το δάκρυ της Άννας...
- PELTASTIS VARNAVAS
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

- Irc ψευδώνυμο: καστροπολεμίτης
- Φύλο: Άνδρας
το δάκρυ της Άννας...
Παναγιωταρέα...σε συνεντευξη με τον Παντελή Βούλγαρη...μου προκάλεσε την περιέργεια
..ετσι και αλλοιως θα πηαινα στην ταινια, αρεσκει μου ο ελληνικος κινηματογραφος ακομα και ο συγχρονος...
ΨΥΧΗ ΒΑΘΙΑ λοιπόν σε κινηματογραφο της Πατησιων...
λεπτομερειες για το εργο δεν θα σας πω ΙΔΕΟφιλοι μου αφου θα το δειτε
απλα για τον τεραστιο Θαναση Βεγγο...μας εχει χαρισει το πιο σπαρταριστο γέλιο αλλα
και το πιο θολωμενο δάκρυ...και δεν ειναι η πρωτη φορα...
Αγγελακας τραγουδι ζορικο επιρροες βραχνου ροκ απο τα μαθητικα μας χρονια και κουστουριτσα μπρεκοβιτς βαλκανικα πνευστα ηπειρωτικα...αλλο μεταλλον...
και αφου το εργο τελειωνει από τα 50 ατομα οι 5 συμπαθεις ψυχαναγκαστικοι θεατες με μανια
καταδιωξης σαν ελατηρια σηκωνονται να φυγουν...βολιδα...οι λοιποι καρφωμενοι στις θεσεις μας...τιτλοι τελους ονοματα προσωπα ηθοποιων...μουσικη και η παραμενουσα συναισθηματικη γευση εντονη στα χειλη και τη γλωσσα της καρδιας μας απο την ταινια...εκει προς την εξοδο οι αποχωρουντες βιαστικα ξαφνικα βλεπουν τι παιζει και καρφωνονται μεταβολαρουν και παραμενουν ορθιοι στο τελευταιο σκαλι του διαδρομου κοιτουν και αυτοι την οθονη στα τελειωματα...για τα επομενα 5 λεπτα δεν ακουγοταν ανασα και το εργο ειχε τελειωσει...
βαρυ και δυνατο και πολυ καλο...[εκει που λες τετελεσται για το ελληνικο σινεμα...να σου μια πολιτικη κουζινα...μια ΨΥΧΗ ΒΑΘΙΑ..]
καλυτερα να μας κηρυξει τον πολεμο ο ιδιος ο θεος για τον επομενο αιωνα...
παρα μια μερα...αδελφοκτονου αλληλοσπαραγμου...
..ετσι και αλλοιως θα πηαινα στην ταινια, αρεσκει μου ο ελληνικος κινηματογραφος ακομα και ο συγχρονος...
απλα για τον τεραστιο Θαναση Βεγγο...μας εχει χαρισει το πιο σπαρταριστο γέλιο αλλα
Αγγελακας τραγουδι ζορικο επιρροες βραχνου ροκ απο τα μαθητικα μας χρονια και κουστουριτσα μπρεκοβιτς βαλκανικα πνευστα ηπειρωτικα...αλλο μεταλλον...
και αφου το εργο τελειωνει από τα 50 ατομα οι 5 συμπαθεις ψυχαναγκαστικοι θεατες με μανια
καταδιωξης σαν ελατηρια σηκωνονται να φυγουν...βολιδα...οι λοιποι καρφωμενοι στις θεσεις μας...τιτλοι τελους ονοματα προσωπα ηθοποιων...μουσικη και η παραμενουσα συναισθηματικη γευση εντονη στα χειλη και τη γλωσσα της καρδιας μας απο την ταινια...εκει προς την εξοδο οι αποχωρουντες βιαστικα ξαφνικα βλεπουν τι παιζει και καρφωνονται μεταβολαρουν και παραμενουν ορθιοι στο τελευταιο σκαλι του διαδρομου κοιτουν και αυτοι την οθονη στα τελειωματα...για τα επομενα 5 λεπτα δεν ακουγοταν ανασα και το εργο ειχε τελειωσει...
βαρυ και δυνατο και πολυ καλο...[εκει που λες τετελεσται για το ελληνικο σινεμα...να σου μια πολιτικη κουζινα...μια ΨΥΧΗ ΒΑΘΙΑ..]
"Βόηθα, Παναγιά, τη σκέψη
να μην αγριέψει..."
"Παντιγέρα μαύρη ρούσσα προδομένη μου γενιά
σαν θα σμίξουν οι ανάσες θα φουσκώσουν τα πανιά"
"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
θλιμμένα τα τραγούδια μας
μα γελαστοί οι αθρώποι"
ΧΑΪΝΗΔΕΣ
να μην αγριέψει..."
"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
μα γελαστοί οι αθρώποι"
ΧΑΪΝΗΔΕΣ
- alexandros
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Re: το δάκρυ της Άννας...
Την ίδια μέρα θα πρέπει να πήγαμε να το δούμε Πελταστή διότι κι εγώ στον ίδιο κινηματογράφο της Πατησίων το είδα και συνέβη ακριβώς αυτό που είπες στο τέλος: 5 που χαχανίζαν σαν τους ηλίθιους καθ'όλη τη διάρκεια της ταινίας έφυγαν σφαίρα και όλοι οι υπόλοιποι κάτσαμε και είδαμε τους τίτλους τέλους μέχρι που άναψαν τα φώτα...ταινία-γροθιά στο στομάχι που έρχεται να δώσει βήμα στην λεγόμενη "μικροιστορία" και επιλέγει να μην ασχοληθεί με τη γενικότερη εικόνα, η οποία δείχνει να είναι παρένθετη. αξίζει κανείς να δει την ταινία για τα 3 λεπτά που εμφανίζεται ο μέγιστος ηθοποιός που ονομάζεται ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ (έτσι με κεφαλαία, όπως του αξίζει...)PELTASTIS VARNAVAS έγραψε:Παναγιωταρέα...σε συνεντευξη με τον Παντελή Βούλγαρη...μου προκάλεσε την περιέργεια
Τίποτα δεν είναι πιο δυνατό από μια ιδέα της οποίας ο καιρός έχει φτάσει.
Βίκτωρ Ουγκώ
ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΡΑ
Βίκτωρ Ουγκώ
ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΡΑ
- PELTASTIS VARNAVAS
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

- Irc ψευδώνυμο: καστροπολεμίτης
ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟΝ...
http://www.youtube.com/watch?v=2tu1h1b1oyI
Ερημα βουνά
Αστρα σκοτεινά
Που ήσυχα η καρδιά σας κλαίει
Σας ακούω κρυφά
Σας μετράω ξανά
Κι η φωτιά μου σιγοκαίει.....
σε συνδυασμο με επετειο Πολυτεχνειου...κοινωνικη διχαστικη πολωση....ερευνα και διασωση στο αιγαιο...και αλλα φαινομενικα ασχετα μεταξυ των....εθνοπατριωτικα και κοινωνικοταξικα...
θελουν προσοχη τα φετινα καλαντα τον δεκεμβρη...
together we stand united we fall...
La plus belle des ruses du diable est de vous persuader qu'il n'existe pas
Το μεγαλύτερο τέχνασμα του διαβόλου είναι ότι σε πείθει για την ανυπαρξία του
Κάρολος Μπωντλαίρ
Ερημα βουνά
Αστρα σκοτεινά
Που ήσυχα η καρδιά σας κλαίει
Σας ακούω κρυφά
Σας μετράω ξανά
Κι η φωτιά μου σιγοκαίει.....
σε συνδυασμο με επετειο Πολυτεχνειου...κοινωνικη διχαστικη πολωση....ερευνα και διασωση στο αιγαιο...και αλλα φαινομενικα ασχετα μεταξυ των....εθνοπατριωτικα και κοινωνικοταξικα...
θελουν προσοχη τα φετινα καλαντα τον δεκεμβρη...
together we stand united we fall...
La plus belle des ruses du diable est de vous persuader qu'il n'existe pas
Το μεγαλύτερο τέχνασμα του διαβόλου είναι ότι σε πείθει για την ανυπαρξία του
Κάρολος Μπωντλαίρ
"Βόηθα, Παναγιά, τη σκέψη
να μην αγριέψει..."
"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
μα γελαστοί οι αθρώποι"