Πριν ένα χρόνο και κάτι, ένα γειτονόπουλό μου από το χωριό (Νιμβρόγλου στο επίθετο), εκεί που στέκονταν όμορφα και ωραία ξαφνικά κατέρευσε.
Τρέχουν οι δικοί του με το παιδί στο ΑΧΕΠΑ για να βρουν τι έχει. Ανακαλύπτουν λοιπόν οι γιατροί ότι το παιδί (19 ετών) είχε έναν όγκο στο κεφάλι, στο σημείο που ενώνει το κρανίο με την σπονδυλική στήλη, και μέσα στον όγκο έναν μικρότερο ο οποίος μόλις είχε "σκάσει" (...).
Η υπόθεση για τους γιατρούς του ΑΧΕΠΑ ήταν τελειωμένη (δεν χρειάζεται καν να αναφέρω την σχετική απάθειά τους, την καραμπίνα που έβγαλε ο πατέρας του παιδιού, τον διευθυντή με τα μάτια γουρλωμένα όταν ο γείτονας πήγε να τον πνίξει εμπρός σε ολόκληρο συμβούλιο αρχιάτρων κ λοιπές λεπτομέριες).
Με τα πολλά, μεταφέρουν τον μικρό στο νοσοκομείο Άγιος Λουκάς στο Πανόραμα όπου ένας νεαρός γιατρός -που λίγον καιρό νωρίτερα ήρθε από Γερμανία- θα αναλάμβανε την επέμβαση.
Δώδεκα ώρες κράτησε το χειρουργείο και επί δώδεκα ώρες μαζί με τον γιατρό με τα μαγικά χέρια, μέσω τηλεοράσεως, την επέμβαση παρακολουθούσε on line και ο καθηγητής του από την Γερμανία.
...σας ορκίζομαι παιδιά ο τύπος δεν χρησιμοποίησε ούτε μια σταγόνα φραπελιά και ούτε ένα δράμι σόδας!! Θα σκεφτεί κάποιος (και θα έχαι και δίκαιο φυσικά) πως "
ανήκει σ' εκείνω το ποσοστό των κολώφαρδων του 20% επιτυχίας της συμβατικής ιατρικής".
Μπορεί, ποιός ξέρει; Εγώ όμως έπρεπε να την 'πώ την ιστορία γιατί το παιδί δόξα τω Θεώ σήμερα είναι μια χαρά.
Δεν ασχολήθηκα καθόλου με το Εγκόλπιο.
Δε θα είχα δεί καν το φόρουμ αυτό αν δεν αναδημοσιευόταν εδώ η συκοφαντική αναφορά του
Ναι ε;;
Προς τον Μπλε, μην πεις στον ιδρυτή της σελίδας να έρθει εδώ να τοποθετηθεί
Μπαααα...
Άσε τον καλλίτερα Λιζόπο μ'. Έχει πολλά δικά του για να ασχοληθεί και με 'μας τους τρελούς.
Παρεμπιπτόντως εκτός από την Λίζα την Ειρήνη (Καριάτιδα και ίσως κάποιους άλλους εδώ) που έχουν γνωρίσει αυτόν που αναφέρεστε, Βάσω μου νομίζω ή μάλλον σίγουρα έχεις μιλήσει και εσύ μαζί του μια φορά