Οδηγίες εγγραφής

Για να δείτε ποιοι είμαστε,
για να βοηθηθείτε με οδηγίες αν δυσκολεύεστε,
και για προτάσεις ή ερωτήσεις σας.

Συντονιστής: Συντονιστής Ενότητας

Κλειδωμένο
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Δημοσιεύσεις: 66942
Εγγραφή: Κυρ 15 Απρ 2007, 01:29
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Οδηγίες εγγραφής

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 16 Απρ 2007, 12:35

Καλωσήρθατε στο νέο μας χώρο, φίλοι μου!Για την διευκόλυνση των μελών μας που δεν έχουν εξοικειωθεί στη νέα αυτή δομή ακόμα, δίνω εδώ βασικές οδηγίες για την εγγραφή τους:

1/ Στον πίνακα εντολών που βρίσκεται στο επάνω δεξί μέρος της σελίδας σας, κλικάρετε πάνω στη λέξη register.

2/ Θα βγείτε στο πεδίο των κανόνων εγγραφής, στο οποίο πρέπει να πατήσετε για το τυπικόν και για να συνεχίσετε, πάνω στη φράση που υποδηλώνει ότι γεννηθήκατε ΠΡΙΝ (before) την ημερομηνία που αναφέρει - που σημαίνει «συμφωνώ με αυτούς τους όρους και είμαι πάνω από ή ακριβώς 13 ετών».

3/ Μόλις κλικάρετε πάνω στο «I was born BEFORE...”κλπ» θα σας βγάλει στο πεδίο συμπλήρωσης της φόρμας αίτησης εγγραφής. Σ’αυτό, είναι υποχρεωτικό να συμπληρώσετε ΜΟΝΟ τις ερωτήσεις που έχουν αστερίσκο, (κάτω από την ενότητα registration information – στοιχεία εγγραφής δηλαδή) με τη σειρά που αναγράφονται στο πεδίο της αίτησης, έχουν ως εξής-:

α/ user name = όνομα χρήστη (το νικ σας)
β/ password = κωδικός
γ/ e mail address = ηλεκτρονική δ/νσή σας. (στην οποία θα σας έρθει και η επιβεβαίωση της εγγραφής σας)
δ/ confirm password = επιβεβαίωση κωδικού

ακολούθως, βλέπετε σε ένα πλαίσιο, κάποια στοιχεία (γράμματα και αριθμούς) τα οποία πρέπει να πληκτρολογήσετε/αναγράψετε όπως τα βλέπετε, στην μπάρα από κάτω που αναφέρεται ως:

confirmation code = κωδικός επιβεβαίωσης.

3/ Στην ενότητα profile information (στοιχεία προφίλ), συμπληρώνετε κατά το δοκούν και δεν είναι απαραίτητο να συμπληρωθούν εκείνη τη στιγμή για την εγγραφή σας. Μπορείτε να πάτε και αργότερα ως ήδη εγγεγραμμένοι στον πίνακα πάνω δεξιά της σελίδας μας, να κλικάρετε profile και να τα συμπληρώσετε τότε, ή να τα διορθώσετε, αν αυτά που θα συμπληρώσετε τώρα, αισθάνεστε ότι χρήζουν αλλαγών.

4/ Στην Ενότητα preferences , υπάρχουν επιλογές των προτιμήσεών σας, με ήδη συμπληρωμένες τις επιλογές που προτείνει το φόρουμ να έχετε. Αν θέλετε ν’αλλάξετε κάποια, δεν έχετε παρά να μετατοπίσετε με ένα κλικ, την κουκίδα επιλογής που βρίσκεται από το yes στο no και το αντίστροφο.


5/ Τέλος, πατάτε submit και η αίτησή σας έχει υποβληθεί. Σε λίγα λεπτά θα λάβετε στο ε-μαιλ που δηλώσατε, την επιβεβαίωση της εγγραφής σας, ενεργοποιείτε το λογαριασμό σας, και είστε έτοιμοι να ξαναπάτε πλέον όποτε θέλετε στον πίνακα πάνω δεξιά στη σελίδα μας, να πατήσετε “log in” (πιστοποίηση μέλους) και να εισέλθετε στη σελίδα ως μέλος.


ΠΡΟΣΟΧΗ!: Αν δεν πάτε στο μέιλ σας να ενεργοποιήσετε την εγγραφή σας μέσω ενός λινκ που σας δίνει το φόρουμ, ΔΕΝ θα μπορείτε να λογκάρετε (πιστοποιηθείτε) ώστε να σας αναγνωρίζει το φόρουμ ως μέλη.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Το Στίγμα μας - Οδηγίες”