Χαχαχαχαχα.... Χαρά θα με πεθάνεις απόψε....
Θα σας καληνυχτίσω με τον αγαπημένο μου....
Τετάρτη δίνω μάθημα, και οι επόμενες τρεις μέρες είναι απαιτητικές....
Κι αυτό για σας.... Μικρές μου μάγισσες.....

Πλάκα πλάκα, με τέτοια απελπισία ή τα βουνά θα πιάσω ή τις θάλασσες.... Προτιμώ το δεύτερο.... Επομένως, ίσωςION 4ever έγραψε:αχ!!από κάτω ακριβώς είναι. αλλά μόνη μου μπα!!δεν έχει πλάκα.Irene3006 έγραψε:Πωπω.... Με τόσο νερό τώρα... Άνετα πήγαινα για βραδινή βουτιά (παρ' όλο που
έχει ψύχρα πλέον), αν ήμουν Θεσσαλονίκη.... Ιονίτσα, μήπως να το σκεφτόσουν;
Εγώ μισό λίτρο Μαλαματίνα, λίγη ursus και λίγο bacardi.... Up & high...!
και είναι τόσο ήσυχα και ήρεμα τα νερά ... τέλεια είναι. έρχεσαι?
Μην αναβάλεις για σήμερα ότι είχες να κάνεις χθες.Irene3006 έγραψε:Πλάκα πλάκα, με τέτοια απελπισία ή τα βουνά θα πιάσω ή τις θάλασσες.... Προτιμώ το δεύτερο.... Επομένως, ίσως
προλαβαίνουμε να το διευθετήσουμε σήμερα το θέμα Ιονίτσα....
Κρίμα που δεν το είδα χθες το ποστ σου! Θα διακτινιζόμουν και θα πίναμε μαζί μπύρες.... Τώρα πάει....ION 4ever έγραψε:Μην αναβάλεις για σήμερα ότι είχες να κάνεις χθες.Irene3006 έγραψε:Πλάκα πλάκα, με τέτοια απελπισία ή τα βουνά θα πιάσω ή τις θάλασσες.... Προτιμώ το δεύτερο.... Επομένως, ίσως
προλαβαίνουμε να το διευθετήσουμε σήμερα το θέμα Ιονίτσα....![]()
Σήμερα επικρατεί βάρια νέφωση δυνατοί άνεμοι και η θάλασσα είναι έως και κυματώδης.
αν θες να περάσεις για καμιά μπυρίτσα και coocooning
you are more than wellcome![]()
Αλλά γα βραδινό μπανακι μανακι δεν το βλέπω.
Πρέπει να είναι κανείς σε απελπιστική κατάσταση για να το επιχειρήσει αποψε.![]()
να είσαι καλά ...kat_woman έγραψε:Εξαιρετική ιδέα να ανοιχτούν μουσικά τόπικς με τα τέσσερα στοιχεία...
Το έχω ξαναποστάρει, το βάζω και εδώ:
Μιλάει και για τα τέσσερα στοιχεία και είναι μαγικό...Θα ταιριάξει και στα υπόλοιπα τρία τόπικ![]()
Για εδώ, επικεντρώστε στο πώς αποδίδεται το νερό...![]()
Κι εγώωωωωω.....................BlueAngel έγραψε:και κάτι από james που λατρεύω...