ΑρΕλα έγραψε:Δεν σε προλαβαίνω βρε Γιώργο...
Μα τι ακριβώς διάβασες απ'αυτά που παρέθεσες και σου κάνουν σκληρά;Τάλως έγραψε: σκληρα λογια....![]()
Η άλλη άποψη που είναι αβασάνιστη είναι και επιδερμική.αλλα αυτα θα μπορουσαν να αφορουν και εσενα . οχι αρελα μ ....δεν ειναι κατι επιδερμικο..ειναι η αλλη αποψη.
Η άλλη άποψη που διαβάζει ό,τι καταλαβαίνει απ'τον άλλον και δεν καταλαβαίνει επακριβώς ό,τι διαβάζει είναι μονομερής και κάνει πασαλείματα.
Η άλλη άποψη που κρίνει αποσπασματικά από μεμονωμένες λέξεις ή φράσεις ένα ολόκληρο σκεπτικό, είναι θλιβερή και ανυπόστατη.
Σκληρά λόγια κι αυτά; Τα πιστεύω.
μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα.
Κι επειδή είμαι άτομο που κάνω αυστηρότατα την αυτοκριτική μου, θα σε καλούσα αν μπορείς και θέλεις να μου καταδείξεις σε ποιο ακριβώς σημείο εισέπραξες από μένα "όλα αυτά που θα μπορούσαν να αφορούν κι εμένα...". Θέλω αναλυτική θεώρηση εδώ, και συγκεκριμένη τοποθέτηση. Αν δε μπορείς, δεκτό. Αλλά η αοριστολογία δε με καλύπτει.
"Η άλλη άποψη που είναι αβασάνιστη είναι και επιδερμική.
Η άλλη άποψη που διαβάζει ό,τι καταλαβαίνει απ'τον άλλον και δεν καταλαβαίνει επακριβώς ό,τι διαβάζει είναι μονομερής και κάνει πασαλείματα."
αυτα εννοω .την κριση σου η οποια μπορει να ειναι βιαστικη εκτος και αν εισαι παντωνγνωστης

ειναι η αποψη σου..η οποια μπορει να ειναι και λαθος βεβαια.οπως και η δικια μου επισεις...
το οτι μιλας σαν αυθεντια φτανει..για ενα βουδιστη εσυ εισαι επιδερμικη και δεν βουτας τη γλωσσα σου στο μυαλο..και για ενα μουσουλμανο το ιδιο...δεν ειναι ετσι ομως...
Όχι για ένα βουδιστή, αλλά για σένα περιμένω να ακούσω σε ποια σημεία ακριβώς θεώρησες ότι δε βούτηξα τη γλώσσα μου στο μυαλό, και εν πάσει περιπτώσει, συγκεκριμένα πού ακριβώς διαφωνείς μαζί μου και ΓΙΑΤΙ. Όχι γενικά κι αόριστα "δεν είναι έτσι..."

θα ελθω και στο θεμα αυτο συμτομα,...απλα θα κανω ενα σχολιο εδω "δεν κοιτάμε επίμονα σ'ένα σημείο της επειδή αυτό εμάς μας αρέσει." ουτε ενας που εκανε ποιο πολλα κακα απο καλα (κατ εμε)θα κοιταμε μονο το καλο και θα τον αγιο/θεο-ποιουμε....τελως παντων...
δεν εχω να πω κατι αλλο γιατι δεν μπορω να εκφραστω σε κατι τετοιο μιας και δεν θα χρισημοποιουσα τετοιο λογο....
Χρησιμοποίησε το δικό σου λόγο, πρώτα απ'όλα για να μου εξηγήσεις αυτό που έγραψες εδώ, γιατί ειλικρινά δεν το κατάλαβα. Ποιος έκανε πιο πολλά κακά απ'ό,τι καλά? Ο Χριστός; Αν εννοείς αυτόν, παρακαλώ να μεταβείς κι εσύ στο λινκ που έδωσα παραπάνω με το τόπικ που άνοιξα επ'αυτού, (εδώ δηλαδή http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 410#p60410 ) για να μου πεις συγκεκριμένα ποια ήταν τα κακά που έκανε. Πρόσεξε μην μπερδέψεις όμως εκείνον με τους μετέπειτα "εκπροσώπους" του. Πρέπει να τα διαχωρίσεις αυτά τα δυο απ'τη σκέψη σου κάποια στιγμή, γιατί συχνά πυκνά σε βλέπω να τα συγχέεις.