H υπέροχη τηλεόραση του τότε

Ζωγραφική, κινηματογράφος ή οποιαδήποτε μορφή τέχνης. (Προσβάσιμη μόνο στα εγγεγραμμένα μέλη)
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Spirit oF Fire
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: Spirit_Of_Fire
Φύλο: Γυναίκα

H υπέροχη τηλεόραση του τότε

Δημοσίευση από Spirit oF Fire » Κυρ 05 Ιούλ 2009, 20:44

Κάποτε η τηλεόραση είχε διδακτικό χαρακτήρα, ήταν μαγευτική, γοητευτική.. μπορούσε να σου δείξει κάτι νέο και όμορφο.. δεν κυριαρχούσε η ασχήμια του τώρα..

ας ελπίσουμε πως η τηλεόραση κάποτε θα ξαναγίνει όπως ήταν.. μέχρι τότε.. τα βιντεάκια του youtube και οι ταινίες στο video club είθε να μας κρατούν συντροφιά
Ο αληθινός πολεμιστής διατηρεί την ανθρωπιά του ακόμη και στη μάχη. Κερδίζοντας έναν βάρβαρο θρίαμβο εξακολουθείς να διακυβεύεις την ψυχή σου. Αυτοί που πολεμούν τον δράκο μπορούν να γίνουν ο δράκος.
Η φωτιά δεν καταστρέφει μόνο, μπορεί και να καθαρίζει τις ψυχές μας.
Άβαταρ μέλους
karipis
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας
Επικοινωνία:

Re: H υπέροχη τηλεόραση του τότε

Δημοσίευση από karipis » Κυρ 05 Ιούλ 2009, 22:53

Ουάου!! Τι με θύμισες τώρα βρε μικρό :D

Στην παλιά ωραία τηλεόραση ακόμη και οι διαφημήσεις ήταν χαριτωμένες: http://www.youtube.com/watch?v=pjhYp4NQsh0
Άβαταρ μέλους
KaNt
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: KaNt
Φύλο: Γυναίκα

Re: H υπέροχη τηλεόραση του τότε

Δημοσίευση από KaNt » Τετ 08 Ιούλ 2009, 21:31

είναι ζήτημα αν η τηλεόρασή μου ανοίγει 2 ώρες (και πολύ λέω) συνολικά την εβδομάδα. Πλέον, θεωρώ πως το καλύτερο είναι να κατέβάζεις απο το νετ ό,τι πραγματικά σε ενδιαφέρει να παρακολουθήσεις. Έτσι επιλέγεις και το περιεχόμενο αλλά και τον χρόνο που αυτό θα σε απασχολήσει. Άσε που δεν χρειάζεται να περιμενεις 100 χρόνια μέχρι να προβληθούν οι νέες ταινίες
Δύο Πράγματα Γεμίζουν Την Ψυχή Με Όλο & Καινούριο & Μεγαλύτερο Θαυμασμό & Σεβασμό, Οσο Συχνότερα & Σταθερότερα Ασχολείται Μαζί Τους Ο Στοχασμός: Ο Έναστρος Ουρανός Που Βρίσκεται Από Πάνω Μου & Ο Ηθικός Νόμος Που Βρίσκεται Μέσα Μου
Απάντηση

Επιστροφή στο “Τέχνη (Ζωγραφική-κινηματογράφος-θέατρο-χορος)”