Terry Varnas
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
PostPosted: Wed Nov 22, 2006 11:18 pm
Pagona wrote:
Quote:
Εκείνος αναφέρθηκε στο φοβερό αποτέλεσμα που θα επακολουθούσε, και προειδοποίησε για αυτό που θα συνέβαινε, που όμως, δεν το προκάλεσε βέβαια ο Ιδιος, αλλά που αναπόφευκτα θα συνέβαινε έτσι και αλλιώς!
Ενδιαφέρουσα άποψη, αλλά δεν ξέρω σε τί θα εξυπηρετούσε τους ανθρώπους της εποχής Του,ή μάλλον πώς θα εξυπηρετούσε τους σκοπούς της διδασκαλίας Του το να κάνει 'προβλέψεις'... Μπορεί να έχεις και δίκιο.
Αν μου επιτρέπεις πάντως, θα έλεγα να συνεχίσουμε την συζήτηση αυτή στην Θρησκεία. Δεν ξέρω αν συμφωνούν και οι υπόλοιποι, γιατί όντως ξεφύγαμε λιγο απο το θέμα... Υπάρχει ολόκληρο θέμα για τον Υιό του Ανθρώπου εκεί...
Αγαπητή μας Πεγκυ, με όλη την εκτίμηση και το σεβασμό που έχω για σένα, επέτρεψε μου να σου πω, πως κυριολεκτικά τα έχω χαμένα μαζί σας!
Λες: (δεν ξέρω σε τί θα εξυπηρετούσε τους ανθρώπους της εποχής Του,ή μάλλον πώς θα εξυπηρετούσε τους σκοπούς της διδασκαλίας Του το να κάνει 'προβλέψεις'...)
Και μάλιστα βάζεις το "προβλέψεις" μέσα σε εισαγωγικά!!!!!!!!!!
Απορώ!
Γενικά μιλάω, και σε παρακαλώ μην το πάρεις προσωπικά, αλλά απορώ, διότι σε αυτές τις λίγες μέρες που ήρθα κοντά σας, προσπαθήσατε να με διδάξετε τι είναι καλό και κακό, ενώ εγώ άλλα ερώτησα, εγώ ρώτησα όχι τι είναι κακό, αλλά γιατί το κακό!
Και κανένας δεν απάντησε πάνω σε αυτό!
Εχετε αδειάσει επάνω μου, από καλοσύνη σας, πολλά τσουβάλια γεμάτα από λόγια!
Λόγια, απίστευτα πλούσια λόγια, θαυμάζω ειλικρινά την τόσο πλούσια γλώσσα σας, πολλά λόγια και μάλιστα σαν βέλη ποτισμένα με πικρή ζάχαρη, και συγχρόνως τι να πω, λυπάμαι, αλλά, άδεια τα τσουβάλια, στο 90% τουλάχιστον!
Σε παρακαλώ μην το πάρεις προσωπικά, τουλάχιστον όχι εσύ.
Πως γίνεται εσείς που ξέρετε τόσα πολλά πράγματα να μην ξέρετε ό,τι ξέρει όλος ο άλλος κόσμος; Σε ποιόν Χριστό τελικά πιστεύετε!
Δεν ξέρετε ότι ένα μεγάλο μέρος της διδασκαλίας του Χριστού είναι προφητικό, και προειδοποιεί διαχρονικά όλο το κόσμο, ως το τέλος των ημερών;
Ηρθα λέει να αποκαλύψω κλειδωμένα μυστικά από την αρχή της δημιουργίας του κόσμου, και όντως αυτό έκαμε!
Εσκειψε ποτέ αυτή η τυφλή και ρατσιστική φιλοσοφία, ας αφήσουμε τους αρχαίους στην άκρη, αλλά τουλάχιστον η σύγχρονη ανοιχτομάτα, ώστε να ακούσει τα λόγια Του και να τα ερμηνεύσει;
Ιδού κάποια λίγα μόνο λόγια Του, σε ελεύθερη απόδοση για να μην ψάχνω τώρα στα βιβλία.
Και όταν θα δείτε το βδέλυγμα της ερήμωσης να στέκεται εκεί που δεν είναι η θέση του, δηλαδή όταν θα δείτε τον αντίχριστο να παριστάνει το Μεσσία...
Διάβασε αν θέλεις το σχετικό κεφάλαιο της μελέτης μου, "Οι Προφητείες του Δανιήλ"
Το ξέρετε ότι πριν χιλιάδες χρόνια προφητεύτηκε ότι πριν το τέλος θα γίνει πυρηνικός πόλεμος;;
Και ιδού κάποια άλλα ακόμα λόγια Του:
«Και η Ιερουσαλήμ θα είναι πατούμενη υπό των εθνών ώσπου να εκπληρωθούν οι καιροί των εθνών, και πριν το τέλος, θα γίνουν σημεία στον ήλιο, στη σελήνη και στα αστέρια, και θα υπάρχει μεγάλη στενοχώρια στα έθνη, θα υπάρχει απορία, θα ηχούν η θάλασσα και τα κύματα, και οι άνθρωποι θα αποψυχούν απ’τον φόβο και της προσδοκίας των επερχόμενων δεινών στην οικουμένη, γιατί οι δυνάμεις του ουρανού θα σαλευτούν...»
Ο ουρανός και η γη θα παρέλθουν, λέει, αλλά τα λόγια Μου δεν θα παρέλθουν!
Ετσι άραγε μίλησε και ο άγιος Σωκράτης, που αν ζούσε σε άλλη εποχή μΧ αμέσως θα αναγνώριζε τον Κύριο και Θεό του, και θα τραβούσε τα αφτιά σε πάρα πολλούς σύγχρονους φιλόσοφους;;