![loco :loco:](./images/smilies/loco.gif)
Θα έκανα ολόκληρη εισαγωγή αλλά δεν ξέρω κατα πόσο ενδιαφέρει, οπότε θα περιοριστώ μόνο στο ηθικό δίδαγμα του τέλους της εισαγωγής:
Αν και πολλοί Έλληνες την κατηγορούν σαν "εκτός εποχής" μουσική, το γεγονός οτι πολλά ιταλικά τραγούδια ακούγονται στην Ελλάδα πολλά χρόνια μετά δείχνει οτι τελικά μουσικά είναι πολύ πιο μπροστά. Όταν λοιπόν ένα ιταλικό τραγούδι φτάνει μετά απο χρόνια εδώ και μου ζητάνε όλοι τίτλο, αυτό που με εκνευρίζει περισσότερο είναι οτι όταν είχε βγει τους είχα προτείνει το τραγούδι και με είχαν γράψει κανονικότατα
![swear :swear:](./images/smilies/swear.gif)
Τέλοσπάντων, προσέχτε κακομοίρηδες μην με ρωτήσει κανείς σας σε μερικά χρόνια κανα τίτλο τραγουδιού που έχω βάλει ήδη εδώ...
Για αρχή λεω να ξεκινήσω ελαφρά με την Giusy Ferreri, νικήτρια του περσυνού ιταλικου X-Factor που έκανε το καλοκαίρι επιτυχία με το τραγούδι "Non ti scordar mai di me". To τραγούδι με εκνεύριζε στην αρχή αλλά όταν το ακούσεις, σου κολλάει οπότε άλλαξα γνώμη
![loco :loco:](./images/smilies/loco.gif)
Αλλά θα σας βάλω ένα άλλο τραγούδι της που αυτή την στιγμή κάνει επιτυχία στην Ιταλία, το "Novembre" το οποίο είναι πραγματικά ωραίο κομματάκι το οποίο άνετα θα μπορούσε να γίνει επιτυχία και εδώ. Ακούστε την χαρακτηριστική φωνή της. Αυτά.