Εμβόλιο κατά του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας

Διατροφή, βοτανολογία και ο,τιδήποτε άλλο
σχετικό με την υγεία μας
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: Εμβόλιο κατά του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 25 Απρ 2012, 00:39

ION 4ever έγραψε:Αυτά θέλω.
Θα τα'χεις. Δωσ'μου λίγο χρόνο, γιατί είμαι σκόρπια αυτόν τον καιρό.
Φοβερά σκόρπια...
Irene3006 έγραψε:Μάλιστα μάλιστα... Δεν αισθάνομαι καλά... :loco:
Πριν 2 χρόνια+ το έκανες, χωρίς παρενέργειες, πράγμα που σημαίνει ότι "φτηνά τη γλύτωσες"... ότι έχεις γερή κράση, και το απέρριψε το σώμα σου. Θα σκέφτομαι έντονα προς εσένα και τη Νένα να έχει συμβεί ακριβώς αυτό. Αν δεν έχει συμβεί πλήρως ακόμα, με τη σκέψη και την πίστη σας ότι θα το αντικρούσετε, θα καθαρίσει το σώμα σας. Η προσευχή και ο διαλογισμός, βοηθάνε πολύ, καθώς και η "οπτικοποίηση" του μέσα σας ως καθαρού-πεντακάθαρου και υγειούς... Και μη γελάτε, ξέρω τι λέω. Ξεκινήστε το από τώρα, και κάντε το όσο πιο συχνά βρίσκεστε μόνες, σε κατάσταση ηρεμίας, ώστε να μπορείτε να επικεντρώνεστε σε αυτό, ολοκληρωτικά. Έτσι κι αλλιώς πρέπει να το κάνουμε όλοι, για όσα σκατά δεχόμαστε άθελά μας, και συχνά εν αγνοία μας.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τετ 25 Απρ 2012, 00:43

Εγω παντως θα προτιμουσα να με σκοτωσουν παρα να αφαιρεσουν οτιδηποτε εχει να κανει με επιθετικοτητα απο το ντι εν εϊ μου οπως εχει δηλωσει οτι μπορει να κανει η σια.
Οπως και να χει προτιμω να μην καταφερουν να κανουν τιποτα και να φάνε την στάχτη μας.
Άβαταρ μέλους
Irene3006
Επίτιμος
Επίτιμος
Irc ψευδώνυμο: Irene3006
Έδωσε Likes: 4 φορές
Έλαβε Likes: 16 φορές

Δημοσίευση από Irene3006 » Τετ 25 Απρ 2012, 00:45

Χαχαχα...! Αστειευόμουν... Τίποτα δεν παθαίνω...! Εδώ γλύτωσα από μονοπυρήνωση (και δυο φορές)...
Τι να λέμε τώρα...! Βέβαια μάλλον γλύτωσα, επειδή δεν το κατάλαβαν οι γιατροί και δεν χαπακώθηκα...
Ευτυχώς δεν με χτύπησε στο συκώτι... Και τώρα μιλάμε για ένα εμβόλιο; Δεν με ξέρει καλά εμένα! :lol:
Αλλά κάτεχε ότι μονάχα κείνος που παλεύει μέσα του θά 'χει μεθαύριο μερτικό δικό του στον ήλιο.

Αυτός ο κόσμος ο μικρός, ο μέγας!

Οδυσσέας Ελύτης
Άβαταρ μέλους
topet
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας

Δημοσίευση από topet » Τετ 25 Απρ 2012, 08:08

kat_woman έγραψε:
Γενικά, ελάχιστα εμβόλια έχω κάνει στη ζωή μου κι αυτό γιατί από μικρή βασανίζομαι από διάφορες αλλεργίες.Έτσι, όποτε ερχόντουσαν στο σχολείο για εμβολιασμό, τους πέταγα οτι είμαι αλλεργική και τη γλύτωνα..
.
Επειδή με ενδιαφέρει, μπορείς να μου πεις τι τους έλεγες σχετικά με τις υποτιθέμενες αλλεργίες; Μιλούσες αόριστα ή συγκεκριμένα; Ρωτώ για να έχουν επιχείρημα τα παιδιά μου στο σχολείο αν τυχόν τα στριμώξουν αλλά και γενικά.
Άβαταρ μέλους
kat_woman
Site Admin
Site Admin
Έδωσε Likes: 393 φορές
Έλαβε Likes: 349 φορές

Δημοσίευση από kat_woman » Τετ 25 Απρ 2012, 10:27

topet έγραψε:
kat_woman έγραψε:
Γενικά, ελάχιστα εμβόλια έχω κάνει στη ζωή μου κι αυτό γιατί από μικρή βασανίζομαι από διάφορες αλλεργίες.Έτσι, όποτε ερχόντουσαν στο σχολείο για εμβολιασμό, τους πέταγα οτι είμαι αλλεργική και τη γλύτωνα..
.
Επειδή με ενδιαφέρει, μπορείς να μου πεις τι τους έλεγες σχετικά με τις υποτιθέμενες αλλεργίες; Μιλούσες αόριστα ή συγκεκριμένα; Ρωτώ για να έχουν επιχείρημα τα παιδιά μου στο σχολείο αν τυχόν τα στριμώξουν αλλά και γενικά.
Κοίτα, έχουν περάσει και πολλά χρόνια από τότε και τώρα μπορεί να μην..το χάβουν περί αλλεργιών και να θέλουν χαρτιά από γιατρούς που να το αποδεικνύουν ή και γω δεν ξέρω τι..Εκείνες τις εποχές, πολύ απλά, (όσο κι αν ακούγεται περίεργο) άκουγαν ένα μικρό παιδάκι δημοτικού (εμένα) να τους λέει οτι δεν θα κάνει εμβόλιο γιατί είναι αλλεργική και αμέσως προχωρούσαν στο επόμενο παιδάκι, χωρίς να ρωτήσουν ή να αμφισβητήσουν τίποτα..Τόσο απλά..Δεν ξέρω πόσα εμβόλια είχα γλυτώσει έτσι! Και η πλάκα ήταν οτι όντως είχα αλλεργίες , δεν ήταν υποτιθέμενες(κυρίως τροφικές, όταν πχ έτρωγα σοκολάτα πρηζόμουν και γινόμουν τούμπανο), δεν τους έλεγα ψέμματα.Απλώς, δεν έμπαιναν στον κόπο να το ελέγξουν..
Φοβάμαι μήπως τώρα έχουν αλλάξει τα πράγματα και ζητούν έξτρα γνωμάτευση γιατρού.. :dunno:
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Απάντηση

Επιστροφή στο “Υγεία-Διατροφή”