εκ μεταφοράς
Pagona
Επόπτης Δημοσθονίας
Posted: Mon Dec 04, 2006 5:23 pm
-----------
Μπορείς να ξεκινήσεις απο τα κλασσικά: "9,5 εβδομάδες" και "στριπτίζ". Αν παρ'ολα αυτά προτιμάς κάτι πιο απλό, μια ταινιούλα που είδα και μ'αρεσε είναι το "οι φήμες λενε". Αν θες να μπουν στο χριστουγεννιάτικο κλίμα, προτείνω: "All i want for christmas" kai "Bad santa" (ο Άγιος Βασίλης είναι Λέρα είναι ο ελληνικός τιτλος)
Αν ήθελα τσόντες βρε σύ, ήξερα να τους δώσω απο την συλλογή του συζύγου!!!! Έχει και τις κλασσικές!!!!

Ασε, δεν σ'εμπιστεύομαι, ακόμα κι αυτό με τα Χριστούγεννα, κάτι ανωμαλιάρικο θα είναι, παώ στοίχημα!!!! Άσε που δεν θέλω αδελφάκια σ'αυτή την ηλικία! Και όλη αυτή η περιουσία...θα μοιραστεί στα τρία τώρα...?? Α πα πα! Τόσες ελιές!!!
ε?ε? δεν είμαι καλή η άτιμη;;;;; πςςςςςςς πως τα γράφω έτσι... Παγώνα μου να την δεις εγώ έριξα πολύ κλάμα είχα και την zewasoft από δίπλα άσε πίκρα μεγάλη... αχχχ αλλά αυτή είναι αγάπη...
Εγώ με μία είχα κλάψει μέχρι λιποθυμίας...μία τούρκικη...άλλο πράγμα... και δεν μ'αρέσουν οι τούρκικες γενικώς, αλλά τί έρωτας ήταν αυτός αδελφάκι μου... δεν θυμάμαι τον τίτλο όμως... κάτι με άλογα είχε να κάνει (χμ...μήπως ήταν ιρανική??? θα σας γελάσω...) κάτι με άλογα που πεθαίνουν, που τα σκοτώνουν, κάτι τέτοιο είναι ο τίτλος! Αχ θα ρωτήσω και θα σας πώ!
Εμένα μου δώσανε και κάνω προς το παρόν για την TV, το THE GREEK TYCOON, μια παλιά ταινία (δεκαετίας '70 ) για τη ζωή του Ωνάση, ή μια πτυχή της ζωής του, με παραλλαγές και στοιχεία που δεν την κάνουν απολύτως ακριβή. Μου δώσανε και τις Δέκα Εντολές (ελεοοοοοοοοοοοος! ) διάρκειας 170 λεπτών παρακαλώ. Γενικώς δεν συνιστώ καμία απ'αυτές, αλλά κάπου έπρεπε να πω κι εγώ η καψερή τον πόνο μου. Το να δίνουνε σ'εμένα ταινίες σαν τη δεύτερη που αναφέρω, είναι το λιγότερο τιμωρία, αλλά για αμάρτημα που δεν έχω διαπράξει διά
Αυτή την πρώτη την έχω δεί (σε πρώτη προβολή και τις τέσσερις φορές!!!!) στην τηλεόραση... αυτό δεν το κατάλαβα ποτές λοιπόν? Γιατί να ξαναμεταφράζουν κάτι πουέχει ήδη μεταφραστεί καμμιά τριανταριά φορές? Μάλλον για να πληρώνει κάρμα ο εκάστοτε μεταφραστής! για την δεύτερη.... βοήθειά σου...πές μου πότε θα παιχτεί να την δώ...θα διαβάζω τους υπότιτλους και θα σκέφτομαι τί σπάσιμο νεύρων εισέπραξες...θα ρίξω πολύ γέλιο