Η συνωμοσία του Γάλακτος

Διατροφή, βοτανολογία και ο,τιδήποτε άλλο
σχετικό με την υγεία μας
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Re: Η συνωμοσία του Γάλακτος

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τετ 08 Δεκ 2010, 15:33

ξηγα γιατι δεν σε πιανω :angel: :lovey0:
Άβαταρ μέλους
Eva Luna
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση από Eva Luna » Τετ 08 Δεκ 2010, 15:35

KELAINO έγραψε:MENTAL; όχι.
Μηπως εννοεις διανοητικες και εκ γενετης στο ατομο;
**Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χ ρώματα. Ζωγράφισε τον κόσμο και μπες μέσα**
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τετ 08 Δεκ 2010, 15:37

Καλυτερα να μας πει. γιατι ετσι οπως το παμε, θα αρχισουμε να ρωταμε ποσα γράμματα εχει η πρόταση κι αν εχει ξ μεσα.
οπως στη κρεμαλα.
πες με καλε
Άβαταρ μέλους
Eva Luna

Δημοσίευση από Eva Luna » Τετ 08 Δεκ 2010, 15:41

Divine Sinner έγραψε:Καλυτερα να μας πει. γιατι ετσι οπως το παμε, θα αρχισουμε να ρωταμε ποσα γράμματα εχει η πρόταση κι αν εχει ξ μεσα.
οπως στη κρεμαλα.
πες με καλε
Εμενα δε με χαλαει και να το πει και να παιξουμε και κρεμαλα :D
**Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χ ρώματα. Ζωγράφισε τον κόσμο και μπες μέσα**
Άβαταρ μέλους
KELAINO
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: Κελαινώ

Δημοσίευση από KELAINO » Τετ 08 Δεκ 2010, 16:00

fetix έγραψε:
KELAINO έγραψε:MENTAL; όχι.
Μηπως εννοεις διανοητικες και εκ γενετης στο ατομο;
Εντ δε γουίνερ ιζ... :clap: Φετίχ! :clap:

Ψυχικές ασθένειες είναι οι διάφορες φοβίες πχ. Το ADHD εμπίπτει στα χωράφια της νευροφυσιολογίας, ουχί της ψυχιατρικής.

Αυτές οι διαγνώσεις είναι πολύ χρήσιμες και πραγματικά σωτήριες γι' αυτούς που όντως έχουν συγκεκριμένες δυσλειτουργίες. Αυτοί είναι ένα πολύ μικρό ποσοστό. Οι υπόλοιποι καταλήγουν με διάγνωση λόγω του ότι η εκάστοτε πάθηση έχει γίνει της μοδός, αυτό είναι αλήθεια.
Just close your eyes and smell the seagulls
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Τετ 08 Δεκ 2010, 16:12

Kelaino!!!

Με την διαδικασία της παστερίωσης καταστρέφεται η φωσφατάση που καθιστά το ασβέστιο ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΙΜΟ από τον οργανισμό. Χωρίς αυτή, το ασβέστιο δεν απορροφάται σχεδόν στο σύνολό του. Ειναι σαν να μην υπάρχει! Περισσότερο ασβέστιο θα πάρεις αν φας τον τοίχο του σπιτιού σου, παρά με έναν τόνο παστεριωμένο γάλα... κατανοητό τώρα :p

Όσο για της διανοητικές διαταραχές, όπως η σχιζοφρένεια, λέγονται ΨΥΧΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΒΑΡΕΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ, κι όχι διανοητική διαταραχή. Κάνουμε λάθος όταν μεταφράζουμε από τη μιά γλώσσα στην άλλη. Ψυχική ασθένεια ονομάζονται οι ψυχικές διαταραχές ήπιας μορφής (όπως η φοβία, η μανία, κλπ). Γενικά η ψυχική ασθένεια είναι μια έννοια που τυπικά υποδηλώνει την ύπαρξη μιας συναισθηματικής διαταραχής ή διαταραχής της σκέψης ή διαταραχής της προσωπικότητας, που επηρεάζει αρνητικά την ψυχικά ευεξία, την υγεία και την ασφάλεια του ατόμου.

Καθαρά διανοητικές διαταραχές, θεωρούνται στην ελληνική πραγματικότητα τουλάχιστον, ότι έχουν όσοι έχουν διανοητικό πρόβλημα (iq για να το πω ωμά, μειωμένη αντίληψη πιο ευγενικά και παρόμοιες καταστάσεις). Άλλο αν συγχέεται στη σύγχρονη ελληνική φιλολογία η διανοητική διαταραχή με την ψυχική. Φταίει η... μετάφραση από ξένα κείμενα...

Τα φάρμακα για την σχιζοφρένεια ονομάζονται ψυχοφάρμακα (και το ξέρω γιατί τα παίρνει καποιος δικός μου), και οπως κι αν ονομάζονται επιδρούν έτσι κι αλλιώς στην νευροφυσιολογία, όπως ακριβώς κάνουν τα φάρμακα που παίρνουν τα παιδιά με Διαταραχή της Προσοχής. Ψυχοφάρμακα είναι όλα αυτά που επιδρούν απευθείας στον εγκέφαλο και τη νευροφυσιολογία του. Δεν έχει σχέση με τον όρο "ψυχή", αλλά με τον "ψυχισμό" και ο ψυχισμός είναι μια ευρεία έννοια που αναφέρεται όχι μόνο σε συναισθήματα, αλλά και στη διάνοια και την συμπεριφορά.

Το να μιλάμε τώρα για εξαιρέσεις είναι περιττό, αμαρτωλέ. Για το ένα παιδί στα 40.000 παίρνουν ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ τουλάχιστον 1.000 στην Αμερική, και δεν κάνω πλάκα! Όσο για τους γονείς, όταν υπάρχει άγνοια και τους στέλνουν από τα σχολεία σε παιδιάτρους και ψυχολόγους, και τους λένε ότι θα πάρουν ένα φαρμακάκι για να το βοηθήσει (το οποίο δεν ξέρουην τι είναι, όπως δεν ξέρουμε οι περισσότεροι τι είναι τα εμβόλια που δίνουν στα παιδιά μας), ο γονιός θα κοιτάξει να κάνει το καλύτερο για το παιδί του. Δεν λέω ότι δνε υπάρχουν και τα ζώα, αλλά δεν φταίνε πια για όλα οι γονείς. Οι περισσότεροι έχουν άγνοια και δείχνουν εμπιστοσύνη στους δήθεν ειδικούς.
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τετ 08 Δεκ 2010, 16:20

Συγνώμη δεν ειμαστε υπευθηνοι και για την αγνοια μας;
Επισης υπαρχει κανεις που πιστευει οτι οποιοδηποτε φαρμακο αν το περνεις για χρονια δεν ενεχει κινδυνο;
νομιζω πως η λεξη αγνοια εχει γίνει πολυ βολικη για τους υπευθηνους.
Εδω για μενα και οταν υποψιαστικα οτι εχω μια αρρωστια εκανα το ιντερνετ φυλο και φτερο.
Και για το παιδι σου, που κανονικα το νοιαζεσαι περισσοτερο απο τον εαυτο σου. δεν θα κανεις ερευνα;
και δεν λεω να γινει επιστημονας.
λεω να ζητησει μια δευτερη γνώμη.
Τοσο δυσκολο ειναι να παει και σε αλλον ιατρο δηλαδη;
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Τετ 08 Δεκ 2010, 16:31

Εϊμαι η πρώτη -και το ξέρεις- που θεωρώ υπεύθυνο αυτόν που αγνοεί πρώτα και μετά αυτόν που τον παίζει στα δάχτυλα.

Όμως, όπως είπες κι εσυ, τα πράγματα δεν είναι άσπρο μαύρο. Όταν έχεις να κάνεις με το παιδί σου, ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ, κάνεις τα πάντα για να το βοηθήσεις, και αν είσαι επιρρεπής λόγω της αγάπης σου γι'αυτό, μπορεί να πιστέψεις ακόμα και την μπούρδα.

Έχω παράδειγμα τον άντρα μου, που επειδή έχει τρομερές φοβίες μην πάθουν τίποτα τα κορίτσια, τότε με το εμβόλιο που μας έλεγαν να εμβολιάσουμε ακόμα και τα μωρά, είχε πάθει πανικό και μου έλεγε να τους κάνουμε το εμβόλιο. Ευτυχώς τον έπεισα ότι καλό θα τους κάναμε αν δεν τους χώναμε το εμβόλιο, κι όχι το αντίθετο. Αλλά φαντάσου να ήμουν κι εγώ πανικόβλητη...

Ξέρω καλά πως η πολύ αγάπη μπορεί να οδηγήσει σε λάθος αποφάσεις, όταν πάει πακέτο με τον φόβο. Και πρέπει να παραδεχτείς ότι μας ποτίζουν κάθε μέρα, κάθε στιγμή με φόβο. Στην Αμερική οι ίδιοι οι γονείς αυτών των παιδιών τα έβαλαν με ολόκληρες φαρμακευτικές και κίνησαν διαδικασίες εναντίον τους όταν κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά. Το ξέρεις ότι σε κάποιες περιπτώσεις έγινε αγωγή από σχολείο (αν θυμάμαι καλά) για να πάρουν την επιμέλεια από τους γονείς, επειδή αρνήθηκαν να ακολουθήσουν την αγωγή με το φάρμακο για το παιδί τους;;; Μην κρίνεις από την Ελλάδα που ακόμα είμαστε ... σχετικά καλά. Στην Αμερική τα πράγματα έχουν προχωρήσει πολύ. Όσο για τους γιατρούς μόνο τα τελευταία λίγα χρόνια έχουν αρχίσει να βγαίνουν προς τα έξω γιατροί και να αντιτίθετναι σ'αυτή την πρακτική και να μιλάνε ανοιχτά. ΣΤην αρχή στη δεκαετία του 90 που ξεκίνησε πολύ έντονα η ιστορία, σε 10 γιατρούς να πήγαινες και οι 10 το ίδιο θα σου έλεγαν.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τετ 08 Δεκ 2010, 16:44

Προσωπικα πιστευω στους ιατρους. οχι ομως στις φαρμακευτικες.
Εχω γνωρισει ιατρους που εχουν κανει πολλα για μενα.
Και εχουν δειξει ζηλο, δεν ηταν γραφιαδες.
απο εκει και περα σαφως παιζουν συμφεροντα στα φαρμακα. και σαφως υπαρχουν ιατροι που δεν σεβονται την υποσταση τους κι εχουν πουληθει στις εταιριες.
Εχουν μαλιστα διαρευσει και email στην αμερικη αναμεσα σε πανεπιστημιακους καθηγητες και εταιρια ψυχοφαρμάκων που αποδυκνυονταν οτι ο καθηγητης πληρωνονταν για να λεει οτι το φαρμακο ειναι ok. ενω ειχε συνδεθει με αυτοκτονιες.
Γνωστο το φαρμακο. δεν λεω ονομα για ευνοητους λογους. αλλα το google ειναι γεματο απο περιπτώσεις.
Συμφωνω γι αυτο που λες για την αγαπή.
Γι αυτο δεν πρεπει να αφηνουμε το συναισθημα να καθοδηγει τις αποφασεις μας παρα μονο τα κινιτρα μας.
Η αγαπη μου δημιουργει το κινητρο. οτι θελω το καλο του παιδιου μου.
απο εκει και περα ομως οταν περνω την αποφαση, θα πρεπει να παρω μια αποφαση καθαρα μαθηματικη και χωρις συναισθημα.
Γιατι αυτο ειναι που θα φερει το καλυτερο αποτελεσμα.
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Τετ 08 Δεκ 2010, 16:47

Συμφωνώ με όλα όσα είπες...
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 347 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Τετ 08 Δεκ 2010, 19:06

Όντως η φέτα και το τζατζίκι είναι θεικές απολαύσεις και είναι κρίμα να τις κόψουμε.

Εχω διαβάσει πολλά σχετικά με το γάλα και τα περισσότερα από το Τρίτο Μάτι που είναι και τα αρθρα αλλά και από άλλες πηγές.

Αυτό που κράτησα και μου φαίνεται απόλυτα λογικό είναι ότι το γάλα είναι τροφή για τα μωρά και στη φύση κανένα ενήλικο ζώο δεν θηλάζει και δεν πίνει γάλα. Αν και οι γατούλες τρελαίνονται σε όποια ηλικία και να είναι.

Τα μωρά αγαπάνε πολύ το γάλα αλλά μόλις μεγαλώσουν λίγο αρχίζουν να το σιχαίνονται.
Γιατί άραγε?

Από άλλες πηγές όπως και από τους υπέρμαχους της ορθομοριακής ιστρικής (ιπποκρατικής) είδα ότι το γάλα ενοχοποιείται αλλά όχι και τα τυριά, τα γιαούρτια και ιδιαίτερα το Κεφιρ.

Ακούγονται πολλά για το γάλα και για το κρέας. Δεν πιστεύω στην απόλυτη βλαπτικότητα κάποιου προιόντος.
Απλώς έχω επιφυλάξεις ως προς τις ποσότητες. Ποιά είναι η σωστή ποσότητα?

Εκεί διαφωνώ και με τους γιατρούς. Βλέπω γυναίκες σε ηλικία κλιμακτηρίου να τους λέει ο γιατρός να πίνουν πολύ γάλα αλλιώς θα πάθουν οστεοπόρωση. Παχαίνουν αρκετά, έχουν φουσκώματα αλλά νομίζουν ότι προέρχεται από την ηλικία.
Αν ήταν έτσι οι κινέζες και οι ιαπωνέζες θα πέθαιναν από τα 45 γιατί δεν πίνουν ποτέ γάλα.

Αν γουστάρει κάποιος να πιεί γάλα ας το πιεί. Αλλά με το ζόρι για να μην πάθει οστεοπόρωση πάει πολύ.

Στην ορθομοριακή ιατρική υπάρχει ένας κατάλογος με όξινες και αλκαλικές τροφές από τις οποίες οι αλκαλικές πρέπει να υπερισχύουν για να έχει κάποιος καλή υγεία.

Το γάλα και τα παράγωγα είναι όξινα, το ψωμί και τα δημητριακά όξινα, το κρέας, ψάρια κλπ όξινα, η ζάχαρη και τα γλυκά ανήκουν στα όξινα. Και η συνήθης διατροφή αποτελείται κατά 95% από όξινες τροφές που συνθέτουν μία διατροφική βόμβα και πιάτα θανάτου.

Αν η ορθομοριακή ιατρική έχει βάση που απ ότι φαίνεται έχει τότε μπορείς να τρως απ όλα κρατώντας τις απαραίτητες ισορροπίες.
Αυτό που βλάπτει πολύ την υγεία δεν είναι το γάλα το ίδιο αλλά οι υπερβολές που ενορχηστρόνωνται από τη διαφήμιση και από τη βιομηχανία γάλακτος.

Τελειώνοντας θέλω να πω ότι οι 2 μεγαλύτερες βιομηχανίες γάλακτος στην Ελλάδα άνοιξαν εργοστάσια στην Κίνα επειδή οι κινέζοι τρώνε γιαούρτια και πίνουν γάλα μετά μανίας σαν κάτι καινούργιο στη ζωή τους. Τα αποτελέσματα θα φανούν σύντομα
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Πέμ 09 Δεκ 2010, 10:30

Η κινέζικη κουζίνα δεν έχει και καθόλου ωμες σαλάτες. Θα πούμε ότι κι αυτό είναι καλό για μας; Ο κάθε λαός έχει συγκεκριμένες ανάγκες, και η κάθε φυλή ακόμα περισσότερο.

Για μένα η μεσογειακή διατροφη΄είναι η καλύτερη. Και η μεσογειακή διατροφή είναι πλούσια σε γαλακτοκομικά προιόντα (τυριά και γιαούρτι, γιαουρτλού, γιάμι!). Δεν διανοούμαι καν να κόψω το γιαούρτι. Το γάλα δεν με καίει τόσο, αλλά για δοκίμασε να πάρεις φάρμακο χωρίς γιαούρτι. Είναι τροφή καταπραϋντική για το στομάχι, γεμάτη ένζυμα. Αυτό κάτι σημαίνει. Η μάνα μου που έχει ένα πρόβλημα υγείας και παίρνει πολλά φάρμακα, δεν ανέχεται καμία τροφή αυτή την περίοδο, μόνο το γιαούρτι και το ψωμί.

Εμείς επίσης δεν τρώμε δημητριακά ωμά, αλλά τα χρησιμοποιούμε για να φτιάξουμε αλεύρι, για να φτιάξουμε τροφή. Το γάλα είναι μια πρώτη ύλη για να φτιάξεις άλλες τροφές, όπως ακριβώς είναι τόσα πράγματα στη φύση. Ο άνθρωπος χρησιμοποίησε τις πρώτες ύλες που βρήκε για να μεγαλουργήσει στην κουζίνα, ακόμα και για να φτιάξει θεραπευτικές τροφές. Πχ, το γιαούρτι ξέρω ότι θεράπευσε μια φίλη μου από εξανθήματα που είχε βγάλει στο φάρυγγα, ως αλλεργική αντίδραση σε φάρμακα για τον καρκίνο. Ταλαιπωριόταν μέρες, μέχρι που της πήγε ένας χωριανός γιαούρτι δικό του από δικές του κατσίκες. Το ίδιο βράδυ της πέρασε. Παρεμπιπτόντως, το δοκίμασα... ΘΕΙΚΟ!

Το θέμα είναι πού να βρεις κατσίκες να έχεις και το δικό σου γάλα. Η πεθερά μου πήρε μία στο χωριό. Για να δούμε... Γιαούρτι ξέρω να φτιάχνω, είναι πανεύκολο. Αν έχω και το κατάλληλο γάλα, κάθε μέρα θα φτιάχνω :)
Άβαταρ μέλους
wolfman13
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: wolfman13
Φύλο: Άνδρας

Δημοσίευση από wolfman13 » Πέμ 09 Δεκ 2010, 10:37

γιαούρτι κατσικίσιο φτιάχνει και η δική μου πεθερά στο χωριό.
επίσης δοκιμάστε το φύλλο της ελιάς σαν αφέψημα για 2 βδομάδες ένα ποτήρι του νερού το βράδυ.
I have lost the will to live
Simply nothing more to give
There is nothing more for me
Need the end to set me free
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Πέμ 09 Δεκ 2010, 13:04

Παντρεύτηκες!!! Πότε;

Το αφέψημα με την ελιά είναι το γνωστό; Πώς το φτιάχνετε; Τι να περιμένουμε μετά τις δύο βδομάδες (γιατί όχι τρεις;);
Άβαταρ μέλους
wolfman13
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: wolfman13

Δημοσίευση από wolfman13 » Πέμ 09 Δεκ 2010, 13:38

εδώ μπορείς να βρεις κάποιες πληροφορίες , τώρα το δυο βδομάδες το εχω ακούσει απο γέροντες στα χωριά το γιατί δεν ξέρω , υποθέτω μόνο ότι όλα θέλουν μέτρο.
όπως και ότι το λάδι κάνει καλό στο σώμα όταν το αλοιφής πάνω σου , μπορείς να κάνεις εντριβή κανονικά με λάδι να το αφήσεις 10-15 λεπτά να ενεργήσει και μετά μπανακι κανονικά, κάνει ότι κάνει μια ενυδατική κρέμα αλλα ακομα καλύτερη κάντε ένα τεστ στο πόδι σας.
λάδι και χοντρό αλάτι και το αλείφετε στο πρόσωπο σας και κάντε εντριβή , απολέπιση και φεύγουν και τα μαύρα στίγματα.

http://fillaelias.blogspot.com/
οχι δεν παντρευτικα ακομα αρραβωνιασμενος ειμαι.
I have lost the will to live
Simply nothing more to give
There is nothing more for me
Need the end to set me free
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Πέμ 09 Δεκ 2010, 16:15

οχι δεν παντρευτικα ακομα αρραβωνιασμενος ειμαι.
Με το καλό μανάρι μου!

Εντωμεταξύ, το έχουμε κάνει αλαλούμ το νήμα με τα άσχετα... Φταίω κι εγώ, συγγνώμη!
Άβαταρ μέλους
omorfeas
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα

Δημοσίευση από omorfeas » Κυρ 23 Ιαν 2011, 20:21

Πολύ ενδιαφέροντα τα όσα λέγονται στο συγκεκριμένο θέμα.
Για το συγκεκριμένο θέμα ενημερώθηκα τυχαία απο μια εκπομπη π εχει ανεβει στο ΥΤ κ εκτος του γαλακτος ελεχθησαν κ αλλα ενδιαφεροντα θεματα...
http://www.youtube.com/watch?v=iso29ojr ... er&list=UL
Θα ήθελα όμως να ρωτήσω άν θα ήταν ασφαλέστερο να καταναλώνουμε βιολογικά προιόντα έστω και αν είναι ακριβότερα...
Απ όσο γνωρίζω υπάρχει και βιολογικό γάλα...
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 23 Ιαν 2011, 21:01

Φίλε μου, δεν ξέρω τι είναι ασφαλέστερο πια, ειλικρινά.
Και κατσίκι να'χεις στην αυλή σου δεν ξέρω πόσο ασφαλές θα'ναι το γάλα του, αφού η τροφή και το νερό του δεν ξέρω πόσο ασφαλή είναι πια..

Ακούγομαι στη μαυρίλα το ξέρω, αλλά είμαι επηρεασμένη (και πάλι εξοργισμένη) με το θέμα των αεροψεκασμών...
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Έδωσε Likes: 421 φορές
Έλαβε Likes: 327 φορές

Δημοσίευση από OTTO » Κυρ 23 Ιαν 2011, 21:37

Είναι τραγικό... τα πάντα είναι μολυσμένα, αλλού βαρέα μέταλλα, αλλού διοξίνες, αλλού φυτοφάρμακα, αλλού μεταλλαγμένα...

Και κάποιοι στεναχωριούνται απλά επειδή ανεβαίνει η θερμοκρασία του πλανήτη (που δεν ανεβαίνει).

Οι αντι-συνωμοσιολόγοι τι έχουν να προσφέρουν στην αντιμετώπιση των δηλητηρίων που τρώμε; ΤΙΠΟΤΑ. Δεν κάνουν τίποτα για να καθαρίσει το νερό, να καθαρίσει η ατμόσφαιρα, να καθαρίσουν τα χωράφια. Δεν προσφέρουν ΤΙΠΟΤΑ. Το μόνο που παπαγαλίζουν είναι ότι δεν υπάρχουν συνωμοσίες, ότι όλοι οι επιστήμονες μας αγαπάνε και κάνουν τα πάντα για το καλό μας, δεν τρέχει τίποτα, όλα καλά και αν πάθεις καμιά "ανίατη" ασθένεια (πχ καρκίνο), είναι κάτι που συμβαίνει σε όλους, πρέπει να το αποδεχθείς, είναι μέρος της ζωής μας. "ΠΕΘΑΝΕ, είναι φυσιολογικό. Ζήσε τη ζωή σου όσο μπορείς, μέχρι να σου'ρθει η ασθένεια και φύγεις. Βγάλε το σκασμό, αλλιώς θα είσαι ο τρελός συνωμοσιολόγος που χρήζει ψυχιατρικής φροντίδας"

Βρε δεν πάνε από εκεί που ήρθαν οι ΑΧΡΗΣΤΟΙ!
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
Άβαταρ μέλους
omorfeas
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα

Δημοσίευση από omorfeas » Δευ 24 Ιαν 2011, 12:42

Θα συμφωνήσω κ γω Αρελα ώς ένα βαθμό οτι δεν είναι να εμπιστεύεσαι σχεδόν τίποτα και κανέναν πλέον όσον αφορά τα προϊόντα και τις πολυεθνικές ειδικά των τροφίμων.....
Μέσα σε όλο αυτόν τον παραλογισμό δεν πρέπει να χάσουμε το χαμόγελο μας. :) Διάβαζα σ ένα επιστημονικό άρθρο που τεκμηρίωνε ακλώνητα οτι το χαμόγελο και το γέλιο ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα, βοηθούν το σώμα να αντισταθεί στις ασθένειες, κ άλλα πολλά δημιουργικά για τον οργανισμό αποτελέσματα τα οποία φαντάζουν απίστευτα!!!
Οπότε ας μην αφήοσυμε κάποιους τύπους να μας τσακίσουν το φρόνημα...Κάποιοι κύριοι αυτό προσπαθούν αυτός είναι ο μέγιστος στόχος τους...Θέλουν να μας κάνουν καταθλιπτικούς και να μας πουν οτι δεν αξίζει να ζεις σε αυτόν τον κόσμο...Απέναντι σε όλα αυτά εγώ λέω ότι δεν υπάρχει λόγος να αγχωνόμαστε για το τίποτα...Όπως λέει ένας κινέζικος μύθος δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι για τα προβλήματα των οποίων η λύση είναι άλυτη και για τα προβλήματα των οποίων η λύση είναι γνωστή...
Ο ανθρώπινος οργανισμός έχει τεράστιες δυνάμεις τις οποίες κ εμεις δεν ξερουμε αλλα και κάποιοι άλλοι προσπαθούν να μας εμποδισουν να τις μαθουμε και να τις χρησιμοποιησουμε.....
Αλλά απευθυνόμενος σε όλους θέλω να πω να μη χάνουμε το κουράγιο μας παιδιά!!!Όλοι μας έχουμε έρθει σε αυτόν τον κόσμο υπό αυτές τις συνθήκες για κάποιο λόγο...Μερικά γήινα χρόνια είναι...Δεν υπάρχει λόγος να ψυχοπλακωνόμαστε είναι το πιο άχρηστο και το χειρότερο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε στον εαυτό μας και την "κοινωνία των αφυπνισμένων" :lol:
Η ζωή δεν τελειώνει εδώ και η γη δεν είναι το κέντρο του σύμπαντος...Οπότε ψηλά το κεφάλι και αφήστε το να ζήσει όσο καλύτερα μπορεί να ζήσει!!!!! :)
Άβαταρ μέλους
KELAINO
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: Κελαινώ

Δημοσίευση από KELAINO » Δευ 24 Ιαν 2011, 12:47

OTTON έγραψε:Οι αντι-συνωμοσιολόγοι τι έχουν να προσφέρουν στην αντιμετώπιση των δηλητηρίων που τρώμε; ΤΙΠΟΤΑ. Δεν κάνουν τίποτα για να καθαρίσει το νερό, να καθαρίσει η ατμόσφαιρα, να καθαρίσουν τα χωράφια. Δεν προσφέρουν ΤΙΠΟΤΑ. Το μόνο που παπαγαλίζουν είναι ότι δεν υπάρχουν συνωμοσίες, ότι όλοι οι επιστήμονες μας αγαπάνε και κάνουν τα πάντα για το καλό μας, δεν τρέχει τίποτα, όλα καλά και αν πάθεις καμιά "ανίατη" ασθένεια (πχ καρκίνο), είναι κάτι που συμβαίνει σε όλους, πρέπει να το αποδεχθείς, είναι μέρος της ζωής μας. "ΠΕΘΑΝΕ, είναι φυσιολογικό. Ζήσε τη ζωή σου όσο μπορείς, μέχρι να σου'ρθει η ασθένεια και φύγεις. Βγάλε το σκασμό, αλλιώς θα είσαι ο τρελός συνωμοσιολόγος που χρήζει ψυχιατρικής φροντίδας"

Βρε δεν πάνε από εκεί που ήρθαν οι ΑΧΡΗΣΤΟΙ!

Ωπ! Τί έγινε ρε παιδιά; Υπάρχει συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων, που λέγεται "αντισυνωμοσιολόγοι", με κοινά χαρακτηριστικά, απόψεις, κοσμοθεωρία κλπ;
Και μάλιστα, όχι μόνο υπάρχουν, αλλά υπάρχουν και άνθρωποι που θυμώνουν μαζί τους;
Τι μαθαίνει κανείς...
Just close your eyes and smell the seagulls
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Δευ 24 Ιαν 2011, 17:04

Δεν νομιζω καποιος να βλεπει ψυχιατρο επειδη ειναι συνομοσιολογος.
Εκτος κι αν νομιζει οτι ολοι τον κυνηγουν. οποτε ορθως βλεπει.
Συμφωνω με την Κελαϊνω παντως.
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Έδωσε Likes: 421 φορές
Έλαβε Likes: 327 φορές

Δημοσίευση από OTTO » Δευ 24 Ιαν 2011, 17:14

Θα μπορούσες να τους ονομάσεις διαφορετικά αν θες. Είναι αυτοί που θα μπορούσαν καλλιστα να αλλάξουν σελίδα ή να μη δουν τα βίντεό σου. Ωστόσο χώνονται για να σε πείσουν και μάλιστα χωρίς επιχειρήματα. Και μάλιστα χωρίς να διαβάσουν καλά καλά τι έγραψες, ή χωρίς να δουν το βίντεό σου, σου κοπανάν ένα σωρό χαρακτηρισμούς.

Κι όμως υπάρχουν... τι να κάνουμε...;
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
Απάντηση

Επιστροφή στο “Υγεία-Διατροφή”