Αυτό ξανά πες το.ArELa έγραψε:
+1000

Γιατί καλό μου το τόπικ λέγεται "Χρυσά παλιά - λίστα μου" και το τόπικ το άνοιξα εγώ, κι εγώ είμαι παιδί της διασποράς, αφρικανόπαιδο...και στο johannesburg-ιοτικο περιβάλλον που έζησα στα εφηβικά μου (αλλά και στα δυναμικά ενήλικά μου), είχα άλλα ακούσματα και πάντως ελάχιστα ιταλικά...butterfly έγραψε:Τραγουδαρες,δεν λεω.Αλλα τα παλια ιταλικα γιατι τα ξεχασατε,βρε παιδια;

ArELa έγραψε:Γιατί καλό μου το τόπικ λέγεται "Χρυσά παλιά - λίστα μου" και το τόπικ το άνοιξα εγώ, κι εγώ είμαι παιδί της διασποράς, αφρικανόπαιδο...και στο johannesburg-ιοτικο περιβάλλον που έζησα στα εφηβικά μου (αλλά και στα δυναμικά ενήλικά μου), είχα άλλα ακούσματα και πάντως ελάχιστα ιταλικά...butterfly έγραψε:Τραγουδαρες,δεν λεω.Αλλα τα παλια ιταλικα γιατι τα ξεχασατε,βρε παιδια;
ένα απ'αυτά που έφτασε μέχρι εκεί κάτω και "έφτιαχνε" τους λίγο μεγαλύτερους αλλά και εμάς τότε ήταν το ...
μου άρεσε πολυ, μου έβγαζε ένα πάθος, πόνο, εγκατάλειψη και δυνατό έρωτα μαζί...
φυσικά κι ο Αλ Μπάνο, "αρχιερέας" των ερωτικών που δεν ξέφυγε απ'το αυτί μου (στην εποχή λίγο μεγαλύτερων κι αυτό, αλλά το άκουγε σαν τρελή η μάνα μου που τότε ήταν στα τρυφερά τριάντα-σάμθινγκ της και μου το "φύτεψε" όπως εγώ στα 30-σαμθινγκ μου "φύτεψα" στα τότε μικρουλια μου, Παπακωνσταντίνου, Κατσιμιχαίους, τα δικά μας γενικότερα και τα'κανα ξεφτέρια χεχεχ)
(τον έχω πρήξει τον Σελ μ'αυτό το άσμα...)
Ορίστε λοιπόν κάποιες επιλογές μου απ'το ιταλικό ρεπερτόριο,
για να μη σκούζεις, οχι τίποτ'άλλο

Joy έγραψε: Το εβαλα και γω το ουϊσκακι μου...να κάνω παρέα στη μακαρίτισσα..
Joy έγραψε:Ααααα!...ΙΟΝ αυτό που έβαλες είναι Υδρα τον Σεπτέμβριο