Αντίο Νίκο

Ζωγραφική, κινηματογράφος ή οποιαδήποτε μορφή τέχνης. (Προσβάσιμη μόνο στα εγγεγραμμένα μέλη)
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας

Αντίο Νίκο

Δημοσίευση από seliniasmenos » Παρ 06 Ιουν 2008, 15:34

Εικόνα
Δεν θα μπορούσα να μην πω ένα αντίο στον άνθρωπο που σημάδεψε την ελληνική τηλεόραση, τον Νίκο Σεργιανόπουλο.
Έχω περάσει πολλές ώρες βλέποντας τις σειρές του ξανά, ξανά και ξανά, και η άγρια δολοφονία του ήταν ξαφνικό για όλους μας. Τις τελευταίες μέρες όλοι συζητάνε συγκλονισμένοι το γεγονός.
Ένας άνθρωπος που αγαπήθηκε απο την εξαιρετική δουλειά του, δεν απασχόλησε ποτέ τον τύπο με την προσωπική ζωή του και ίσως γι'αυτό στην πρόσφατη περιπέτεια του όλοι σταθήκαμε δίπλα του και όλοι συνεχίσαμε να τον αγαπάμε και να είναι το καλό παιδι μας.
Η τραγική ειρωνία; Οι 3 μεγάλοι του φόβοι ήταν η μοναξιά, η φυλακή και ο θάνατος. Και στην τελευταία πράξη της ζωής του κλήθηκε να αντικρίσει όλους τους φόβους του. Ελπίζω Νίκο τώρα που τους αντιμετωπίσες να είσαι καλά εκεί πάνω.
Καλό ταξίδι κυριε Μαρκορά...

If i go crazy, then will you still call me Superman?
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: Αντίο Νίκο

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 06 Ιουν 2008, 18:41

Eυχαριστώ που με πρόλαβες Σελ :urock:

Έχω αηδιάσει με τα ΜΜΕ που αναγάγοντας τον κανιβαλλισμό σε επιστήμη πια, με πρωτοφανή...ενθουσιασμό, τον κατακρεούργησαν χειρότερα απ'το φονιά του, με περισσότερες από 21 μαχαιριές, προσφέροντάς τον θυσιαστήριο στο βωμό της τηλεθέασης. :swear: Με έχουν αηδιάσει όλοι αυτοί οι εξυπνάκηδες που την είδαν όψιμοι ντέντεκτιβς και έφτασαν στο σημείο να νομίζουν πως θα κάνουν τη δουλειά της αστυνομίας καλύτερα κι απ'αυτήν. Με αηδίασαν πολλοί, κυρίως στην εκπομπή της Δρούζα, (και η ίδια) του Παπαγιάννη και του Αυτιά. Φτάνω στο σημείο να υποκλίνομαι στους ελάχιστους (Πυριόχος, Παλαιτσάκη κλπ) για το αυτονόητο, που πραγματικά σεβάστηκαν δηλαδή, τον άνθρωπο, τη μνήμη του και στάθηκαν σωστοί.

Το Νίκο είχα τη χαρά να τον γνωρίσω το 86 και να συνεργαστώ για λίγο μαζί του σε μια μεταγλώττιση.
Στο βαθμό που τον συναναστράφηκα, είδα ένα θαυμάσιο παληκάρι, άντρας στις προσεγγίσεις του, μοναχικός, αλλά όχι εσωστρεφής κατά τη γνώμη μου. Ήταν απλά χαμηλών τόνων... Όποιος ήξερε να τον αφουγγραστεί και είχε τη συναισθηματική νοημοσύνη να διεισδύσει σε πτυχές που επέτρεπε μέσα απ'το καθάριο ειλικρινές βλέμμα του να δει κανείς, θα καταλάβαινε πολλά και για τους δαιμονές του...

Επί της ουσίας και αυτό που αφορά το κοινωνικό σύνολο, τους φίλους και όσους τον αγάπησαν, είναι πως ήταν ΚΥΡΙΟΣ και δεν πείραξε ποτέ κανέναν. Το τι έκανε στο κρεβάτι του δεν αφορά κανέναν μας κι είναι αίσχος αυτή η "διαπόμπευση" νεκρού που είδα στα κανάλια. Πραγματικά εμετεικό :emetos:

Καλό ταξίδι Νικόλα... :rose:
Είσαι (δεν ήσουν, ΕΙΣΑΙ) κύριος, κι άνδρας (ανδρεία) εκεί που θα'πρεπε για όλους να μετράει! :worship:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Παρ 06 Ιουν 2008, 23:35

Προσωπικα αν και δεν ειμαι τυπος των celebrity.
Τον συγκεκριμενο τον συμπαθουσα.
Ηταν απο τους λιγους ηθοποιους που μπορουν να λέγονται σημερα καλλιτέχνες.
Απο εκει και πέρα μετά θάνατον τον κάνανε οι δημοσιογράφοι ριάλιτυ.
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos

Δημοσίευση από seliniasmenos » Σάβ 07 Ιουν 2008, 09:10

Κι'εγώ επειδή γνωρίζω άτομο που είχε συνεργαστεί μαζί του σε κάποια σειρά, μου έλεγε οτι ο Νίκος ήταν ένας άψογος εππαγγελματίας σε όλα. Ένα καλό παιδί, ευγενικό, απλό και φιλικό.
Ευτυχώς δεν έχω τηλεόραση για να βλέπω τις αισχρότητες των ΜΜΕ, αλλά τα διαβάζω και εξοργίζομαι το ίδιο. Ο Άλφα επέλεξε να προβάλλει επεισόδειο απο την τελευταία του σειρά λίγες ώρες μετά την δολοφονία του. Το λάδι Άλτις που είχε κάνει ένα διαφημιστικό μαζί του, αποφάσισε να το προβάλλει σε κανάλι μετά την δολοφονία του, τουλάχιστον 5 φορές.
Τα κανάλια έπεσαν σαν κοράκια πάνω απο τον θάνατο του ως ευχαριστώ στον Νίκο που τους τίμησε όσο ήταν εν ζωή κάνοντας τις πιο πετυχημένες σειρές.
Και προς πείσμα όλων αυτών, το διαδύκτιο έχει γεμίσει παντού με την αγάπη του απλού κόσμου.
Αυτή είναι η μαγκιά του Νίκου. Κατάφερε να τον αγαπήσει ο κόσμος, όχι απο τις προσωπικές επιλογές του, αλλά μέσα απο την δουλειά του. Πόσοι έχουν την μαγκιά σήμερα να το πετύχουν;
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 07 Ιουν 2008, 09:19

Πράγματι, ευτυχώς που δεν είδες τα κανάλια αυτές τις μέρες Σελ...

Είναι απ'τις λίγες φορές που συμφωνούμε στην αντίδραση και στην οπτική του πράγματος εμείς οι δυο Φωτάκη, και χαίρομαι που συγκλίνουμε σ'αυτό... (αν μπορώ να πω ότι χαίρομαι για ο,τιδήποτε έχει να κάνει μ'αυτή την τραγωδία... :( )

Είμαι ακόμα εξοργισμένη (και δε νομίζω πως θα πάψω ποτέ να είμαι) με τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε ο θάνατός του.

Ο άνθρωπος δολοφονήθηκε, δεν δολοφόνησε ο ίδιος, ούτε επιδείκνυε ποτέ πράγματα που θα'ταν πρόκληση και κόκκινο πανί για την κοινή γνώμη. Για τα ΜΜΕ προφανώς, το προφίλ και η ψυχοσύνθεση του δράστη είχαν λιγότερο ενδιαφέρον από τις... προτιμήσεις του Νίκου, αφού σ'αυτές στάθηκαν πολύ περισσότερο και μάλιστα χωρίς χειροπιαστές αποδείξεις. :swear: Αρχικά ήταν συγκρατημένοι θα ομολογήσω... Η ξέφρενη κούρσα του ευτελισμού του ανθρώπου, άρχισε όταν ο Κουτσάφτης δήλωσε (ειλικρινώς ως όφειλε ο άνθρωπος) ότι βρέθηκε εντελώς γυμνός στη λίμνη αίματος... Δεν έπεσε ούτε για μια φορά στο τραπέζι των... "ερευνών" όλων αυτών των φωστήρων-ντέντεκτιβς που ξάφνου βγήκαν να αποφανθούν επί παντός του επιστητου, η πιθανότητα να είχε σκηνοθετηθεί κι αυτή η γύμνια του ακόμα. Αλλά και να μην ήταν σκηνοθετημένη, ΠΟΥ, ΠΩΣ και γιατί μας αφορά αυτό γαμώτο? :banghead: Ο ειδήμων ψυχίατρος είπε πως ζούσε επικίνδυνη ζωή... και σ'αυτήν οφείλεται ο θάνατός του... Τι μας λέει μωρέ.... Μ'αυτή την ΗΛΙΘΙΑ λογική όσοι ζούσαν σαν τον Νίκο (αν δεχτούμε ότι ζούσε ακριβώς όπως λένε) έπρεπε να βρίσκονταν κατασφαγμένοι ένα πρωινό. Δηλαδή να ακούγαμε στο αστυνομικό ρεπορτάζ για τουλάχιστον 10-12 τέτοιους φόνους κάθε μέρα! Σίγουρα έπαιξαν άλλοι παράγοντες για αυτό το αποτέλεσμα, παράγοντες που μάλλον γνώριζε και τους φοβόταν, γι'αυτό και είχε επισκεφθεί τον Τσούκαλη, γι'αυτό και έπαιζε πολύ η πιθανότητα του θανάτου στη σκέψη του.

Το γεγονός ότι μπροστά στα νούμερα που έτριβαν τα χέρια τους γιατί θα τα ανέβαζαν, δεν υπολόγισαν όλους αυτούς που τον γνώρισαν, που τον αγάπησαν, που τον τιμούσαν, και κυρίως τους συγγενείς του, καταδεικνύει και την απάνθρωπη φαυλότητα που δεν γνωρίζει από στοιχειώδη ανθρωπιά και σεβασμό. :thumbsdown:

Α ρε Νίκο... πού να'ξερες ότι θα σε μαχαίρωναν ακόμα πιο βάναυσα αυτοί που κάποτε σε έγλυφαν και δήλωναν... "θαυμαστές" σου!

Είμαι ο ήρωας που μένει μόνος του...
Τώρα οι τίτλοι του τέλους θα πέσουν για μένα
οι τίτλοι του τέλους θα γράψουν το θέμα...

Αυτό το τραγούδι γράφτηκε για σένα φίλε...
Παρ'το στο στερνό σου κατευώδιο...
Εκεί που πας ίσως να μην είσαι πια τόσο μόνος σου
και ίσως ακόμα να μη σε νοιάζουν αυτοί οι θλιβεροί τίτλοι του τέλους
το εύχομαι... :rose:

.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos

Δημοσίευση από seliniasmenos » Σάβ 07 Ιουν 2008, 09:47

Οι σεξουαλικές του επιλογές ήταν γνωστές. Απλώς τις κρατούσε για την προσωπική του ζωή, μακριά απο τα φώτα της δημοσιότητας και καλά έκανε, δεν μας ενδιέφερε άλλωστε.
Βγήκαν και οι ηθικιστές στα ραδιόφωνα: "Παρέσυρε νέα παιδιά στην ομοφυλοφιλία..." :shock: Μιλούσε για τον 25χρονο αιγύπτιο που φωτογραφίζουν οι έρευνες οπότε του λέει ο τριανταφυλλόπουλος: Μιλάμε για δυο ενήλικες που είναι υπεύθυνοι για ο,τι κάνουν.
Τεσπα, η ουσία είναι οτι έχουν ξεφύγει απο την ουσία. Δεν μας ενδιαφέρει τι έκανε, ποιες ήταν οι επιλογές του, αλλά το γεγονός οτι τον σφάγιασαν κυριολεκτικά σαν αρνί.
Και ένας τέτοιος θάνατος δεν του αξίζει σε κανέναν.
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos

Δημοσίευση από seliniasmenos » Τρί 10 Ιουν 2008, 20:00

Κλίμα μαζικής συγκίνησης έχει προκαλέσει στο Διαδίκτυο η δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου. Περισσότεροι από 70.000 θαυμαστές του 56χρονου ηθοποιού έχουν ήδη εκφράσει τη θλίψη τους στις 14 διαφορετικές σελίδες του Facebook για τη δολοφονία αλλά και την οργή τους για την αντιμετώπιση που έχει τύχει ο αγαπημένος του ηθοποιός από μερίδα των ΜΜΕ.
«O άνθρωπος ήταν διάσημος λόγω του ταλέντου και του ήθους του, ήταν εντελώς ανούσιο να πληροφορούμαστε τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, ακόμη και όταν έφυγε από αυτήν τη ζωή με τόσο βάναυσο τρόπο», γράφει μια από τις θαυμάστριες του ηθοποιού, δίνοντας το στίγμα των περισσοτέρων σχολίων που βρίσκονται αναρτημένα στο Διαδίκτυο. Ακόμη και στενοί φίλοι του ηθοποιού, όπως λένε στα «ΝΕΑ», έχουν εντυπωσιαστεί από την αντίδραση του κόσμου. Στο youtube- άλλος δικτυακός τόπος με μεγάλη επισκεψιμότητα- από την ημέρα της δολοφονίας κυκλοφόρησαν τουλάχιστον 30 νέα βίντεο αφιερωμένα στη μνήμη του Σεργιανόπουλου, στα οποία περιλαμβάνονται στιγμές από την καλλιτεχνική του πορεία, συνεντεύξεις και φωτογραφήσεις του. Τα άτομα που έχουν δει τα συγκεκριμένα βίντεο, τα οποία στο σύνολό τους διακρίνονται από συγκίνηση και θλίψη, μέχρι χθες το βράδυ ξεπερνούσαν τις 30.000.
Οι εξετάσεις DΝΑ
Στο πεδίο των ερευνών για τον εντοπισμό του δολοφόνου σήμερα θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα των εξετάσεων DΝΑ. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, στο διαμέρισμα της οδού Μετεώρων βρέθηκε το γενετικό υλικό δύο μόνο ατόμων, του Νίκου Σεργιανόπουλου και του δολοφόνου του, κάτι που δείχνει πως το βράδυ της δολοφονίας δεν υπήρχε και τρίτο πρόσωπο, όπως αρχικά είχαν εκτιμήσει αστυνομικοί. Στο εργαστήριο DΝΑ μεταφέρθηκαν τρίχες, κηλίδες αίματος, τα ποτήρια και τα κουτάκια μπίρας που χρησιμοποίησαν ο δράστης και το θύμα του, αλλά και νύχια του ηθοποιού, στα οποία οι αστυνομικοί αναζήτησαν το DΝΑ του δολοφόνου αφού ο Σεργιανόπουλος προσπάθησε να αντισταθεί. «Ο δράστης έχει αφήσει πίσω του τόσο πολλά στοιχεία που όταν εντοπιστεί, είναι αδύνατο να μην ταυτοποιηθεί», λέει με σιγουριά ανώτερος αξιωματικός των εγκληματολογικών εργαστηρίων.
Η ταυτότητα του δράστη
Το πρόβλημα όμως της Αστυνομίας είναι να βρεθεί ο δολοφόνος. Η εξέταση δεκάδων ατόμων που συχνάζουν είτε ως εκδιδόμενοι είτε ως πελάτες στις πιάτσες του αγοραίου έρωτα στην Ομόνοια, την Κυψέλη, την πλατεία Κουμουνδούρου, το Πεδίον του Άρεως και την πλατεία Λαυρίου δεν έχουν προσφέρει πολλά στις διωκτικές αρχές για την ταυτότητα του δράστη.
Τον εντοπισμό του δράστη δυσχεραίνει και το γεγονός πως δεν ήταν σεσημασμένος, όπως προκύπτει από την εξέταση των 30 αποτυπωμάτων που βρέθηκαν στον χώρο της δολοφονίας. Το επόμενο βήμα των αστυνομικών είναι ο έλεγχος να διευρυνθεί και σε αποτυπώματα ατόμων που μπορεί να έχουν δώσει τα δακτυλικά τους αποτυπώματα στα πλαίσια μιας προσαγωγής τους για πλαστά χαρτιά ή ακόμη και για εξύβριση. Ο έλεγχος αυτός όμως είναι ιδιαίτερα χρονοβόρος καθώς η Ελλάδα δεν διαθέτει το ηλεκτρονικό σύστημα αναζήτησης και η σάρωση αποτυπωμάτων από 2 εκατομμύρια άτομα που βρίσκονται στα αρχεία της αστυνομίας γίνεται ακόμη χειροκίνητα!
http://www.tanea.gr/Article.aspx?d=2008 ... =&spid=876
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 11 Ιουν 2008, 00:34

Βγήκαν και οι ηθικιστές στα ραδιόφωνα: "Παρέσυρε νέα παιδιά στην ομοφυλοφιλία..." :shock:
Ειπώθηκε ΚΑΙ αυτό?
Έλεος ρε επιτέλους! Πόσο φαρισαϊσμό και υποκρισία θα δούμε ακόμα! :thumbsdown:
Παραδέχομαι ΕΝΑΝ δημοσιογράφο που κάνει το αστυνομικό ρεπορτάζ για το Άλτερ, που μεταξύ άλλων είπε σήμερα για την αντιμετώπιση των ΜΜΕ: "Μπορεί ο δολοφόνος να του'ριξε 21 μαχαιριές, η ελληνική δημοσιογραφία όμως του'ριξε 121. Εμού συμπεριλαμβανομένου...".
Μιλούσε για τον 25χρονο αιγύπτιο που φωτογραφίζουν οι έρευνες οπότε του λέει ο τριανταφυλλόπουλος: Μιλάμε για δυο ενήλικες που είναι υπεύθυνοι για ο,τι κάνουν.
Καλά ξηγήθηκε ο Μάκης. (ενίοτε ξηγιέται και καλά :Ρ)
Ο Αιγύπτιος βέβαια τώρα έγινε Αλβανός για να'χουμε να λέμε...
Θεωρώ την υπερανάλυση των στοιχείων από τηλεοράσεως βλαπτικότατη στις έρευνες. Δεν καταλαβαίνω γιατί επιτρέπεται στα ΜΜΕ να παραθέτουν τόσα στοιχεία από διαρροές. Πού είναι το ΕΣΡ τώρα? κωφεύει ή έπαθε κατατονία ξαφνικά? :shock:

Όπως και να'χει προσωπικά δεν είμαι αισιόδοξη ότι θα βρεθεί πια ο δράστης.
Η Ελλάδα ήταν απ'τις λίγες χώρες (αν όχι η μόνη στο δυτικό κόσμο) που στις παλιές ταυτότητες τουλάχιστον είχε και το αποτύπωμα του φέροντα. Αναρωτιέμαι βέβαια γιατί, αφού έστω κι αυτά που είχαν στα αρχεία απ'τις παλιές ταυτότητες, δεν τα έμπασαν σε βάση δεδομένων να γίνονται αυτόματα αναζητήσεις, αντιπαραβολές, συγκρίσεις. Θα μπορούσε όχι απλά να μην άφηνε αυτή τη διαδικασία να ατονίσει, αλλά να απαιτούσε το αποτύπωμα και ΟΛΩΝ των αλλοδαπών που μπαίνουν στη χώρα. (Βέβαια αυτό θα προϋπέθετε να'μπαιναν όλοι νόμιμα, αλλά τεσπα, μπάχαλο είμαστε.) Αφού είχαμε κάνει τέτοια αρχή, αν τη συνέχιζαν και την τηρούσαν με αυστηρότητα, οι πιθανότητες να βρεθεί ο φονιάς θα'ταν 80%.

Η αμερική δικαίως να λέει πως αν δεν είναι σεσημασμένος δε μπορεί να βρεθεί εύκολα. Εμείς θα μπορούσαμε να'χαμε ένα αβαντάζ έναντι της αμερικής με βάση το σκεπτικό μου που ανέλυσα πιο πάνω. Αλλά πούυυυυυ... ποιος έχασε τη μαγκιά για να τη βρούμε εμείς? Το πιθανότερο μάλιστα είναι, τώρα που τα λέω αυτά να με κατηγορήσουν οι "δημοκράτες" για φασιστικές ιδέες που θίγουν ανθρώπινα δικαιώματα και προσωπικά δεδομένα κι άλλες τέτοιες εξυπνάδες... Προφανώς νοιάζονται περισσότερο για τ'ανθρώπινα δικαιώματα των θυτών παρά γι'αυτά των θυμάτων!
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 11 Ιουν 2008, 09:03

Αυτό, ναι! Δίνει κάποια λογική στον παραλογισμό αυτού του εγκλήματος...
Η άλλη αλήθεια για τον Σεργιανόπουλο...
.

Είχε πει στην Αστυνομία και το όνομα υπουργού;

.

Στο θλιβερο γεγονός της δολοφονιας του Σεργιανοπουλου, κυκλοφόρησαν διαφορα σεναρια εκ του ασφαλους, αφου ο νεκρος δεν μπορει να αποδειξει τιποτα!
Γνωστης του θεματος (και κατοικος ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ) ειπε οτι ΠΟΤΕ δεν εθεαθη ο νεκρος να ψαρεύει στα περιξ!

Απλά όταν τον φυλακισαν για το οδηγημα σε κατασταση μεθης και του βρηκαν μερικα γραμμαρια ναρκωτικων, του ειπαν στην ασφαλεια να πει ό,τι ξέρει για να βγει και μεταξυ άλλων ανέφερε και όνομα ΥΠΟΥΡΓΟΥ, οπότε του την ειχαν στημενη απο τότε!

Μεχρι σημερα Γ Ι Α Τ Ι Π Ο Τ Ε δεν ειχε βγει βρώμα γι' αυτόν και βγηκε, εκ του ασφαλούς, ΜΕΤΑ θανατον;

Σημ.: Να δειτε οτι δε θα "καταφερουν" να εντοπισουν τον δολοφόνο!...

http://press-gr.blogspot.com/2008/06/blog-post_10.html

Κλίνω αδίστακτα σ'αυτά που εννοούνται και υπονοούνται εδώ, γιατί μου κάνει πολύ αστεία η βεβαιότητα με την οποία όλοι καταλήγουν στο "έγκλημα πάθους", πράγμα σχεδόν ανέφικτο στις περιστασιακές γνωριμίες... Εκατοντάδες χιλιάδες κάνουν τη ζωή που φέρεται πως έκανε ο Νίκος. Δε βρίσκονται σφαγμένοι όμως. Βέβαια αυτοί δεν είχαν συλληφθεί προσφάτως για κοκαϊνη, ούτε απειλούσαν την εικόνα "ευϋπόληπτων" κυρίων... Το "πάθος" εδώ παίζει αλλιώς ίσως... πάντως όχι στα ηλίθια "ερωτικού" τύπου που μας πασάρουν.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos

Δημοσίευση από seliniasmenos » Τετ 11 Ιουν 2008, 18:08

Kοιτα, κ εγώ με το που το έμαθα, είπα οτι τον σκοτώσαν επειδή ήξερε ονόματα.
Είναι ένα σενάριο που δεν το δέχομαι βάσει στοιχείων, αλλά πάντα υπάρχει και στο πίσω μέρος του μυαλού μου.Τι να πω;
Άβαταρ μέλους
Fountikos_Xasistas
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Fountikos_Xasistas » Παρ 13 Ιουν 2008, 21:20

Μιλάει για τον γνωστό νεαρό υπουργό που ανέβηκε τα σκαλιά της σεξουσίας? :angel:
Τα άστρα και τα ζώδια, μας φέρνουνε εμπόδια...
http://www.youtube.com/watch?v=HtUFhbH1UZ4
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos

Δημοσίευση από seliniasmenos » Παρ 13 Ιουν 2008, 22:44

Ποιον υπουργό ρε παιδια; Για ενημερώστε. Έστω με ΡΜ!
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 14 Ιουν 2008, 00:30

Δεν έχω ιδέα, πάντως στάθηκα σε 2 σημεία του γράφοντα, πολύ σημαντικά:

α/
Γνωστης του θεματος (και κατοικος ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ) ειπε οτι ΠΟΤΕ δεν εθεαθη ο νεκρος να ψαρεύει στα περιξ!
Πείτε μου σας παρακαλώ, σκεπτόμενοι με την ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ:

Αν ήσασταν δημοφιλής ηθοποιός (σαν τον αποβιώσαντα- συγχωρεμένο δε θα τον πω γιατί δε γουστάρω να κρίνω κανέναν), αν είχατε τόσο υψηλό προφίλ τρελής δημοτικότητας, θα τρέχατε στην κουμουνδούρου να ψαρέψετε περιστασιακούς συντρόφους αν υποτεθεί πως τους αναζητούσατε, ρισκάροντας την αναγνώριση και απ'την κουτσή Μαρία? Είναι δυνατόν να μην είχατε άλλου είδους "διακριτικές" διασυνδέσεις? Κινείστε σ'ένα χώρο μέσα στον οποίο σίγουρα δε θα σας έλειπαν αυτές...

και β/
Μεχρι σημερα Γ Ι Α Τ Ι Π Ο Τ Ε δεν ειχε βγει βρώμα γι' αυτόν και βγηκε, εκ του ασφαλούς, ΜΕΤΑ θανατον;
Αυτό δεν χρίζει σχολίων. Μιλάει από μόνο του.

Αν παίζουν και τόσο "σημαντικά" πρόσωπα, τίποτα δεν αποκλείει να σκηνοθετήθηκε το έγκλημα "πάθους" που θα κατέστρεφε και την υστεροφημία του. Μ'ένα σμπάρο δυο τριγώνια. Μόνο που δεν τους βγήκε ακριβώς... Πάντα μου ήταν συμπαθής, τώρα μου'γινε αγαπητός και δεν είμαι η μόνη που νιώθει έτσι.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Απάντηση

Επιστροφή στο “Τέχνη (Ζωγραφική-κινηματογράφος-θέατρο-χορος)”