QUEEN

Εδώ βάζετε στίχους ελληνικών και ξένων τραγουδιών που αγαπάτε, σχολιάζετε μουσικούς ή μουσικά σας ακούσματα.
Κλειδωμένο
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

QUEEN

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 23 Μάιος 2007, 11:29

Αυτό το συγκρότημα ΕΧΕΙ θέση σ'αυτόν τον τόπο, έστω κι αν κάποιοι το θεωρήσουν "ρετρό". 'Ασχετο. Κάποια πράγματα είναι διαχρονικά και δεν υπάγονται σε μόδες κι εποχές. Ανήκουν ΣΕ ΟΛΕΣ τις γενιές, ή άτομα μέσα σ'όλες τις γενιές που ξέρουν να αξιολογούν/εκτιμάνε την ποιότητα, που με το χρόνο, σαν το καλό κρασί, γίνεται πιο υπέροχη στα αισθητήριά μας.

QUEEN λοιπόν.

Εικόνα

'Ενα συγκρότημα που σχηματίστηκε το '70 κι έφτασε στο ζενίθ του μετά το 74, οπότε και έγινε παγκοσμίως γνωστό. 'Ενα απ'τα πιο πετυχημένα ροκ συγκροτήματα της Αγγλίας, με έναν Φρέντι Μέρκιουρι μοναδικό κι ανεπανάληπτο (κι ας μου πει τίποτα κανείς για τους γκέι εδώ να τον φυτέψω! :hitlol: )

Το συγκρότημα αρχικά σχημάτισαν (στο Λονδίνο) οι Brian May, Freddie Mercury και ο Roger Taylor, ενώ τον επόμενο χρόνο μπήκε σ'αυτό και ο Deacon.

Μετά το θάνατο του Mercury και την απόσυρση του Deacon στη δεκαετία του 90, οι May και Taylor συνεργάζονται με τον Paul Rodgers, με τη νέα επωνυμία Queen + Paul Rodgers.

Απολαύστε ένα από τα αριστουργήματά τους.
Το Bohemian Rhapsody.

Kαι έπεται συνέχεια.

(το ίδιο τόπικ υπάρχει και στη σωστή του θέση, στη "Μουσική"-Συγκροτήματα, στο οποίο μπορεί να βάζει όποιος θέλει επιπρόσθετες καταθέσεις ή κομμάτια τους. Θα πηγαίνετε εκεί λοιπόν http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 635#p14635 για να μην κοπιάρω και τα ποστς σας και εκεί, και γιατί σ'αυτό το τόπικ πρέπει να βρίσκονται ολοκληρωμένα. Γι'αυτό και κλειδώνω αυτό το κομμάτι, που βάζω απλά σαν αφιέρωμα στους ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ :worship: )
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Τραγούδια-Μουσική”