Twilight h tainia

Ζωγραφική, κινηματογράφος ή οποιαδήποτε μορφή τέχνης. (Προσβάσιμη μόνο στα εγγεγραμμένα μέλη)
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Peismatara_Mairy
Operator
Irc ψευδώνυμο: Peismatara_Mairy
Φύλο: Γυναίκα

Twilight h tainia

Δημοσίευση από Peismatara_Mairy » Δευ 29 Ιουν 2009, 19:02

Einai mia tainai, thn/ "ton" erwteuthka.....Einai h pio omorfh tainia pou exw dei edw kai kairo.Phra thn apofash, 8elw gia ton antra enan vimpire. Opws einai o antras sth tainia........Gmt, pisteuw oti uparxei autos!!!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
username
Δόκιμος
Δόκιμος

Re: Twilight h tainia

Δημοσίευση από username » Πέμ 02 Ιούλ 2009, 13:12

Εγώ πάλι την βρήκα παιδική και άκρως βαρετή!! Υπήρχαν φυσικά και αστείες σκηνές...! :D Αν τελικά αποφασίσετε να την δείτε θα διαπιστώσετε ότι η πρωταγωνίστρια έχει περισσότερες κατακτήσεις σε βρυκόλακες και λύκους...παρά στο ανθρώπινο είδος! Για να μη μιλήσω για τον πρωταγωνιστή...θα στεναχωρήσω την Peismatara Mairy... :angel:
Βέβαια έχει μια δόση αλήθειας...υπάρχουν άντρες-γυναίκες που μας πίνουν καθημερινά το αίμα...και αλλοι που συγκρατούν τον εαυτό τους να μη μας το πιουν...!! Δώστε αίμα στο λαό... :loco:
Άβαταρ μέλους
Kariatida
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: Kariatida
Έλαβε Likes: 2 φορές

Δημοσίευση από Kariatida » Πέμ 02 Ιούλ 2009, 13:38

Όποιος έχει διαβάσει το βιβλίο, δύσκολα θα αρκεστεί στην ταινία. Το όλο σκηνικό με τους βρυκόλακες και λυκανθρώπους με τραβάει πολύ και κατά πάσα πιθανότητα θα δω και τις υπόλοιπες ταινιες που θα βγουν και θα έχουν σχέση με το twilight. Βασικά δεν ήταν η ταινία βαρετή username, οι ερμηνείες των ηθοποιών ήταν κάπως βαρετές καθώς κάποιες φορές στέκονταν απλά και απήγγειλαν ατάκες χωρίς να αισθάνονται τίποτα.

Είναι μια πολύ καλή ταινία, αλλά σαφώς θα μου άρεσε με πιο ταλαντούχους ηθοποιούς (και όχι τον σέντρικ του χαρι ποττερ αν κι ο τζεικ κατι κανει :loco: )
Ή ακολούθα ή οδήγα ή φύγε απ' τη μέση

Άβαταρ μέλους
Lykaina
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: Lykaina

Δημοσίευση από Lykaina » Πέμ 02 Ιούλ 2009, 14:43

Για παιδική ταινία, καλή είναι.....

Για το βιβλίο δεν έχω άποψη, δεν το έχω διαβάσει.
Άβαταρ μέλους
SeirioAstro
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής

Δημοσίευση από SeirioAstro » Πέμ 02 Ιούλ 2009, 15:17

Σαν ταινία μου άρεσε πολύ. (Τελικά κάτι έχω πάθει τώρα τελευταία, έχω γίνει αισθηματίας).

Ειδικά η ατάκα ''και το λιοντάρι ερωτεύτηκε το πρόβατο''.

Μου άρεσε η πλοκή με την οποία έπλεξαν τους χαρακτήρες και την ένταση μεταξύ τους, αυτό το πέτυχαν πολύ καλά. Το κλασικό πρότυπο του δυνατού άντρα, που επιθυμεί μία γυναίκα συγκριτικά πιο αδύναμη απο αυτόν, που του γεννάει ένα αίσθημα προστασίας, και εκεί που θέλει να της κάνει κακό, την ερωτεύεται. Αυτή η συνταγή πετυχαίνει πάντα, και την έφτιαξαν καλά.

Η κοπέλα δεν μου άρεσε πολύ, ήταν πολύ ''φυτό'', ήθελα κάποια λίγο πιο γυναίκα και αθώα ταυτόχρονα, και λίγο πιο anti hero απο το κλασσικό καταθλιπτικό εφηβικό μοντέλο που προβάλλουν αυτές οι ταινίες.

Αλλά σε γενικές γραμμές σαν χημεία και σαν ατμόσφαιρα, μου άρεσε πολύ.
[img]http://i366.photobucket.com/albums/oo10 ... 2wr0-1.jpg[/img]

Ούτως λέγομεν άπαντες.
Άβαταρ μέλους
Spirit oF Fire
Irc ψευδώνυμο: Spirit_Of_Fire

Δημοσίευση από Spirit oF Fire » Σάβ 31 Οκτ 2009, 15:21

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του "The Twilight Saga: Eclipse" στις 29 Οκτ. για να δούμε... =Ρ

Η ταινία "Twilight" με ήρωες έφηβους βαμπίρ θα προβληθεί για μια μόνο ημέρα πριν από την επίσημη πρεμιέρα της συνέχειας της "The Twilight Saga: New Moon" στις 19 Νοεμβρίου.

Αν και η ταινία έχει βγει σε DVD, οι θαυμαστές της ζήτησαν να ξαναπροβληθεί στους κινηματογράφους έστω και για μια βραδιά.

Το "Twilight" είχε εισπράξεις 191,5 εκατομμύρια δολάρια στις ΗΠΑ και η συνέχεια της αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

και μετά σου λένε οι Ελληνάρες "θα περιμένω να βγει σε dvd" ουυυ να μου χαθείτε..
Ο αληθινός πολεμιστής διατηρεί την ανθρωπιά του ακόμη και στη μάχη. Κερδίζοντας έναν βάρβαρο θρίαμβο εξακολουθείς να διακυβεύεις την ψυχή σου. Αυτοί που πολεμούν τον δράκο μπορούν να γίνουν ο δράκος.
Η φωτιά δεν καταστρέφει μόνο, μπορεί και να καθαρίζει τις ψυχές μας.
Άβαταρ μέλους
karipis
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από karipis » Σάβ 31 Οκτ 2009, 19:13

Καθαρό προσωπάκι, βγαλμένα φρύδια, τσιτωμένο δέρμα με έντονο αλλά προσεκτικό μακιγιάζ και έντονα βαμένα σαρκώδη χειλάκια.
Μνάρα τον βρίσκω τον πρωταγωνιστή. :sweet:

Y.Γ. Βρε σαν τα UNDERWORLD......
Άβαταρ μέλους
Spirit oF Fire

Δημοσίευση από Spirit oF Fire » Σάβ 31 Οκτ 2009, 23:48

και ο πρωταγωνιστής και η πρωταγωνίστρια χάλια ήταν.. αλλά αν βγαίνεις μία φορά τον χρόνο από το σπίτι να πας έναν ρημαδο- κινηματογράφο... καλοί είναι όλοι τους..

(για ποιον χτυπάει η καμπάνα; )
Ο αληθινός πολεμιστής διατηρεί την ανθρωπιά του ακόμη και στη μάχη. Κερδίζοντας έναν βάρβαρο θρίαμβο εξακολουθείς να διακυβεύεις την ψυχή σου. Αυτοί που πολεμούν τον δράκο μπορούν να γίνουν ο δράκος.
Άβαταρ μέλους
karipis
Φύλο: Άνδρας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από karipis » Κυρ 01 Νοέμ 2009, 01:02

:D Προφανώς γι' αυτούς που βγαίνουν μία φορά τον χρόνο από το σπίτι να πανε έναν ρημαδο-κινηματογράφο

Πνευματάκι μου :rose:
Άβαταρ μέλους
Kariatida
Irc ψευδώνυμο: Kariatida
Έλαβε Likes: 2 φορές

Δημοσίευση από Kariatida » Τρί 03 Νοέμ 2009, 21:47

για μενα το λεει που της εχω ταξει να παμε να δουμε 700 ταινιες και στο τελος την αφηνω στα κρυα του λουτρου :Ρ
Ή ακολούθα ή οδήγα ή φύγε απ' τη μέση

Άβαταρ μέλους
Spirit oF Fire

Δημοσίευση από Spirit oF Fire » Τρί 24 Νοέμ 2009, 22:40

το twilight 2 (new moon) ήταν μέτριο.. δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε.. το καλύτερο κομμάτι της ταινίας είναι ο μικρός Ινδιάνος... κι ας κουρεύτηκε.. =Ρ Μπορώ να πω πως με εκνεύρισε η ταινία και είναι ολοφάνερο πως την ιστορία την έχει γράψει γυναίκα... =Ρ
αν βγει twilight 3 δεν θα πάω στον κινηματογράφο να την δω...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Τέχνη (Ζωγραφική-κινηματογράφος-θέατρο-χορος)”