Meditation
- Diagalaksiaki
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: diagalaksiaki
- Φύλο: Γυναίκα
- Επικοινωνία:
Meditation
Deuter - Angels voices
Deuter - A Moment of Relaxation
Liquid Mind - Breathe in Me
Anugama - Tantra - New Moon Rising
Amethystium - Shadow To Light
Deuter - A Moment of Relaxation
Liquid Mind - Breathe in Me
Anugama - Tantra - New Moon Rising
Amethystium - Shadow To Light
ΣΥ ΘΑΡΣΟΣ ΔΟΣ ΜΑΚΑΡ ΕΙΡΗΝΗΣ ΤΕ ΜΕΝΕΙΝ ΕΝ ΑΠΗΜΟΣΙ ΘΕΣΜΟΙΣ ΔΥΣΜΕΝΕΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΟΝΤΑ ΜΟΘΟΝ ΚΗΡΑΣ ΤΕ ΒΙΑΙΑΣ
- Apomakros
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Άνδρας
Re: Meditation
Gayatri mantra: il cuore del Sanatana Dharma
http://www.youtube.com/watch?v=a0E8piRbj-g
(Deva Premal)
http://www.youtube.com/watch?v=a0E8piRbj-g
(Deva Premal)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Apomakros την Σάβ 14 Μαρ 2009, 12:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν σου πω πως σκόπευα να ανοίξω καινούργιο νήμα για τέτοια κομμάτια;;Ευτυχώς με πρόλαβες
Πιστεύω να σας αρέσουν, εγώ τα λατρεύω και δύσκολα βρίσκω τόσο όμορφους, για εμένα πάντα, ήχους..!!
Επίσης στο 4 βίντεο της Αννας, οι εικόνες είναι το κάτι άλλο . Ελπίζω να εμπλουτιστεί το νήμα με ακόμα πιο όμορφες μελωδίες, οπότε αναμένω με ανυπομονησία τις παραθέσεις σας
Πιστεύω να σας αρέσουν, εγώ τα λατρεύω και δύσκολα βρίσκω τόσο όμορφους, για εμένα πάντα, ήχους..!!
Επίσης στο 4 βίντεο της Αννας, οι εικόνες είναι το κάτι άλλο . Ελπίζω να εμπλουτιστεί το νήμα με ακόμα πιο όμορφες μελωδίες, οπότε αναμένω με ανυπομονησία τις παραθέσεις σας
- Kariatida
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Irc ψευδώνυμο: Kariatida
- Φύλο: Γυναίκα
- Έλαβε Likes: 2 φορές
New Age-Merlins Magic-Chakra Meditation Music-Heart Of Reiki
Οι ηχοι μου θυμιζουν εκεινο που εκανε τιν τιν η Αθηνα κι εβγαζε το λααααα. Εκεινο σαν διαινα που ηταν. Καθως και την ημερα που πηγαμε να παρουμε κρυσταλλους και εκανε ηχο εκεινη η κυριουλα με τους κρυσταλλους. Και το κρυσταλλινο ποτηρι που μαθαμε να κανουμε να τραγουδαει. Μεντ μιουσικ ροκς!!
Οι ηχοι μου θυμιζουν εκεινο που εκανε τιν τιν η Αθηνα κι εβγαζε το λααααα. Εκεινο σαν διαινα που ηταν. Καθως και την ημερα που πηγαμε να παρουμε κρυσταλλους και εκανε ηχο εκεινη η κυριουλα με τους κρυσταλλους. Και το κρυσταλλινο ποτηρι που μαθαμε να κανουμε να τραγουδαει. Μεντ μιουσικ ροκς!!
Ή ακολούθα ή οδήγα ή φύγε απ' τη μέση
- georgeelvismichael_
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 440 φορές
- Έλαβε Likes: 169 φορές
- georgeelvismichael_
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 440 φορές
- Έλαβε Likes: 169 φορές