ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΕΩΔΕΣ

Άβαταρ μέλους
Τάλως
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας
Έλαβε Likes: 2 φορές

Re: ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΕΩΔΕΣ

Δημοσίευση από Τάλως » Σάβ 06 Σεπ 2008, 12:17

ΑρΕλα έγραψε:Δεν σε προλαβαίνω βρε Γιώργο...
Τάλως έγραψε: σκληρα λογια.... :(
Μα τι ακριβώς διάβασες απ'αυτά που παρέθεσες και σου κάνουν σκληρά;
αλλα αυτα θα μπορουσαν να αφορουν και εσενα . οχι αρελα μ ....δεν ειναι κατι επιδερμικο..ειναι η αλλη αποψη.
Η άλλη άποψη που είναι αβασάνιστη είναι και επιδερμική.
Η άλλη άποψη που διαβάζει ό,τι καταλαβαίνει απ'τον άλλον και δεν καταλαβαίνει επακριβώς ό,τι διαβάζει είναι μονομερής και κάνει πασαλείματα.

Η άλλη άποψη που κρίνει αποσπασματικά από μεμονωμένες λέξεις ή φράσεις ένα ολόκληρο σκεπτικό, είναι θλιβερή και ανυπόστατη.

Σκληρά λόγια κι αυτά; Τα πιστεύω.

μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα.

Κι επειδή είμαι άτομο που κάνω αυστηρότατα την αυτοκριτική μου, θα σε καλούσα αν μπορείς και θέλεις να μου καταδείξεις σε ποιο ακριβώς σημείο εισέπραξες από μένα "όλα αυτά που θα μπορούσαν να αφορούν κι εμένα...". Θέλω αναλυτική θεώρηση εδώ, και συγκεκριμένη τοποθέτηση. Αν δε μπορείς, δεκτό. Αλλά η αοριστολογία δε με καλύπτει.

"Η άλλη άποψη που είναι αβασάνιστη είναι και επιδερμική.
Η άλλη άποψη που διαβάζει ό,τι καταλαβαίνει απ'τον άλλον και δεν καταλαβαίνει επακριβώς ό,τι διαβάζει είναι μονομερής και κάνει πασαλείματα."

αυτα εννοω .την κριση σου η οποια μπορει να ειναι βιαστικη εκτος και αν εισαι παντωνγνωστης :P
ειναι η αποψη σου..η οποια μπορει να ειναι και λαθος βεβαια.οπως και η δικια μου επισεις...

..για ενα βουδιστη εσυ εισαι επιδερμικη και δεν βουτας τη γλωσσα σου στο μυαλο..και για ενα μουσουλμανο το ιδιο...δεν ειναι ετσι ομως...
Όχι για ένα βουδιστή, αλλά για σένα περιμένω να ακούσω σε ποια σημεία ακριβώς θεώρησες ότι δε βούτηξα τη γλώσσα μου στο μυαλό, και εν πάσει περιπτώσει, συγκεκριμένα πού ακριβώς διαφωνείς μαζί μου και ΓΙΑΤΙ. Όχι γενικά κι αόριστα "δεν είναι έτσι..."
το οτι μιλας σαν αυθεντια φτανει :P εκει ειναι το "στεγνο" της γλωσσας σου :wink:

απλα θα κανω ενα σχολιο εδω "δεν κοιτάμε επίμονα σ'ένα σημείο της επειδή αυτό εμάς μας αρέσει." ουτε ενας που εκανε ποιο πολλα κακα απο καλα (κατ εμε)θα κοιταμε μονο το καλο και θα τον αγιο/θεο-ποιουμε....τελως παντων...

δεν εχω να πω κατι αλλο γιατι δεν μπορω να εκφραστω σε κατι τετοιο μιας και δεν θα χρισημοποιουσα τετοιο λογο.... :wink:

Χρησιμοποίησε το δικό σου λόγο, πρώτα απ'όλα για να μου εξηγήσεις αυτό που έγραψες εδώ, γιατί ειλικρινά δεν το κατάλαβα. Ποιος έκανε πιο πολλά κακά απ'ό,τι καλά? Ο Χριστός; Αν εννοείς αυτόν, παρακαλώ να μεταβείς κι εσύ στο λινκ που έδωσα παραπάνω με το τόπικ που άνοιξα επ'αυτού, (εδώ δηλαδή http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 410#p60410 ) για να μου πεις συγκεκριμένα ποια ήταν τα κακά που έκανε. Πρόσεξε μην μπερδέψεις όμως εκείνον με τους μετέπειτα "εκπροσώπους" του. Πρέπει να τα διαχωρίσεις αυτά τα δυο απ'τη σκέψη σου κάποια στιγμή, γιατί συχνά πυκνά σε βλέπω να τα συγχέεις.
θα ελθω και στο θεμα αυτο συμτομα,...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Τάλως την Σάβ 06 Σεπ 2008, 12:35, έχει επεξεργασθεί 6 φορές συνολικά.
Εἶσ' Ἕλληνας; Τί προσκυνᾶς; Σηκώσου ἀπάνω! Ἐμεῖς καὶ στοὺς θεοὺς ὀρθοὶ μιλοῦμε..

[img]http://www.afroditishobby.gr/datafiles/498.jpg[/img]

[img]http://s12.postimg.org/pm4kknyzd/copy.j ... 1364828493[/img]

http://www.youtube.com/watch?v=8F_Z060Wlck
Άβαταρ μέλους
Τάλως

Δημοσίευση από Τάλως » Σάβ 06 Σεπ 2008, 12:20

ρτυση..και αυτο να αφαιρεθει απλα εστειλα 2 φορες το ιδιο πραγμα και ηταν μεγαλο...και ειπα να το κανω ποιο μικρο να μην πιανει χωρο :cool: :xara: :loco:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Τάλως την Σάβ 06 Σεπ 2008, 18:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εἶσ' Ἕλληνας; Τί προσκυνᾶς; Σηκώσου ἀπάνω! Ἐμεῖς καὶ στοὺς θεοὺς ὀρθοὶ μιλοῦμε..

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 06 Σεπ 2008, 16:28

Τάλως έγραψε:ρτυση
Αυτό συγνώμη αλλά δεν το κατάλαβα.

Η άλλη άποψη που διαβάζει ό,τι καταλαβαίνει απ'τον άλλον και δεν καταλαβαίνει επακριβώς ό,τι διαβάζει είναι μονομερής και κάνει πασαλείματα."
αυτα εννοω .την κριση σου η οποια μπορει να ειναι βιαστικη εκτος και αν εισαι παντωνγνωστης :P
ειναι η αποψη σου..η οποια μπορει να ειναι και λαθος βεβαια.οπως και η δικια μου επισεις...
Αυτά περί απόψεων που αράδιασα, είναι απλά η προσωπική μου ΑΠΟΨΗ και φιλοσοφία αν θες. Δε σημαίνει ότι τα έγραψα για να στιλιτεύσω τις απόψεις τις δικές σου ειδικά. Προσέχω πολύ τις διατυπώσεις μου. Αν είδες αιχμή στο πρόσωπό σου, δεν είναι επειδή την διατύπωσα. Μπορεί να είναι μια μύγα που σε περιτριγυρίζει όταν με διαβάζεις, δεν ξέρω...

Στις τοποθετήσεις μου που έχεις δει μέχρι τώρα, ΚΡΙΝΕΙΣ ότι την έχω δει παντογνώστης; :banghead:
Το να ζητήσω να μου καταδείξεις συγκεκριμένη τοποθέτησή μου που να καταδεικνύει πως την είδα κάπως έτσι, θα είναι μάταιος κόπος, γιατί θα απαντήσεις πάλι γενικόλογα όπως έκανες κι εδώ...

Πάντως αν αυτή είναι η κρίση σου εδώ, είναι εντελώς άστοχη. :no no:

Βοηθητικά κι επειδή ΔΕΝ έχεις δει αρκετές θέσεις/σκέψεις/τοποθετήσεις μου ώστε να μπορείς να "αποφανθείς" με πραγματικούς όρους, να σε ενημερώσω ότι συχνά πυκνά κάνω ιδία χρήση της ρήσης του ΜΕΓΑΛΟΥ (εν οίδα ότι ουδέν οίδα) όπως συχνά πυκνά ΔΗΛΩΝΩ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ το θαυμασμό μου απέναντι σε συγκεκριμένα άτομα εδώ μέσα (και αλλού) που είναι φορείς γνώσεων και τα πονήματά τους έχουν εμπλουτίσει και τα ΙΔΕΟ και το μυαλό μου, ότι ΜΑΘΑΙΝΩ ΑΠ'ΑΥΤΟΥΣ και τους ευχαριστώ γι'αυτό. Άνθρωπος που την έχει δει παντογνώστης δεν θα εκφραζόταν ποτέ έτσι. Απεναντίας, την έχω δει πολύ "λίγη" πάμπολλες φορές μπροστά σε τέρατα μόρφωσης, γνώσεων και επιγνώσεων και δεν διστάζω να το παραδεχθώ δημόσια.

Είναι δεδομένο πως όλα αυτά ΔΕΝ μπορεί να τα'χεις συνυπολογίσει (αφού δεν πρόλαβες να με "δεις" ακόμα), κι αν έκανα μια παρότρυνση σ'εσένα που εμπεριείχε κι ένα είδος κριτικής, είναι το μην βιάζεσαι και μην αφήνεις τη σκέψη σου να βγάζει λάθος συμπεράσματα, ακριβώς από αυτή τη βιασύνη, ίσως και μια μάλλον αρνητικά προσκείμενη νοοτροπία που σε κάνει να αναζητάς το χειρότερο σ'αυτά που καταθέτω, αντί να ερευνάς λίγο βαθύτερα αν όχι πιο καλοπροαίρετα, μπας και ΔΕΙΣ την ΚΑΛΗ προαίρεσή μου σ'όσα σου απευθύνω. Λογικό είναι λοιπόν να αντιδράς με λογικές αντιπαλότητας.
το οτι μιλας σαν αυθεντια φτανει :P εκει ειναι το "στεγνο" της γλωσσας σου :wink:
ΑΥΤΗ δίνεις ως απάντηση στην ΚΑΛΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ερώτησή μου "πού ακριβώς διαφωνείς μαζί μου και ΓΙΑΤΙ" που σου έθεσα; :shock: :conf:

Ε, συγνώμη. Ήδη προσπάθησα να δώσω τόσες εξηγήσεις για τις προσεγγίσεις μου που μέχρι τώρα παρερμήνευσες, που αν συνεχίσω να το κάνω, θα γίνει πλέον απολογία. :tragic: Και δε νιώθω την ανάγκη να απολογηθώ για τις σκέψεις που καταθέτω, πόσο μάλλον για τη γλώσσα και το ύφος γραφής μου. Κάμποσοι συνοδοιπόροι μου στο νετ, ακριβώς αυτά (γλώσσα και ύφος γραφής) τα έχουν επαινέσει/επικροτήσει και έχω δεχθεί πλείστες όσες φιλοφρονήσεις που συχνά με έφερναν σε δύσκολη θέση , γιατί δεν νιώθω πως τις αξίζω. :blush: Εσύ με ξάφνιασες πραγματικά στο άλλο άκρο, προσάπτοντάς μου υφάκι "αυθεντίας". :sadness: Tις φιλοφρονήσεις δεν τις αποζήτησα, τις κολακείες δεν τις εκτιμώ, όπως δεν εκτιμώ ταυτόχρονα και άδικες αντιμετωπίσεις που δεν εκφράζουν το ποιόν, τη διαδρομή, και τη συμπεριφορά μου γενικότερα.

Γι'αυτό και λυπάμαι που το είδες έτσι. :(

ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ πως δεν θα επιχειρήσω να σε μεταπείσω.
Γνώμη σου είναι αυτή. Ανυπόστατη/ατεκμηρίωτη και άρα καθαρά υποκειμενική μεν, ΣΕΒΑΣΤΗ δε. :respect:

Μπορείς ασφαλώς να επανέλθεις όπως και όποτε θες σε οποιοδήποτε θέμα, στα ΙΔΕΟ.
Προσωπικά, με τις παρούσες διαλεκτικές "συνθήκες", φρονώ πως είναι συνετότερο να απέχω από περαιτέρω διαλόγους μαζί σου. Δε γίνεται συνέχεια να παρερμηνεύομαι, (άγονο) να αδικούμαι, (δε μ'αρέσει) και να αναλώνομαι σε επεξηγήσεις επί επεξηγήσεων (δε θέλω) - επειδή εσύ δε θες ή δε μπορείς (κυρίως δε θες πιστεύω- ίσως ενοχλούν προσωπικά) να καταλάβεις αυτά που σε απλά αλλά άρτια ελληνικά (έστω και "στεγνά" κατ'εσέ :loco: ) προσπαθώ να πω. Είναι βέβαιο άλλωστε, πως έτσι δεν προχωράει σωστά κανένας διάλογος. Εγκλωβίζεται και χάνει την ουσία και το στόχο του. :wacko:

Είμαι βέβαιη πως στα 370 μέλη με τα οποία μπορείς να συζητήσεις εδώ μέσα, η δική μου απουσία δε θα σου γίνει αισθητή. (σιγά μη σου λείψει κάποια που "την είδε αυθεντία", "παντογνώστρια" κι έχει "στεγνή γλώσσα" :brokenteeth: )

Καλή συνέχεια στην πορεία σου εδώ και γενικότερα στους νετότοπους που συχνάζεις :wink:

Ερρωσο.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Τάλως

Δημοσίευση από Τάλως » Σάβ 06 Σεπ 2008, 18:30

ΑρΕλα έγραψε:

Αυτά περί απόψεων που αράδιασα, είναι απλά η προσωπική μου ΑΠΟΨΗ και φιλοσοφία αν θες. Δε σημαίνει ότι τα έγραψα για να στιλιτεύσω τις απόψεις τις δικές σου ειδικά. Προσέχω πολύ τις διατυπώσεις μου. Αν είδες αιχμή στο πρόσωπό σου, δεν είναι επειδή την διατύπωσα. Μπορεί να είναι μια μύγα που σε περιτριγυρίζει όταν με διαβάζεις, δεν ξέρω...
Στις τοποθετήσεις μου που έχεις δει μέχρι τώρα, ΚΡΙΝΕΙΣ ότι την έχω δει παντογνώστης; :banghead:
Το να ζητήσω να μου καταδείξεις συγκεκριμένη τοποθέτησή μου που να καταδεικνύει πως την είδα κάπως έτσι, θα είναι μάταιος κόπος, γιατί θα απαντήσεις πάλι γενικόλογα όπως έκανες κι εδώ...
????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
1ον δεν ειπα για μενα!!""Δε σημαίνει ότι τα έγραψα για να στιλιτεύσω τις απόψεις τις δικές σου ειδικά."" δεν ειπα οτι αναφερεσαι σε μενα προσωπικα... :wink:
2ον αυθεντια ειναι πχ η φραση "να μπουν καποια πραγματα στη θεση τους(με αυτο που θα γραψω)"και ξερεις γιατι?ξερεις πως ακουγεται?ειναι σαν να λες:θα σας πω εγω που ξερω...σου λεω απλα το πως ακουγεται....και αυτο ειναι το θεμα.μπορει εσυ να το εννοεις αλλοιως...αλλα αυτη η συνταξη στα ελληνικα δηλωνει αυτο που σου ειπα... :)
:)

Tις φιλοφρονήσεις δεν τις αποζήτησα, τις κολακείες δεν τις εκτιμώ, όπως δεν εκτιμώ ταυτόχρονα και άδικες αντιμετωπίσεις που δεν εκφράζουν το ποιόν, τη διαδρομή, και τη συμπεριφορά μου γενικότερα.

Γι'αυτό και λυπάμαι που το είδες έτσι. :(
δεν ειναι "αδικη" αντιμετωπιση ...ειναι απλα μια αντιθετηγνωμη και αυτη(η δικια μου. δεν χρειαζεται να λες λυπαμαι...)

Μπορείς ασφαλώς να επανέλθεις όπως και όποτε θες σε οποιοδήποτε θέμα, στα ΙΔΕΟ.
δεν εννοω στο διαλογο αυτο...δεν ειπα θα επανελθω.αλλα "θα ελθω..στην παραπομπη που μου εκανες εννοουσα"
Προσωπικά, με τις παρούσες διαλεκτικές "συνθήκες", φρονώ πως είναι συνετότερο να απέχω από περαιτέρω διαλόγους μαζί σου. Δε γίνεται συνέχεια να παρερμηνεύομαι, (άγονο) να αδικούμαι, (δε μ'αρέσει) και να αναλώνομαι σε επεξηγήσεις επί επεξηγήσεων (δε θέλω) - επειδή εσύ δε θες ή δε μπορείς (κυρίως δε θες πιστεύω- ίσως ενοχλούν προσωπικά) να καταλάβεις αυτά που σε απλά αλλά άρτια ελληνικά (έστω και "στεγνά" κατ'εσέ :loco: ) προσπαθώ να πω. Είναι βέβαιο άλλωστε, πως έτσι δεν προχωράει σωστά κανένας διάλογος. Εγκλωβίζεται και χάνει την ουσία και το στόχο του.
για αυτο που λες δεν εχω να σχολιασω τιποτα αλλο... το οτι δεν συμφωνω σε κατι μαζι σου δεν σημαινει οτι σε παρερμηνευω..απλα διαφωνω
απο οτι ειδες...σε ολο το θεμα λες οτι σου φταιω εγω?δεν καταλαβαινω?τα αρτια ελληνικα? :loco: :D
δεν ειναι οτι δεν καταλαβαινω απλα διαφωνω μαζι σου....αν το καταλαβαινω = συμφωνω μαζι σου(δεν εχω δικια μου αποψη δλδ)τοτε καλλιτερα να ειμαι ενας που δεν καταλαβαινει τιποτα ....

το οτι ο διαλογος χανεται ειναι αληθεια...
αλλα να θυμαμσαι οχι σε ενα προβλημα δεν φταιει παντα μονο ενας μιας και σε οτι πεις...σου φταιω εγω :loco:
Είμαι βέβαιη πως στα 370 μέλη με τα οποία μπορείς να συζητήσεις εδώ μέσα, η δική μου απουσία δε θα σου γίνει αισθητή. (σιγά μη σου λείψει κάποια που "την είδε αυθεντία", "παντογνώστρια" κι έχει "στεγνή γλώσσα" :brokenteeth: )

Καλή συνέχεια στην πορεία σου εδώ και γενικότερα στους νετότοπους που συχνάζεις :wink:

Ερρωσο.
ελα τωρα..πικρα λογια... υπερβαλεις εστω μια σταλια :wink:

παντως θα ηθελα πραγματικα καπου να τελειωσει αυτο :banghead: :( δε μαρεσει και νομιζω οτι δεν κερδιζουμε κατι απο αυτη τη κουβεντα :banghead:

βασικα..αστο να παει στο καλο..αστο.... :)

Άβαταρ μέλους
Τάλως

Δημοσίευση από Τάλως » Σάβ 06 Σεπ 2008, 18:41

και μιας και ολλα αυτα που λεμε δεν εχουν να κανουν με το θεμα..γινεται να τα βγαλεις απο εδω?? :?

η βαλτα αλλου η σβηστα...αλλα το βασικα ειναι να φυγουν απο το θεμα αυτο

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 07 Σεπ 2008, 13:49

Θα φύγουν και θα απαντήσω.
Δωσ'μου λίγο χρόνο και ανάμενε... :wink:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Απάντηση

Επιστροφή στο “Φιλοσοφία”