιοαγάπητου που θρηνεί συνέχεια,πεφτει σε κατάθλιψη,γιατί δεν βρίσκει ικανοποίηση στις επαφές του με άλλους.Αυτή η κατάσταση δημιουργεί τον καρκίνο.Το άτομο θα πρέπει να εγκαθιδρύσει τακτικές και ήρεμες ανταλλαγές,δίχως να τις αναμιγνύει με έγνοιες και κοινωνικότητα.Πρέπει να προσπαθεί να βει χαρές μέσα στη ζωή και να καταπραϋνει την ενέργεια των σκέψεων του.

Αν παραβλέπει τα καθήκοντα ,αν είναι συνέχεια αποσχολημένος,ανήσυχος,απορροφημένος,αν δεν επιλύει τα προβλήματα της ζωής,αν δεν έχει καθόλου χαρά,αν υπερβάλει τις έγνοιες,τότε ο άνθρωπος προετοιμάζει το έδαφος για καρκίνο της σπλήνας,η οποία απαιτεί να βρίσκονται σε αρμονία η συνείδηση και οι ηδονές.

Όταν έχουμε καρκίνο των νεφρών,ο μεσημβρινός έχει αδύναμα κύματα,που μας καθιστούν ανίσχυρους,αναποφάσιστους.Προκαλούν φόβο,γιατί γινόμαστε ευαίσθητοι στις συγκινήσεις.Για να βρεθούμε σε αρμονία,αυτός ο μεσημβρινός πρέπει να τραφεί από μια συνετή βούληση,από κινήσεις που γίνονται με βαρύτητα και ενθουσιασμό δίχως να λησμονούμε μια επιθυμία γοητείας.

Οι Κινέζοι λένε πως μια ασθενής χοληδόχος κύστη μας καθιστά ικανούς για μεγάλους αναστεναγμούς.Αυτός ο εξασθενημένος Μεσημβρινός τρέφει ανεπαρκώς τα σπλάχνα,οπότε το άτομο είναι αποθαρρημένο και κατασπαράσσεται από τις έγνοιες που δεν αφήνουν τη βούληση σε ειρήνη.Ο καρκίνος δεν εμφανίζεται αν ξέρουμε πως να διατηρήσουμε τον εσωτερικό μας ζήλο,το πνεύμα της ενεργητικότητας,το θάρρος μπροστά στις δοκιμασίες.Η νευρική ένταση ρυθμίζεται από τον ρυθμό του μεσημβρινού της χοληδόχου κύστης,της οποίας τα κύματα δεν αντέχουν τον φόβο,την διαταραχή,την υπερβολική οργή,τη νευρασθένεια.Αυτός ο μεσημβρινός δεν αγγίζεται απ'τον καρκίνο,αν το άτομο παραμένει αποφασιστικό,ευτυχές από την δράση και από την πραγμάτωση.

Ο καρκίνος του λάρυγγα αγγίζει έναν αγωγό απ'όπου περνούν οι τροφές...και οι ιδέες ή το περιβάλλον.Μια ανάμνηση "καίει" τα κύματα,"στροβοκαταπίνουμε",μας διαβρώνει αυτή η σκέψη.Ο εγκέφαλος πρέπει να αποκολληθεί απ'αυτή την κακιά ανάμνηση και αυτό το κακό αίσθημα:Πρέπει να τα αναζητήσει,αν είναι ταξινομημένα μέσα στο ερμάρι της λήθης,γιατί πρέπει να τα σβήσει,να τα συγχωρήσει,να τα καταπιεί.Κάνοντας αυτή τη δράση διανοητικά,ο ασθενής αποκαθιστά τα κύτταρα που είχαν καταστεί ανεπαρκή,αντικαθιστώντας τα με άλλα.Ο εγκέφαλος είναι αυτός που δημιουργεί ή καταστρέφει.Εμείς είμαστε ο μοναδικός κύριος του
.
Ο καρκίνος του στήθους ή των γεννητικών οργάνων προέρχεται από μια έλλειψη ή από μια υπερβολή ή από ένα παράπονο ή από ένα επίπονο και κρυμμένο πρόβλημα που αφορά την μητρότητα ή το παιδί.Ζούμε σε μια εποχή εκφυλισμού,όπου οι ηθικές αξίες σβήνουν,γι'αυτό και την κατατρώγει ο καρκίνος:Λησμονούμε πως το σώμα δεν μπορεί να είναι υγιές,αν δεν έχει μια ψυχή ηγιή

http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 68#p155268
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος

Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος

Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 82 φορές
Έλαβε Likes: 92 φορές

Δημοσίευση από alkinoos » Τρί 15 Ιούλ 2014, 23:53

Τι γράφει η Σουρανί στην Ιατρική της Ψυχής για τον καρκίνο...

Ζούμε σε μια εποχή εκφυλισμού,όπου οι ηθικές αξίες σβήνουν,γι'αυτό και την κατατρώγει ο καρκίνος:Λησμονούμε πως το σώμα δεν μπορεί να είναι υγιές,αν δεν έχει μια ψυχή υγιή

Και το σώμα χρειάζεται τη φιλοσοφία του ! Δεν είναι τυχαία τελικά η ρήση ,Νους υγιείς εν σώματι υγιεί.Αρκεί βέβαια να αποκωδικοποιηθεί ορθά η ρήση αυτή.
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος

Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος

Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Απάντηση

Επιστροφή στο “Υγεία-Διατροφή”