παίζουν οι: Jodie Foster & Gerard Butler
ατάκα που ξεχώρισε: Be the hero of your own story
Δεν μπορώ να πω πως είναι μια συναπαρστική ταινία. Ο λόγος που την είδα ήταν σαφώς ο Gerard Butler αλλά χάρηκα όταν ανακάλυψα ότι παίζει και η Jodie Foster η οποία είναι πολύ καλή ηθοποιός. Το σενάριο ήταν μάλλον παιδικό γιατί δεν μου έκανε αίσθηση.. καθώς και ο Τζέρυ (έχουμε μια οικειότητα με το παλλιηκάρι, καταλαβαινετε) δεν ήταν στις πιο .. ωραίες του στιγμές.
Το θέμα της ταινίας είναι ένα μικρό κοριτσάκι που ζει μαζί με τον ερευνητή πατέρα της σε ένα απομονωμένο νησί του Ειρηνικού (πατέρα θέλω κι εγώ). Αυτός ξαφνικά χάνεται σε μία καταιγίδα και η μικρή μένει μόνη της στο νησί.. σε κάποια στιγμή επικοινωνεί μέσω mail μαζί της ο αγαπημένος της ήρωας (βιβλίου) για να ζητήσει πληροφορίες απ' τον πατέρα της για το νέο του βιβλίο. Η μικρή απαντάει στις ερωτήσεις αλλά στο τέλος, τον καλεί στο νησί επειδή φοβάται για τον πατέρα της και επειδή έχει χτυπήσει. Δεν θα πω λεπτομέριες για τον ήρωα.. μόνο ότι πρόκειται για αγοραφοβικό άτομο το οποίο περνάει ένα κάρο φουρτούνες για να φτάσει στο νησί από την Αμερική.. αυτές οι φουρτούνες ζωντάνεψαν αρκετά το ενδιαφέρον της κατά τα άλλα παιδικής, προβλεπόμενης ταινίας.
Υ.Γ. Κάρυ, συγνώμη, κι εμένα μ αρέσει ο Τζέρυ.. αλλά η ταινία ήταν λιγάκι... χαζούλα =Ρ
Υ.Γ. 2 το ωραιότερο πραγματάκι της ταινίας πέρα απ την φυσική ομορφιά και τον ωκεανό (πατέρα ακούς;;; θέλω κι εγώ) ήταν ο Φρεντ... ποιος είναι ο Φρεντ όμως; να δείτε την ταινία
Nim's Island
- Spirit oF Fire
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

- Irc ψευδώνυμο: Spirit_Of_Fire
- Φύλο: Γυναίκα
Nim's Island
Ο αληθινός πολεμιστής διατηρεί την ανθρωπιά του ακόμη και στη μάχη. Κερδίζοντας έναν βάρβαρο θρίαμβο εξακολουθείς να διακυβεύεις την ψυχή σου. Αυτοί που πολεμούν τον δράκο μπορούν να γίνουν ο δράκος.
Η φωτιά δεν καταστρέφει μόνο, μπορεί και να καθαρίζει τις ψυχές μας.
Η φωτιά δεν καταστρέφει μόνο, μπορεί και να καθαρίζει τις ψυχές μας.