εκ μεταφοράς
madcat
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Posted: Sun Dec 31, 2006 3:09 pm
-------------
Τα δυο προηγούμενα fast and the furious ήταν πολύ καλά ομολογώ να το παραδεχτώ αν και δεν συμπαθώ τόσο τα αυτοκίνητα οσο τις μηχανές. Αλλα η τρίτη συνέχεια κατά την γνώμη μου ηταν μια αποτυχία. Συγνώμη αγόρια αλλα δεν μπορώ να καταλάβω ποιος νοήμων άνθρωπος θα θεωρούσε σημαντικό να μάθει να drifarei. Διδάσκει στα δεκαεφτάχρονα "παρατήστε το σχολείο και σπουδάστε drift". Έχει μια σκηνή η ταινία όπου ο μάστερ του drift προσπαθεί να ρίξει μια κινέζα καλλονή. Με το αυτοκίνητο του (μιλάμε για πολλά άλογα το αυτοκίνητο για να μην πω και γαιδούρια) ρίχνει μερικές στροφές γύρω απο το αυτοκίνητο της κοπελιάς και την πνίγει στον καπνό. Αυτή φυσικά εντυπωσιάζεται και του δίνει το τηλέφωνο. Τωρα σοβαρά μετά απο αυτό δεν σου έρχεται μια ναυτία...
Το μόνο καλό σ'αυτη την ταινία ήταν το τέλος την ώρα που εμφανίστηκε ο Vin Diesel ο φοβερός ΧΧΧ! Πιστεύω ότι έδωσαν την σκυτάλη για την τέταρτη συνέχεια κι αν παίζει ο Vin Diesel σίγουρα θα είναι κάτι πιο δυνατό.
Τουλάχιστον έμαθα τι ειναι το drift οπότε αν κάποιος με ρωτήσει τι είναι θα ξέρω να απαντήσω. 8)
The Fast and the furious - Tokyo Drift (από madcat)
- Nemesis
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Irc ψευδώνυμο: Nem3sis
- Φύλο: Γυναίκα
- Επικοινωνία:
εκ μεταφοράς
Ωρωπιων
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Posted: Mon Jan 01, 2007 5:07 pm
-------------
MAD CAT,έχω να πω,ότι η επιλογή των εφήβων για την ταινία αυτή,δεν ήταν πετυχημένη υποθεση,σε αντίθεση με τους μεγαλύτερους της πρώτης και δευτερης ταινίας.Οπωσδήποτε η ταινία απευθύνεται στη νεά γενιά που μεγαλώνει και έχει θέσει ήδη τις βάσεις για αξίες στο μέλλον.Και γω ξενέρωσα με τους μέτριους ηθοποιούς,σίγουρα θα προτιμούσα κάτι πιο σκληρό,όμως παρόλα αυτά,υπάρχει ενα feeling, και μιά υπόσχεση για το μέλλον.Οπως και συ έτσι και γω,έμαθα τι σημαίνει ντρίφτ.
Σίγουρα η προσθήκη του ΒΙΝ ΝΤΙΖΕΛ στο τέλος,ήταν η υπόσχεση για το μέλλον,ελπίζω με περισσότερη φαντασία και λιγότερα κλισέ και χιλιοειπωμένες αμερικάνικες ατάκες
Ωρωπιων
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Posted: Mon Jan 01, 2007 5:07 pm
-------------
MAD CAT,έχω να πω,ότι η επιλογή των εφήβων για την ταινία αυτή,δεν ήταν πετυχημένη υποθεση,σε αντίθεση με τους μεγαλύτερους της πρώτης και δευτερης ταινίας.Οπωσδήποτε η ταινία απευθύνεται στη νεά γενιά που μεγαλώνει και έχει θέσει ήδη τις βάσεις για αξίες στο μέλλον.Και γω ξενέρωσα με τους μέτριους ηθοποιούς,σίγουρα θα προτιμούσα κάτι πιο σκληρό,όμως παρόλα αυτά,υπάρχει ενα feeling, και μιά υπόσχεση για το μέλλον.Οπως και συ έτσι και γω,έμαθα τι σημαίνει ντρίφτ.
Σίγουρα η προσθήκη του ΒΙΝ ΝΤΙΖΕΛ στο τέλος,ήταν η υπόσχεση για το μέλλον,ελπίζω με περισσότερη φαντασία και λιγότερα κλισέ και χιλιοειπωμένες αμερικάνικες ατάκες
If you want to make beautiful music, you must play the black and the white notes together.
Richard M. Nixon
Richard M. Nixon