Ήθελα να μοιραστώ (είτε σαν γκρουπ θεραπι ειτε σαν ο,τιδηποτε) αυτό το συναίσθημα του παραμυθιού που μου βγαζει αυτη η εκπομπη. Ειναι πραγματικα μαγικο και παραμυθενιο
Dancing with the Stars
- Kariatida
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

- Irc ψευδώνυμο: Kariatida
- Φύλο: Γυναίκα
- Έλαβε Likes: 2 φορές
Dancing with the Stars
Δεν ξέρω για εσάς, αλλά πέρα από τις φερόμενες ίντριγκες και τα στημένα κολπάκια που λέγεται ότι υπάρχουν, είναι ένα υπέροχο θέαμα. Μου αρέσει που τα έσοδα θα πάνε στο make a wish, και που σου δείχνει ότι αν δουλέψεις σωστά, μπορείς να χορέψεις τόσο μαγικά. Τα σκηνικά και τα κοστούμια είναι τέλεια και πραγματικά σε ταξιδεύουν σε άλλες εποχές. (Βέβαια τρωω τοματες που το βλεπω καθ οτι εχω αγκαζαρει τη μονη τηλεοραση που μας επεζησε και καθομαι και το βλεπω, αλλα οκ
)
Ήθελα να μοιραστώ (είτε σαν γκρουπ θεραπι ειτε σαν ο,τιδηποτε) αυτό το συναίσθημα του παραμυθιού που μου βγαζει αυτη η εκπομπη. Ειναι πραγματικα μαγικο και παραμυθενιο
Ή ακολούθα ή οδήγα ή φύγε απ' τη μέση
- totispap

- Irc ψευδώνυμο: totispap
- Φύλο: Άνδρας
Re: Dancing with the Stars
Δεν ξέρω τι λες,εγώ το βλέπω κάθε φορά με την γυναίκα μου και περνάμε 2,30 ώρες υπέροχα,μακάρι να μπορούσα και εγώ να χορέψω έτσι 
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
εάν η χρεία τες κουρταλεί.
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
εάν η χρεία τες κουρταλεί.
- Kariatida

- Irc ψευδώνυμο: Kariatida
- Φύλο: Γυναίκα
- Έλαβε Likes: 2 φορές
Re: Dancing with the Stars
http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 152&t=7170 εδω εξηγει τι ειναι το make a wish 
Εντομεταξυ ηδη εχω αρχισει να μελεταω το ενδεχομενο να ειμαι εκει στο επομενο live
Ειναι πολυ μαγικο και παραμυθενιο για να λειπω απο εκει 
Εντομεταξυ ηδη εχω αρχισει να μελεταω το ενδεχομενο να ειμαι εκει στο επομενο live
Ή ακολούθα ή οδήγα ή φύγε απ' τη μέση