Ήμουν νιος (και γέρασα)
- seliniasmenos
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

- Φύλο: Άνδρας
Ήμουν νιος (και γέρασα)
Λοιπόν, έφαγα εκπληκτική φλασιά. Ετοιμάστε να τραβίξετε τις κοτσίδες σας.
Οι περισσότεροι, (τουλάχιστον αυτοί τις ηλικίας μου και πάνω) σίγουρα θα το θυμάστε. Είχε γίνει πραγματική μόδα, ακουγόταν παντού, σε όλα τα πάρτυ έπαιζε σίγουρα πολλές φορές, όλα τα κοριτσάκια είχαν ανάλογη φούστα, τα αγοράκια κοιτούσαμε τα βρακάκια των κοριτσιών, όλοι ξέραμε να το χορεύουμε και σίγουρα... ήταν το τραγούδι που θέλαμε να χορέψουμε με το κορίτσι που μας άρεσε. Ένας φόρος τιμής στα πρώτα σκιρτιματάκια και επιστροφή στο παρελθόν για να θυμηθούμε όλοι αυτό το τραγούδι σταθμό,που σημάδεψε τόσες όμορφες αναμνήσεις!
Οι περισσότεροι, (τουλάχιστον αυτοί τις ηλικίας μου και πάνω) σίγουρα θα το θυμάστε. Είχε γίνει πραγματική μόδα, ακουγόταν παντού, σε όλα τα πάρτυ έπαιζε σίγουρα πολλές φορές, όλα τα κοριτσάκια είχαν ανάλογη φούστα, τα αγοράκια κοιτούσαμε τα βρακάκια των κοριτσιών, όλοι ξέραμε να το χορεύουμε και σίγουρα... ήταν το τραγούδι που θέλαμε να χορέψουμε με το κορίτσι που μας άρεσε. Ένας φόρος τιμής στα πρώτα σκιρτιματάκια και επιστροφή στο παρελθόν για να θυμηθούμε όλοι αυτό το τραγούδι σταθμό,που σημάδεψε τόσες όμορφες αναμνήσεις!
If i go crazy, then will you still call me Superman?
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
- ArELa
- Founder-Administrator

- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Re: Ήμουν νιος (και γέρασα)
Δεν το πάτησα ακόμα, γιατί θέλω να μου πεις αν είμαι καλό μέντιουμ.
Μιλάμε για μακαρένα? ή Λαμπάντα? (φτου όταν το'λεγα κι ακόμα όταν το λέω, θυμάμαι τις λαμπάδες της λαμπρής) χεχ
Μιλάμε για μακαρένα? ή Λαμπάντα? (φτου όταν το'λεγα κι ακόμα όταν το λέω, θυμάμαι τις λαμπάδες της λαμπρής) χεχ
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Salome
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

- Irc ψευδώνυμο: RedSonya, Salome
Σελάκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!
Τι μου 'κανες πρωί πρωί ρε μπαγάσα....
Ναι, είναι προφανώς η Λαμπάντα, με την οποία γινόταν στο δημοτικό (παίζει και αρχές γυμνασίου) το ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ. Πωπω, ξεβίδωμα, κούνημα, νάζια, πόζες, φιγούρες, λίγο πιο στενές αγκαλίτσες...
Δεν μπορώ να θυμηθώ πάρτι που να μην περιμέναμε να παίξει η Λαμπάντα για να χορέψουμε μετά μανίας!
Και, ναι, η συγκεκριμένη φούστα ήταν απαραίτητη...
ΠΟΤΕ δεν θα καταλάβω γιατί απαγόρευσαν αυτόν τον χορό, ενώ το τανγκό (σαφώς πιο ερωτικό και γεμάτο υποννοούμενα) κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερο...
Ευχαριστώ για το χορευτικό ταξίδι στο μακρινό παρελθόν, Σελάκο..
Τι μου 'κανες πρωί πρωί ρε μπαγάσα....
Ναι, είναι προφανώς η Λαμπάντα, με την οποία γινόταν στο δημοτικό (παίζει και αρχές γυμνασίου) το ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ. Πωπω, ξεβίδωμα, κούνημα, νάζια, πόζες, φιγούρες, λίγο πιο στενές αγκαλίτσες...
Δεν μπορώ να θυμηθώ πάρτι που να μην περιμέναμε να παίξει η Λαμπάντα για να χορέψουμε μετά μανίας!
Και, ναι, η συγκεκριμένη φούστα ήταν απαραίτητη...
ΠΟΤΕ δεν θα καταλάβω γιατί απαγόρευσαν αυτόν τον χορό, ενώ το τανγκό (σαφώς πιο ερωτικό και γεμάτο υποννοούμενα) κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερο...
Ευχαριστώ για το χορευτικό ταξίδι στο μακρινό παρελθόν, Σελάκο..
- chill
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

- Έλαβε Likes: 1 φορά
Ποτέ δεν είδα ή ακουσα κάποιον να χορε'υει λαμπαντα. Μονο κατι κοριτσια ψευτοχόρευαν μεταξύ τους... γιατι ήθελε πολύ κούνημα αυτή η ανοησία!
“Humanity has advanced, when it has advanced, not because it has been sober, responsible, and cautious, but because it has been playful, rebellious, and immature.”
- Mantam Froufrou

Ελα ρε! Το λαμπάντα ρε! Δεν το πιστεύω ρε!!!

Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
- ArELa
- Founder-Administrator

- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
ΠΟΤΕ δεν θα καταλάβω γιατί απαγόρευσαν αυτόν τον χορό
Tον απαγόρευσαν
Ποιοι
Ήμουνα νια και ασλχαϊμέριασα. Αυτό το φασισμό δεν τον είχα πάρει χαμπάρι. Να που σιγά σιγά συσωρεύεται η φασιστίλα σ'όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας. Περίεργο ε?
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- seliniasmenos

Eπιστροφή στο παρελθόν μέρος δεύτερο:
Αρχές 90. Μπορεί να μην καταλαβαίναμε τι λέει αλλά ο συγκεκριμένος τραγουδιστής είχε σαρώσει στην Ευρώπη, είχε γίνει πολύ διάσημος παρά τα λίγα του χρόνια...
Αρχές 90. Μπορεί να μην καταλαβαίναμε τι λέει αλλά ο συγκεκριμένος τραγουδιστής είχε σαρώσει στην Ευρώπη, είχε γίνει πολύ διάσημος παρά τα λίγα του χρόνια...
Δεν το πιστευω περιττο να πω πως ειχα και φουστιτσα λαμπαντα!!
ελεος!!
ελεος!!
βερα στο δεξι...
- chill
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

seliniasmenos έγραψε:Eπιστροφή στο παρελθόν μέρος δεύτερο:
ΚΑΤΑΡΑ ΣΤΟ ΤΖΕΡΟΝΙΜΟ ΓΚΡΟΥΒΙ!!!
Σελ με πλήγωσες τώρα!
Είναι δύσκολο να είσαι μωρό!
“Humanity has advanced, when it has advanced, not because it has been sober, responsible, and cautious, but because it has been playful, rebellious, and immature.”
- seliniasmenos

Ναι, ήταν πολυ σεξουαλικός χορός για να το χορεύουν τα μικρά παιδιά. Λες και είχαμε ανακαλύψει τι έχουμε ανάμεσα στα πόδια. Όπως τα στρουμφάκια και ο μπομπ το σφουγγαράκι προωθούν την ομοφιλοφιλία λέει... αλλά δεν ενοχλεί κανέναν που τα παιδιά μας βλέπουν παιδικά γεμάτα βία και σκοτωμούς. Τελικά οι μεγάλοι είμαστε πολύ διεστραμένοι, και σίγουρα πιο πονηροί απο τα παιδιά...ΑρΕλα έγραψε:ΠΟΤΕ δεν θα καταλάβω γιατί απαγόρευσαν αυτόν τον χορό
Tον απαγόρευσαν![]()
ΠοιοιΠότε
Γιατί
![]()
Ήμουνα νια και ασλχαϊμέριασα. Αυτό το φασισμό δεν τον είχα πάρει χαμπάρι. Να που σιγά σιγά συσωρεύεται η φασιστίλα σ'όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας. Περίεργο ε?
Και δεν ήσουν το μόνο κοριτσάκι όπως είδεςΔεν το πιστευω περιττο να πω πως ειχα και φουστιτσα λαμπαντα!!
ελεος
Κώδικας: Επιλογή όλων
Σελ με πλήγωσες τώρα!
Είναι δύσκολο να είσαι μωρό!
- chill
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

Είναι μερικά πράγματα που έχω απωθήσει βαθιά στη μνήμη μου και βγαίνεις εσύ με το έτσι θέλω και μου πετάς στη μάπα τον μικρό Ζογντί και μου έρχονται αισθήσεις και μυρωδιές απο το γυμνάσιο. Είμαι 60 κιλά πορδή με κοντά μαλλιά, ακούω τον πατέρα μου να βήχει και ο ήλιος έχει άλλο χρώμα. Ο αδερφός μου είναι στο δωμάτιο του και είμαι ακόμα ερωτευμένος με την Ηλέκτρα...
ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΥ!
καταλαβαίνεις;
ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΥ!
καταλαβαίνεις;