κριτικη ταινιων

Ζωγραφική, κινηματογράφος ή οποιαδήποτε μορφή τέχνης. (Προσβάσιμη μόνο στα εγγεγραμμένα μέλη)
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
theo
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας

κριτικη ταινιων

Δημοσίευση από theo »

η ανικανοτητα μου να συνδιαλεχθω πολιτισμενα με τους αλλους ιδεογραφητες για πολιτικα και αθλητικα με οδηγησε σε αλλα μονοπατια.
σε αυτο το τοπικ οταν βλεπει καποιος καποια ταινια θα ενημερωνει αν αξιζει να την δουμε και υπολοιποι.
χτες αγορασα την ελευθεροτυπια και ειχε μεσα το εργο ΑΜΕΛΙ
λοιπον αδερφια ιδεογραφητες οποιος κατσει να δει αυτο το εργο θα παθει ψυχολογικο σοκ.
ειναι τοσο μεγαλη αηδια που ειμαι σιγουρος αν καταφερει να φτασει το εργο μεχρι το τελος σιγουρα θα εχει καταντησει αλκοολικος.
καταρχην δεν δειχνει βυζι πουθενα.
το σεναριο ειναι μια αηδια.
μια χαζογκομενα ψυχακιας που σε ολο το εργο κανει διαφορες μκιες που βαφτιζονται σαν φιλανθρωπικο εργο.
τεσπα,ειναι ενα αισχος.
ουτε ξερω τι περιμενω....και πλεον ουτε με νοιαζει να μαθω...
Άβαταρ μέλους
chill
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 1 φορά

Re: κριτικη ταινιων

Δημοσίευση από chill »

ΤΗΕΟ σου εχω ταινιαρα απο τις λιγες. Ειμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι εισαι ο μονος απο δω μεσα που θα την εκτιμησει. Και ο Απομακρος γιατι ξερω οτι στις φλεβες του τρεχει αιμα κι οχι σαλτσα. Οι αλλοι σταματηστε να διαβαζετε ΕΔΩ!
-----------------------------------------

Η ταινια λεγεται "Ας περιμενουν οι γυναικες".

Μη σε ξενερωσει το καστ (Ζουγανελης, Μπουλας, Μπακιρτζης).. η ταινια δεν ειναι "κουφωματα" και δεν εχει φτηνες πλακες.
Ειναι ο ορισμος της Καλης Ελληνικης Κωμωδιας.

Ενα γρηγορο στορυ.

Τα μπατζανακια (Ζουγας και Μπακιρτζης) κλεινουν το σιδεραδικο στη θεσσαλονικη για να πανε για διακοπες στις οικογενειες τους στη Θασο.
Εκει τους περιμενει ο Πασοκος Μπουλας, ο ετερος μπατζανακης (στελεχος του κομματος απο την Παπαδιτσα Λακωνιας, το Σαββατο πουλαει λαδι και τις κυριακες διαβαζει βιβλια) που φυλαει τις οικογενειες τους και τους πηγαινει για χαμπουργκερ στην πλατεια.

Στο δρομο ομως ο Ζουγας βλεπει μια γκομεναρα σε ενα καμπριο με ενα βουτυρομπεμπε και παθαινει "ενα φυσημα στην καρδια". Κατουρωντας στην ακρη του δρομου αποφασιζει πως δεν ειναι ετοιμος να γυρισει στις γυναικες και κανει σταση με το Μπακιρτζη να πιουν ενα καφε στα ΚΑΠΗ της λιμνης Βολβης. Εκει εγινε και το γνωστο συνεδριο της Βολβης, οπου ο νεολαιος τοτε Βαγγελης Μειμαρακης αποφασισε οτι η Νεα Δημοκρατια, πρεπει να μετατραπει απο κομμα αρχηγικο, σε κομμα ΑΡΧΩΝ. Αυτη, η κινηση, γνωστη ως Κινηση της Βολβης εμελε να παιξει καθοριστικο ρολο στις εξελιξεις. Κι εκει διανυκτερευουν μεχρι να ξεπερασουν το σοκ.
Ενω λοιπον ο καψουρης Ζουγας προσπαθει να ξεπερασει το βουτυρομπεμπε και τη γκομεναρα του, ο πασοκος Μπουλας ξεκιναει να τους βρει για να μαθει γιατι αργουν.

Τα τρια μπατζανακια συναντιουνται στα Καπη και εξερευνουν παρεα την πολιτικη, την καψουρα, τη φιλια, τον ΠΑΟΚ, το κοκορετσι παπαδιτσας, τη μεθοδο του πολλαπλασιασμου, τον φραπε, τον τζογο και τη φρικη που ονομαζεται ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

Αυτη η ταινια απεθυνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σε αντρες!

Δεν ξερω που θα τη βρεις αλλα βρες τη. Ειναι η μοναδικη ταινια που δε μου προκαλει εμετο οταν τη βλεπω. Και την εχω δει γυρω στις 40 φορες αν δεν κανω λαθος. Καποτε την εβλεπα καθε μερα απο μια φορα για να μην ξεχναω αυτα τα μικρα πραγματα που με κανουν ανθρωπο.

Και παραθετω ενα μικρο κομματι αυτης της μεγαλειωδους ταινιας:

Kαλη διασκεδαση.

**********/10
“Humanity has advanced, when it has advanced, not because it has been sober, responsible, and cautious, but because it has been playful, rebellious, and immature.”
Άβαταρ μέλους
theo
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo »

τσιλλ φαινετε για γαματο
θα το βρω και θα το δω
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 27 φορές
Έλαβε Likes: 71 φορές

Δημοσίευση από Dhmellhn »

"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΟΔΟΣ ΡΙΤΑ ΧΕΪΓΟΥΟΡΘ"

Σκηνοθεσία: Φρανκ Ντάραμποντ
Σενάριο: Στίβεν Κινγκ, Φρανκ Ντάραμποντ
Πρωταγωνιστούν: Τιμ Ρόμπινς, Μόργκαν Φρίμαν, Μπομπ Γκούντον, Γουίλιαμ Σάντλερ, Κλάνσι Μπράουν
Έτος: 1994

«Η ελπίδα είναι καλό πράγμα, ίσως το καλύτερο, και κανένα καλό πράγμα δεν πεθαίνει ποτέ…» Μια εκπληκτική ιστορία ελπίδας, φιλίας και επιβίωσης σε μια φυλακή υψίστης ασφαλείας. Ο Άντυ, ένας νεαρός τραπεζίτης, καταδικάζεται άδικα σε ισόβια για τη δολοφονία της γυναίκας του και του εραστή της. Ο φαινομενικά ήπιος χαρακτήρας του και οι εξωτερικά αδιάφορες αντιδράσεις του τον φέρνουν αντιμέτωπο με τους συγκρατούμενούς του. Ο μόνος που τον πλησιάζει είναι ο ισοβίτης Ρεντ. Σταδιακά οι δυο τους ανακαλύπτουν τη δύναμη της φιλίας και της ελπίδας σε ένα οδοιπορικό 20 ετών ώσπου η μοίρα φέρνει και στους δύο τη λύτρωση…

Πάρα πολύ καλή ταινία.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από seliniasmenos »

χτες αγορασα την ελευθεροτυπια και ειχε μεσα το εργο ΑΜΕΛΙ
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii παθαίνω αμμέσως εγκεφαλικό! ΟΧΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ! Και το ειχα πάρει απο το βήμα πριν κάτι χρόνια, το δάνεισα και δεν μου το επέστρεψαν ποτέ! Οχι ρε γαμώτο!
Λοιπόν Τεο, δεδομένου οτι δεν σ'άρεσε η ταινία, και δεδομένου οτι είναι απο τις αγαπημένες μου, φύλαξε την και μόλις κατέβω Αθήνα στην έχω καβατζώσει κανονικότατα.

Le fabuleux destin d'Amelie Poulain! :xara: :xara: :xara: :xara: :xara: :xara: :xara:

Εικόνα
If i go crazy, then will you still call me Superman?
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos

Δημοσίευση από seliniasmenos »

Και φυσικά έχει ένα απο τα καλύτερα Soundtrack που έχουν ακουστεί σε ταινίες.

If i go crazy, then will you still call me Superman?
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
theo
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo »

σελ εννοειτε οτι στην κραταω.
η τελευταια εξοδος που ανεφερε ο σταυραετος,
ειναι πολυ καλη ταινια παρολο που ο τιτλος εμενα προσωπικα με προδιεθετε για καποια αηδια.
οποιος δεν το εχει δει το προτεινω ανεπιφυλακτα
Άβαταρ μέλους
TEUTAMOS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από TEUTAMOS »

chill έγραψε:Ειμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι εισαι ο μονος απο δω μεσα που θα την εκτιμησει.Και ο Απομακρος γιατι ξερω οτι στις φλεβες του τρεχει αιμα κι οχι σαλτσα. Οι αλλοι σταματηστε να διαβαζετε ΕΔΩ!
Εκ των ανω εχουμε -περα απο την υποτιμηση (ουτε δραχμη να ημασταν) προς τους υπολοιπους - εναν απο τους πολλους συλλογισμους που κανει κανεις καθε μερα, συνειδητα ή ασυνειδητα.

1)Στις φλεβες του Απομακρου τρεχει αιμα κι οχι σαλτσα
2)Οι αλλοι σταματηστε να διαβαζετε ΕΔΩ!
Αρα, στις φλεβες οσων τρεχει αιμα κι οχι σαλτσα συνεχιστε να διαβαστε ΕΔΩ!

Δηλωνω οτι ΔΕΝ εχω δει την ταινια που αναφερεις, αλλα σιγουρα "κοβω τις φλεβες μου" οτι και συ ΔΕΝ ξερεις τι τρεχει μες στις φλεβες του καθενος.
Φαντασου ο καθενας που ελεγε ή εδειχνε κατι εδω μεσα να απεκλειε τους υπολοιπους απο το να μαθουν ή να δουν.
("ουκ απειργομέν τινα ή απο θεαματος ή απο μαθηματος" Περικλεους Επιταφιος)

Φιλικοτατα και μετ' εκτιμησεως

Υ.Γ.: ola under con-troll!
ΕΛΛΗΝΩΝΠΡΟΜΑΧΟΥΝΤΕΣΑΘΗΝΑΙΟΙΜΑΡΑΘΩΝΙ
ΧΡΥΣΟΦΟΡΩΝΜΗΔΩΝΕΣΤΟΡΕΣΑΝΔΥΝΑΜΙΝ

...ΓΙΑ ΤΑ 2500 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΧΗΝ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ
Άβαταρ μέλους
chill
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από chill »

Aσε τα λογια και δες την ταινια, που θιχτηκες κι ολας, ζαγαρι!!!

Αν εχεις αιμα κοκκινο κι αντρικιο θα δεις μια ταινια που θα σε κανει καλυτερο ανθρωπο.
“Humanity has advanced, when it has advanced, not because it has been sober, responsible, and cautious, but because it has been playful, rebellious, and immature.”
Άβαταρ μέλους
Apomakros

Δημοσίευση από Apomakros »

Σιγά τα αίματα ρε μπαγλαμάδες.

Μεγαλειώδες το ας περιμένουν οι γυναίκες, μπράβο τσιλ!

Μόλις είδα το βιντεάκι και λύθηκα στα γέλια μιλάμε.

(Φοβερή η ιδέα σου τεο να φτιάξεις τούτο το τοπικ)
Άβαταρ μέλους
chill
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από chill »

Eπισης σας εχω ενα δωρο

http://greek-movies.eu/

οι περισσοτεροι φανταζομαι θα το ξερετε αλλα μερικοι μπορει να μη το ξερετε οποτε μαθετε το.

θελει καλη συνδεση.
Άβαταρ μέλους
Apomakros

Δημοσίευση από Apomakros »

Ναι, αλλά... Γκουσγκούνη δεν βλέπω...

Τι θυμήθηκα τώρα.

Ο Γκουζγκούνης παίζει τον ρόλο του πατέρα.
Έρχεται η κόρη του στο σπίτι με μια καινούργια φίλη της. Κάθονται στον καναπέ. Έρχεται κι ο αρχηγός στο σαλόνι και τις βλέπει. Κάθεται χωρίς να πει τίποτα κοντά τους. Περνάει ένα λεπτό απόλυτης ησυχίας και ξαφνικά... ο αρχηγός γυρνάει προς τη φίλη της κόρης του και την ρωτάει:
Γκουζγκούνης: Τον παίρνεις απ' τον κώλο;
Κόρη: Μπαμπά τι είναι αυτά που λες;;;
Γκουζγκούνης: Προσπαθώ να σπάσω τον πάγο!

(.....)
Άβαταρ μέλους
Clairvoyant
Aνενεργός χρήστης

Δημοσίευση από Clairvoyant »

Eπισης σας εχω ενα δωρο
http://greek-movies.eu/
οι περισσοτεροι φανταζομαι θα το ξερετε αλλα μερικοι μπορει να μη το ξερετε οποτε μαθετε το.
θελει καλη συνδεση.
Τσιλάτε ευχαριστω πολυ, δεν το ήξερα, γουσταρω πολυ !! :xara: :xara:
Ότι δε με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατό....
Άβαταρ μέλους
chill
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από chill »

Πριν απο μερικες εβδομαδες αρχισαμε με τους φιλους μου να βλεπουμε τις σκοτεινες ταινιες του 80.
Υπαρχουν κατι καταπληκτικα δειγματα εκει μεσα.

Συγκεκριμενα η ταινια "Τα Ναρκωτικα" ειναι τοσο αστεια που δεν ξεραμε τι βλεπαμε ακριβως. Δραμα; Κωμωδια; Ψυχεδελικο θριλερ; Υπαρχουν και τα "Αγορια στην Πορνεια" και κατι αλλα σκοτεινα κοινωνικα που εχουν τρομερο γελιο.
Αυτο το σαιτ ειναι το σκατιασμενο σωβρακο μας.
Η κρυφη ντροπη μας.

ΛΟΡΔΑΝ Ο ΒΑΡΒΑΡΟΣ!

ΔΕ ΒΛΕΠΕΤΑΙ!
τελος!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Τέχνη (Ζωγραφική-κινηματογράφος-θέατρο-χορος)”