Καρκίνος: Όταν η πλάνη εξελίσσεται σε βλακεία.

Διατροφή, βοτανολογία και ο,τιδήποτε άλλο
σχετικό με την υγεία μας
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Re: Καρκίνος: Όταν η πλάνη εξελίσσεται σε βλακεία.

Δημοσίευση από Divine Sinner » Παρ 03 Σεπ 2010, 18:14

H Iερά Εξέταση δεν τελείωσε ποτέ ως νοοτροπία.
Ξέρεις πως έχει δαιμονοποιηθεί μέχρι και η λέξη «ολιστικός» από αυτούς τους κύκλους, επειδή δήθεν υποκρύπτονται πανθεϊστικές απόψεις πίσω από την χρήση του;
Ξέρεις πως κατηγορούν την ομοιοπαθητική και το βελονισμό σαν μαγικές ιατρικές;
Το ότι εσύ αμφισβητείς τη δραστικότητα της Α ή Β θεραπευτικής προσέγγισης αυτό δεν σε νομιμοποιεί να την κατηγορείς σαν αναποτελεσματική χωρίς να έχεις δεί τα στοιχεία που την αφορούν.
Mα ετσι κι αλλιως ο καθενας κρινεται απο αυτα που γράφει.
Δεν υπαρχει λογος να καταναλωνεις ενέργεια.
Ο καρυπις ανεβασε ενα ποστ για ενα λεπτο θεμα (μιλαμε για καρκινο).
Απο εκει και περα οταν διαβαζω το συγκεκριμενο αρθρο το κρινω ως το συγκεκριμενο αρθρο.
Οχι το εγκολπιο στο συνολο.
Γιατι ακομα και ο χειροτερος αρθρογραφος μπορει μια φορα και κατα τυχη να εχει δικιο.
Δεν θα πω (εχεις αδικο επειδη εισαι το εγκολπιο).
Άβαταρ μέλους
karipis
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από karipis » Παρ 03 Σεπ 2010, 21:27

Πριν ένα χρόνο και κάτι, ένα γειτονόπουλό μου από το χωριό (Νιμβρόγλου στο επίθετο), εκεί που στέκονταν όμορφα και ωραία ξαφνικά κατέρευσε.
Τρέχουν οι δικοί του με το παιδί στο ΑΧΕΠΑ για να βρουν τι έχει. Ανακαλύπτουν λοιπόν οι γιατροί ότι το παιδί (19 ετών) είχε έναν όγκο στο κεφάλι, στο σημείο που ενώνει το κρανίο με την σπονδυλική στήλη, και μέσα στον όγκο έναν μικρότερο ο οποίος μόλις είχε "σκάσει" (...).
Η υπόθεση για τους γιατρούς του ΑΧΕΠΑ ήταν τελειωμένη (δεν χρειάζεται καν να αναφέρω την σχετική απάθειά τους, την καραμπίνα που έβγαλε ο πατέρας του παιδιού, τον διευθυντή με τα μάτια γουρλωμένα όταν ο γείτονας πήγε να τον πνίξει εμπρός σε ολόκληρο συμβούλιο αρχιάτρων κ λοιπές λεπτομέριες).
Με τα πολλά, μεταφέρουν τον μικρό στο νοσοκομείο Άγιος Λουκάς στο Πανόραμα όπου ένας νεαρός γιατρός -που λίγον καιρό νωρίτερα ήρθε από Γερμανία- θα αναλάμβανε την επέμβαση.
Δώδεκα ώρες κράτησε το χειρουργείο και επί δώδεκα ώρες μαζί με τον γιατρό με τα μαγικά χέρια, μέσω τηλεοράσεως, την επέμβαση παρακολουθούσε on line και ο καθηγητής του από την Γερμανία.

...σας ορκίζομαι παιδιά ο τύπος δεν χρησιμοποίησε ούτε μια σταγόνα φραπελιά και ούτε ένα δράμι σόδας!! Θα σκεφτεί κάποιος (και θα έχαι και δίκαιο φυσικά) πως "ανήκει σ' εκείνω το ποσοστό των κολώφαρδων του 20% επιτυχίας της συμβατικής ιατρικής".
Μπορεί, ποιός ξέρει; Εγώ όμως έπρεπε να την 'πώ την ιστορία γιατί το παιδί δόξα τω Θεώ σήμερα είναι μια χαρά.

Δεν ασχολήθηκα καθόλου με το Εγκόλπιο.
Δε θα είχα δεί καν το φόρουμ αυτό αν δεν αναδημοσιευόταν εδώ η συκοφαντική αναφορά του
Ναι ε;; :nuts:

Προς τον Μπλε, μην πεις στον ιδρυτή της σελίδας να έρθει εδώ να τοποθετηθεί
Μπαααα...
Άσε τον καλλίτερα Λιζόπο μ'. Έχει πολλά δικά του για να ασχοληθεί και με 'μας τους τρελούς.

Παρεμπιπτόντως εκτός από την Λίζα την Ειρήνη (Καριάτιδα και ίσως κάποιους άλλους εδώ) που έχουν γνωρίσει αυτόν που αναφέρεστε, Βάσω μου νομίζω ή μάλλον σίγουρα έχεις μιλήσει και εσύ μαζί του μια φορά :D
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος karipis την Παρ 03 Σεπ 2010, 21:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Σην γούλα σ' 'κ ερούξεν!
Άβαταρ μέλους
Kostakis
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Kostakis » Παρ 03 Σεπ 2010, 22:11

Τα δάκρυα του Τσακ Νόρις θεραπεύουν τον καρκίνο. Μόνο που δεν κλαίει ποτέ. :(
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 351 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Παρ 03 Σεπ 2010, 23:10

Καρύπη. Αν έλεγα ότι η συμβατική Ιατρική είναι εντελώς για τα μπάζα και επιστρέψτε στα ματζούνια και στις ξεματιάστρες τότε θα ήμουν κι εγώ κάτι ανάλογο με τους ιεροεξεταστές. Οι επιφυλάξεις μου είναι στο γεγονός ότι κυριαρχείται κι κατευθύνεται από συμφέροντα, αλλά και στη γραφειοκρατίκή δομή που έχει σαν συνέπεια την κατάτμηση των ειδικοτήτων.
Καλά έκανες και έγραψες για το παιδί και το χειρουργείο και είναι ευχάριστο να ακούμε ότι το παιδάκι είναι τώρα καλά και μακάρι να είναι καλά μεχρι να γεράσει. Και εμένα η μητέρα μου ήταν επί 5 χρόνια στην αναπηρική καρέκλα και τώρα περπατάει και έχει ποιότητα ζωής μετά από δύο χειρουργία αρθροπλαστικής. Πριν από τα χειρουργεία είχε πάει σε εναλλακτικό και έκανε θεραπεία με συμπληρώματα για να φτάσει στο χειρουργείο με την καλύτερη δυνατή φυσική κατασταση δεδομένου ότι ήταν μεγάλης ηλικίας και έπασχε και από άλλα που σχετίζονται με την ηλικία. Η συμβατική μπορεί να συνδυαστεί κάλλιστα με την εναλλακτική και οποιαδήποτε στεγανά μεταξύ τους είναι εις βάρος της υγείας του ασθενούς. Οπωσδήποτε πρέπει να υπάρχει ελεύθερη επιλογή και ιδιαίτερα στις περιπτώσεις όπου η θεραπεία της συμβατικής προυποθέτει ακρωτηριασμούς και επιδείνωση της ποιότητας ζωής με μικρό προσδόκιμο επιβίωσης.
Τότε πρέπει ένας άνθρωπος να είναι ελεύθερος να επιλέξει λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη ότι όλοι μια μέρα θα πεθάνουμε μπορεί σήμερα μπορεί σε ένα χρόνο μπορεί σε 50 χρόνια αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πεθάνουμε (γιατί πλούσιους και φτωχούς ένα πρωί τους διαβάζουν στην κολώνα της ΔΕΗ). Γιατί οι συνθήκες ζωής και θανάτου είναι ελεύθερη επιλογή όπως ελεύθερη επιλογή είναι και το "ρίσκο"
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
wolfman13
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: wolfman13

Δημοσίευση από wolfman13 » Σάβ 04 Σεπ 2010, 09:25

καλημέρα
πιστεύω ότι το θέμα το εξαντλήσαμε και είναι προτιμότερο να το σταματήσουμε εδώ για το λόγο και μόνο.
ότι και αν πούμε όσο και αν το αναλύσουμε καταλήγουμε πάλι στην αρχή και σε ένα ζητούμενο.
η συμβατική ιατρική θα πρέπει να συμπληρώνεται από την εναλλακτική και το αντίθετο.
κανένας νομίζω δεν διαφωνεί να μην πηγαίνουμε στο γιατρό αλλά και επίσης κανένας μας δεν διαφωνεί ότι όταν καείς από λάδι να βάλεις την αλοιφή της γιαγιάς , που εγώ τουλάχιστον ξέρω ότι κάνει τρελή δουλειά!!
αλλά σε μεγάλο έγκαυμα θα πας στο νοσοκομείο!!
νομίζω ότι όλοι κατανοούμε το πως πρέπει να πράξουμε!!
το άλλο θέμα είναι η γιστροι μας.
δυστυχώς σήμερα η γιατροί μας είναι άσχετοι με το αντικείμενο εκτός απο εξαίρεσης και αυτό γιατί πλέον δεν κάνουν πρακτική και δεν σε εξετάζουν δια της αφής γιατί δεν ξέρουν πως να το κάνουν.
κάποτε η ελλαδα είχε σπουδαίους γιατρούς τώρα πια οχι και τόσους.( δεν μιλώ για τους παλιούς αλλά για τους νέους)
στο εξωτερικό συνεχίζουν να μαθαίνουν όλους τους γιατρούς τους να εξετάζουν και δια της αφής.
I have lost the will to live
Simply nothing more to give
There is nothing more for me
Need the end to set me free
Άβαταρ μέλους
Misha
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Misha » Σάβ 04 Σεπ 2010, 11:08

wolfman13 έγραψε:καλημέρα
πιστεύω ότι το θέμα το εξαντλήσαμε και είναι προτιμότερο να το σταματήσουμε εδώ για το λόγο και μόνο.
ότι και αν πούμε όσο και αν το αναλύσουμε καταλήγουμε πάλι στην αρχή και σε ένα ζητούμενο.
η συμβατική ιατρική θα πρέπει να συμπληρώνεται από την εναλλακτική και το αντίθετο.
κανένας νομίζω δεν διαφωνεί να μην πηγαίνουμε στο γιατρό αλλά και επίσης κανένας μας δεν διαφωνεί ότι όταν καείς από λάδι να βάλεις την αλοιφή της γιαγιάς , που εγώ τουλάχιστον ξέρω ότι κάνει τρελή δουλειά!!
αλλά σε μεγάλο έγκαυμα θα πας στο νοσοκομείο!!
νομίζω ότι όλοι κατανοούμε το πως πρέπει να πράξουμε!!
καλημέρα!
Συμφωνώ απολύτως με την επιχειρηματολογία, διαφωνώ με το συμπέρασμα.
Η επανάληψη είναι μάνα της μάθησης , λέγανε οι ΑΗΠ.

Είναι πολύ χρήσιμη ακόμα και η κατάθεση αυτής της μικρής εμπειρία με την κεραλοιφή των γιαγιάδων μας.
Υπάρχει μια γειτονιά στην Καστέλλα που έχει φυτρωμένες αλόες.Οι παλιές γυναίκες όταν κόβονταν ή καίγονταν έπαιρναν ενα κομματάκι από το παχύ φύλλο της αλόης και έβαζαν λίγο από τη «γέλη» του περιεχομένου της πάνω στην πληγή.Τα παοτελέσματα είναι σχεδόν πάντοτε «θαυματουργικά».
Ανάλογα θα μπορούσε να πεί κανείς πολλά.Μέχρι και για τις βδέλες με την αντιπηκτική τους δράση και τις προνύμφες των μυγών που χρησίμευαν για χειρουργικούς καθαρισμούς τραυμάτων.
http://en.wikipedia.org/wiki/Maggot_therapy#Modern_use
«Όπου και να σας βρίσκει το κακό, αδελφοί, όπου και να θολώνει ο νους σας, μνημονεύετε Διονύσιο Σολωμό και μνημονεύετε Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη» (Οδ.Ελύτης-Άξιον Εστί)
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Σάβ 04 Σεπ 2010, 11:38

Οι πολύ ανορθόδοξες θεραπείες είναι για εγκυκλοπαιδικές γνώσεις αλλά δεν θα σύστηνα σε κανέναν να τις ακολουθήσει.
Υπάρχει ένα βιβλιαράκι που κυκλοφορεί σε πάγκους και είναι παμπάλαιο Λέγεται οι θεραπείες του καλόγερου και περιέχει τρομακτικά πράγματα. Μερικά είναι για γέλια και για κλάματα. Όπως ουροποσία, καταπλάσματα με ούρα και κουτσουλιές αετού με αποκορύφωμα το φάρμακο για τη φαλάκρα όπου η συνταγή είναι να βάλεις ένα νεογέννητο κουτάβι ζωντανό στο φούρνο και να το ψήσεις μέχρι να καρβουνιάσει και με τη σκόνη στο εσωτερικό του κρανίου να κάνεις επάλειψη στη φαλάκρα.

Καλά δεν είναι κανένας τόσο αφελής που να ψάχνει μετά μανίας κουτάβια νεογέννητα για να τα χρησιμοποιήσει για τη φαλάκρα.
Για να το γράφει σημαίνει πως κάποτε κάποιοι το έκαναν. Χρησιμεύει για εγκυκλοαπαιδικές γνώσεις και ιστορικές γνώσεις με την υποψία ότι μπορεί μία μερα μερικές από τις μεθόδους της συμβατικής ιατρικής να φαντάζουν τόσο ανορθόδοξες όσο το κουταβάκι ψητό στο φούρνο.

Οι μέθοδοι διάγνωσης και θεραπείας της συμβατικής ιατρικής που μια μέρα θα θεωρηθούν ανορθόδοξες είναι αυτές που κάνουν τον ασθενή να μοιάζει με τον ήρωα της παλιάς ταινίας "Ο Τζόνυ πήρε το όπλο του"
Άβαταρ μέλους
Polikos Arkoudos
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Polikos Arkoudos » Σάβ 04 Σεπ 2010, 12:37

Το πρόβλημα με την συμβατική ιατρική είναι ότι πρόκειται για μία μεγάλη απάτη.
Αυτοί που κινούν τα νήματα θέλουν να συντηρούν, να επιβαρύνουν και το χειρότερο να δημιουργούν ασθενείς ... όχι να θεραπεύουν.
Δηλαδή δεν θα θεραπεύσουν το καρκίνο ακόμα και σε πρωταρχικό στάδιο ... θα χρησιμοποιήσουν μέθοδο που φαινομενικά θα θεραπεύσει αλλά ουσιαστικά θα δημιουργήσει χίλια μύρια άλλα προβλήματα και ίσως καρκίνο πάλι μακροπρόθεσμα.
Δεν συμφέρουν οι υγιείς .... η βιομηχανία συντηρείτε από τους ασθενείς.

"Ο Πατριωτισμός είναι έμφυτος στον άνθρωπο, μα εγώ είμαι Εθνικιστής"
-Κωστής Παλαμάς-
-= αλήτες ρουφιάνοι γιουτουμπουτατζήδες =-
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Σάβ 04 Σεπ 2010, 14:23

Όπως ουροποσία, καταπλάσματα με ούρα και
Κι όμως, τώρα που το λες, είχα δει ντοκυμαντέρ για σαμάνους ινδιάνους της Αμερικής. Η ουροποσία θεωρείται από αρχαιοτάτων χρόνων 'θεραπευτική' αλλά και προληπτική ιατρική πρακτική. Δεν ξέρω, αλλά πέρα από τα 'κουφά' (με το κουτάβι πχ), σε γενικές γραμμές εμπιστεύομαι παλιά γιατροσόφια. Πολλά απ'αυτά έχουν επανέλθει, ειδικά αυτά για κρυολογήματα και τα σχετικά.
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 04 Σεπ 2010, 14:37

Εμένα μου'λεγαν όταν ήμουν μικρό (και πριν μου εκδηλωθεί η αλλεργία στα τσιμπήματα ευτυχώς) να κατουρίσω πάνω στο τσίμπημα. Υποθέτω πως η αμμωνία ήταν καλή όταν (στην εξοχή δεν υπήρχε τίποτε άλλο).

:wink:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Misha
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Misha » Σάβ 04 Σεπ 2010, 16:50

Το βιβλίο με τα μαντζούνια του καλόγερου εδώ:

http://scr.bi/cECxdk

Ήταν αγιορείτης καλόγερος και κατηγορήθηκε από πολλούς.Τωρα μάλλον θα τον ξανακάψει ο Εγκόλπιος ως αποκρυφιστή και τσαρλατάνο.

Αν κάνετε μπάνιο και πατήσετε αχινό , κατουρήστε πάνω στο σημείο που μπήκαν τα αγκάθια.Ούτε θα καταλάβετε πότε θα εξαφανιστούν.

Αν αμφιβάλετε ότι το κατούρημα μπορεί να βοηθήσει στην υγεία του ΄δερματος δείτε κι αυτό:
http://www.pharmacyline.gr/product_info ... ts_id=5822

@paraplanisi

Kάθε ανθρώπινη τέχνη είναι παιδί της εποχής της.Το ίδιο συμβαίνει και με την ιατρική.Προσωπικά, δεν αισθάνομαι διόλου άνετα όταν μου δίνεται η δυνατότητα να χρησιμοποιώ ένα σωρό υπηρεσίες υγείας όταν αυτές είναι απρόσιτες για τους περοισσότερους συγκατοίκους μου σε αυτό τον πλανήτη. Γιατί εγώ να πιέζομαι από ΜΜΕ, κράτος και γιατρούς να εμβολιαστώ για μια ανύπαρκτη πανδημία ενώ την ίδια ακριβώς στιγμή πεθαίνουν εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά επειδή δεν έχουν ενα ποτήρι γάλα να πιούν;
Αυτή η γιγάντια, πρόστυχη και κατάφωρη αδικία δεν μπορεί να παράξει «καλό» παρά μόνο επίφαση του.
Όσο δεν το καταλαβαίνουμε ώστε να αλλάξουμε σταση βίου τόσο θα λειτουργούμε σαν τα κουτάβια που κυνηγούν την ουρά τους.
«Όπου και να σας βρίσκει το κακό, αδελφοί, όπου και να θολώνει ο νους σας, μνημονεύετε Διονύσιο Σολωμό και μνημονεύετε Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη» (Οδ.Ελύτης-Άξιον Εστί)
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Σάβ 04 Σεπ 2010, 17:01

Ναι ο πάτερ Γυμνάσιος.

Αυτόν εννοούσα.

Αλλά εκείνο με το ψητό κουτάβι όταν το διάβασα φρικάρισα.
Κανείς δεν είπε ό τι πρέπει να ακολουθήσει ο καθένας τέτοια πράγματα.

Αλλά φυσικά δεν πρέπει και να λογοκρίνονται όσο παράξενα και να είναι
Άβαταρ μέλους
Misha
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Misha » Σάβ 04 Σεπ 2010, 19:06

Στις λαϊκές ιατρικές αυτά δεν είναι σπάνια.
Λχ, η κινεζική ιατρική βρίθει από τέτοιες συνταγές (κέρατα ρινόκερου, κόκκαλα τίγρεων , κύστεις άρκτων κλπ)
http://factsanddetails.com/china.php?it ... 1&catid=12

Από την άλλη, αν σκεφτείς πως στην σύγχρονη ιατρική έχουν γίνει απόπειρες μεταμοσχεύσεων οργάνων από χοίρους και μπαμπουίνους σε ανθρώπους (πρωτοπόρος και στον τομέα αυτό ο Αντρέας Τζάκις που χειρούργησε και τον Χριστόδουλο) και πως η Κίνα εμπορεύεται «κανονικά και με το νόμο» τα όργανα των θανατοποινιτών, φαίνεται πως οι συνταγές του π.Γυμνάσιου δεν είναι και τόσο φρήκ :freak:
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Σάβ 04 Σεπ 2010, 19:08

Eίναι φρικ. απλα εσυ συγκρινεις το κακο με το πολυ κακο για να δειξεις οτι το λιγοτερο-κακο ειναι καλο.
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Σάβ 04 Σεπ 2010, 19:59

Το κακό και το λιγότερο κακό. Ενας φαλακρός είναι ματαιοδοξία να βάλει ένα νεογέννητο κουτάβι στο φούρνο ζωντανό και να το ψήσει μέχρι να καρβουνιάσει και με τη σκίνη από το καρβουνιασμένο κρανίο να τρίψει τη φαλάκρα του. Στο κάτω κάτω της γραφής η φαλάκρα είναι καμμιά φορά και γοητεία. Αλλά αν επιμένει να βγάλει μαλλιά ένας φαλακρός υπάρχει και η άλλη ανορθόδοξη θεραπεία εναλλακτική της εναλλακτικής του ψημένου κουταβιού: Να πάει κάτω από τη γλώσσα μιάς αγελάδας να τον γλύψει. Κάποιος φαλακρός στη δεκ του 80 τον έγλυψε τυχαία μία αγελάδα και εβγαλε μαλλιά. Τότε όλοι οι φαλακροί εψαχναν αγελάδες να τους γλύψουν. Πιθανόν κάτι θα υπάρχει στο σάλιο της αγελάδας.
Αλλά καμμιά φορά η επιθυμία ενός φαλακρού να βγάλει μαλλιά μπορεί να οδηγήσι σε ανεξέλεκτες καταστάσεις

Ωρίστε ένα βιντεο στο οποίο έβαλα υπότιτλους και μιλάει για μία εναλλακτική θεραπεία για τη φαλάκρα από έναν τρελό επιστήμονα.
Βραζιλιάνικο με ήρωες κάποτε γνωστούς και στην Ελλάδα.

Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Σάβ 04 Σεπ 2010, 20:12

Αλλη ανορθόδοξη θεραπεία για τη σκλήρυνση κατά πλάκας είναι τσιμπήματα από έναν αριθμό μελισσών.
Και αυτό προέκυψε τυχαία όταν κάποιος που έπασχε από την ασθένεια αυτή πέρασε από ένα μελίσσι και κατά λάθος αναποδογύρισε μία κυψέλη με το αναπηρικό καρότσι. Του επιτέθηκε ένα σμήνος από μέλισσες και τον έκαναν τόπι στα τσιμπήματα. Ο άνθρωπος όμως μετά το πρώτο άντιλήφτηκε ότι άρχισε να έχει ξανά έλεγχο των μελών του σώματός του. Εγιναν έρευνες για τις ιδιότητες από το δηλητήριο που υπάρχει στο κεντρί αλλά τα αποτελέσματα δεν έγιναν ποτέ γνωστά. Στο κανάλι του Παπανικόλα ΤΗΛΕΦΩΣ βγαίνουν κατά καιρούς διάφοροι και λένε για ανορθόδοξες θεραπείες. Ενας ανθρωπος αναφερόμενος στη θεραπεία αυτή έλεγε ότι η γυναίκα του έχει αρθιτικά και μια μέρα που πήγαιναν ταξίδι και πόναγε πέρασε από ένα μελίσσι και είπε στο μελισσοκόμο να του δώσει 5-6 μέλισσες. Κάθε φορά που η γυναίκα του φώναζε ωωωωωωωχ από τους πόνους ο τύπος έβγαζε από μία μέλισσα από το σπιρτόκουτο και της την ζούλαγε πάνω στο μπούτι για να την τσιμπήσι και να βγάλει το κεντρί. Ο τύπος ισχυριζόταν ότι η γυναίκα του έπαυε να πονάει και γινόταν καλύτερα. Από τότε το σπιρτόκουτο με τις μέλισσες δεν έλειπε από το σπίτι και η γυναίκα του βελτιώθηκε θεαματικά
Άβαταρ μέλους
Misha
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Misha » Σάβ 04 Σεπ 2010, 22:10

doctormarkon έγραψε:Αλλη ανορθόδοξη θεραπεία για τη σκλήρυνση κατά πλάκας είναι τσιμπήματα από έναν αριθμό μελισσών.
Και αυτό προέκυψε τυχαία όταν κάποιος που έπασχε από την ασθένεια αυτή πέρασε από ένα μελίσσι και κατά λάθος αναποδογύρισε μία κυψέλη με το αναπηρικό καρότσι. Του επιτέθηκε ένα σμήνος από μέλισσες και τον έκαναν τόπι στα τσιμπήματα. Ο άνθρωπος όμως μετά το πρώτο άντιλήφτηκε ότι άρχισε να έχει ξανά έλεγχο των μελών του σώματός του. Εγιναν έρευνες για τις ιδιότητες από το δηλητήριο που υπάρχει στο κεντρί αλλά τα αποτελέσματα δεν έγιναν ποτέ γνωστά. Στο κανάλι του Παπανικόλα ΤΗΛΕΦΩΣ βγαίνουν κατά καιρούς διάφοροι και λένε για ανορθόδοξες θεραπείες. Ενας ανθρωπος αναφερόμενος στη θεραπεία αυτή έλεγε ότι η γυναίκα του έχει αρθιτικά και μια μέρα που πήγαιναν ταξίδι και πόναγε πέρασε από ένα μελίσσι και είπε στο μελισσοκόμο να του δώσει 5-6 μέλισσες. Κάθε φορά που η γυναίκα του φώναζε ωωωωωωωχ από τους πόνους ο τύπος έβγαζε από μία μέλισσα από το σπιρτόκουτο και της την ζούλαγε πάνω στο μπούτι για να την τσιμπήσι και να βγάλει το κεντρί. Ο τύπος ισχυριζόταν ότι η γυναίκα του έπαυε να πονάει και γινόταν καλύτερα. Από τότε το σπιρτόκουτο με τις μέλισσες δεν έλειπε από το σπίτι και η γυναίκα του βελτιώθηκε θεαματικά
H μελισσοθεραπεία έχει απίστευτη τεκμηρίωση.Τα τελευταία χρόνια γίνεται στην Ελλάδα σχετικό συνέδριο υπό την επωνυμία «Μελίαμα » με παγκόσμια συμμετοχή (και τη μελισσοθεραπεία την κατηγόρησε ο Εγκόλπιος σαν «ινδουιστική»!!! Κυριολεκτικά «ότι νάναι»!!)

Υπάρχει και σχετικός χώρος του Ελληνικού Επιστημονικού Φορέα Μελισσοθεραπείας:

http://www.ekem.org.gr/index.php?page=p ... s&hl=el_GR
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Σάβ 04 Σεπ 2010, 23:12

Είναι πολύ γνωστές οι θεραπευτικές ιδιότητες του βασιλικού πολτού, της γύρης, της πρόπολης, του κεριού. Αλλά όχι και τόσο γνωστό σαν θεραπευτικό μέσον το κεντρί. Αφού είναι όλα τα άλλα γιατί όχι και το κεντρί? Το να βάλεις να σε τσιμπήσουν 3-4 μέλισσες δεν είναι και τόσο μεγάλο ρίσκο. Καλύτερα είναι να αρχίζει κανείς από μία για να αποφύγει το αλεργικό σοκ. Υπάρχουν τα γνωστά αντιαλλεργικά συμβατικά φάρμακα που μπορεί να τα έχει κάποιος "καβάτζα" Όταν σε τσιμπήσει μέλισσα το πρήξιμο πρέπει να υποχωρήσει σε μισή ώρα αν αυτό δεν συμβεί τότε προχωράς στη θεραπεία με αερολιν. Συνέβη με το γιό μου πολλές φορές σε πολύ μικρή ηλικία και αντιμετωπίστηκε έτσι κατόπιν οδηγιών από συμβατικό παιδίατρο. Στην περίπτωση αυτή έχεις τη συμβατική θεραπεία καβάτζα αν το πείραμα δεν πετύχει. Το τσίμπημα της μέλισσας μπορεί να είναι ακόμα και θανατηφόρο σε αλλεργικούς γι αυτό χρειάζεται προσοχή
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Σάβ 04 Σεπ 2010, 23:18

Που σε ρε Κωστή από το Εγκόλπιον.
Είναι μεγάλης ηλικίας ο Κωστής? Κυνδυνεύει από εγκεφαλικό αν δει όσα γράφουμε? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Όλες οι εναλλακτικές θα πέσουν στο τραπέζι. Ακόμα και οι πιό παράξενες.

ΜΙά άλλη παράξενη μέθοδο αλλά όχι ακριβώς θεραπεία είναι η χρήση της Coca Cola σαν αντισυληπτικό εκ των υστέρων αν το προφυλακτικό σπάσει. Επειδή έχει όξινο pH
Άβαταρ μέλους
karipis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από karipis » Κυρ 05 Σεπ 2010, 00:58

doctormarkon έγραψε:Είναι μεγάλης ηλικίας ο Κωστής?
Αρκετά μικρότερός σου (σε ηλικία)
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Κυρ 05 Σεπ 2010, 01:02

Ε τότε εντάξει δεν κινδυνεύει από τίποτα.

Να του στείλουμε τότε τη μέθοδο του πάτερ Γυμνάσιου για τη φαλάκρα με το κουτάβι. Να δούμε από ποιά αίρεση θα πεί ότι προέρχεται και σε ποιά ομάδα θα την τοποθετήσει.
Άβαταρ μέλους
Misha
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Misha » Κυρ 05 Σεπ 2010, 01:44

doctormarkon έγραψε:Ε τότε εντάξει δεν κινδυνεύει από τίποτα.

Να του στείλουμε τότε τη μέθοδο του πάτερ Γυμνάσιου για τη φαλάκρα με το κουτάβι. Να δούμε από ποιά αίρεση θα πεί ότι προέρχεται και σε ποιά ομάδα θα την τοποθετήσει.
Έχει κι άλλα παράξενα ο π.Γυμνάσιος, με φρεσκοσφαγμένα κοτόπουλα κλπ
Στο μοναστήρι των παπαροκάδων πότιζαν τις τριανταφυλλιές με αίμα ζώων για να ομορφύνουν.
Πάντως ότι θα τον βγάλει πλανεμένο και αιρετικό , είναι δεδομένο.
Εδώ εμμέσως έβγαλε αιρετικό και τον διδάσκαλο της Εκκλησίας άγιο Νικόδημο λέγοντας πως το ιπποκρατικό ««όμοια ομοίοις εισίν ιάματα» είναι μαγικής και αποκρυφιστικής προελεύσεως τη στιγμή που ο αγ.Νικόδημος αναφέρει : «Δύο είδη ιητρείας μεταχειρίζονται οι των σωμάτων άριστοι ιατροί. Διότι αυτοί ή τα ενάντια ιατρεύουσι με τα ενάντια ή με τα όμοια ιατρεύουσι τα όμοια. Τοιουτοτρόπως, και ο των ψυχών και των σωμάτων Ιατρός Κύριος δύο είδη ιατρείας εμεταχειρίσθη εν τη προς ημάς ενσάρκω αυτού επιδημία» (Εορτοδρόμιο", τόμος Α, σελ. 176, εκδόσεις Ορθοδόξου Κυψέλης, Θεσσαλονίκη)

Δείτε και το πώς προσπαθεί να συνδέσει το νόμο των ομοίων (που επικαλέστηκε και ο αγ.Ιωάννης της Κρονστανδης όταν τέλεσε τα εγκαίνια του ομοιοπαθητικου φαρμακείου της Πετρούπολης στα τέλης του 19ου αιώνα) με ξόρκια και μαντείες:
http://www.egolpion.com/apokrufismos_om ... kh.el.aspx

Άβαταρ μέλους
karipis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από karipis » Κυρ 05 Σεπ 2010, 01:54

Misha έγραψε:Δείτε και το πώς προσπαθεί να συνδέσει το νόμο των ομοίων
Μια χαρά τα λέει και αυτά που γράφει τα πιστοποιεί, τι είδες ρε τσίφτη που δεν το είδαμε εμείς!;

Κατά τα άλλα είναι που δεν γνώριζες καν το Εγκόλπιον ε; :cool:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος karipis την Κυρ 05 Σεπ 2010, 01:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: έσβυσα κάτι που δεν θα άρεσε καθόλου ούτε σε μένα.
Άβαταρ μέλους
Misha
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Misha » Κυρ 05 Σεπ 2010, 02:30

karipis έγραψε:
Misha έγραψε:Δείτε και το πώς προσπαθεί να συνδέσει το νόμο των ομοίων
Μια χαρά τα λέει και αυτά που γράφει τα πιστοποιεί, τι είδες ρε τσίφτη που δεν το είδαμε εμείς!;

Κατά τα άλλα είναι που δεν γνώριζες καν το Εγκόλπιον ε; :cool:

«Mαγκιόρε» Καρύπη, πού έγραψα ότι δεν γνώριζα το Εγκόλπιο; Χάθηκες στη μετάφραση ή είναι ο καπνός από τις πυρές που θολώνει τα μάτια;

Τι πιστοποιεί; Με τέτοιες φαντασιώσεις μπορείς να βγάλεις μέχρι και τον Μεντελέγεφ χαρτορίχτρα, επειδή οι αλχημιιστές χρησιμοποιούσαν το θείο, το οποίο συμπεριέλαβε και αυτός στον περιοδικό πίνακα των στοιχείων.
Τράβα να ρίξεις μια ματιά πόσο μοιάζουν τα επιχειρήματα του φίλου σου με αυτά των προτεσταντών όταν κατηγορούν την Ορθόδοξη Εκκλησία για μαγικές και αποκρυφιστικές πρακτικές.
Ο νόμος των ομοίων αναφέρεται από τον Ιπποκράτη μέχρι και τον άγιο Ιωάννη της Κρονστάνδης, κι όμως γι αυτούς ούτε κιχ ο φίλος σου ο κυνηγός μαγισσών.
Άβαταρ μέλους
karipis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από karipis » Κυρ 05 Σεπ 2010, 02:47

Misha έγραψε:«Mαγκιόρε» Καρύπη, πού έγραψα ότι δεν γνώριζα το Εγκόλπιο; Χάθηκες στη μετάφραση ή είναι ο καπνός από τις πυρές που θολώνει τα μάτια;
Misha έγραψε:Δεν ασχολήθηκα καθόλου με το Εγκόλπιο.
Δε θα είχα δεί καν το φόρουμ αυτό αν δεν αναδημοσιευόταν εδώ η συκοφαντική αναφορά του.
Αντίς να με λες ψεύτη και "να τρομάζεις τον κόσμο, πήγαινε να φέρεις λίγο μέλι να έχουμε να κερνάμε τους ξένους".
Όσο για τις "φαντασιώσεις", μάτια έχω και εγώ και βλέπω αδελφέ. Κατά τα άλλα λυπάμαι που υπήρξα απρόσεκτος και μετέφερα το όνομά σου μαζί με το κείμενο της σόδας που ...θεραπεύει τον καρκίνο (τουλάχιστον δεν μετέφερα το υστερόγραφο που εμπεριείχε το άρθρο).

Υ.Γ. Σου έστειλα ένα π.μ, αν θέλεις μου απαντάς΄ κατά τα άλλα σου εύχομαι καλήν τύχη εδώ μέσα :thumb:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος karipis την Κυρ 05 Σεπ 2010, 02:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: επίτηδες...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Υγεία-Διατροφή”