Το απέδωσα όμως στην "ομίχλη". Αν δεν είχατε την "ομίχλη" εκεί... είναι ακόμα πιο... τρομακτικό? δεν ξέρω πώς να το πω...
Γιώργο, καταλαβαίνω.
Εγώ να δεις πόσο και πώς αναπολώ...

μη σου πω ότι ήταν τόση πολύ που ήταν σαν να ξεκίναγε από εδώ.ArELa έγραψε:Γιώργο, το ΚΑΡΑομιχλώδες τοπίο που είχαμε ειδικά το Σάββατο, σχεδόν αποκλείω να το είδες στη Σαντορίνη το '99. Αυτό το πράγμα είναι άρρωστο και σίγουρα αφύσικο, οι "ομίχλες" παίζουν από το 2008 και μετά (τουλάχιστον από τότε θυμάμαι, μπορεί λίγο μετά, πάντως όχι πιο πίσω)
Η ΙΟΝ το περιγράφει πολύ σωστά, αν και δεν ξέρω αν έφτασε η ομίχλη που είχαμε εδώ, μέχρι το νησί... κάτι έφτασε πάντως.
Το Σάββατο ναι τα είδα και εγώ. δεν έφτανε η μαμημένη "ομίχλη"ArELa έγραψε:Το Σάββατο, ξεκινώντας για Κάλαμο, είδα πως σα να μην έφτανε η "ομίχλη", (πάντα εντός εισαγωγικών ό,τι δε θεωρώ φυσιολογικό) ψέκαζαν κι από πάνω. Οι χημικές ουρές ήταν ορατές μέσα απ'την ομίχλη.![]()
μα ναι φυσικά. Λόγω ομίχλης. τόσο πυκνή που είχε καταφέρει να σκιάσειArELa έγραψε:Το απέδωσα όμως στην "ομίχλη". Αν δεν είχατε την "ομίχλη" εκεί... είναι ακόμα πιο... τρομακτικό? δεν ξέρω πώς να το πω...

Έτσι ακριβώς.ION 4ever έγραψε:αυτή η τελευταία καταιγίδα, ήταν από ότι μας έφερε εδώ η χαρουλα και ο αχινός
μια από τις πιο έντονες.ενδέχεται οι αεροψεκασμοί και τα χαρπ
και ότι άλλο έχουν σκαρφιστεί να λειτούργησε στο μάξιμουμ
επίσης για την καταστολή της αφύπνισης..

Εν Αθήναις πάντως, μόνο καλύτερα δεν είναι. Υποθέτω πως ο ουρανός είναι κάπως έτσι στη..Λιβύη ξέρω γω, που έχει τη σκόνη της ερήμου.(Αλήθεια, τι λασπουριά έβρεξε την Παρασκευή?ION 4ever έγραψε:Σήμερα φαίνεται καλύτερα.

και διά του λόγου σου το αληθές...kat_woman έγραψε:Εν Αθήναις πάντως, μόνο καλύτερα δεν είναι.
δεν είσαι μόνη σου...kat_woman έγραψε:Το κεφάλι βαρύ, πονοκέφαλοι και αλλεργίες στο μάξιμουμ.
παρηγορήθηκες;ArELa έγραψε:απίστευτη υπνηλία, αίσθηση κόπωσης, και πονοκέφαλος λες κι είχε συσωρευτεί πολύ υγρό στο κεφάλι μου και πιεζόταν από παντού...

ELECTRON STORM: In the past 24 hours, the flux of high-energy electrons swarming around Earth has increased more than tenfold. The source of this "electron storm" is a 700 km/s stream of solar wind buffeting Earth's magnetic field. NOAA cautions satellite operators that "satellite systems may experience significant charging" in response to accumulated electrons

στις 27/5 που το'γραψες μπορεί να μην είχαμε.Joy έγραψε:CME δεν έχουμε.
Μήπως είναι κάτι άλλο?
CHANCE OF STORMS: NOAA forecasters estimate a 50% chance of polar geomagnetic storms on June 2nd as a high-speed (700 km/s) solar wind stream buffets Earth's magnetic field. The warning comes on the heels of a lengthy G2-class geomagnetic storm on May 31-June 1 sparked by the arrival of an interplanetary shock wave. The source of the shock is unknown. Current speculation focuses on a corotating interaction region (CIR)--that is, a shock-like transition zone between high- and low-speed solar wind streams. Whatever it was, the impact ignited some beautiful auroras