ΚΙΘΑΡΑ
- skyrunner
- Ιδεογραφίτης με τα όλα του
- Irc ψευδώνυμο: PAOK4
- Φύλο: Άνδρας
ΚΙΘΑΡΑ
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ
ΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΩ ΚΙΘΑΡΩΔΟΥΣ/ΚΙΘΑΡΙΣΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΣΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΘΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΧΟΡΔΑ ΓΕΝΙΚΑ...
ΕΓΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΩ ΑΠΟ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΤΕΣ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΕΚΑΝΑ ΠΛΗΚΤΡΑ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙΑ...
ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ 6ΜΗΝΟ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΜΙΑ ΚΛΑΣΙΚΗ ΚΙΘΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΡΑΤΣΟΥΝΑΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΜΑ8ΗΜΑΤΑ ΣΤΑ 28 ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ...
ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΩ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑ ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΟΣ Η ΕΠΑΓΕΛΜΑΤΙΑΣ 8Α ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΑΧΑΡΙ........
ΓΙΑΤΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ ΟΣΟ ΖΕΙΣ ΜΑΘΕΝΕΙΣ....
ΤΑ ΠΙΟ ΑΡΧΑΙΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΥΜΠΑΝΟ Η ΚΙΘΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΜΒΑΛΟ(ΦΛΟΓΕΡΑ)
ΚΡΟΥΣΤΑ ΕΓΧΟΡΔΑ ΠΝΕΥΣΤΑ
Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΧΡΟΝΟΥ (ΚΑΙ ΠΙΟ ΟΡΓΑΝΟ ΔΕΝ 8ΕΛΕΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ)
ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ......
ΥΓ: ...προχώρησαν στην σκοτεινή αμμουδιά.Μέσα στη νύχτα και μέσα από τον ήχο των κυμάτων ακούστηκε μια παρέα που τραγουδούσε με μια κάπου στο βάθος.
Ο Μάρκος της έπιασε δειλά το χέρι. "Άκου", της είπε,
κάποιοι τραγουδάνε ακόμα
ΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΩ ΚΙΘΑΡΩΔΟΥΣ/ΚΙΘΑΡΙΣΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΣΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΘΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΧΟΡΔΑ ΓΕΝΙΚΑ...
ΕΓΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΩ ΑΠΟ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΤΕΣ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΕΚΑΝΑ ΠΛΗΚΤΡΑ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙΑ...
ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ 6ΜΗΝΟ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΜΙΑ ΚΛΑΣΙΚΗ ΚΙΘΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΡΑΤΣΟΥΝΑΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΜΑ8ΗΜΑΤΑ ΣΤΑ 28 ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ...
ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΩ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑ ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΟΣ Η ΕΠΑΓΕΛΜΑΤΙΑΣ 8Α ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΑΧΑΡΙ........
ΓΙΑΤΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ ΟΣΟ ΖΕΙΣ ΜΑΘΕΝΕΙΣ....
ΤΑ ΠΙΟ ΑΡΧΑΙΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΥΜΠΑΝΟ Η ΚΙΘΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΜΒΑΛΟ(ΦΛΟΓΕΡΑ)
ΚΡΟΥΣΤΑ ΕΓΧΟΡΔΑ ΠΝΕΥΣΤΑ
Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΧΡΟΝΟΥ (ΚΑΙ ΠΙΟ ΟΡΓΑΝΟ ΔΕΝ 8ΕΛΕΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ)
ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ......
ΥΓ: ...προχώρησαν στην σκοτεινή αμμουδιά.Μέσα στη νύχτα και μέσα από τον ήχο των κυμάτων ακούστηκε μια παρέα που τραγουδούσε με μια κάπου στο βάθος.
Ο Μάρκος της έπιασε δειλά το χέρι. "Άκου", της είπε,
κάποιοι τραγουδάνε ακόμα
Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ :
ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Η ΠΙΟ ΤΡΑΝΗ ΑΞΙΑ
ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ
ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ
- Salome
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: RedSonya, Salome
- Φύλο: Γυναίκα
Re: ΚΙΘΑΡΑ
Κιθάρα έμαθα μόνη μου (τρόπος του λέγειν "έμαθα", ίσα που την γρατσουνάω για την παρέα), μαθαίνοντας τις βασικές χορδές και την απόσταση των τάστων. Όσο μ' αρέσει, τόσο άχρηστη είμαι στο να μάθω κανονικά. Παίζει να φταίει που 'χω συνηθίσει το πιάνο.
Είναι το πιο παρεΐστικο όργανο και λίγα πράγματα συγκρίνονται με καλοκαιρινό αραλίκι νύχτα στην παραλία, μπύρες, καλή παρέα και μια κιθάρα συντροφιά.
Οι γνώσεις μου, όμως, είναι πολύ περιορισμένες για να εκφέρω μια πιο συγκεκριμένη άποψη...
Είναι το πιο παρεΐστικο όργανο και λίγα πράγματα συγκρίνονται με καλοκαιρινό αραλίκι νύχτα στην παραλία, μπύρες, καλή παρέα και μια κιθάρα συντροφιά.
Οι γνώσεις μου, όμως, είναι πολύ περιορισμένες για να εκφέρω μια πιο συγκεκριμένη άποψη...
- Apomakros
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
παράξενο μου φαίνεται
μουνί να παίζει πιάνο
να κάθεται στον καναπέ
κι' εγώ να της το πιάνω
(το πνεύμα της αποκριάς και η αθυρόστομη ποίηση)
μουνί να παίζει πιάνο
να κάθεται στον καναπέ
κι' εγώ να της το πιάνω
(το πνεύμα της αποκριάς και η αθυρόστομη ποίηση)
- skyrunner
- Ιδεογραφίτης με τα όλα του
- Irc ψευδώνυμο: PAOK4
ΝΑ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΛΕΤΕ??
ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΑΣ?
ΑΙΝΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΧΡΕΗ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΛΕΡΩΝΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ..... ΦΙΛΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΠΑΝΤΑ...
ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΑΣ?
ΑΙΝΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΧΡΕΗ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΛΕΡΩΝΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ..... ΦΙΛΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΠΑΝΤΑ...
Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ :
ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ
ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ