Η αλήθεια είναι ότι με το χρόνο εγώ του'χα χώσει κάποιες ιδέες, αν και η κοπελιά του (προφανώς με παρόμοιες σκέψεις) κάποια στιγμή έκανε "παραγγελιά " να συμπεριλαμβάνει και ρολόι σε κάποια σχέδια.
Το πρώτο, μου κάνει πολύ σημαδιακό, (γι'αυτό και "κόλλησα" σ'αυτό μόλις το είδα)... Σαν κάτι να παίζει στο υποσυνείδητό του/τους χωρίς να ξέρουν για σύγκλιση χρονογραμμών και άλλα παρόμοια που εγώ τουλάχιστον εξερευνώ.
Το τελευταίο είναι επίσης (κατά τη γνώμη μου) εξαιρετικό, στο περιεχόμενο και σ'αυτά που συμβολίζει... το πουλί πάνω πάνω, την ελευθερία... τα "πλέκει" όμορφα με τη μουσική (που συμβολίζουν τα πλήκτρα πιάνου), το φως, τη φύση, το χρόνο και πάλι...
Ναι, τον θεωρώ μεγάλο τάλαντο- και βλέποντας τις αντιδράσεις σας, μάλλον δεν είναι ο υποκειμενισμός της μάνας που κρίνει εδώ. Το τάλαντο το εντόπισα όταν μου ζωγράφισε για τη γιορτή της μητέρας στα 7 του, ένα υπέροχο καράβι... ήταν απίστευτη η απεικόνιση και τη λάτρεψα... δυστυχώς, ήταν σε χαρτόνι, έπεσε κατά λάθος στο τζάκι και κάηκε... (κάτι που δε μου συγχωρώ)
Χαίρομαι που σας άρεσαν.
Θέλει να πάει σε σχολή τατουάζ (επαγγελματική, με σκιάσεις, μηχανήματα, πλήρη αρτιότητα κλπ) κι ακόμα προβληματιζόμαστε για τα δίδακτρα (είναι τσουχτερά) αλλά θα βρούμε τρόπο να τον στείλουμε. Δε γίνεται να μην τον στείλουμε. Εκεί ξέρω πως θα "διαπρέψει" γιατί είναι κάτι που αγαπάει πολύ.
Βρήκαμε κανά δυο (μια στη Ν. Σμύρνη άλλη μια στη Ν. Ιωνία). Θα'θελα να το ψάξουμε κι άλλο. Αν ξέρει κανείς κάτι σχετικό, ας μου σφυρίξει σχετικά (είτε εδώ είτε με ΡΜ, όπως σας βολεύει).
Σταδιακά, θα βάλω όλα όσα έχει κάνει στο καινούργιο του τετράδιο.
Θα δείτε κι άλλα (στο περιεχόμενό τους) που ίσως να σας φανούν ενδιαφέροντα.
Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλιά σας...