Supersize me

Ζωγραφική, κινηματογράφος ή οποιαδήποτε μορφή τέχνης. (Προσβάσιμη μόνο στα εγγεγραμμένα μέλη)
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Aiolos
Aνενεργός χρήστης
Φύλο: Άνδρας
Έλαβε Likes: 2 φορές
Επικοινωνία:

Supersize me

Δημοσίευση από Aiolos » Τετ 01 Οκτ 2008, 15:58

Εξαιρετικό:

Νοικιάστε την από ένα dvdclub.
Ο σκηνοθέτης αυτής της ταινίας, ακολουθεί το πρόγραμμα των mcDonald's για ένα μήνα. Πλήρη γεύματα (πρωϊνό, μεσημεριανό, βραδινό). Ο ίδιος είναι ζωντανή απόδειξη του πόσο επιβλαβείς είναι αυτές οι τροφές.
Θα εξοργισθείτε από την προπαγάνδα που υφίσταται ολόκληρος ο κόσμος και την συνεργασία διεθνών οργανισμών μ' αυτές τις εταιρείες.
[img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:-CPF ... omeis8.jpg[/img]
"Ακολουθούν την πιο σωστή πολιτική όσοι απέναντι των ίσων δεν υποχωρούν, απέναντι των ισχυροτέρων συμπεριφέρονται με φρόνηση και απέναντι των κατωτέρων είναι μετριοπαθείς" - Θουκυδίδης
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Re: Supersize me

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τετ 01 Οκτ 2008, 16:06

Kατεστρεψε την υγεια του για να γυρισει αυτην την ταινια;
Άβαταρ μέλους
Diagalaksiaki
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: diagalaksiaki
Φύλο: Γυναίκα
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Diagalaksiaki » Τετ 01 Οκτ 2008, 16:57

Divine Sinner έγραψε:Kατεστρεψε την υγεια του για να γυρισει αυτην την ταινια;
Ναι! Ήταν και υποψήφιος για Oscar, αλλά δεν το πήρε...
ΣΥ ΘΑΡΣΟΣ ΔΟΣ ΜΑΚΑΡ ΕΙΡΗΝΗΣ ΤΕ ΜΕΝΕΙΝ ΕΝ ΑΠΗΜΟΣΙ ΘΕΣΜΟΙΣ ΔΥΣΜΕΝΕΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΟΝΤΑ ΜΟΘΟΝ ΚΗΡΑΣ ΤΕ ΒΙΑΙΑΣ
Άβαταρ μέλους
ELectriE
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: ELectriE, nvisible

Δημοσίευση από ELectriE » Τετ 01 Οκτ 2008, 18:54

Αυτά με κάνουν να θέλω να μάθω να μαγειρεύω... :P

Για δείτε και αυτό... http://bestwellnessconsultant.com/2008/ ... earth.aspx
Ένα μπέργκερ των μακ-ντόναλτς αγορασμένο το 1996 και 12 χρόνια μετά δεν έχει αλλοιωθεί σχεδόν καθόλου... !! :shock:
Είπατε τίποτα; .. :loco:
Όπως Πάνω και Κάτω. Όπως Κάτω και Πάνω.
Ερμητική Αρχή

Όπως Έξω και Μέσα. Όπως Μέσα και Έξω.
Άβαταρ μέλους
Nightrider
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από Nightrider » Τετ 01 Οκτ 2008, 19:11

nvisible έγραψε:Είπατε τίποτα; .. :loco:
Η χημεία στα τρόφιμα σε όλο της το μεγαλείο!!!!!
Η λέξη "χριστιανισμός" περιέχει κάποια παρεξήγηση γιατί ουσιαστικά υπήρχε μόνο ένας χριστιανός, αλλά κι εκείνος πέθανε πάνω στο σταυρό. -Νίτσε-
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τετ 01 Οκτ 2008, 21:06

Αν ο σκοπος του δεν ηταν το κερδος αλλα η ενημερωση. τοτε αυτο που καταφερε ηταν να καταστρεψει τον οργανισμο του για να ριξει κατα 5 πιατα τις πωλησεις των μακντοναλτς τα οποια στην καλυτερη (για τη δημοσια υγεια) περιπτωση θα βγαλουν μια νεα διαφημιστικη καμπανια για να ρεφαρουν και στην χειροτερη δεν θα πεσουν καν οι πωλησεις τους.
Αν σκοπος του ηταν το κερδος τοτε θα πρεπει να μαθει οτι μπροστα στην υγεια τιποτα δεν ειναι το κερδος.
Δεν νομιζω να υπαρχει κανας ηλιθιος που νομιζει οτι με τα φαστ φουντ κανει υγιεινη διατροφη.
Άβαταρ μέλους
Aiolos
Aνενεργός χρήστης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Aiolos » Σάβ 04 Οκτ 2008, 00:23

Divine Sinner έγραψε:Αν ο σκοπος του δεν ηταν το κερδος αλλα η ενημερωση. τοτε αυτο που καταφερε ηταν να καταστρεψει τον οργανισμο του για να ριξει κατα 5 πιατα τις πωλησεις των μακντοναλτς τα οποια στην καλυτερη (για τη δημοσια υγεια) περιπτωση θα βγαλουν μια νεα διαφημιστικη καμπανια για να ρεφαρουν και στην χειροτερη δεν θα πεσουν καν οι πωλησεις τους.
Αν σκοπος του ηταν το κερδος τοτε θα πρεπει να μαθει οτι μπροστα στην υγεια τιποτα δεν ειναι το κερδος.
Δεν νομιζω να υπαρχει κανας ηλιθιος που νομιζει οτι με τα φαστ φουντ κανει υγιεινη διατροφη.
Αν δεν την είδες και την έκρινες, είσαι πολύ ανόητος άνθρωπος. Αν πάλι την είδες, θα πρέπει να είδες στο τέλος της ταινίας ότι δεν κατόρθωσε να μειώσει τις πωλήσεις κατά πέντε πιάτα, αλλά κάτι πολύ μεγαλύτερο...
Αμπελοφιλόσοφε...
"Ακολουθούν την πιο σωστή πολιτική όσοι απέναντι των ίσων δεν υποχωρούν, απέναντι των ισχυροτέρων συμπεριφέρονται με φρόνηση και απέναντι των κατωτέρων είναι μετριοπαθείς" - Θουκυδίδης
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Σάβ 04 Οκτ 2008, 20:00

Η ζωη δεν ειναι ταινια. τα μακντοναλτς ειναι ακομα ανοικτα.
και οπως και να χει εγω ο αμπελοφιλοσοφος δεν θα κατεστρεφα ανεπανορθωτα την υγεια μου για να κανω ενα point η για να βγαλω λευτα.
Βλεπω οτι παθιαζεσαι παρα πολυ. Ηρεμησε δεν εισαι ο πρωταγωνιστης.
Άβαταρ μέλους
Spirit oF Fire
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: Spirit_Of_Fire

Δημοσίευση από Spirit oF Fire » Σάβ 04 Οκτ 2008, 21:55

Δεν την έχω δει, αλλά θα το κάνω εντός των ημερών. Επίσης καλά λόγια έχω ακούσει για το Fast Food Nation.
Ο αληθινός πολεμιστής διατηρεί την ανθρωπιά του ακόμη και στη μάχη. Κερδίζοντας έναν βάρβαρο θρίαμβο εξακολουθείς να διακυβεύεις την ψυχή σου. Αυτοί που πολεμούν τον δράκο μπορούν να γίνουν ο δράκος.
Η φωτιά δεν καταστρέφει μόνο, μπορεί και να καθαρίζει τις ψυχές μας.
Άβαταρ μέλους
Aiolos
Aνενεργός χρήστης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Aiolos » Τετ 08 Οκτ 2008, 22:41

και οπως και να χει εγω ο αμπελοφιλοσοφος δεν θα κατεστρεφα ανεπανορθωτα την υγεια μου για να κανω ενα point η για να βγαλω λευτα.
Καταστρέφοντας την υγεία του (η οποία μετά τη δοκιμασία επανήλθε στα φυσιολογικά της επίπεδα, χάριν στη διατροφή που ακολούθησε), κατάφερε να καταργήσει τα τεραστίου μεγέθους γεύματα κι αναψυκτικά που σερβίρονταν, τα λεγόμενα super size που μόνο η μερίδα πατατών είχε 800 θερμίδες, και να κερδίσουν τη μήνυση που υπέβαλαν δυο νεαρές κορασίδες 8-14 ετών (αν θυμάμαι καλά) που πάχυναν υπερβολικά κι εμφάνισαν σοβαρά προβλήματα υγείας, ασυνήθιστα για τόσο νεαρή ηλικία. Για να κερδίσουν την μήνυση, τα Mcdonald's θεωρούσαν πως έπρεπε να αποδειχθεί ότι ευθύνονται αυτά για την καταστροφή της υγείας των κορασίδων.
Βλεπω οτι παθιαζεσαι παρα πολυ. Ηρεμησε δεν εισαι ο πρωταγωνιστης.
Ναι, παθιάζομαι, τιμή μου και καμάρι μου να έχω πάθος για οτιδήποτε.
Εξάλλου, πώς να μην παθιάζεται κανείς όταν βλέπει τον άλλο να κρίνει και να αμφισβητεί δίχως να ξέρει καν περί τίνος πρόκειται.
Δες την ταινία και μετά εξέφρασε την άποψή σου, αν θες να λέγεσαι ορθολογικός και δίκαιος. Ειδάλλως, για μένα θα είσαι ένας αμπελοφιλόσοφος που γράφει για να γράφει.

Λίζα, κι εγώ άκουσα καλά λόγια απ' όσους την είδαν. Πρώτα θα τη δω και μετά θα σου πω τις εντυπώσεις μου.

Έρρωσθε
Άβαταρ μέλους
Spirit oF Fire

Δημοσίευση από Spirit oF Fire » Κυρ 19 Οκτ 2008, 20:18

το πήρα και θα το δω μάλλον σήμερα, το supersize me
Ο αληθινός πολεμιστής διατηρεί την ανθρωπιά του ακόμη και στη μάχη. Κερδίζοντας έναν βάρβαρο θρίαμβο εξακολουθείς να διακυβεύεις την ψυχή σου. Αυτοί που πολεμούν τον δράκο μπορούν να γίνουν ο δράκος.
Άβαταρ μέλους
Spirit oF Fire

Δημοσίευση από Spirit oF Fire » Δευ 20 Οκτ 2008, 01:12

μόλις το είδα.. αρκετά ενδιαφέρον ντοκυμαντέρ... εγώ συμφωνώ με την κοπέλα του που ήταν βιγκαν =Ρ αν το έβλεπα όσο ήμουν κρεοφάγος θα με προβλημάτιζε πάρα πολύ και θα με έκανε να σκεφτώ πολλά πράγματα, αλλά σίγουρα όχι να κόψω το κρέας. Τώρα που το έχω κόψει, με κάνει να νιώθω πιο ωραια για την επιλογή μου και σκέφτομαι να σταματήσω την ζάχαρη και όσα αυτή συνεπάγεται, όπως όλα τα αναψυχτικά (τα έχω ελαττώσει από 2-3 την ημέρα σε 2-3 τον μήνα), τους χυμούς με προσθήκη ζάχαρης, το παγωμένο τσάι, τις σοκολάτες και τα γλυκά εκτός σπιτιού. Επίσης, θα το προωθήσω αυτό το ντοκυμαντεράκι σε γνωστούς που έχουν παιδιά και τα πάνε στα μακντοναλντς εξ αιτίας των παιδότοπων... εκεί θελω να δω αντιδράσεις.
Μπράβο στον τύπο για την προσπάθειά του... πραγματικά μπράβο =)
ευχαριστώ για την πρόταση =) τώρα σειρά έχει το fast food nation :P
Άβαταρ μέλους
ELectriE
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: ELectriE, nvisible

Δημοσίευση από ELectriE » Δευ 20 Οκτ 2008, 01:40

Τα Goody's τι σόι είναι;?
Όπως Πάνω και Κάτω. Όπως Κάτω και Πάνω.
Ερμητική Αρχή

Όπως Έξω και Μέσα. Όπως Μέσα και Έξω.
Άβαταρ μέλους
Aiolos
Aνενεργός χρήστης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Aiolos » Δευ 20 Οκτ 2008, 21:46

Είναι ελληνική επιχείρηση, ιδίας ποιότητος με τα McDonald's.
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από seliniasmenos » Τρί 21 Οκτ 2008, 19:07

Σαν γνήσιος Junk food-er δεν με εππηρεάζει τίποτα!
If i go crazy, then will you still call me Superman?
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
Spirit oF Fire

Δημοσίευση από Spirit oF Fire » Τρί 21 Οκτ 2008, 20:18

σπιτικό μαγειρεμένο φαγητό Vs μπιφτέκι Λάσπης των Μακντόναλντς
χμμμμμμμμμμ δύσκολη επιλογή χαχαχαχαχαχαχαχα
Άβαταρ μέλους
Acid{RFE}
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: Acid{RFE}
Έδωσε Likes: 3 φορές
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από Acid{RFE} » Κυρ 09 Νοέμ 2008, 13:55

Για να πω την αλήθεια είμαι ψιλιασμένος για τα Mac Donalds,κ αυτό με τα 12 χρόνια που ξέχασε ένα Big Mac αν θυμάμαι καλα κ ήταν σαν να το είχε αγοράσει εκείνη την μέρα σχεδόν το έχω δεί κ είχα πάθει πλάκα,ήμουν πολύ σκεφτικός στο αν πραγματικά συνέβη.Μια φορά έχω φάει απο εκεί κ άλλη δεν έχω ξαναφάει για τον λόγο οτι δεν μου άρεσε όχι για τίποτα άλλο,θα προσπαθήσω να δώ κ την ταινία ενδιαφέρον φαίνεται!!!.
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 27 φορές
Έλαβε Likes: 71 φορές

Δημοσίευση από Dhmellhn » Κυρ 09 Νοέμ 2008, 14:47

Για το 12χρονο big mac ο παλαιότεροι που περάσαν από τον στρατό δεν πρέπει να ξεχνούν τον Γκοτζίλα Αργεντινής της δεκαετίας του '40.

Λίζα μου ακούγεσαι λίγο υπερβολική. Τα πάντα χρειάζονται με μέτρο, άρα και το κρέας. Μάλιστα ο σίδηρος τόσο στο σπανάκι όσο και στις φακές δεν αφομοιώνεται όσο εκείνος στο κόκκινο κρέας. Όσο για την ζάχαρη υπάρχει πάντα η επιλογή της ακατεργάστου, ήτοι της καφέ, αλλά και του Μελιού. Για τους "χυμούς" και τα αναψυκτικά συμφωνώ κι επαυξάνω ενώ για τις σοκολάτες σε μετρημένες δόσεις οφελούν.

Το Fast Food Nation το έχω δει και είναι πραγματικά πολύ καλή ταινία. Να προσέξεις ιδιαίτερα τον ωμό κυνισμό του Μπρους Γουίλις στην συζήτησή του. Αντικατοπτρίζει πλήρως το αμερικανικό πνεύμα.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Άβαταρ μέλους
Spirit oF Fire

Δημοσίευση από Spirit oF Fire » Δευ 10 Νοέμ 2008, 10:09

Καλημέρα Σταυραετέ =)
Ο καθένας επιλέγει το πρότυπο ζωής που θεωρεί καλύτερο ή που τον βολεύει καλύτερα =). Βασικά είναι ανάλογα τον άνθρωπο και τον οργανισμό, εμένα δεν μου χρειάζεται το κρέας (απ ό,τι φαίνεται) και πιστεύω πως κάποιο άτομο που δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα υγείας, μπορεί να το κόψει και να είναι υγειής. Το θέμα και στους κρεοφάγους και στους χορτοφάγους είναι να προσέχεις λιγάκι τι τρως αν θες να είσαι καλά και να γυμνάζεσαι έστω και λίγο.
Για τον φυτικό σίδηρο και τον ζωϊκό έχουμε γράψει και οι δύο στο θέμα "υγεία" οπότε δεν θα το ξαναναπτύξω. Προσωπικά, ο σίδηρός μου είναι σε φυσιολογικά επίπεδα, οι εξετάσεις μου είναι καλές και πλέον είμαι και αιμοδότρια =)
Όσο για την ζάχαρη, μ αρέσει πολύ η καφέ. Και αν θελήσω να φτιάξω κάποιο σπιτικό γλυκό, χρησιμοποιώ την καφέ. Οι σοκολάτες, καλό είναι να υπάρχουν αλλά όπως είπες κι εσύ με μέτρο.
Το φαστ φουντ νάσιον, το είδα. Δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε... μπορώ να πω ότι το βρήκα πολύ ωμό σε κάποια σημεία, τόσο που δεν ξέρω αν μπορώ να το πω ρεαλιστικό ή σουρεαλιστικό. Για εμένα, ανήκει στο είδος ταινιών τύπου "ρεγκβιεμ φορ ε ντριμ".. σοκαριστικές ταινίες που καλό είναι να τις βλέπει κανείς.. αλλά εντάξει.... όχι σε μεγάλο βαθμό =Ρ
Απάντηση

Επιστροφή στο “Τέχνη (Ζωγραφική-κινηματογράφος-θέατρο-χορος)”