Omen - Η τριλογία
- Dhmellhn
- Επίτιμος

- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 27 φορές
- Έλαβε Likes: 71 φορές
Omen - Η τριλογία
Εκπληκτικές ταινίες που γυρίστηκαν από τα μέσα της δεκαετίας του '70 μέχρι το 1981 η τελευταία (The Final Conflict). Λέγεται ότι χορηγός αυτών ήταν το περίφημο καθολικό τάγμα του Opus Dei.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
- KAL EL
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

- Irc ψευδώνυμο: KAL EL
- Φύλο: Γυναίκα
Re: Omen - Η τριλογία
Αυτή που χαράκτηκε στη μνήμη μου περισσότερο ήταν η πρώτη ( μου αρέσει βέβαια ο Γκρέγκορυ Πέκ..και σε άλλες ταινίες ) αλλά ήταν φοβερά υποβλητική και σε μουσική και σε σκηνές.
Έχουν περάσει τόσα χρόνια, δεν την έχω δεί δεύτερη φορά αλλά θυμάμαι πάρα πολύ ζωντανά σκηνές της.
Και λόγω του νεαρού της ηλικία....που να κοιμηθώ το βράδυ
Ίσως πρέπει να κάνεις και ένα αφιέρωμα στον Goldsmith
Έχουν περάσει τόσα χρόνια, δεν την έχω δεί δεύτερη φορά αλλά θυμάμαι πάρα πολύ ζωντανά σκηνές της.
Και λόγω του νεαρού της ηλικία....που να κοιμηθώ το βράδυ
Ίσως πρέπει να κάνεις και ένα αφιέρωμα στον Goldsmith
<<Αναιρώ, όπως δεν αναίρεσε ποτέ κανείς, και είμαι εν τούτοις το αντίθετο ενός αρνητικού πνεύματος>>
FR.NIETZSCHE - ΙΔΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (Πώς κανείς γίνεται, εκείνο που είναι)
FR.NIETZSCHE - ΙΔΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (Πώς κανείς γίνεται, εκείνο που είναι)
- Dhmellhn
- Επίτιμος

Ναι, γιατί όχι.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
- Dhmellhn
- Επίτιμος